- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Güzelliğimm ❤
Birazdan yapacağım
Kilonu çok güzel koruyorsun Leylam
Vay be, insan böyle şeyleri hiç unutamıyor.
Bunun bir benzerini de ben yaşadım ama lise 2deydim. O zamanlar sağlık sorunum çoktu. Üni de biyopsi yapılacaktı. Randevuları aylar sonraya veriyorlardı. Bana tarih verdiler. Acil Yardım ve Kurtarma dersi vardı. Hoca dediki salı veya çarşamba sınav yapacağım. Hocam çarşamba hastane randevum var. Salı gün yapsanız yoksa giremeyeceğim sınava. Hangi gün yaparsam o gün gireceksin,sıfır veririm dedi. Hocam haklısınız ama randevuyu çok zor aldık, diğer gün olsa, yaptırmam şart vs vs.
Kadın inatla randevu günü sınav yaptı giremedim. Herkes dökülmüş sınavda. Yani en yüksek not 50 altında
Rapor da almıştım o gün için. Verdim kabul etmedi,sıfır verdi. İtiraz ettim, yalvardımsa da yok, illa bunun yapılması aciliyet gerektirir diye yazı isterim. İstediği şey zordu. Üniversitede tanıdık Prof vardı. Sayesinde yazıyı aldık. Hocaya götürdüm iyice uyuz oldu. Sırf zayıf not almam için anında derste sözlüye kaldırdı, yazılı yapmam dedi, inat etmişti zilli, ben yokken işlenen konudan ve o gün işlenecek konudan kuytu köşe zor sorular sordu ve yorumum sayesinde 20 aldım zoraki. Ki dersleri iyi dinlerdim, not tutardım, servisle eve giderken işlediğimiz dersi tekrar okurdum daha unutmazdım da çalışmazdım da.
Sonra bu psikopat 2.sınav tarihini net söylemedi, ani bir sınav yaptı, derste de kağıtları okuyordu ve şimdiye kadar ki en yüksek puanı ben almıştım. İsmimi okudu kalktım, beni görünce şaşırdı, baktı baktı baktııı...En yüksek notu sen almışsın, nasıl oldu anlamadım ama dedi, kağıda bir daha baktı, aferin dedi. Teşekkür edip oturdum ama çoook güzel kapak oldu
Derste bizi baston yutmuş gibi oturtur, aniden kaldırır, tırnak kontrolü yapar, bilmezsen çok ağır konuşurdu. Derste çıt çıkmaz ve bildiğin boynumuz tutulurdu sadece ona bakmaktan.
Kadın sorunluydu zaten, erkeklere iyi davranır kızlara uyuz olurdu. Sorduğu soruları ve adı-soyadı hala aklımda psikopatın,h
Sen nasıl güzel bir insansın Aslım
Keşke senin gibi bir öğretmenim olsaydı
Şimdi senin gibi bir Balımız var
Öğretmen alımı için psikolojik testler yapılmalı bence, birçok insanın hafızasında böyle kötü anılar var, insanın geleceğini bile etkiliyor bazısı balım.Güzelliğimm ❤
Birazdan yapacağım
Bunun bir benzerini de ben yaşadım ama lise 2deydim. O zamanlar sağlık sorunum çoktu. Üni de biyopsi yapılacaktı. Randevuları aylar sonraya veriyorlardı. Bana tarih verdiler. Acil Yardım ve Kurtarma dersi vardı. Hoca dediki salı veya çarşamba sınav yapacağım. Hocam çarşamba hastane randevum var. Salı gün yapsanız yoksa giremeyeceğim sınava. Hangi gün yaparsam o gün gireceksin,sıfır veririm dedi. Hocam haklısınız ama randevuyu çok zor aldık, diğer gün olsa, yaptırmam şart vs vs.
