- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim zahmet etmeseydin bulurduk biz cok teşekkürlerEki Görüntüle 2777362
Eki Görüntüle 2777363
Eki Görüntüle 2777364
sudem34
Saricivcivcikcik
asliogretmen kızlar sanırım sizler yapacaksınız, liste bu. Ben bu sefer size katilamayacagim evimde olmadığım için.
Canim aslim düşünmen yeterCanımmmm civcivimmm, gel ben sana yaparım Karadeniz Hamsisi![]()
Ayy ben de o sandim bi anYok Civcivim
O menü emzirenlere diyetisyenin adı için kopyaladım
Aslı'm bize Instagram dan menüyu bulup atacak
Musaitsen sen de atabilirsin
sonngulen müsait olursa o da atar
![]()
Evet cnm 3 yıl tel kullandımTel mı vardı balım![]()
Günaydın civcivimmmmGünaydın kızlar![]()
Tebrikler canim güzel eksi o tempoya rağmenKizcelerim günaydın
Geçen hafta 65,40 kg
Bu hafta 64,90 kg
Fark:-500 Gr
Ölçülerim: göğüs: 92 cm
Bel:78 cm
Göbek: 89 cm
Basen: 103 cm
İç bacak: 61 cm
Güzel eksi canım tebriklerEki Görüntüle 2777429
Kilo Bildirimim
Cumartesi: 69.3 kg
Pazartesi: 69.9kg
Bugün: 68.6kg
Fark: 0.7 kg (cumartesiye göre)
(Pazartesiye göre 1.3 kg)
Güzel eksiKizcelerim günaydın
Geçen hafta 65,40 kg
Bu hafta 64,90 kg
Teşekkür ederim canimGüzel eksi canım tebrikler
Güzel eksi![]()
İyiyim balımTeşekkür ederim canimnasilsin yogunlugun birazcik azaldi sanirim dinlenebildin mi
![]()
Güzel koruyosun canim tebriklerGünaydın ballarım kilo bildirimim
Geçen Cumartesi 50,3
Salı (Pazartesi unuttum ) 50,6
Bu Cumartesi 50,4
İyiyim ben de şükür canımİyiyim balımSen nasılsın? Bu hafta daha az yoğun olacağım evden çalıştığım için
![]()
Eki Görüntüle 2777429
Kilo Bildirimim
Cumartesi: 69.3 kg
Pazartesi: 69.9kg
Bugün: 68.6kg
Fark: 0.7 kg (cumartesiye göre)
(Pazartesiye göre 1.3 kg)
TebriklerCanim aslim düşünmen yeter
Ayy ben de o sandim bi an![]()
tamam digeri de güzelmiş
biraz arttirarak uyarim ben yine. Mesela öğle öğünu ve ara öğün ekleyebilirim. 3 öğünde su an daha iyi kilo veriyorum
TebriklerKizcelerim günaydın
Geçen hafta 65,40 kg
Bu hafta 64,90 kg
MaşallahGünaydın ballarım kilo bildirimim
Geçen Cumartesi 50,3
Salı (Pazartesi unuttum ) 50,6
Bu Cumartesi 50,4
Teşekkür ederimTebrikler
İyi verdin aynen devam
Tamam canım kalori 1000-1200 şeklinde ayarlarsin
Tebrikler
Güzel eksi
Maşallah
Süper koruma![]()
Güzelliğimm ❤A+++ enerjimCumartesi bildirimini merak ediyorum
![]()
Vay be, insan böyle şeyleri hiç unutamıyor.Canim ben cok caliskan ama bi o kadar icine kapanık sınıfta aktif olmayip yazililarda 100leri aglatan bi öğrenciydimyeni bi mat hocasi geldi daha küçücüğüm ama sert bi hoca bi yandan korkuyorum bi yandan disiplinli hocalari cok severim seviniyorum
İlk dersimize girdi bu dersi eve gidince tekrar edin dedi. Ben zaten ediyorum her gün haberi yok adamın tabiikinci derse geldi sordu sinifa tekrar yapmiyo musunuz siz diye sinirlendi tebesirleri falan firlatiyo sinif da yalan söylüyo tekrar yaptik diye korkudan
Piyango bana vurdu iyi mi gel bakalim tahtaya madem yaptiniz tekrarinizi dedi. Alt küme nedir cizerek anlat ayni benim anlattigim gibi dedi. Bak soruyu bile hatirliyorumayy kitlendim kaldim ama yaptim dün hatta kagida cizerek calistim evde
hoca bana orda bi laf söyledi insanda beyin olcak gibi bir sey ama nasil agirima gitti çünkü ben calistim aslinda calisiyorum haketmedim yani.
Sonra yazili olduk sonuclar icin ismimizi okuyo falan beni okudu ayaga kalktim inanamadi tekrar sordu civciv sen misin diye dehset dolu gözlerlegirdigi siniflar arasinda en yuksek puani almisim. Tebrik etti falan. O gün cook mutlu olmuştum ama işte öğretmene güvenimi kaybettim en kucuk bi hatada hakaret ediyo demek ki dedim.
Yani dicegim o ki maalesef cok önemli öğretmenin yaklasimizaten oldum olasi sözlülere karsiyim bu gibi durumlar yüzünden. Ben hep kendimi yazililarda daha iyi ifade ederdim. Aktif olmaya da calisirdim ama alismamis dötte don durmazmis olmuyodu
Tabi öğretmenler de hakli sözlü de olması lazim ögrenci ne zamana kadar topluluk karsisinda konusmaktan kaçacak
Artik tabi şakır şakır sunum yapıyorum soguk kanliyim ama o animi hic unutmam nasil icime oturduysa![]()
Sen nasıl güzel bir insansın AslımAh canım ya böyle anılara içim gidiyorçocuklara içim gidiyor. Dün tanıştığım fıstığın annesi aradı dün akşam ağlamaklı biz 3 yıldır bu anı bekliyoruz dedi. O kadar mutluydu ki
Çok şükür Rabbime . İşte tam da bu sebeple benim en yakın zamanda çocuklarıma ve o yüreklere dokunmam gerek. Hiç bir çocuğun boynu bükük kalmasın. Çocukluktaki anılar nasıl da hiç gitmiyor gözümüzün önünden ve de en önemlisi kalbimizden. Tebrik ediyorum civcivim seni. O zamanlar tanısaydım seni erkenden keşfederdim o güzelliği
öğretmenlik çok büyük vebal, inşallahhhh o vebali hep doğru olarak yaşayan ve yaşatanlardanızdır
![]()