70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Cok sıkıştırdı ne ya cok sıkılastirdi dicektim

Afiyet olsun balım, çok güzel bir menü olmuş
Şaşırdım ve üzüldüm canım, öncelikle çok geçmiş olsun. Belirli hareketler yaparak ağrıyı belki biraz azaltabilirsin umarım çabuk bir şekilde düzelirsin. Çok dikkat et kendini, arada bir müsait olursan haber verirsin canım durumunu. Allaha emanet ol.
Ama bu menü cok güzel olmus miyendizim demek ki derece yapman hic tesadüf değilmis bundan sonra ben de az laf cok is sudem balin taktigini uygulucam ama duramiyorum ki konusmadan
Bırakın o taktiği yaa, ben sizi çok özlüyorum.
Ben de denedim açmayı
Ben jillian yapardım canım, sıkılaşmak için gayet iyiydi.
Songül çarşamba diğer diyete başlıyalim mı ?

Menüleri de doyurucu bol bol zaten.

3 gün zaten.

4 gün normal diyet yaparız .

Çarşamba o listeye başlarız
Balım o menüyü sen paylaşır mısın, benim telefonda o kadar çok menü var ki, acaba hangisi diye düşünmeye başladım Çarşamba hala evimde olursam başlarım ben de canım, memlekete gitme ihtimali var gibi, bir iki güne belli olur zaten.

Hemen jiliian indireyim sağol
Sabahki paylaştigin kadın Myson için .
3 günde 4 kilo ver yazan .

Ben de instgaram yok ya

Songül diyeti bırakmak yok sakın

Memleket durumu varsa pazartesi başlayalım

Çarşamba biter

Ballar

Filtre kahvemi içtim yürüyüşe çıkacam şimdi

Bugün hadi bakalım gelsin 10.000 adimlar

Simdi herkes paylastigim resmi acmaya caliscak acamicak gizem yarattim iyi mi bu hosuma gitti
Jillian tam senlik canim leslie ye göre cok daha ağır sen de ideal kilondasin disinin kovuğuna göre
Hava güzek ben de belki cikarim birazdan sabahtan beri yemek is derken anca oturdum

Tamam canım ben listelerime tekrar bakıp bulurum öyleyse, belki sen kaydetmişsindir diye düşündüm. Eğer gideceğimiz kesinleşirse yarın bile yola çıkabiliriz canım, bugün belli olmazsa yarın belli olur canım gidip gitmeyeceğimiz. Orda nasıl dayanacam bilmiyorum

Hadi kaldır totoyu hava çok güzel
Songül bozma ya

Hadi bu ay artık bu iş bitsin
sudem34 balım bize yol göründü, durum kesinleşti canım. Yarın sabah yola çıkıyoruz inşallah.
Ne zaman döneceksin

Detoksu bırakma sakın

Bu ay bırakmak yok akşama tavuklu pırasa var annene söyle pişirsin

Songül bozma ya

Ne zaman döneceksin

Detoksu bırakma sakın

Ayy hic cikasim yok su an ya
Evet bu ay bitsin bu is lafi cok dogru gercekten iki ileri bir geri gidiyorum sinirlerim bozuldu ne güzel dusmustum 68e.
Leslie ye kalkarim birazdan

Ayy hic cikasim yok su an ya
Evet bu ay bitsin bu is lafi cok dogru gercekten iki ileri bir geri gidiyorum sinirlerim bozuldu ne güzel dusmustum 68e.
Leslie ye kalkarim birazdan
Bende zorlanıyorum ama bu ara daha motiveyim civcivim. Tek sorun spor yapamayacak kadar yoruluyorum

Songül bozma ya

Ne zaman döneceksin

Detoksu bırakma sakın

Tavuklu pırasa bugün balım yaa, onu ben yapacağım evde, gerçi ben o menüyü dün yedim, dünkünü de bugün yiyeceğim inşallah. Bu ay bitmez ki bu iş, verilecek kilo çok daha. Yarın gündüz yolda geçecek, yanima uygun şeyler almaya çalışacağım. Bu arada annemlerin haberi yok büyük sürpriz olacak onlara.
Canim hayirli yolculuklar

Ayrica bize söz ver lütfen dikkat et. Yesen bile azcik ye. Aman diyim bak butun emek bosa gitmesin
tamam canım size söz, abartmayacağım.

Tartini götürecek misin?

Annen çok sevinecek

4 Şubat Menüm
Sabah 08.00 kirmizi biberli omlet 1 dilim peynir zeytin cherry domates 2 cay kasigi petek bal
Ara 10.00 sütlü kahve+1 kayisi

Öğlen 12.20 3 kasik tavuklu mantar sote+2 kasik makarna+kış salatası
Ara 15.00 5 badem 3 kuru kayisi

Akşam 18.00 3 kasik tavuklu mantar sote+2 kasik makarna+kis salatası

Spor; 30 dk leslie boosted
Su ; 2 litre + 3 bardak dukan birası

Menüm

10.10

Kapyali maydonozlu peynirli omlet.
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 salatalık
Yarım turp
Domates sos 1 tk
Yarım dilim siyez buğdaylı köy ekmeği (12.5 gram)

12.30
1 fincan kefir

13.00
Fitre kahve

18.55
Bolca tavuklu pırasa, salata

Adım 7802 henüz

Su içiyorum
Aralarda tarçınlı karanfilli limonlu çay

sonngulen

Akşam yoğurt nar karışimi kaçta yiyeceğiz?

Boncugum afiyet olsun
Menünu beğendim
Dengeli bir menü olmuş

Afiyet olsun canim masallahin var yine ben o kiloda olsam bu kadar iradeli olur muydum bilmiyorum
Boncugum afiyet olsun
Menünu beğendim
Dengeli bir menü olmuş
Sağ ol balım ama yine tatli krizim var su an. Bezdum da bezduummm miden dolu yemegini yedin derdun nedur ey beynimmm

Afiyet olsun canim masallahin var yine ben o kiloda olsam bu kadar iradeli olur muydum bilmiyorum

Sağ ol balım ama yine tatli krizim var su an. Bezdum da bezduummm miden dolu yemegini yedin derdun nedur ey beynimmm
Balım

Narlı yoğurtlu tarçınlı karışimi yiyelim hadi

Tatlı istediğin sebebi makarna balım

İnsülin fırlatır

Sen ayda 6 kilo vermiş birisin istesen verirsin bence.

Sanki hala karar veremedin balım kafan karışık

Kararim kesin kuzum dönmem burdan da iste arada bi motivasyon kaybi yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…