- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Sudemim aslinda eksi gördüm bugün bi tartildim da. Ama gecen hafta artıydımya onun eksileri bunlar.. ondan dolayi mutlu etmedi beni cok.. ama tabi eksi eksidir mutluyum yine de. Bu artıyı eksiye cevirince kaldigim yerden devam pazartesiye hadi en gec haftaya cumartesiye 67.9 (en az) gorcegime inaniyorumHedef koy balım
27 Şubat için ama ulaşılir olsun
Haftasonu canın çeken şeylerden az az yersin balım
Hafta içi 5 gün hiç bozma
Bozmadim kuşum havuc kemirdim aksamİyiyim CivcivimListene de bayılmıştım bozmadın umarım o seçeceğin güzel elbiseyi almalısın kısa zamanda
Süpersin Aslım
Enerji balımÇok özledim sizi
Geçmiş olsun canım
Canim hemsehrim tebrik ederim coook sevindim inşallah cok mutlu olursun yeni okulundaBallarımmmmm
Ne çok özledim sizi . Bugün gerçekten yoğun bir gün yaşadım. Güne, 3.sınıfa giden güzel bir fıstıkla başladım. Maalesef öğretmeni tarafından biraz özgüveni kırılmış. Beraber ders yaptık.Sonra mutlu mutlu ayrıldık. Daha sonra okula gidip ilişiğimi kestim. Bugün itibariyle kadrom yeni okuluma geçti. Okullar, ilçe MEB, mal müdürlüğü , banka hesap işleri vs derken çokkk yoruldum. Ama şuan çok huzurluyum. Yeniden doğmuş gibi. Hissediyorum 2021 benim yılım olacak
sizler neler yaptınız bakalım ?
Teşekkür ederim canım civcivimmmnSudemim aslinda eksi gördüm bugün bi tartildim da. Ama gecen hafta artıydımya onun eksileri bunlar.. ondan dolayi mutlu etmedi beni cok.. ama tabi eksi eksidir mutluyum yine de. Bu artıyı eksiye cevirince kaldigim yerden devam pazartesiye hadi en gec haftaya cumartesiye 67.9 (en az) gorcegime inaniyorum
Bozmadim kuşum havuc kemirdim aksamevet elbise fikrini hayata gecirmeliyim
Seni de cok özlüyoruz bıraksın şu patron yakani yormasin seni
Canim hemsehrim tebrik ederim coook sevindim inşallah cok mutlu olursun yeni okulunda
3. Sinifa giden fistikta da kendimi gordum yaziktir miniklere ya şimdiden özgüveni kırılmışsenin gibi isini hakkiyla yapan ögretmenlere denk gelmek lazim aslim❤ zira insan hic unutamiyo böyle seyleri. Benim de mat hocamla bi anım vardi anlatirim bir gün
Canim ben cok caliskan ama bi o kadar icine kapanık sınıfta aktif olmayip yazililarda 100leri aglatan bi öğrenciydimTeşekkür ederim canım civcivimmmnHeyecanla anını bekliyor olacağım.
Ah canım ya böyle anılara içim gidiyorCanim ben cok caliskan ama bi o kadar icine kapanık sınıfta aktif olmayip yazililarda 100leri aglatan bi öğrenciydimyeni bi mat hocasi geldi daha küçücüğüm ama sert bi hoca bi yandan korkuyorum bi yandan disiplinli hocalari cok severim seviniyorum
İlk dersimize girdi bu dersi eve gidince tekrar edin dedi. Ben zaten ediyorum her gün haberi yok adamın tabiikinci derse geldi sordu sinifa tekrar yapmiyo musunuz siz diye sinirlendi tebesirleri falan firlatiyo sinif da yalan söylüyo tekrar yaptik diye korkudan
Piyango bana vurdu iyi mi gel bakalim tahtaya madem yaptiniz tekrarinizi dedi. Alt küme nedir cizerek anlat ayni benim anlattigim gibi dedi. Bak soruyu bile hatirliyorumayy kitlendim kaldim ama yaptim dün hatta kagida cizerek calistim evde hoca bana orda bi laf söyledi insanda beyin olcak gibi bir sey ama nasil agirima gitti çünkü ben calistim aslinda calisiyorum haketmedim yani.
Sonra yazili olduk sonuclar icin ismimizi okuyo falan beni okudu ayaga kalktim inanamadi tekrar sordu civciv sen misin diye dehset dolu gözlerlegirdigi siniflar arasinda en yuksek puani almisim. Tebrik etti falan. O gün cook mutlu olmuştum ama işte öğretmene güvenimi kaybettim en kucuk bi hatada hakaret ediyo demek ki dedim.