Kadın inatla randevu günü sınav yaptı giremedim. Herkes dökülmüş sınavda. Yani en yüksek not 50 altında
Rapor da almıştım o gün için. Verdim kabul etmedi,sıfır verdi. İtiraz ettim, yalvardımsa da yok, illa bunun yapılması aciliyet gerektirir diye yazı isterim. İstediği şey zordu. Üniversitede tanıdık Prof vardı. Sayesinde yazıyı aldık. Hocaya götürdüm iyice uyuz oldu. Sırf zayıf not almam için anında derste sözlüye kaldırdı, yazılı yapmam dedi, inat etmişti zilli, ben yokken işlenen konudan ve o gün işlenecek konudan kuytu köşe zor sorular sordu ve yorumum sayesinde 20 aldım zoraki. Ki dersleri iyi dinlerdim, not tutardım, servisle eve giderken işlediğimiz dersi tekrar okurdum daha unutmazdım da çalışmazdım da.
Sonra bu psikopat 2.sınav tarihini net söylemedi, ani bir sınav yaptı, derste de kağıtları okuyordu ve şimdiye kadar ki en yüksek puanı ben almıştım. İsmimi okudu kalktım, beni görünce şaşırdı, baktı baktı baktııı...
En yüksek notu sen almışsın, nasıl oldu anlamadım ama dedi, kağıda bir daha baktı, aferin dedi. Teşekkür edip oturdum ama çoook güzel kapak oldu
Derste bizi baston yutmuş gibi oturtur, aniden kaldırır, tırnak kontrolü yapar, bilmezsen çok ağır konuşurdu. Derste çıt çıkmaz ve bildiğin boynumuz tutulurdu sadece ona bakmaktan.
Kadın sorunluydu zaten, erkeklere iyi davranır kızlara uyuz olurdu. Sorduğu soruları ve adı-soyadı hala aklımda psikopatın,h
Benim pek gülmedi canım ama sizlerinkini çok beğendimsonngulen bu Cumartesi sonuçları çok Merak ediyorum balım Umarım yüzümüzün fazlaca güldüğü bir hafta olur
Hiç sorun olur mu canım benim, kayitliydi bende, bulup attım hemenCanim zahmet etmeseydin bulurduk biz cok teşekkürleriyi tatiller anneciginle
Helal olsun canım çok güzelEki Görüntüle 2777429
Kilo Bildirimim
Cumartesi: 69.3 kg
Pazartesi: 69.9kg
Bugün: 68.6kg
Fark: 0.7 kg (cumartesiye göre)
(Pazartesiye göre 1.3 kg)
Haftaya ben dönünce yeni liste gelecek canım hem de iki seçenekli, isteyene 3 öğün de var yaniCanim aslim düşünmen yeter
Ayy ben de o sandim bi antamam digeri de güzelmiş biraz arttirarak uyarim ben yine. Mesela öğle öğünu ve ara öğün ekleyebilirim. 3 öğünde su an daha iyi kilo veriyorum
Tebrik ederim canım çok güzelKizcelerim günaydın
Geçen hafta 65,40 kg
Bu hafta 64,90 kg
Fark:-500 Gr
Ölçülerim: göğüs: 92 cm
Bel:78 cm
Göbek: 89 cm
Basen: 103 cm
İç bacak: 61 cm
Bravo tatlım hala korumaya devamGünaydın ballarım kilo bildirimim
Geçen Cumartesi 50,3
Salı (Pazartesi unuttum ) 50,6
Bu Cumartesi 50,4
Aslım çok güzel bir sonuç tebrik ediyorumGünaydın Ballarım
Çok güzel bir hafta sonu olsun.
