70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Antep fıstığı resmi koymustum ama benim de acmama izin yokmus öyle yaziyo:işsiz: ben paylastim zaten bana neden izin vermiyosun eyy kk:sinirli:

Canim ben hep leslie yaptim o hafif gelemye baslayinca da jillian level1-2-3 yaptim 1er ay arayla..
Baska bir seyi ne zaman denesem devami gelmedi🤷🏼‍♀️ bunlari tuttum ben❤ ama cook sıkıştırdı coook😍
Ha bide hafif geldigini hissedersem bilek agirliklari takip yapmaya basliyodum bi ara leslieyi de öyle yapiyodum daha zor oluyo hem. Biraz kilo veriyim yine geccem agirliklara
Cok sıkıştırdı ne ya:KK53: cok sıkılastirdi dicektim :D

Kizceler günaydın 😍 ben yine yollardayım 🤭

03.02.2021 menüsü

Sabah kahvaltısı 9:30
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk kadar süzme peynir
Domates salatalık
1 fincan sekersiz çay

16:00 1 çorba kasesi yoğurt+musli

20:00 akşam yemeği
3 küçük köfte
1 ince küçük dilim ekmek
Lahana havuç salatası bol limonlu

2 lt su
2 km kadar yürüyüş
Afiyet olsun balım, çok güzel bir menü olmuş :KK200: :KK68:
Günaydın kızlar.Sayfama da yazdım ben bir süre aktif olamayacağım.Sitede çok zaman geçiriyorum,e kitap da okuyorum.Haliyle boyun,kol ağrısı oluyor telefonu çok tutmaktan.Boyun ve el ağrısıyla başladım yine güne.Mesajı yazarken bile zorlanıyorum.
Sağlıklı,kalıcı kilo vermeler size.Allaha emanet olun💜

Eki Görüntüle 2775842
Şaşırdım ve üzüldüm canım, öncelikle çok geçmiş olsun. Belirli hareketler yaparak ağrıyı belki biraz azaltabilirsin umarım çabuk bir şekilde düzelirsin. Çok dikkat et kendini, arada bir müsait olursan haber verirsin canım durumunu. Allaha emanet ol.
Ama bu menü cok güzel olmus miyendizim 🤩 demek ki derece yapman hic tesadüf değilmis bundan sonra ben de az laf cok is sudem balin taktigini uygulucam ama duramiyorum ki konusmadan :KK70: :KK70:
Bırakın o taktiği yaa, ben sizi çok özlüyorum.
Günaydın 💕
Ne güzel menü 😍
Günün de güzel geçsin inşallah 🥰

Nego geçmiş olsun 💐
Oğlun ve sen diyetini bırakma ama 🤗
Cumartesi görüşuruz 🤗
Dinlen güzelce.
Store de uygulamalar var onlardan indir postur için ben de indirdim sırt ağrısı oluyordu ara ara .

Şimdi dik durmaya filan dikkat ediyorum.🤗
Boynum bile 1 cm inceldi dik durmaktan.

Günaydın bal böceği 😁
Resmi açamadım 🤪
Fıstık gibi bir hatun muydu💃
Ben de denedim açmayı :KK70::KK70:
Günaydın ballar🍯🍯

sonngulen sonngulen

@inci-tepik

@samdan

@Felicio

@enerji_kusagi

@asliogretmen

@Mysonismysun

@Negoo

birmuhendisanne birmuhendisanne

@saricivcivcik

Kaldı 2 gün canlar 💕💕
Az kalorili bol sporlu günler bizim olsun ❤️❤️

Kızlar hepinizin spor geçmişi var.💃💃

You tube dan yapıp memnun kaldığınız videolar neler göbek eritmek için filan ?🤗🤗

Pilates,tabata,zumba indirdim biraz ama elimin altında iyi işe yarayan videolar hazır olsun .
Ben jillian yapardım canım, sıkılaşmak için gayet iyiydi.
Songül çarşamba diğer diyete başlıyalim mı ?😁

Menüleri de doyurucu bol bol zaten.😍😍

3 gün zaten.😉

4 gün normal diyet yaparız .🤗

Çarşamba o listeye başlarız 🥳🥳🥳
Balım o menüyü sen paylaşır mısın, benim telefonda o kadar çok menü var ki, acaba hangisi diye düşünmeye başladım :KK70::KK70:Çarşamba hala evimde olursam başlarım ben de canım, memlekete gitme ihtimali var gibi, bir iki güne belli olur zaten.