Yani dicegim o ki maalesef cok önemli öğretmenin yaklasimizaten oldum olasi sözlülere karsiyim bu gibi durumlar yüzünden. Ben hep kendimi yazililarda daha iyi ifade ederdim. Aktif olmaya da calisirdim ama alismamis dötte don durmazmis olmuyodu
Tabi öğretmenler de hakli sözlü de olması lazim ögrenci ne zamana kadar topluluk karsisinda konusmaktan kaçacak
Artik tabi şakır şakır sunum yapıyorum soguk kanliyim ama o animi hic unutmam nasil icime oturduysa
Sen öyle anlatinca anladim zaten o minik ögrencinde kendimi gördüm bi anAh canım ya böyle anılara içim gidiyorçocuklara içim gidiyor. Dün tanıştığım fıstığın annesi aradı dün akşam ağlamaklı biz 3 yıldır bu anı bekliyoruz dedi. O kadar mutluydu ki Çok şükür Rabbime . İşte tam da bu sebeple benim en yakın zamanda çocuklarıma ve o yüreklere dokunmam gerek. Hiç bir çocuğun boynu bükük kalmasın. Çocukluktaki anılar nasıl da hiç gitmiyor gözümüzün önünden ve de en önemlisi kalbimizden. Tebrik ediyorum civcivim seni. O zamanlar tanısaydım seni erkenden keşfederdim o güzelliği öğretmenlik çok büyük vebal, inşallahhhh o vebali hep doğru olarak yaşayan ve yaşatanlardanızdır
Civcivimmmn, günlüğümüzü temizlemeyi unuttun. Neyse bugün ben yapayım. Kıyamadım kuzuma şimdi.Ben gidip temizlik yapiyim arkasina da leslie mi yapar gelirim tel de sarj olsun o sırada
Öpüyorum ballar hepinizi
Civcivim ben bomba gibi geliyorumKizlar yarin tarti günü hazir misiniz
Gözünü sevdigimin beyni nolur bugün beni kacamağa yönlendirme
Bangır bangır geliyorumKizlar yarin tarti günü hazir misiniz
Gözünü sevdigimin beyni nolur bugün beni kacamağa yönlendirme
Ayy nasıl da anaçCivcivimmmn, günlüğümüzü temizlemeyi unuttun. Neyse bugün ben yapayım. Kıyamadım kuzuma şimdi.
Harika olur Sudemim ben varımGünaydın güçlü muhteşem kadınlar ballar
sonngulen
inci-tepik
@samdan
Felicio
enerji_kusagi
asliogretmen
Mysonismysun
@Negoo
birmuhendisanne
@saricivcivcik
Kızlar ben diyorum ki sizin için de uygunsa yarın en geç 12.00 ye kadar kilo bildirim işini bitirelim
Birde yüzde de hesaplayalım
Yüzde söyle hesaplanıyor.
Verdiğin kiloyu 100 ile çarp.
Sonra onu geçen haftaki kilona böl.
5 haneli olarak yazalım
Ha haBen nasıl gelsem acaba
birmuhendisanne bomba gibi
sudem34 bangır bangır
Bende tangır tungur geleyim bari
O ne demekse
BalımHarika olur Sudemim ben varımÇok iyi düşünmüşsün
Ha ha
Allah iyiliğini versin
Sabah sabah güldürdun beni
Öğretmenim ben 31 gün Ocak da yatınca 5 gün çok çalıştım
Sınava son gün kala öğrenci gibi
Tabi sonucu muhteşem oldu
Balım
Ay sonu hem yüzde hem kilo kategorisinde sonuç açıklayacağımiz için güzel olur
Sagolasin canim suan benim kan tahlili sonuclarim cikti diyetin yaninda bile gecmisyosun bi sure dedi doktor. Yine yagli seyler yemicem ama spor sadece yuruyus, diyette cips mips yememe seklinde gitmem sanirim benim icin daha iyi olacakMysonismysun canım elbet araştırmış ya da biliyor olabilirsin ama karşıma çıkan şu bilgileri senle paylaşayım dedim,inşallah işe yarar.
Eki Görüntüle 2775795
Eki Görüntüle 2775794
Ayy unuttum aslım ellerine sağlıkCivcivimmmn, günlüğümüzü temizlemeyi unuttun. Neyse bugün ben yapayım. Kıyamadım kuzuma şimdi.
Civcivim ben bomba gibi geliyorum
Allah Allah herkes bombayla bangir bangir tangir tungur geliyo bi ben mi sessiz sessiz geliyorum tirstim simdiBangır bangır geliyorum
Ayy nasıl da anaç
Benim icin farketmez çoğunluğun kararina uyarim canımGünaydın güçlü muhteşem kadınlar ballar
sonngulen
inci-tepik
@samdan
Felicio
enerji_kusagi
asliogretmen
Mysonismysun
@Negoo
birmuhendisanne
@saricivcivcik
Kızlar ben diyorum ki sizin için de uygunsa yarın en geç 12.00 ye kadar kilo bildirim işini bitirelim
Birde yüzde de hesaplayalım
Yüzde söyle hesaplanıyor.
Verdiğin kiloyu 100 ile çarp.
Sonra onu geçen haftaki kilona böl.
5 haneli olarak yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?