Güneş gibi sıcacık,
güneş gibi aydınlık
30 Ocak : 77,200
6 Şubat : 75,650
Fark : 1,550 gram
Yüzdeliği : 2,007 gram
Eki Görüntüle 2777514
Detoksta çok güzel ödem atmışsın balım, onun haricinde de çok iyi bir kilo vermişsin tebrik ederimGünaydın
Eki Görüntüle 2777512
Detoks başı pazartesi 69.6
Bugün 66.3
Fark - 3300 gram
Yüzde 4.741
sonngulen
Geçen cumartesi 67.9
Bu cumartesi 66.6
Fark -1300 gram
Yüzde 1.914
Süpersin balım30.01.21 Cumartesi 66.0
01.02.21 Pazartesi 65.7
06.02.21 Cumartesi 64.8
Fark - 1.200
Mesajını okudum günüm güzelleşiyor pozitif enerjim benimSaricivcivcikcik
Bebişim tebrik ederim, çok güzel eksiyle gelmişsin
Sen çoğunu ödemden saysanda eksi eksidir
birmuhendisanne
Mühendis Balım, tebrik ederim
Birde spor olsa ve tam diyet menüsü olsa neler olurmuş nelerr
Felicio
Leylam Maşaallah
Gayet muntazamsım, Örneksin
Bir de bitanesin, Canımsın
BALLARRRRR | Yaş | Boy | Hedef | 30 Ocak | 06 Şubat | 13 Şubat | 20 Şubat | 27 Şubat | Verilen Yüzde |
| 35 | 171 | 62 | 67.9 | 66.3 | ||||
| 36 | 160 | 55 | 67.9 | 67.8 | ||||
| 27 | 160 | 49.9 | 50.3 | 50.4 | ||||
| 31 | 159 | 52 | 66.0 | 64.8 | ||||
| 26 | 157 | 55 | 69.3 | 68.6 | ||||
| 160 | 65.4 | 64.9 | ||||||
| 29 | 152 | 65 | 81.9 | |||||
| 40 | 169 | 68 | 77.2 | 75.65 | ||||
@Negoo | 160 | 76 | |||||||
@samdan | 160 | 58.2 | |||||||
| 166 | 57.3 | |||||||
BALIMLAR | Boyun | Göğüs | Bel | Karın | Kalça | Basen | Üst sağ bacak | Üst sol bacak | Sağ kol | Sol kol |
| 35 | 92 | 81 | 95 | 100 | 99 | 58 | 58 | 28 | 28 |
| 34 | 95 | 75 | 95 | 107 | 104 | 63 | 63 | 31 | 31 |
| 29 | 84 | 64 | 84 | 95 | 90 | 48 | 47 | 25 | 23,5 |
| 33,5 | 102 | 75 | 93 | 104 | 58 | 58 | 28 | 27 | |
| 33 | 96 | 76 | 86 | 103 | 99 | 62 | 63 | 30 | 31 |
| 92 | 78 | 89 | 103 | 61 | 61 | ||||
| ||||||||||
| 33 | 98 | 82 | 93 | 113 | 106 | 68 | 68 | 31 | 31 |
@Negoo | 35 | 102 | 86 | 100 | 108 | 103 | 62 | 63 | 34 | 35 |
@samdan | ||||||||||
| ||||||||||
BALIMLAR | Boyun | Göğüs | Bel | Karın | Kalça | Basen | Üst sağ bacak | Üst sol bacak | Sağ kol | Sol kol |
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
@Negoo | ||||||||||
@samdan | ||||||||||
| ||||||||||
Ne manyak bir öğretmenmiş maalesef çıkıyor arada öyleleriGüzelliğimm ❤
Birazdan yapacağım
Sonra bu psikopat 2.sınav tarihini net söylemedi, ani bir sınav yaptı, derste de kağıtları okuyordu ve şimdiye kadar ki en yüksek puanı ben almıştım. İsmimi okudu kalktım, beni görünce şaşırdı, baktı baktı baktııı...
En yüksek notu sen almışsın, nasıl oldu anlamadım ama dedi, kağıda bir daha baktı, aferin dedi. Teşekkür edip oturdum ama çoook güzel kapak oldu
Boncuk SongülümÖğretmen alımı için psikolojik testler yapılmalı bence, birçok insanın hafızasında böyle kötü anılar var, insanın geleceğini bile etkiliyor bazısı balım.
