70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hedef koy balım 🍯

27 Şubat için ama ulaşılir olsun 🥰

Haftasonu canın çeken şeylerden az az yersin balım🍯

Hafta içi 5 gün hiç bozma💕💕💕
Sudemim aslinda eksi gördüm bugün bi tartildim da. Ama gecen hafta artıydımya onun eksileri bunlar.. ondan dolayi mutlu etmedi beni cok.. ama tabi eksi eksidir mutluyum yine de. Bu artıyı eksiye cevirince kaldigim yerden devam pazartesiye hadi en gec haftaya cumartesiye 67.9 (en az) gorcegime inaniyorum
İyiyim Civcivim ❤️ Listene de bayılmıştım bozmadın umarım 💕 o seçeceğin güzel elbiseyi almalısın kısa zamanda 💕💕💕

Süpersin Aslım 🧿❤️❤️❤️

Enerji balım ❤️❤️❤️ Çok özledim sizi 💕💕💕

Geçmiş olsun canım 🌸🌸🌸
Bozmadim kuşum havuc kemirdim aksam :D evet elbise fikrini hayata gecirmeliyim:D
Seni de cok özlüyoruz bıraksın şu patron yakani yormasin seni:KK12:
Ballarımmmmm
🍯

Ne çok özledim sizi . Bugün gerçekten yoğun bir gün yaşadım. Güne, 3.sınıfa giden güzel bir fıstıkla başladım. Maalesef öğretmeni tarafından biraz özgüveni kırılmış. Beraber ders yaptık.Sonra mutlu mutlu ayrıldık. Daha sonra okula gidip ilişiğimi kestim. Bugün itibariyle kadrom yeni okuluma geçti. Okullar, ilçe MEB, mal müdürlüğü , banka hesap işleri vs derken çokkk yoruldum. Ama şuan çok huzurluyum. Yeniden doğmuş gibi. Hissediyorum 2021 benim yılım olacak 😍🥰

sizler neler yaptınız bakalım ? ❤️
Canim hemsehrim tebrik ederim coook sevindim inşallah cok mutlu olursun yeni okulunda🤩
3. Sinifa giden fistikta da kendimi gordum yaziktir miniklere ya şimdiden özgüveni kırılmış:( senin gibi isini hakkiyla yapan ögretmenlere denk gelmek lazim aslim❤ zira insan hic unutamiyo böyle seyleri. Benim de mat hocamla bi anım vardi anlatirim bir gün :D

Sudemim aslinda eksi gördüm bugün bi tartildim da. Ama gecen hafta artıydımya onun eksileri bunlar.. ondan dolayi mutlu etmedi beni cok.. ama tabi eksi eksidir mutluyum yine de. Bu artıyı eksiye cevirince kaldigim yerden devam pazartesiye hadi en gec haftaya cumartesiye 67.9 (en az) gorcegime inaniyorum

Bozmadim kuşum havuc kemirdim aksam :KK70: evet elbise fikrini hayata gecirmeliyim:KK70:
Seni de cok özlüyoruz bıraksın şu patron yakani yormasin seni:KK12:

Canim hemsehrim tebrik ederim coook sevindim inşallah cok mutlu olursun yeni okulunda🤩
3. Sinifa giden fistikta da kendimi gordum yaziktir miniklere ya şimdiden özgüveni kırılmış:KK43: senin gibi isini hakkiyla yapan ögretmenlere denk gelmek lazim aslim❤ zira insan hic unutamiyo böyle seyleri. Benim de mat hocamla bi anım vardi anlatirim bir gün :KK70:
Teşekkür ederim canım civcivimmmn ❤️ Heyecanla anını bekliyor olacağım. ❤️

Teşekkür ederim canım civcivimmmn ❤️ Heyecanla anını bekliyor olacağım. ❤️
Canim ben cok caliskan ama bi o kadar icine kapanık sınıfta aktif olmayip yazililarda 100leri aglatan bi öğrenciydim 😂 yeni bi mat hocasi geldi daha küçücüğüm ama sert bi hoca bi yandan korkuyorum bi yandan disiplinli hocalari cok severim seviniyorum😬
İlk dersimize girdi bu dersi eve gidince tekrar edin dedi. Ben zaten ediyorum her gün haberi yok adamın tabi😂 ikinci derse geldi sordu sinifa tekrar yapmiyo musunuz siz diye sinirlendi tebesirleri falan firlatiyo sinif da yalan söylüyo tekrar yaptik diye korkudan:D
Piyango bana vurdu iyi mi gel bakalim tahtaya madem yaptiniz tekrarinizi dedi. Alt küme nedir cizerek anlat ayni benim anlattigim gibi dedi. Bak soruyu bile hatirliyorum😅 ayy kitlendim kaldim ama yaptim dün hatta kagida cizerek calistim evde :D hoca bana orda bi laf söyledi insanda beyin olcak gibi bir sey ama nasil agirima gitti çünkü ben calistim aslinda calisiyorum haketmedim yani.
Sonra yazili olduk sonuclar icin ismimizi okuyo falan beni okudu ayaga kalktim inanamadi tekrar sordu civciv sen misin diye dehset dolu gözlerle 🙄 girdigi siniflar arasinda en yuksek puani almisim. Tebrik etti falan. O gün cook mutlu olmuştum ama işte öğretmene güvenimi kaybettim en kucuk bi hatada hakaret ediyo demek ki dedim.

