- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Sessiz atın çiftesi pek olurAyy unuttum aslım ellerine sağlık
Allah Allah herkes bombayla bangir bangir tangir tungur geliyo bi ben mi sessiz sessiz geliyorum tirstim simdi
Benim icin farketmez çoğunluğun kararina uyarim canım
Inşallah öyle olur aslımSessiz atın çiftesi pek olur
Ben de leslie mi plankımı pilatesimi yaptim geldimSiz çene çala durun ben yürüyüşte yım
Hava miss
Gökyüzü aydınlık beyaz beyaz bulutlar
İçim huzur dolu
Ben işteyim valla cnmKizlaarr herkesler sporda galibaa nerdesiniz
Allah rizasi icin biri filtre kahve yapip versin bana cook yoruldum ona bile halim kalmadi
Ellerine sağlık miyendizimBen işteyim valla cnmbizde kahve makinası var, hemen yapayım
Afiyet olsun canimmm
Canım 2 gün yaptım bıraktım ben C.ting güzelde bitiremedimAslım balım
Hani menü hani spor
Ben senin neyindim söyle bakayım
Bu ara beni çok ihmal ettin sanki
Balım
Ocak bitti işler ne zaman bitecek
Şubat geldi artık Şubat ayı bizim olsun
Senle baklava göbek yapacaktık
Cholie ting programını bitirdin mı?
Hoşbuldum Sarıcivcivim
Çok tatlısın canım benimKizlar bu gece beni yalniz birakmayin lutfen yarin tarti var beynim bana oyunlar oynamasin zira 1 dk icinde kanima girip dolabi actirip biseyler yediriyo bene
Kararliyim yemiyorum yarin da güzel bi eksi göruyorum beyincim
O 59 buraya gelecek uleen
Hadi sohbete gelin
Gecmis olsun canim sanirim devlette su an cekme falan yapmiyolar. Dolguyu bilmiyorum da. İnsallah gecer diş agrisi kötü olurÇok tatlısın canım benimtabi ki o 59 buraya gelecek.
Ben trende uyuyakalmisimacayip bir ağırlık çöktü üstüme. Aciktim da sanırım
Yarın dişçiye gitmem lazım birde, dolgulu dişim ağrımaya başladı.
Devlete gitmeyeceğim cnm, arkadaşımın çalıştığı diş polikliniği yarın 18:00 e kadar çalışıyormuş. Temizleyip yeniden dolgu yapılır diye düşünüyorum, hazır gitmişkende kontrolleri de yaptırmış olurum. Ortodonti tedavisi bittiginden beri gidemedim.Gecmis olsun canim sanirim devlette su an cekme falan yapmiyolar. Dolguyu bilmiyorum da. İnsallah gecer diş agrisi kötü olur
O senin tatliligin❤
20.02 de anca oturdumKizlaarr herkesler sporda galibaa nerdesiniz
Allah rizasi icin biri filtre kahve yapip versin bana cook yoruldum ona bile halim kalmadi
SüperCanım 2 gün yaptım bıraktım ben C.ting güzelde bitiremedim
sanırım bu hafta rahat olacağım bol bol geleceğim aranıza
Tel mı vardı balımDevlete gitmeyeceğim cnm, arkadaşımın çalıştığı diş polikliniği yarın 18:00 e kadar çalışıyormuş. Temizleyip yeniden dolgu yapılır diye düşünüyorum, hazır gitmişkende kontrolleri de yaptırmış olurum. Ortodonti tedavisi bittiginden beri gidemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?