70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Güzelliğimm ❤
Birazdan yapacağım 💕
Kilonu çok güzel koruyorsun Leylam 😍

Vay be, insan böyle şeyleri hiç unutamıyor.
Bunun bir benzerini de ben yaşadım ama lise 2deydim. O zamanlar sağlık sorunum çoktu. Üni de biyopsi yapılacaktı. Randevuları aylar sonraya veriyorlardı. Bana tarih verdiler. Acil Yardım ve Kurtarma dersi vardı. Hoca dediki salı veya çarşamba sınav yapacağım. Hocam çarşamba hastane randevum var. Salı gün yapsanız yoksa giremeyeceğim sınava. Hangi gün yaparsam o gün gireceksin,sıfır veririm dedi. Hocam haklısınız ama randevuyu çok zor aldık, diğer gün olsa, yaptırmam şart vs vs.
Kadın inatla randevu günü sınav yaptı giremedim. Herkes dökülmüş sınavda. Yani en yüksek not 50 altında 😁
Rapor da almıştım o gün için. Verdim kabul etmedi,sıfır verdi. İtiraz ettim, yalvardımsa da yok, illa bunun yapılması aciliyet gerektirir diye yazı isterim. İstediği şey zordu. Üniversitede tanıdık Prof vardı. Sayesinde yazıyı aldık. Hocaya götürdüm iyice uyuz oldu. Sırf zayıf not almam için anında derste sözlüye kaldırdı, yazılı yapmam dedi, inat etmişti zilli, ben yokken işlenen konudan ve o gün işlenecek konudan kuytu köşe zor sorular sordu ve yorumum sayesinde 20 aldım zoraki. Ki dersleri iyi dinlerdim, not tutardım, servisle eve giderken işlediğimiz dersi tekrar okurdum daha unutmazdım da çalışmazdım da.
Sonra bu psikopat 2.sınav tarihini net söylemedi, ani bir sınav yaptı, derste de kağıtları okuyordu ve şimdiye kadar ki en yüksek puanı ben almıştım. İsmimi okudu kalktım, beni görünce şaşırdı, baktı baktı baktııı...​
En yüksek notu sen almışsın, nasıl oldu anlamadım ama dedi, kağıda bir daha baktı, aferin dedi. Teşekkür edip oturdum ama çoook güzel kapak oldu 😁😁😁
Derste bizi baston yutmuş gibi oturtur, aniden kaldırır, tırnak kontrolü yapar, bilmezsen çok ağır konuşurdu. Derste çıt çıkmaz ve bildiğin boynumuz tutulurdu sadece ona bakmaktan.
Kadın sorunluydu zaten, erkeklere iyi davranır kızlara uyuz olurdu. Sorduğu soruları ve adı-soyadı hala aklımda psikopatın,h😬

Sen nasıl güzel bir insansın Aslım😘
Keşke senin gibi bir öğretmenim olsaydı 💕
Şimdi senin gibi bir Balımız var 😍
Teşekkür ederim bal enerjim,
can enerjim,
en güzel şiirimmmmm ❤️

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Bebişim tebrik ederim, çok güzel eksiyle gelmişsin:nazar::nazar::nazar:
Sen çoğunu ödemden saysanda eksi eksidir 😍

birmuhendisanne birmuhendisanne
Mühendis Balım, tebrik ederim :nazar::nazar::nazar:
Birde spor olsa ve tam diyet menüsü olsa neler olurmuş nelerr 😍

Felicio Felicio
Leylam Maşaallah :nazar::nazar::nazar:
Gayet muntazamsım, Örneksin 😍
Bir de bitanesin, Canımsın💕