Antep fıstığı resmi koymustum ama benim de acmama izin yokmus öyle yaziyo:işsiz: ben paylastim zaten bana neden izin vermiyosun eyy kk:sinirli:

Canim ben hep leslie yaptim o hafif gelemye baslayinca da jillian level1-2-3 yaptim 1er ay arayla..
Baska bir seyi ne zaman denesem devami gelmedi🤷🏼‍♀️ bunlari tuttum ben❤ ama cook sıkıştırdı coook😍
Ha bide hafif geldigini hissedersem bilek agirliklari takip yapmaya basliyodum bi ara leslieyi de öyle yapiyodum daha zor oluyo hem. Biraz kilo veriyim yine geccem agirliklara
Hemen jiliian indireyim sağol 💕

Şaşırdım ve üzüldüm canım, öncelikle çok geçmiş olsun. Belirli hareketler yaparak ağrıyı belki biraz azaltabilirsin umarım çabuk bir şekilde düzelirsin. Çok dikkat et kendini, arada bir müsait olursan haber verirsin canım durumunu. Allaha emanet ol.

Balım o menüyü sen paylaşır mısın, benim telefonda o kadar çok menü var ki, acaba hangisi diye düşünmeye başladım :KK70::KK70:Çarşamba hala evimde olursam başlarım ben de canım, memlekete gitme ihtimali var gibi, bir iki güne belli olur zaten.
Sabahki paylaştigin kadın Myson için .
3 günde 4 kilo ver yazan .😍

Ben de instgaram yok ya😁😁

Songül diyeti bırakmak yok sakın 😉😉

Memleket durumu varsa pazartesi başlayalım 😁😁😁

Çarşamba biter 🤭🤭

Ballar 🍯🍯🍯

Filtre kahvemi içtim yürüyüşe çıkacam şimdi 💃💃💃

Bugün hadi bakalım gelsin 10.000 adimlar💃💃💃

Simdi herkes paylastigim resmi acmaya caliscak acamicak gizem yarattim iyi mi :KK70: bu hosuma gitti :KK70:

Çarşamba biter 🤭🤭

Ballar 🍯🍯🍯

Jillian tam senlik canim leslie ye göre cok daha ağır sen de ideal kilondasin disinin kovuğuna göre :KK19:
Hava güzek ben de belki cikarim birazdan sabahtan beri yemek is derken anca oturdum

Çarşamba biter 🤭🤭

Ballar 🍯🍯🍯

Tamam canım ben listelerime tekrar bakıp bulurum öyleyse, belki sen kaydetmişsindir diye düşündüm. Eğer gideceğimiz kesinleşirse yarın bile yola çıkabiliriz canım, bugün belli olmazsa yarın belli olur canım gidip gitmeyeceğimiz. Orda nasıl dayanacam bilmiyorum :KK70: :KK70:

Simdi herkes paylastigim resmi acmaya caliscak acamicak gizem yarattim iyi mi :KK70: bu hosuma gitti :KK70:

Jillian tam senlik canim leslie ye göre cok daha ağır sen de ideal kilondasin disinin kovuğuna göre :KK19:
Hava güzek ben de belki cikarim birazdan sabahtan beri yemek is derken anca oturdum
Hadi kaldır totoyu hava çok güzel 😍😍
Tamam canım ben listelerime tekrar bakıp bulurum öyleyse, belki sen kaydetmişsindir diye düşündüm. Eğer gideceğimiz kesinleşirse yarın bile yola çıkabiliriz canım, bugün belli olmazsa yarın belli olur canım gidip gitmeyeceğimiz. Orda nasıl dayanacam bilmiyorum :KK70: :KK70:
Songül bozma ya😔😔

Hadi bu ay artık bu iş bitsin🤗🤗🤗
sudem34 sudem34 balım bize yol göründü, durum kesinleşti canım. Yarın sabah yola çıkıyoruz inşallah.
Ne zaman döneceksin 🙄

Detoksu bırakma sakın 😔

Bu ay bırakmak yok akşama tavuklu pırasa var annene söyle pişirsin😔

Songül bozma ya😔😔

Ne zaman döneceksin 🙄

Detoksu bırakma sakın 😔

Ayy hic cikasim yok su an ya :(
Evet bu ay bitsin bu is lafi cok dogru gercekten iki ileri bir geri gidiyorum sinirlerim bozuldu 🙄 ne güzel dusmustum 68e.
Leslie ye kalkarim birazdan 😘

Ayy hic cikasim yok su an ya :KK43:
Evet bu ay bitsin bu is lafi cok dogru gercekten iki ileri bir geri gidiyorum sinirlerim bozuldu 🙄 ne güzel dusmustum 68e.
Leslie ye kalkarim birazdan 😘
Bende zorlanıyorum ama bu ara daha motiveyim civcivim. Tek sorun spor yapamayacak kadar yoruluyorum ☹️

Songül bozma ya😔😔

Ne zaman döneceksin 🙄

Detoksu bırakma sakın 😔

Tavuklu pırasa bugün balım yaa, onu ben yapacağım evde, gerçi ben o menüyü dün yedim, dünkünü de bugün yiyeceğim inşallah. Bu ay bitmez ki bu iş, verilecek kilo çok daha. Yarın gündüz yolda geçecek, yanima uygun şeyler almaya çalışacağım. Bu arada annemlerin haberi yok büyük sürpriz olacak onlara.
Canim hayirli yolculuklar☺️

Ayrica bize söz ver lütfen dikkat et. Yesen bile azcik ye. Aman diyim bak butun emek bosa gitmesin
tamam canım size söz, abartmayacağım.

