70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy unuttum aslım ellerine sağlık🤩

Allah Allah herkes bombayla bangir bangir tangir tungur geliyo bi ben mi sessiz sessiz geliyorum tirstim simdi :KK70: :KK70:

Benim icin farketmez çoğunluğun kararina uyarim canım
Sessiz atın çiftesi pek olur 😂🤭🥰😘❤️🥰

O zaman sıradaki kahve hayrisime gelsin🤩 birmuhendisanne birmuhendisanne 20210205_164019.jpg

5 Şubat Cuma Menüm
Sabah 08.00
(Kahvaltidan önce geceden islattigim 3 kuru erigi yiyip suyunu ictim)
3 kasik haslanmis yumurta salatası 1 dilim peynir 2 cay kasigi petek bal zeytin cherry domates yarim dilim yagsiz kizarmis ekmek
Ara 09.30 türk kahvesi+2 kuru kayısı 8 badem

Öğlen 13.30 2 kasik makarna+2 kasik yogurt+2 cherry domates
Ara 16.30 filtre kahve

Akşam 17.45 4 kasik tavuklu mantar sote+1 kase salata (salataya karnabahar da koymustum insallah sisirmez:KK17:)

Spor; leslie boosted 30 dk+ 17 dk pilates+ 35 saniye kollar düz plank+ 25 saniye klasik plank+ 2 saat temizlik
Su; 2 litre

Aslım balım🍯🍯

Hani menü hani spor🤓🤓

Ben senin neyindim söyle bakayım 💕💕

Bu ara beni çok ihmal ettin sanki 😎😎

Balım 🍯

Ocak bitti işler ne zaman bitecek 😔😔

Şubat geldi artık Şubat ayı bizim olsun💃💃

Senle baklava göbek yapacaktık 🤓🤓

Cholie ting programını bitirdin mı?😎😎
Canım 2 gün yaptım bıraktım ben C.ting güzelde bitiremedim ❤️
sanırım bu hafta rahat olacağım bol bol geleceğim aranıza 💕💕💕

Kizlar bu gece beni yalniz birakmayin lutfen yarin tarti var beynim bana oyunlar oynamasin zira 1 dk icinde kanima girip dolabi actirip biseyler yediriyo bene:110:
Kararliyim yemiyorum yarin da güzel bi eksi göruyorum beyincim:KK3:

O 59 buraya gelecek uleen:tokat:
Hadi sohbete gelin:KK73:
Çok tatlısın canım benim 😍 tabi ki o 59 buraya gelecek.:spor::spor::spor:

Ben trende uyuyakalmisim 🤭 acayip bir ağırlık çöktü üstüme. Aciktim da sanırım ☹️

Yarın dişçiye gitmem lazım birde, dolgulu dişim ağrımaya başladı.

Çok tatlısın canım benim 😍 tabi ki o 59 buraya gelecek.:spor::spor::spor:

Ben trende uyuyakalmisim 🤭 acayip bir ağırlık çöktü üstüme. Aciktim da sanırım ☹️

Yarın dişçiye gitmem lazım birde, dolgulu dişim ağrımaya başladı.
Gecmis olsun canim sanirim devlette su an cekme falan yapmiyolar. Dolguyu bilmiyorum da. İnsallah gecer diş agrisi kötü olur :(

O senin tatliligin☺️

Gecmis olsun canim sanirim devlette su an cekme falan yapmiyolar. Dolguyu bilmiyorum da. İnsallah gecer diş agrisi kötü olur :KK43:

O senin tatliligin☺️
Devlete gitmeyeceğim cnm, arkadaşımın çalıştığı diş polikliniği yarın 18:00 e kadar çalışıyormuş. Temizleyip yeniden dolgu yapılır diye düşünüyorum, hazır gitmişkende kontrolleri de yaptırmış olurum. Ortodonti tedavisi bittiginden beri gidemedim. ☺️

Kizlaarr herkesler sporda galibaa nerdesiniz :skandal:

Allah rizasi icin biri filtre kahve yapip versin bana cook yoruldum ona bile halim kalmadi :KK70: :KK70: :KK70:
20.02 de anca oturdum😁
Yürüyüş ,market, pazar,yemek , bulaşık , çay 😁
Chia tohumu bitmişti onu aldım 😁
Ada çayı da bitmişti onu da aldım 😁
Haftaya diyet için sebze meyve aldım 😁Savaşa gider gibi hazırlıklar tamam 😁
Canım 2 gün yaptım bıraktım ben C.ting güzelde bitiremedim ❤️
sanırım bu hafta rahat olacağım bol bol geleceğim aranıza 💕💕💕
Süper 💕💕💕

Devlete gitmeyeceğim cnm, arkadaşımın çalıştığı diş polikliniği yarın 18:00 e kadar çalışıyormuş. Temizleyip yeniden dolgu yapılır diye düşünüyorum, hazır gitmişkende kontrolleri de yaptırmış olurum. Ortodonti tedavisi bittiginden beri gidemedim. ☺️
Tel mı vardı balım 🍯

Back