Güzelliğimm ❤
Birazdan yapacağım 💕

Bunun bir benzerini de ben yaşadım ama lise 2deydim. O zamanlar sağlık sorunum çoktu. Üni de biyopsi yapılacaktı. Randevuları aylar sonraya veriyorlardı. Bana tarih verdiler. Acil Yardım ve Kurtarma dersi vardı. Hoca dediki salı veya çarşamba sınav yapacağım. Hocam çarşamba hastane randevum var. Salı gün yapsanız yoksa giremeyeceğim sınava. Hangi gün yaparsam o gün gireceksin,sıfır veririm dedi. Hocam haklısınız ama randevuyu çok zor aldık, diğer gün olsa, yaptırmam şart vs vs.
Kadın inatla randevu günü sınav yaptı giremedim. Herkes dökülmüş sınavda. Yani en yüksek not 50 altında 😁
Rapor da almıştım o gün için. Verdim kabul etmedi,sıfır verdi. İtiraz ettim, yalvardımsa da yok, illa bunun yapılması aciliyet gerektirir diye yazı isterim. İstediği şey zordu. Üniversitede tanıdık Prof vardı. Sayesinde yazıyı aldık. Hocaya götürdüm iyice uyuz oldu. Sırf zayıf not almam için anında derste sözlüye kaldırdı, yazılı yapmam dedi, inat etmişti zilli, ben yokken işlenen konudan ve o gün işlenecek konudan kuytu köşe zor sorular sordu ve yorumum sayesinde 20 aldım zoraki. Ki dersleri iyi dinlerdim, not tutardım, servisle eve giderken işlediğimiz dersi tekrar okurdum daha unutmazdım da çalışmazdım da.
Sonra bu psikopat 2.sınav tarihini net söylemedi, ani bir sınav yaptı, derste de kağıtları okuyordu ve şimdiye kadar ki en yüksek puanı ben almıştım. İsmimi okudu kalktım, beni görünce şaşırdı, baktı baktı baktııı...
En yüksek notu sen almışsın, nasıl oldu anlamadım ama dedi, kağıda bir daha baktı, aferin dedi. Teşekkür edip oturdum ama çoook güzel kapak oldu 😁😁😁
Derste bizi baston yutmuş gibi oturtur, aniden kaldırır, tırnak kontrolü yapar, bilmezsen çok ağır konuşurdu. Derste çıt çıkmaz ve bildiğin boynumuz tutulurdu sadece ona bakmaktan.
Kadın sorunluydu zaten, erkeklere iyi davranır kızlara uyuz olurdu. Sorduğu soruları ve adı-soyadı hala aklımda psikopatın,h😬

Öğretmen alımı için psikolojik testler yapılmalı bence, birçok insanın hafızasında böyle kötü anılar var, insanın geleceğini bile etkiliyor bazısı balım.

Aslı öğretmenimiz çok güzel biri ama, onun öğrencileri çok şanslı, biz de onu tanıdığımız için çok şanslıyız 🤩🤩

sonngulen sonngulen bu Cumartesi sonuçları çok Merak ediyorum balım ❤️ Umarım yüzümüzün fazlaca güldüğü bir hafta olur 💕
Benim pek gülmedi canım ama sizlerinkini çok beğendim 😍
Canim zahmet etmeseydin bulurduk biz cok teşekkürler 💚 iyi tatiller anneciginle☺️
Hiç sorun olur mu canım benim, kayitliydi bende, bulup attım hemen 😘
Eki Görüntüle 2777429
Kilo Bildirimim
Cumartesi: 69.3 kg
Pazartesi: 69.9kg
Bugün: 68.6kg

Fark: 0.7 kg (cumartesiye göre)
(Pazartesiye göre 1.3 kg)
Helal olsun canım çok güzel 😘
Canim aslim düşünmen yeter🤩🤩🤩

Ayy ben de o sandim bi an :KK70: :KK70: tamam digeri de güzelmiş ☺️ biraz arttirarak uyarim ben yine. Mesela öğle öğünu ve ara öğün ekleyebilirim. 3 öğünde su an daha iyi kilo veriyorum
Haftaya ben dönünce yeni liste gelecek canım hem de iki seçenekli, isteyene 3 öğün de var yani 😘
Kizcelerim günaydın 😍

Geçen hafta 65,40 kg
Bu hafta 64,90 kg
Fark:-500 Gr

Ölçülerim: göğüs: 92 cm
Bel:78 cm
Göbek: 89 cm
Basen: 103 cm
İç bacak: 61 cm
Tebrik ederim canım çok güzel 😘
Günaydın ballarım kilo bildirimim
Geçen Cumartesi 50,3
Salı (Pazartesi unuttum ) 50,6
Bu Cumartesi 50,4
Bravo tatlım hala korumaya devam 😘
Günaydın Ballarım

