70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballar geçmişi çok hızlı okudum ama cevaplayamadim, annemlerin burda internet çok sıkıntılı, internet gitmesin diye elimi ve telefonu hiç kipirdatmadan aynı noktada tutmak zorundayım 😂😂 yarın evde daha çok çeken bir nokta bulacağıma inancım tam 😂😂

Canımmmm civcivimmm, gel ben sana yaparım Karadeniz Hamsisi ❤️
Canim aslim düşünmen yeter🤩🤩🤩
Yok Civcivim 🐣🐣🐣🐣
O menü emzirenlere diyetisyenin adı için kopyaladım 😎😎😎

Aslı'm bize Instagram dan menüyu bulup atacak 😁😁😁

Musaitsen sen de atabilirsin💕💕💕

sonngulen sonngulen müsait olursa o da atar😎😎
Ayy ben de o sandim bi an :D :D tamam digeri de güzelmiş ☺️ biraz arttirarak uyarim ben yine. Mesela öğle öğünu ve ara öğün ekleyebilirim. 3 öğünde su an daha iyi kilo veriyorum

Günaydın ballarım kilo bildirimim
Geçen Cumartesi 50,3
Salı (Pazartesi unuttum ) 50,6
Bu Cumartesi 50,4
Güzel koruyosun canim tebrikler☺️
İyiyim balım ❤️❤️❤️ Sen nasılsın? Bu hafta daha az yoğun olacağım evden çalıştığım için 🌸🌸🌸
İyiyim ben de şükür canım ☺️ leslie yapip durum gari:KK8:bide dün planka basladim onu da her gün arttirarak gitcem🤩

Eki Görüntüle 2777429
Kilo Bildirimim
Cumartesi: 69.3 kg
Pazartesi: 69.9kg
Bugün: 68.6kg

Fark: 0.7 kg (cumartesiye göre)
(Pazartesiye göre 1.3 kg)

Canim aslim düşünmen yeter🤩🤩🤩

Ayy ben de o sandim bi an :KK70: :KK70: tamam digeri de güzelmiş ☺️ biraz arttirarak uyarim ben yine. Mesela öğle öğünu ve ara öğün ekleyebilirim. 3 öğünde su an daha iyi kilo veriyorum
Tebrikler 👏👏👏
İyi verdin aynen devam🎊🎊🎊

Tamam canım kalori 1000-1200 şeklinde ayarlarsin🤗🤗
Kizcelerim günaydın 😍

Geçen hafta 65,40 kg
Bu hafta 64,90 kg
Fark:-500 Gr

Ölçülerim: göğüs: 92 cm
Bel:78 cm
Göbek: 89 cm
Basen: 103 cm
İç bacak: 61 cm
Tebrikler 😍😍😍
Güzel eksi🥳🥳🥳
Günaydın ballarım kilo bildirimim
Geçen Cumartesi 50,3
Salı (Pazartesi unuttum ) 50,6
Bu Cumartesi 50,4
Maşallah 🧿🧿🧿
Süper koruma 💃💃💃

Günaydın Ballarım

Çok güzel bir hafta sonu olsun.
☀️
Güneş gibi sıcacık,
güneş gibi aydınlık

30 Ocak : 77,200

6 Şubat : 75,650

Fark : 1,550 gram

Yüzdeliği : 2,007 gram

C6681F4A-67AD-4512-819F-B7E8BCF63F41.jpeg

A+++ enerjim ❤️ Cumartesi bildirimini merak ediyorum 💕
Güzelliğimm ❤
Birazdan yapacağım 💕
Kilonu çok güzel koruyorsun Leylam 😍
Canim ben cok caliskan ama bi o kadar icine kapanık sınıfta aktif olmayip yazililarda 100leri aglatan bi öğrenciydim 😂 yeni bi mat hocasi geldi daha küçücüğüm ama sert bi hoca bi yandan korkuyorum bi yandan disiplinli hocalari cok severim seviniyorum😬
İlk dersimize girdi bu dersi eve gidince tekrar edin dedi. Ben zaten ediyorum her gün haberi yok adamın tabi😂 ikinci derse geldi sordu sinifa tekrar yapmiyo musunuz siz diye sinirlendi tebesirleri falan firlatiyo sinif da yalan söylüyo tekrar yaptik diye korkudan:KK70:
Piyango bana vurdu iyi mi gel bakalim tahtaya madem yaptiniz tekrarinizi dedi. Alt küme nedir cizerek anlat ayni benim anlattigim gibi dedi. Bak soruyu bile hatirliyorum😅 ayy kitlendim kaldim ama yaptim dün hatta kagida cizerek calistim evde :KK70: hoca bana orda bi laf söyledi insanda beyin olcak gibi bir sey ama nasil agirima gitti çünkü ben calistim aslinda calisiyorum haketmedim yani.
Sonra yazili olduk sonuclar icin ismimizi okuyo falan beni okudu ayaga kalktim inanamadi tekrar sordu civciv sen misin diye dehset dolu gözlerle 🙄 girdigi siniflar arasinda en yuksek puani almisim. Tebrik etti falan. O gün cook mutlu olmuştum ama işte öğretmene güvenimi kaybettim en kucuk bi hatada hakaret ediyo demek ki dedim.