Aslı öğretmenimiz çok güzel biri ama, onun öğrencileri çok şanslı, biz de onu tanıdığımız için çok şanslıyız
Teşekkür ederim balımBenim pek gülmedi canım ama sizlerinkini çok beğendim
Hiç sorun olur mu canım benim, kayitliydi bende, bulup attım hemen
Helal olsun canım çok güzel
Haftaya ben dönünce yeni liste gelecek canım hem de iki seçenekli, isteyene 3 öğün de var yani
Tebrik ederim canım çok güzel
Bravo tatlım hala korumaya devam
Aslım çok güzel bir sonuç tebrik ediyorum
Detoksta çok güzel ödem atmışsın balım, onun haricinde de çok iyi bir kilo vermişsin tebrik ederim
Süpersin balım
Ne manyak bir öğretmenmiş maalesef çıkıyor arada öyleleriResmen kabus yaşatmış bizim öğretmen ballarımıza rastlayanlar çok şanslı
Süper eksi SudemimGünaydın
Eki Görüntüle 2777512
Bugün 66.3
Fark - 3300 gram
Yüzde 4.741
sonngulen
Geçen cumartesi 67.9
Bu cumartesi 66.6
Fark -1300 gram
Yüzde 1.914
Günaydın EnerjimBallarımCanlarım
Günümüz aydın olsun
Günlüğümüz neşe dolsun
Eksilerimiz bol olsun
Süper bir enerji performansı30.01.21 Cumartesi 66.0
01.02.21 Pazartesi 65.7
06.02.21 Cumartesi 64.8
Fark - 1.200
Aslım tebrik ederimGünaydın Ballarım
Güneş gibi sıcacık,
güneş gibi aydınlık
Eki Görüntüle 2777514
ÇiçeğimGünaydın
Eki Görüntüle 2777512
Bugün 66.3
Fark - 3300 gram
Yüzde 4.741
sonngulen
Geçen cumartesi 67.9
Bu cumartesi 66.6
Fark -1300 gram
Yüzde 1.914
Çok doğru Boncuğum,Öğretmen alımı için psikolojik testler yapılmalı bence, birçok insanın hafızasında böyle kötü anılar var, insanın geleceğini bile etkiliyor bazısı balım.
Aslı öğretmenimiz çok güzel biri ama, onun öğrencileri çok şanslı, biz de onu tanıdığımız için çok şanslıyız
Mesajını okudum günüm güzelleşiyor pozitif enerjim benim
TebriklerGünaydın Ballarım
Güneş gibi sıcacık,
güneş gibi aydınlık
Eki Görüntüle 2777514
Voov30.01.21 Cumartesi 66.0
01.02.21 Pazartesi 65.7
06.02.21 Cumartesi 64.8
Fark - 1.200
Sağol balımSüper eksi Sudemimmaşallah sana
Bundan sonra böyle balımAslım tebrik ederimçok güzel eksi olmuş
Gayet istikrarlı gidiyorsun hedefe
Çiçeğim
Çok tebrik ediyorum seni
Sen ne yapmışsın böyle yaa
Diyet senin adını görse yol verir
Ben biraz gevşek davranmış olabilirim ama 2 gündür iyi topladım. Bundan sonra da gevşemek yok, Çiçeğime söz verdim
Çok doğru Boncuğum,
Keşke yapsalar ne kadar da önemli oysa.
Sizin gibi güzel, kaliteli öğretmenler❤ çok olsa eğitim sistemi bile vız gelir öğrencilere. Başarıları muazzam artar
Benim güzelleşti bile
Evet artı BalımTebrikler
Aynen devam
Voov
Bı de artiyim diye beni kekledin he mi
Enerji fışkırmis resmen
Sağol balım
Sayenizde ilham kaynaklarım iyi ki varsınız
Bundan sonra böyle balım
Şarkımızı hep birlikte söylüycez
Mekanın sahipleri geri döndü, bebeleri pistten alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?