Çok güzel bir hafta sonu olsun.
☀️
Güneş gibi sıcacık,
güneş gibi aydınlık

30 Ocak : 77,200

6 Şubat : 75,650

Fark : 1,550 gram

Yüzdeliği : 2,007 gram

Eki Görüntüle 2777514
Aslım çok güzel bir sonuç tebrik ediyorum 😘
Günaydın 💕
Eki Görüntüle 2777512
Detoks başı pazartesi 69.6
Bugün 66.3
Fark - 3300 gram
Yüzde 4.741

sonngulen sonngulen

Geçen cumartesi 67.9
Bu cumartesi 66.6

Fark -1300 gram
Yüzde 1.914
Detoksta çok güzel ödem atmışsın balım, onun haricinde de çok iyi bir kilo vermişsin tebrik ederim 😘
30.01.21 Cumartesi 66.0
01.02.21 Pazartesi 65.7
06.02.21 Cumartesi 64.8

Fark - 1.200 😍
Süpersin balım 😘

1 ŞUBAT ÖLÇÜLER

BALIMLAR :KK200:BoyunGöğüsBel Karın Kalça BasenÜst sağ
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kol
sudem34 sudem34 359281951009958582828
sonngulen sonngulen 3495759510710463633131
Felicio Felicio 29846484959048472523,5
enerji_kusagi enerji_kusagi 33,5102759310458582827
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 339676861039962633031
birmuhendisanne birmuhendisanne 9278891036161
inci-tepik inci-tepik
asliogretmen asliogretmen 3398829311310668683131
@Negoo351028610010810362633435
@samdan
Mysonismysun Mysonismysun

27 ŞUBAT ÖLÇÜLER
BALIMLAR :KK200:BoyunGöğüsBel Karın Kalça BasenÜst sağ
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kol
sudem34 sudem34
sonngulen sonngulen
Felicio Felicio
enerji_kusagi enerji_kusagi
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
inci-tepik inci-tepik
asliogretmen asliogretmen
@Negoo
@samdan

Güzelliğimm ❤
Birazdan yapacağım 💕

Sonra bu psikopat 2.sınav tarihini net söylemedi, ani bir sınav yaptı, derste de kağıtları okuyordu ve şimdiye kadar ki en yüksek puanı ben almıştım. İsmimi okudu kalktım, beni görünce şaşırdı, baktı baktı baktııı...

Ne manyak bir öğretmenmiş maalesef çıkıyor arada öyleleri ☹️☹️☹️ Resmen kabus yaşatmış bizim öğretmen ballarımıza rastlayanlar çok şanslı 🧿🧿🧿

Öğretmen alımı için psikolojik testler yapılmalı bence, birçok insanın hafızasında böyle kötü anılar var, insanın geleceğini bile etkiliyor bazısı balım.

Aslı öğretmenimiz çok güzel biri ama, onun öğrencileri çok şanslı, biz de onu tanıdığımız için çok şanslıyız 🤩🤩
Boncuk Songülüm :KK60: :KK200:
Benim pek gülmedi canım ama sizlerinkini çok beğendim 😍

Hiç sorun olur mu canım benim, kayitliydi bende, bulup attım hemen 😘

Helal olsun canım çok güzel 😘

Haftaya ben dönünce yeni liste gelecek canım hem de iki seçenekli, isteyene 3 öğün de var yani 😘

Tebrik ederim canım çok güzel 😘

Bravo tatlım hala korumaya devam 😘

Aslım çok güzel bir sonuç tebrik ediyorum 😘

Detoksta çok güzel ödem atmışsın balım, onun haricinde de çok iyi bir kilo vermişsin tebrik ederim 😘

Süpersin balım 😘
Teşekkür ederim balım ❤️😘
Ne manyak bir öğretmenmiş maalesef çıkıyor arada öyleleri ☹️☹️☹️ Resmen kabus yaşatmış bizim öğretmen ballarımıza rastlayanlar çok şanslı 🧿🧿🧿
:KK60:

Günaydın Ballarım

☀️
Güneş gibi sıcacık,
güneş gibi aydınlık

Eki Görüntüle 2777514
Aslım tebrik ederim💕çok güzel eksi olmuş:nazar::nazar::nazar:
Gayet istikrarlı gidiyorsun hedefe😍😍
Günaydın 💕
Eki Görüntüle 2777512
Detoks başı pazartesi 69.6
Bugün 66.3
Fark - 3300 gram
Yüzde 4.741

sonngulen sonngulen

Geçen cumartesi 67.9
Bu cumartesi 66.6

Fark -1300 gram
Yüzde 1.914
Çiçeğim🌹
Çok tebrik ediyorum seni :nazar::nazar::nazar:
Sen ne yapmışsın böyle yaa 😍
Diyet senin adını görse yol verir 😁