Yani dicegim o ki maalesef cok önemli öğretmenin yaklasimi :KK43: zaten oldum olasi sözlülere karsiyim bu gibi durumlar yüzünden. Ben hep kendimi yazililarda daha iyi ifade ederdim. Aktif olmaya da calisirdim ama alismamis dötte don durmazmis olmuyodu :KK70:
Tabi öğretmenler de hakli sözlü de olması lazim ögrenci ne zamana kadar topluluk karsisinda konusmaktan kaçacak 🤷🏼‍♀️
Artik tabi şakır şakır sunum yapıyorum soguk kanliyim ama o animi hic unutmam nasil icime oturduysa :KK70:
Vay be, insan böyle şeyleri hiç unutamıyor.
Bunun bir benzerini de ben yaşadım ama lise 2deydim. O zamanlar sağlık sorunum çoktu. Üni de biyopsi yapılacaktı. Randevuları aylar sonraya veriyorlardı. Bana tarih verdiler. Acil Yardım ve Kurtarma dersi vardı. Hoca dediki salı veya çarşamba sınav yapacağım. Hocam çarşamba hastane randevum var. Salı gün yapsanız yoksa giremeyeceğim sınava. Hangi gün yaparsam o gün gireceksin,sıfır veririm dedi. Hocam haklısınız ama randevuyu çok zor aldık, diğer gün olsa, yaptırmam şart vs vs.
Kadın inatla randevu günü sınav yaptı giremedim. Herkes dökülmüş sınavda. Yani en yüksek not 50 altında 😁
Rapor da almıştım o gün için. Verdim kabul etmedi,sıfır verdi. İtiraz ettim, yalvardımsa da yok, illa bunun yapılması aciliyet gerektirir diye yazı isterim. İstediği şey zordu. Üniversitede tanıdık Prof vardı. Sayesinde yazıyı aldık. Hocaya götürdüm iyice uyuz oldu. Sırf zayıf not almam için anında derste sözlüye kaldırdı, yazılı yapmam dedi, inat etmişti zilli, ben yokken işlenen konudan ve o gün işlenecek konudan kuytu köşe zor sorular sordu ve yorumum sayesinde 20 aldım zoraki. Ki dersleri iyi dinlerdim, not tutardım, servisle eve giderken işlediğimiz dersi tekrar okurdum daha unutmazdım da çalışmazdım da.
Sonra bu psikopat 2.sınav tarihini net söylemedi, ani bir sınav yaptı, derste de kağıtları okuyordu ve şimdiye kadar ki en yüksek puanı ben almıştım. İsmimi okudu kalktım, beni görünce şaşırdı, baktı baktı baktııı...
En yüksek notu sen almışsın, nasıl oldu anlamadım ama dedi, kağıda bir daha baktı, aferin dedi. Teşekkür edip oturdum ama çoook güzel kapak oldu 😁😁😁
Derste bizi baston yutmuş gibi oturtur, aniden kaldırır, tırnak kontrolü yapar, bilmezsen çok ağır konuşurdu. Derste çıt çıkmaz ve bildiğin boynumuz tutulurdu sadece ona bakmaktan.
Kadın sorunluydu zaten, erkeklere iyi davranır kızlara uyuz olurdu. Sorduğu soruları ve adı-soyadı hala aklımda psikopatın,h😬
Ah canım ya böyle anılara içim gidiyor 🥺 çocuklara içim gidiyor. Dün tanıştığım fıstığın annesi aradı dün akşam ağlamaklı biz 3 yıldır bu anı bekliyoruz dedi. O kadar mutluydu ki ❤️ Çok şükür Rabbime . İşte tam da bu sebeple benim en yakın zamanda çocuklarıma ve o yüreklere dokunmam gerek. Hiç bir çocuğun boynu bükük kalmasın. Çocukluktaki anılar nasıl da hiç gitmiyor gözümüzün önünden ve de en önemlisi kalbimizden. Tebrik ediyorum civcivim seni. O zamanlar tanısaydım seni erkenden keşfederdim o güzelliği 😍 öğretmenlik çok büyük vebal, inşallahhhh o vebali hep doğru olarak yaşayan ve yaşatanlardanızdır 🤲🏻
Sen nasıl güzel bir insansın Aslım😘
Keşke senin gibi bir öğretmenim olsaydı 💕
Şimdi senin gibi bir Balımız var 😍

Back