70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hosgeldin canim napalim yuvarlanmaya devam ben bildigin gibiyim:deli: sen napiyosun nasilsin❤
İyiyim Civcivim ❤️ Listene de bayılmıştım bozmadın umarım 💕 o seçeceğin güzel elbiseyi almalısın kısa zamanda 💕💕💕
8 kilo verdim biriciğim, 8 kilo kaldı 😍🥰😘
Süpersin Aslım 🧿❤️❤️❤️
Ballarım yine tüm konularda topluca yazıyorum biraz zaman sorunum var.
Herkese afiyet olsun, menüler çok güzel, spor ve adımlar da çok güzel😍

@Mysonismysun canım çok üzüldüm. Önce sağlık sonra güzellik. Sütü artıran şeyler arasında en çok bildiğim armut ve hurma var. Birde keten tohumu sanırım azaltıyor.

@Saricivcivcikcik
Civcivim duşakabini yine salladın mı😁 gerçi sende yoğunmuşsun bugün ama.. Bende camları silemedim,zaten ne zaman silsem yağmur yağıyordu, iyi ki silmedim gece yağmur yağdı :KK70:

Kuzum senin kemikler ince galiba. Kilo ve boyuna göre, özellikle boynun, belin gayet ince, göbek de azmış. En fazla kilo basen ve popo da gibi. Demek zayıflayınca senin göbek dümdüz olacak vay be tam hayalimdeki gibi 😍

@Negoo m eksi için tebrik ederim çok sevindim😍 Seni çok kararlı görüyorum son günlerde, sabah ki spor çok iyi olmuş, yağlardam gitmiştir 😍
Bu arada ölçülerine baktım. Senin yoğunluk da göbek ve popo kısmında gibi. Vücut tipimiz benziyor gibi, senin bir tık daha ağırlık aşağıda sanki.
Balım endokrinoloji işi ne oldu hala gitmedin mi?

sudem34 sudem34 Çiçeğim senin ölçülere de baktım. Senin basen popo anlattığın gibi çok değilmiş. Daha fazla sanıyordum. Ölçülerin ve boyunu düşününce gayet güzelmiş, pek bir kilonda yok gibi. Herhalde 3-4 kilo versen kafi vermesende iyiymiş böyle 😍

sonngulen sonngulen Boncuğum kolay gelsin. Sende iyi ki varsın, senin desteğin de bize büyük motivasyon 💕
Senin ölçülerde de bel, boyun vs ince bayağı 😍 Cidden o kesilmesini istediğin kısmı anladım. Göğüste fazla büyük gibi gelmedi gözüme ama göğüs kafesi küçük göğüsler büyükse bilemedim tabi.
Bu arada temizlik için bir tavsiyem olacak aklımdayken. Kelebek mop var sünger gibi bir yapıda.Onunla silince kıl tüy toz ne varsa süpürge yapmadan dahi muntazam topluyor. Bana çok pratik geldi, süpürge gibi toz uçurma durumu da olmuyor, süpürge yapma sıklığını uzattım bayağı onunla. Halı üzerini bile silerek topluyor.

Felicio Felicio Leylamm,çok özledim seni çok💕
"Hasretin gönlümü yakan bir volkan gibidir, En sevdiğim tatlı kazan dibidir.
Gel etme Leyla düşürme bizi müşküle,
Seninle kaşık atalım 2 tabak keşküle"
Bu da Tosun Paşa filminden bir replik 😁

Güzel Leylam, ölçülerin de kilonda çok güzel oldu😍 Daha kilo versen nasıl olur ki, senin vereceğin o kilolarda beb iskelet gibi olurum galiba 😁

@samdan Balım, Bebişim seni göremedim pek bugünlerde. İyi misin? Çocuk nasıl oldu? Özledim senii 💕

@inci-tepik Balım ödemlerde gitmiş, eksilerle gelirsin yine bolca. Gerçekten sen bu işi çok iyi götürüyorsun 😘

asliogretmen asliogretmen sen bitanesin biliyosun dimi ❤💋

Herkese iyi geceler💞 tatlı rüyalar Canlarım😴
Enerji balım ❤️❤️❤️ Çok özledim sizi 💕💕💕
Günaydın kızlar.Sayfama da yazdım ben bir süre aktif olamayacağım.Sitede çok zaman geçiriyorum,e kitap da okuyorum.Haliyle boyun,kol ağrısı oluyor telefonu çok tutmaktan.Boyun ve el ağrısıyla başladım yine güne.Mesajı yazarken bile zorlanıyorum.
Sağlıklı,kalıcı kilo vermeler size.Allaha emanet olun💜

Eki Görüntüle 2775842
Geçmiş olsun canım 🌸🌸🌸

Ballarımmmmm
🍯

Ne çok özledim sizi . Bugün gerçekten yoğun bir gün yaşadım. Güne, 3.sınıfa giden güzel bir fıstıkla başladım. Maalesef öğretmeni tarafından biraz özgüveni kırılmış. Beraber ders yaptık.Sonra mutlu mutlu ayrıldık. Daha sonra okula gidip ilişiğimi kestim. Bugün itibariyle kadrom yeni okuluma geçti. Okullar, ilçe MEB, mal müdürlüğü , banka hesap işleri vs derken çokkk yoruldum. Ama şuan çok huzurluyum. Yeniden doğmuş gibi. Hissediyorum 2021 benim yılım olacak 😍🥰

sizler neler yaptınız bakalım ? ❤️

Ballarımmmmm
🍯

Ne çok özledim sizi . Bugün gerçekten yoğun bir gün yaşadım. Güne, 3.sınıfa giden güzel bir fıstıkla başladım. Maalesef öğretmeni tarafından biraz özgüveni kırılmış. Beraber ders yaptık.Sonra mutlu mutlu ayrıldık. Daha sonra okula gidip ilişiğimi kestim. Bugün itibariyle kadrom yeni okuluma geçti. Okullar, ilçe MEB, mal müdürlüğü , banka hesap işleri vs derken çokkk yoruldum. Ama şuan çok huzurluyum. Yeniden doğmuş gibi. Hissediyorum 2021 benim yılım olacak 😍🥰

Aslım 💕💕
Ne verimli bir gün olmuş 💃💃
Artık evinin yanındaki okulda mı olacaksın?