Ben biraz gevşek davranmış olabilirim ama 2 gündür iyi topladım. Bundan sonra da gevşemek yok, Çiçeğime söz verdim 😍

Çok doğru Boncuğum,
Keşke yapsalar ne kadar da önemli oysa.
Sizin gibi güzel, kaliteli öğretmenler❤ çok olsa eğitim sistemi bile vız gelir öğrencilere. Başarıları muazzam artar 😍
Mesajını okudum günüm güzelleşiyor pozitif enerjim benim 😍😍😍❤️❤️❤️
💕💕💕Benim güzelleşti bile 😍😍😍

Günaydın Ballarım

☀️
Güneş gibi sıcacık,
güneş gibi aydınlık

Eki Görüntüle 2777514
Tebrikler 👏👏
Aynen devam 🎊🎊
30.01.21 Cumartesi 66.0
01.02.21 Pazartesi 65.7
06.02.21 Cumartesi 64.8

Fark - 1.200 😍
Voov🥳🥳🥳

Bı de artiyim diye beni kekledin he mi😁😁

Enerji fışkırmis resmen💕💕
Süper eksi Sudemim 🧿🧿🧿 maşallah sana
Sağol balım 🍯

Sayenizde ilham kaynaklarım iyi ki varsınız 💕💕💕
Aslım tebrik ederim💕çok güzel eksi olmuş:nazar::nazar::nazar:
Gayet istikrarlı gidiyorsun hedefe😍😍

Çiçeğim🌹
Çok tebrik ediyorum seni :nazar::nazar::nazar:
Sen ne yapmışsın böyle yaa 😍
Diyet senin adını görse yol verir 😁

Ben biraz gevşek davranmış olabilirim ama 2 gündür iyi topladım. Bundan sonra da gevşemek yok, Çiçeğime söz verdim 😍

Çok doğru Boncuğum,
Keşke yapsalar ne kadar da önemli oysa.
Sizin gibi güzel, kaliteli öğretmenler❤ çok olsa eğitim sistemi bile vız gelir öğrencilere. Başarıları muazzam artar 😍

💕💕💕Benim güzelleşti bile 😍😍😍
Bundan sonra böyle balım🍯🍯

Şarkımızı hep birlikte söylüycez🌹🌹

Mekanın sahipleri geri döndü, bebeleri pistten alalım 😎😎

Tebrikler 👏👏
Aynen devam 🎊🎊

Voov🥳🥳🥳

Bı de artiyim diye beni kekledin he mi😁😁

Enerji fışkırmis resmen💕💕

Sağol balım 🍯

Sayenizde ilham kaynaklarım iyi ki varsınız 💕💕💕

Bundan sonra böyle balım🍯🍯

Şarkımızı hep birlikte söylüycez🌹🌹

Mekanın sahipleri geri döndü, bebeleri pistten alalım 😎😎
Evet artı Balım💕 400+sı var.
Daha iyi gelmesi lazımdı, hatam oldu 😬

İyi hafta sonları ballar🍯🍯

sonngulen sonngulen
inci-tepik inci-tepik
@samdan
Felicio Felicio
enerji_kusagi enerji_kusagi
asliogretmen asliogretmen
@Negoo
@saricivcivcik

Değerli ballarım 🍯🍯🍯

Sporsuz diyet pekmezsiz tahin gibi, yahut kaymaksiz bal gibi 🍯🍯🍯

Öksüz yetim kalıyor 😁😁😁

Günlüğümuzu şöyle canlandırılim💃💃💃

Leyla'm sağolsun kk da Adım Challenger başlatip hepimizi adım atmaya alistirip sevdirdi 💕💕💕

Pazartesi ye kadar adım sayan saat veya adım programı indirelim hazırlıklarımızı yapalim😎😎😎

Hafta içi sokağa çıkma yasağı da yok hava da güzel artık 💕💕💕

Bol adımlı günler bizim olsun🌹🌹🌹

5 gün yapicaz 😎😎😎

Günlük hedef 10 bin 20 bin arası.

5 gün sonu minimum 50 bin maksimum 100 bin adım hedefi var 🎯🎯🎯

Ağanın eli tutulmaz isteyen 100 bini de geçebilir 💃💃💃

Üst sınır yok 😁😁😁

Daha önce günde 32 bin 39 bin 40 bın 41 bın 50 bın yapan arkadaşlar var aramızda 😎😎😎

Back