Yani dicegim o ki maalesef cok önemli öğretmenin yaklasimi :( zaten oldum olasi sözlülere karsiyim bu gibi durumlar yüzünden. Ben hep kendimi yazililarda daha iyi ifade ederdim. Aktif olmaya da calisirdim ama alismamis dötte don durmazmis olmuyodu :D
Tabi öğretmenler de hakli sözlü de olması lazim ögrenci ne zamana kadar topluluk karsisinda konusmaktan kaçacak 🤷🏼‍♀️
Artik tabi şakır şakır sunum yapıyorum soguk kanliyim ama o animi hic unutmam nasil icime oturduysa :D

Canim ben cok caliskan ama bi o kadar icine kapanık sınıfta aktif olmayip yazililarda 100leri aglatan bi öğrenciydim 😂 yeni bi mat hocasi geldi daha küçücüğüm ama sert bi hoca bi yandan korkuyorum bi yandan disiplinli hocalari cok severim seviniyorum😬
İlk dersimize girdi bu dersi eve gidince tekrar edin dedi. Ben zaten ediyorum her gün haberi yok adamın tabi😂 ikinci derse geldi sordu sinifa tekrar yapmiyo musunuz siz diye sinirlendi tebesirleri falan firlatiyo sinif da yalan söylüyo tekrar yaptik diye korkudan:KK70:
Piyango bana vurdu iyi mi gel bakalim tahtaya madem yaptiniz tekrarinizi dedi. Alt küme nedir cizerek anlat ayni benim anlattigim gibi dedi. Bak soruyu bile hatirliyorum😅 ayy kitlendim kaldim ama yaptim dün hatta kagida cizerek calistim evde :KK70: hoca bana orda bi laf söyledi insanda beyin olcak gibi bir sey ama nasil agirima gitti çünkü ben calistim aslinda calisiyorum haketmedim yani.
Sonra yazili olduk sonuclar icin ismimizi okuyo falan beni okudu ayaga kalktim inanamadi tekrar sordu civciv sen misin diye dehset dolu gözlerle 🙄 girdigi siniflar arasinda en yuksek puani almisim. Tebrik etti falan. O gün cook mutlu olmuştum ama işte öğretmene güvenimi kaybettim en kucuk bi hatada hakaret ediyo demek ki dedim.

Yani dicegim o ki maalesef cok önemli öğretmenin yaklasimi :KK43: zaten oldum olasi sözlülere karsiyim bu gibi durumlar yüzünden. Ben hep kendimi yazililarda daha iyi ifade ederdim. Aktif olmaya da calisirdim ama alismamis dötte don durmazmis olmuyodu :KK70:
Tabi öğretmenler de hakli sözlü de olması lazim ögrenci ne zamana kadar topluluk karsisinda konusmaktan kaçacak 🤷🏼‍♀️
Artik tabi şakır şakır sunum yapıyorum soguk kanliyim ama o animi hic unutmam nasil icime oturduysa :KK70:
Ah canım ya böyle anılara içim gidiyor 🥺 çocuklara içim gidiyor. Dün tanıştığım fıstığın annesi aradı dün akşam ağlamaklı biz 3 yıldır bu anı bekliyoruz dedi. O kadar mutluydu ki ❤️ Çok şükür Rabbime . İşte tam da bu sebeple benim en yakın zamanda çocuklarıma ve o yüreklere dokunmam gerek. Hiç bir çocuğun boynu bükük kalmasın. Çocukluktaki anılar nasıl da hiç gitmiyor gözümüzün önünden ve de en önemlisi kalbimizden. Tebrik ediyorum civcivim seni. O zamanlar tanısaydım seni erkenden keşfederdim o güzelliği 😍 öğretmenlik çok büyük vebal, inşallahhhh o vebali hep doğru olarak yaşayan ve yaşatanlardanızdır 🤲🏻