Ben diyete motive yım şükur canım❤️❤️
Dört gündür yürüyüşe cikmak acaip iyi geldi 😍😍

Yeniden doğmuş gibiyim💃💃

Şubat ayı bizim olacak 💕💕

Aslım 💕💕

Yeniden doğmuş gibiyim💃💃

Harika, ne güzel . Hava da çok güzeldi bugün . Tebrik ederim Sudem Balım. Tam bir manken olacaksın. Şubat, Mart, Nlsan bütün aylar bizim olsun ❤️🥰😘

Ballarımmmmm
🍯

Çok tebrik ederim Aslım 2021 seni tebrik etmelere doyamadığımız bir yıl olsun 🎊🎊🎊🎊

Aslım 💕💕

Yeniden doğmuş gibiyim💃💃

Şu yasaklar benim yürüyüş azmimi mahvetti kalksa her daim yasaksız olsa 🙏
Kaç adım attın balım en çok ❤️❤️❤️

Son düzenleme:
Harika, ne güzel . Hava da çok güzeldi bugün . Tebrik ederim Sudem Balım. Tam bir manken olacaksın. Şubat, Mart, Nlsan bütün aylar bizim olsun ❤️🥰😘
Ayy evet 💃💃
Nisan da doğum günü var😍😍
Yeni bir beden armağan edelim doğum gününe ❤️❤️
Şu yasaklar benim yürüyüş azmimi mahvetti kalksa her daim yasaksız olsa 🙏
Kaç adım attın balım en çok ❤️❤️❤️
Balım rekor kırmadım 2 saat yürüdüm en fazla .💃💃
İyi geceler ballarım çoktan uyudunuzsa tatlı rüyalar 😴
Balim🍯🍯

Bu saatte uyurmuyuz hiç 🤪🤪

Daha gece yeni başlıyor 😁😁

Benim oğlan yatıyor şimdi 💃💃

Leyla'm su efsane menülerini, sporlarıni yine paylaşsan da ilham almaya devam etsek🧿🧿

Balım 🍯
Seni çok mu yoruyorlar 😔😔
Hasretin bağrımı deliyor kendimi diyete spora verdim bak eriyip bitiyorum 😎😎

Sen gel daha da çok eriyip biterim ben senin için 💕💕
Sen ne kadar da tatlı birisin 😍😍😍 canım Sudemim ❤️ Cidden çok çalıştırıyor üstelik mesai bile vermiyorlar 🤯🤯

Aslım balım🍯🍯

Hani menü hani spor🤓🤓

Ben senin neyindim söyle bakayım 💕💕

Bu ara beni çok ihmal ettin sanki 😎😎
Sen ne kadar da tatlı birisin 😍😍😍 canım Sudemim ❤️ Cidden çok çalıştırıyor üstelik mesai bile vermiyorlar 🤯🤯
Balım 🍯

Ocak bitti işler ne zaman bitecek 😔😔

Şubat geldi artık Şubat ayı bizim olsun💃💃

Senle baklava göbek yapacaktık 🤓🤓

Cholie ting programını bitirdin mı?😎😎

Aslım balım🍯🍯

Hani menü hani spor🤓🤓

Ben senin neyindim söyle bakayım 💕💕

Bu ara beni çok ihmal ettin sanki 😎😎

Balım 🍯

Ocak bitti işler ne zaman bitecek 😔😔

Şubat geldi artık Şubat ayı bizim olsun💃💃

Senle baklava göbek yapacaktık 🤓🤓

Cholie ting programını bitirdin mı?😎😎
Çok haklısın şansım hemen menü ve sporumu yazıyorum. :skandal:

Bugün kahvaltı yapmaya bile zaman bulamadım. 🙁

09.00 2 bardak ılık su

12.00 2 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt, 1 yeşil elma

16.00 1 armut

17.30 Balık ( levrek ) ve bol yeşil salata

3 litre su

Spora gelince sadece 10.000 adım attım. Gün boyu koşturma yeterince yordu maalesef. Ama şimdi oturdum kitabımı okuyorum. 💗 Uyarı için teşekkür ederim sudem34 sudem34 Şansım. 💗

Kizlar günaydın,

04.02.2021 menüsü
Sabah kahvaltı yok ,
2 küçük kağıt bardak şekersiz filtre kahve

Öğlen yemeği 12:15
3 YK kadar bulgur pilavı
150 gr kadar biftek
1 kase şehriye çorbası
Bol salata
1 orta dilim cevizli kabak tatlısı

17: 00 ara öğün
1 orta boy portakal
200 gr yogurt

Akşam yemeği 21:15
1 fırın but
1 YK fırında pişmiş pilav( kapamanin pilavı)
Bol salata

2 lt ye yakın su
8628 adim

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-05-07-15-36-516_com.xiaomi.hm.health.jpg
    Screenshot_2021-02-05-07-15-36-516_com.xiaomi.hm.health.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 22
Back