Tavuklu pırasa bugün balım yaa, onu ben yapacağım evde, gerçi ben o menüyü dün yedim, dünkünü de bugün yiyeceğim inşallah. Bu ay bitmez ki bu iş, verilecek kilo çok daha. Yarın gündüz yolda geçecek, yanima uygun şeyler almaya çalışacağım. Bu arada annemlerin haberi yok büyük sürpriz olacak onlara.

tamam canım size söz, abartmayacağım.
Tartini götürecek misin?

Annen çok sevinecek 😍

4 Şubat Menüm
Sabah 08.00 kirmizi biberli omlet 1 dilim peynir zeytin cherry domates 2 cay kasigi petek bal
Ara 10.00 sütlü kahve+1 kayisi

Öğlen 12.20 3 kasik tavuklu mantar sote+2 kasik makarna+kış salatası
Ara 15.00 5 badem 3 kuru kayisi

Akşam 18.00 3 kasik tavuklu mantar sote+2 kasik makarna+kis salatası

Spor; 30 dk leslie boosted
Su ; 2 litre + 3 bardak dukan birası

Menüm :kk77:

10.10

Kapyali maydonozlu peynirli omlet.🍳
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 salatalık 🥒
Yarım turp
Domates sos 1 tk
Yarım dilim siyez buğdaylı köy ekmeği (12.5 gram)

12.30
1 fincan kefir 🥛

13.00
Fitre kahve

18.55
Bolca tavuklu pırasa, salata 🥗

Adım 7802 henüz

Su içiyorum 💧
Aralarda tarçınlı karanfilli limonlu çay 🍋

sonngulen sonngulen

Akşam yoğurt nar karışimi kaçta yiyeceğiz?🙄

4 Şubat Menüm
Sabah 08.00 kirmizi biberli omlet 1 dilim peynir zeytin cherry domates 2 cay kasigi petek bal
Ara 10.00 sütlü kahve+1 kayisi

Öğlen 12.20 3 kasik tavuklu mantar sote+2 kasik makarna+kış salatası
Ara 15.00 5 badem 3 kuru kayisi

Akşam 18.00 3 kasik tavuklu mantar sote+2 kasik makarna+kis salatası

Spor; 30 dk leslie boosted
Su ; 2 litre + 3 bardak dukan birası
Boncugum afiyet olsun ❤️
Menünu beğendim 🥰
Dengeli bir menü olmuş 🤗

Menüm :kk77:

10.10

Kapyali maydonozlu peynirli omlet.🍳
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 salatalık 🥒
Yarım turp
Domates sos 1 tk
Yarım dilim siyez buğdaylı köy ekmeği (12.5 gram)

12.30
1 fincan kefir 🥛

13.00
Fitre kahve

18.55
Bolca tavuklu pırasa, salata 🥗

Adım 7802 henüz

Su içiyorum 💧
Aralarda tarçınlı karanfilli limonlu çay 🍋

sonngulen sonngulen

Akşam yoğurt nar karışimi kaçta yiyeceğiz?🙄
Afiyet olsun canim masallahin var yine ben o kiloda olsam bu kadar iradeli olur muydum bilmiyorum 🤭
Boncugum afiyet olsun ❤️
Menünu beğendim 🥰
Dengeli bir menü olmuş 🤗
Sağ ol balım ama yine tatli krizim var su an. Bezdum da bezduummm miden dolu yemegini yedin derdun nedur ey beynimmm:D :D

Afiyet olsun canim masallahin var yine ben o kiloda olsam bu kadar iradeli olur muydum bilmiyorum 🤭

Sağ ol balım ama yine tatli krizim var su an. Bezdum da bezduummm miden dolu yemegini yedin derdun nedur ey beynimmm:KK70: :KK70:
Balım 🍯

Narlı yoğurtlu tarçınlı karışimi yiyelim hadi💃💃

Tatlı istediğin sebebi makarna balım 🍯

İnsülin fırlatır 😔😔

Sen ayda 6 kilo vermiş birisin istesen verirsin bence.😉😉

Sanki hala karar veremedin balım 😔😔😔kafan karışık 😔😔😔

Balım 🍯

Narlı yoğurtlu tarçınlı karışimi yiyelim hadi💃💃

Tatlı istediğin sebebi makarna balım 🍯

İnsülin fırlatır 😔😔

Sen ayda 6 kilo vermiş birisin istesen verirsin bence.😉😉

Sanki hala karar veremedin balım 😔😔😔kafan karışık 😔😔😔
Kararim kesin kuzum dönmem burdan da iste arada bi motivasyon kaybi yasiyorum🤦🏼‍♀️

Back