70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sağol Civciv 🐣 im💕
Hoşbulduk 😍😍

Sadakatsiz e de bakamadım bugün 🤪🤪
Haftasonu tekrarını izlesem bari😂😂

asliogretmen asliogretmen senin zumba videosu hangisiydi?

Biraz spor videoları indircem 💃💃

Tabata indirdim iki tane 😁😁

Myson un gönderdikleri ni 😂😂
Haha ben de bi kirmizi odayi izliyorum onu da youtubedan ilerleterek izliyorum tvden izleyemiyorum canim:D bakismalar beni öldürüyo :D
Bide kpss videolarını hep 2× hizla dinlemeye alistim hepsi yavas geliyo artik dizilerin :D
Canım oğlum 6, kızım 15 yaşında 🥰

YouTube dan birazdan atarım 👍🏻
Oo masallah boyunca kizin var desene🤩☺️

Ah ya Songülüm bizde de durumlar aynı bu erkek evlatlarının anne düşkünlüğü nedir ya hu 😅, kızım yaşına girmeden ayrı odası ve ayrı yatağı vardı. Ama oğulcuk çözümsüz 😅 geçen gün diyorum askere kadar benimle mi uyuyacaksın , evet diyo 😅🤭
Bıraksak uyurlar sanırım balım :KK70: :KK70: benimki evlenince de gitmeyecek burda yaşayacakmış, yandı benim gelin :KK70::KK70:
Oğlan yatmaya gitti direk kk 😁😁
Hepimiz aynıyız :KK70::KK70:
Evet aglatmaliymis :KK70:
Yok gece saatleri sen ayarlayip o saatlerde gidip emzircekmissin yanlis anlamadiysam :KK70:
Bence de öğrenciler biraz daha sabretsin💚

Yazim neden egik oldu ve simdi kendi kendine düzeldi hicbi fikrim yok :KK53: duzeltesim de yok böyle gitsin mesacim :KK70:
Valla bebekler yönetiyor her şeyi, anne de o kadar yoruluyor ki azcık rahatlayalım diye meme açıkta yatıp istedikleri zaman emziyoruz :KK70::KK70:
Sağol Civciv 🐣 im💕
Hoşbulduk 😍😍

Sadakatsiz e de bakamadım bugün 🤪🤪
Haftasonu tekrarını izlesem bari😂😂

asliogretmen asliogretmen senin zumba videosu hangisiydi?

Biraz spor videoları indircem 💃💃

Tabata indirdim iki tane 😁😁

Myson un gönderdikleri ni 😂😂
Ben izliyorum balım, çok güzel başladı bölüm, internetten falan da izlersin olmazsa.

Haha ben de bi kirmizi odayi izliyorum onu da youtubedan ilerleterek izliyorum tvden izleyemiyorum canim:KK70: bakismalar beni öldürüyo :KK70:
Bide kpss videolarını hep 2× hizla dinlemeye alistim hepsi yavas geliyo artik dizilerin :KK70:

Oo masallah boyunca kizin var desene🤩☺️
Ha ha oda iyiymiş 😁😁

Oğlan uyudu hayat benim için yeni başlıyor 🤪🤪

Bıraksak uyurlar sanırım balım :KK70: :KK70: benimki evlenince de gitmeyecek burda yaşayacakmış, yandı benim gelin :KK70::KK70:

Hepimiz aynıyız :KK70::KK70:

Valla bebekler yönetiyor her şeyi, anne de o kadar yoruluyor ki azcık rahatlayalım diye meme açıkta yatıp istedikleri zaman emziyoruz :KK70::KK70:

Ben izliyorum balım, çok güzel başladı bölüm, internetten falan da izlersin olmazsa.
Zaten tahmin ettim canim kadın anlatirken anlatması cok kolay ama umarim uygulamasi da bu kadar düzenli kolay olur dedim :D :D

Mysonismysun Mysonismysun canım elbet araştırmış ya da biliyor olabilirsin ama karşıma çıkan şu bilgileri senle paylaşayım dedim,inşallah işe yarar.

Screenshot_2021-02-04-02-35-35-774_com.instagram.android.jpg

Screenshot_2021-02-04-02-35-48-686_com.instagram.android.jpg

Kizceler günaydın 😍 ben yine yollardayım 🤭

03.02.2021 menüsü

Sabah kahvaltısı 9:30
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk kadar süzme peynir
Domates salatalık
1 fincan sekersiz çay

16:00 1 çorba kasesi yoğurt+musli

20:00 akşam yemeği
3 küçük köfte
1 ince küçük dilim ekmek
Lahana havuç salatası bol limonlu