Ah canım ya böyle anılara içim gidiyor 🥺 çocuklara içim gidiyor. Dün tanıştığım fıstığın annesi aradı dün akşam ağlamaklı biz 3 yıldır bu anı bekliyoruz dedi. O kadar mutluydu ki ❤️ Çok şükür Rabbime . İşte tam da bu sebeple benim en yakın zamanda çocuklarıma ve o yüreklere dokunmam gerek. Hiç bir çocuğun boynu bükük kalmasın. Çocukluktaki anılar nasıl da hiç gitmiyor gözümüzün önünden ve de en önemlisi kalbimizden. Tebrik ediyorum civcivim seni. O zamanlar tanısaydım seni erkenden keşfederdim o güzelliği 😍 öğretmenlik çok büyük vebal, inşallahhhh o vebali hep doğru olarak yaşayan ve yaşatanlardanızdır 🤲🏻
Sen öyle anlatinca anladim zaten o minik ögrencinde kendimi gördüm bi an :cry:
Canim aslim iyi ki senin gibi öğretmenler var🤩
İnsallah cok güzel yerlere gelir cocuklarin tüm öğrencilerin ❤ sen zaten harika bi yerdesin:KK36:
Taht kurmussun kalbimeee:KK75: en güzel yerindesssiiinn:KK75::KK75:

Ben gidip temizlik yapiyim arkasina da leslie mi yapar gelirim tel de sarj olsun o sırada🤩
Öpüyorum ballar hepinizi:KK60:
Civcivimmmn, günlüğümüzü temizlemeyi unuttun. Neyse bugün ben yapayım. Kıyamadım kuzuma şimdi. :temizlik: 😘

Günaydın güçlü muhteşem kadınlar ballar🍯🍯

sonngulen sonngulen

inci-tepik inci-tepik

@samdan

Felicio Felicio

enerji_kusagi enerji_kusagi

asliogretmen asliogretmen

Mysonismysun Mysonismysun

@Negoo

birmuhendisanne birmuhendisanne

@saricivcivcik

Kızlar ben diyorum ki sizin için de uygunsa yarın en geç 12.00 ye kadar kilo bildirim işini bitirelim 💕💕💕💕💕

Birde yüzde de hesaplayalım 🤗🤗🤗🤗

Yüzde söyle hesaplanıyor.

Verdiğin kiloyu 100 ile çarp.

Sonra onu geçen haftaki kilona böl.

5 haneli olarak yazalım 😍😍😍😍
Harika olur Sudemim ben varım 💪🏻 Çok iyi düşünmüşsün ❤️

Ben nasıl gelsem acaba :KK53:
birmuhendisanne birmuhendisanne bomba gibi
sudem34 sudem34 bangır bangır
Bende tangır tungur geleyim bari :rolleyes:
O ne demekse :KK48:
Ha ha 🤣🤣
Allah iyiliğini versin 😁😁
Sabah sabah güldürdun beni 🤪🤪

Öğretmenim ben 31 gün Ocak da yatınca 5 gün çok çalıştım 😂😂

Sınava son gün kala öğrenci gibi 😁😁
Tabi sonucu muhteşem oldu 🤩🤩
Harika olur Sudemim ben varım 💪🏻 Çok iyi düşünmüşsün ❤️
Balım 🍯
Ay sonu hem yüzde hem kilo kategorisinde sonuç açıklayacağımiz için güzel olur 😍

Ha ha 🤣🤣
Allah iyiliğini versin 😁😁
Sabah sabah güldürdun beni 🤪🤪

Öğretmenim ben 31 gün Ocak da yatınca 5 gün çok çalıştım 😂😂

Sınava son gün kala öğrenci gibi 😁😁
Tabi sonucu muhteşem oldu 🤩🤩

Balım 🍯
Ay sonu hem yüzde hem kilo kategorisinde sonuç açıklayacağımiz için güzel olur 😍
:KK60: :KK68: :KK37:

Civcivimmmn, günlüğümüzü temizlemeyi unuttun. Neyse bugün ben yapayım. Kıyamadım kuzuma şimdi. :temizlik: 😘
Ayy unuttum aslım ellerine sağlık🤩
Civcivim ben bomba gibi geliyorum🤭🤭🤭

Bangır bangır geliyorum 💃💃💃

Ayy nasıl da anaç 🤗🤗
Allah Allah herkes bombayla bangir bangir tangir tungur geliyo bi ben mi sessiz sessiz geliyorum tirstim simdi :D :D
Günaydın güçlü muhteşem kadınlar ballar🍯🍯

sonngulen sonngulen

inci-tepik inci-tepik

@samdan

Felicio Felicio

enerji_kusagi enerji_kusagi

asliogretmen asliogretmen

Mysonismysun Mysonismysun

@Negoo

birmuhendisanne birmuhendisanne

@saricivcivcik

Kızlar ben diyorum ki sizin için de uygunsa yarın en geç 12.00 ye kadar kilo bildirim işini bitirelim 💕💕💕💕💕

Birde yüzde de hesaplayalım 🤗🤗🤗🤗

Yüzde söyle hesaplanıyor.

Verdiğin kiloyu 100 ile çarp.

Sonra onu geçen haftaki kilona böl.

5 haneli olarak yazalım 😍😍😍😍
Benim icin farketmez çoğunluğun kararina uyarim canım

Back