2 lt su
2 km kadar yürüyüş

Günaydın kızlar.Sayfama da yazdım ben bir süre aktif olamayacağım.Sitede çok zaman geçiriyorum,e kitap da okuyorum.Haliyle boyun,kol ağrısı oluyor telefonu çok tutmaktan.Boyun ve el ağrısıyla başladım yine güne.Mesajı yazarken bile zorlanıyorum.
Sağlıklı,kalıcı kilo vermeler size.Allaha emanet olun💜

5c0f220754065a6ee53637a86b2bc8af.jpg

Kahve içtim ya gündüz hala uykum yok😁😁
Bide 10 da kalkıyorum 😁😁

Asil senden ne haber seni bize benzetebildik mı 😁😁

Kaçta kalktın sabah🤪🤪

İyi geceler boğam 💕
Haha yok kuşum yine sabah 7 bucukta uyandım:D aksam sen yazdiğında çıkmıştım :D
Günaydın kızlar.Sayfama da yazdım ben bir süre aktif olamayacağım.Sitede çok zaman geçiriyorum,e kitap da okuyorum.Haliyle boyun,kol ağrısı oluyor telefonu çok tutmaktan.Boyun ve el ağrısıyla başladım yine güne.Mesajı yazarken bile zorlanıyorum.

Eki Görüntüle 2775842
Günaydın canım kendini nasil hissetceksen öyle olsun yorma kendini dikkat et dinlendirmeye calis boynunu gözlerini..
Böyle devam ederse de doktora git lütfen belki rahatlatcak biseyler yazar :(

03.02.2021 menüsü

2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 fincan sekersiz çay

3 küçük köfte
1 ince küçük dilim ekmek

2 lt su
2 km kadar yürüyüş
Ama bu menü cok güzel olmus miyendizim 🤩 demek ki derece yapman hic tesadüf değilmis bundan sonra ben de az laf cok is sudem balin taktigini uygulucam ama duramiyorum ki konusmadan :D :D

03.02.2021 menüsü

2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 fincan sekersiz çay

3 küçük köfte
1 ince küçük dilim ekmek

2 lt su
2 km kadar yürüyüş
Günaydın 💕
Ne güzel menü 😍
Günün de güzel geçsin inşallah 🥰

Eki Görüntüle 2775842
Nego geçmiş olsun 💐
Oğlun ve sen diyetini bırakma ama 🤗
Cumartesi görüşuruz 🤗
Dinlen güzelce.
Store de uygulamalar var onlardan indir postur için ben de indirdim sırt ağrısı oluyordu ara ara .

Şimdi dik durmaya filan dikkat ediyorum.🤗
Boynum bile 1 cm inceldi dik durmaktan.
Günaydın fıstık kızlar:KK8:Eki Görüntüle 2775849

Koskoca kk de nasil fıstık emocisi olmaz cildiriciimm:kızgın:
Günaydın bal böceği 😁
Resmi açamadım 🤪
Fıstık gibi bir hatun muydu💃

Günaydın 💕
Ne güzel menü 😍
Günün de güzel geçsin inşallah 🥰

Nego geçmiş olsun 💐
Oğlun ve sen diyetini bırakma ama 🤗
Cumartesi görüşuruz 🤗
Dinlen güzelce.
Store de uygulamalar var onlardan indir postur için ben de indirdim sırt ağrısı oluyordu ara ara .

Şimdi dik durmaya filan dikkat ediyorum.🤗
Boynum bile 1 cm inceldi dik durmaktan.

Günaydın bal böceği 😁
Resmi açamadım 🤪
Fıstık gibi bir hatun muydu💃
Antep fıstığı resmi koymustum ama benim de acmama izin yokmus öyle yaziyo:işsiz: ben paylastim zaten bana neden izin vermiyosun eyy kk:sinirli:
Günaydın ballar🍯🍯

sonngulen sonngulen

inci-tepik inci-tepik

@samdan

Felicio Felicio

enerji_kusagi enerji_kusagi

asliogretmen asliogretmen

Mysonismysun Mysonismysun

Nego Nego

birmuhendisanne birmuhendisanne

@saricivcivcik

Kaldı 2 gün canlar 💕💕
Az kalorili bol sporlu günler bizim olsun ❤️❤️

Kızlar hepinizin spor geçmişi var.💃💃

You tube dan yapıp memnun kaldığınız videolar neler göbek eritmek için filan ?🤗🤗

Pilates,tabata,zumba indirdim biraz ama elimin altında iyi işe yarayan videolar hazır olsun .
Canim ben hep leslie yaptim o hafif gelemye baslayinca da jillian level1-2-3 yaptim 1er ay arayla..
Baska bir seyi ne zaman denesem devami gelmedi🤷🏼‍♀️ bunlari tuttum ben❤ ama cook sıkıştırdı coook😍
Ha bide hafif geldigini hissedersem bilek agirliklari takip yapmaya basliyodum bi ara leslieyi de öyle yapiyodum daha zor oluyo hem. Biraz kilo veriyim yine geccem agirliklara

Back