70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ha ha 😁😁
Artık ciddi ciddi kilo vercem 🤪🤪
Mesaja bile yansımış ciddiyet😂😂

Totem yaptım ya az laf çok iş 🤪🤪
Hafta sonu totem tutarsa 😁😁ne yapicaz bilmiyorum 🤭🤭
Ben sevmedim bu totemi balım :KK70: :KK70: :KK70:
Canımın içi uzaktan eğitime devam edilecek yine de . Aşı tarihi henüz tam belli değil.
Gecen dönemki gibi haftada bir gün olur öyleyse.
sonngulen sonngulen Balım, herkes yüz yüze eğitimi çok özlediğini dile getirdi. İnşallah korona bize bu imkanı verir . 🤲🏻 Çok amin
Biz de çok özledik canım ama bir taraftan da güvenli gelmiyor, ben büyük ihtimalle oğlumu göndermeyeceğim.
Burdayım canim anca girebildim esim evde olunca sürekli .tam girerken teli elimden biraktim bugün hep bisey cikti🤦🏼‍♀️
Evet canım yaa bazen öyle oluyor, tamam şimdi rahatım bolca girerim diyorum birden bişey çıkıyor.

Ben sevmedim bu totemi balım :KK70: :KK70: :KK70:

Gecen dönemki gibi haftada bir gün olur öyleyse.

Biz de çok özledik canım ama bir taraftan da güvenli gelmiyor, ben büyük ihtimalle oğlumu göndermeyeceğim.

Evet canım yaa bazen öyle oluyor, tamam şimdi rahatım bolca girerim diyorum birden bişey çıkıyor.
Biriciğim, 1 Mart’tan itibaren iki gün olarak başlayacak. Sadece köy okulları 15 Şubat’ta açılacak . Hayırlısı artık ❤️

3 Şubat Menüm
Sabah 08.00 2 dilim ekmek arasina yagsiz tost cherry domates biber 1 dilim peynir

Ara 11.00 filtre kahve+2 kuru kayisi
Ara 15.30 sade türk kahvesi+ 1 kayisi 1 hurma 4 badem

Akşam 17.00 2 kasik köz patlican salatasi+ 1 tabak yogurtlu haslanmis karnabahar

Su 2.5 litre+ 3 bardak dukan birası içtim
Spor yok

sonngulen sonngulen canim kusura bakma uyamadim listeye ya bu kadar oldu 😔 inşallah yarinin listesini inceleyip uydurmaya caliscam💚

Ben oğlumun yanına uzandım , uyumasını bekliyorum. Daha adımımı 10.000 e tamamlayamadım. ❤️ Uyusa diye gözünün içine bakıyorum ama cık, cin gibi maşallah 😂 Sen ne yapıyorsun güzel hemşom benim ?
Kendimden bol bol uyku gonderiyorum minik ogluna☺️ napiyim ben de valla ayni be aslim oturuyorum her gun birbirinin aynisi resmen😂

Kizlar napiyosunuz💚
Bu akşamımı size ayırdım canım işi gücü bıraktım :KK70: :KK70:
Biriciğim, 1 Mart’tan itibaren iki gün olarak başlayacak. Sadece köy okulları 15 Şubat’ta açılacak . Hayırlısı artık ❤️
Hayırlısı canım, üniversiteler için herhangi bir karar da duymadım bakalım onlar için ne olacak.
Ben oğlumun yanına uzandım , uyumasını bekliyorum. Daha adımımı 10.000 e tamamlayamadım. ❤️ Uyusa diye gözünün içine bakıyorum ama cık, cin gibi maşallah 😂 Sen ne yapıyorsun güzel hemşom benim ?
Ahhh bu çocuklar uyumamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizimki de yatağına gidecek ama yine dünyanın meselesini bahane olarak kullanıp geciktiriyor :KK70::KK70:
3 Şubat Menüm
Sabah 08.00 2 dilim ekmek arasina yagsiz tost cherry domates biber 1 dilim peynir

Ara 11.00 filtre kahve+2 kuru kayisi
Ara 15.30 sade türk kahvesi+ 1 kayisi 1 hurma 4 badem

Akşam 17.00 2 kasik köz patlican salatasi+ 1 tabak yogurtlu haslanmis karnabahar

Su 2.5 litre+ 3 bardak dukan birası içtim
Spor yok

sonngulen sonngulen canim kusura bakma uyamadim listeye ya bu kadar oldu 😔 inşallah yarinin listesini inceleyip uydurmaya caliscam💚
Afiyet olsun balım çok güzel olmuş. bugün ben de yumurtalı kahvaltıyla başladım akşama balık menüsünü yapacaktım, uyuyunca kaldı malesef. dünkü mantarlı tavuğu yedim salata ve yoğurtla, yani dünün menüsünü yapmış oldum yine. İster istemez bazen düzen şaşıyor böyle ama çok iyi bir menü yapmışsın zaten.

Kendimden bol bol uyku gonderiyorum minik ogluna☺️ napiyim ben de valla ayni be aslim oturuyorum her gun birbirinin aynisi resmen😂
Dalmak üzere , teşekkür ederim civcivim ya 🙏🏻🥰❤️

Hayırlısı canım, üniversiteler için herhangi bir karar da duymadım bakalım onlar için ne olacak.

Ahhh bu çocuklar uyumamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizimki de yatağına gidecek ama yine dünyanın meselesini bahane olarak kullanıp geciktiriyor :KK70::KK70:

Afiyet olsun balım çok güzel olmuş. bugün ben de yumurtalı kahvaltıyla başladım akşama balık menüsünü yapacaktım, uyuyunca kaldı malesef. dünkü mantarlı tavuğu yedim salata ve yoğurtla, yani dünün menüsünü yapmış oldum yine. İster istemez bazen düzen şaşıyor böyle ama çok iyi bir menü yapmışsın zaten.
Balım Songülüm , civcivim sayesinde daldı. Yuppi 💃 şimdi kalkıp dans etme zamanı 🥰 ama ya sıcacık , hiç ayrılasım yok kuzudan ❤️

Teşekkürler canım 😍
Evet üniversiteliler bayagi isyanda :D
İsi gucu birakmakla iyi yapmışsın bizimle daha cok ilgilen ☺️
Bu arada nasilsin canım saglik olarak💚

Balım Songülüm , civcivim sayesinde daldı. Yuppi 💃 şimdi kalkıp dans etme zamanı 🥰 ama ya sıcacık , hiç ayrılasım yok kuzudan ❤️
Bugün de instagramda karsima uyu egitimi yapan bi kadin cikti dikkatimi cekti bu neymis diye. Mutfagi toplarken onu dinledim😀 simdi siz de uyku diyince aklima geldi sabah onu dinledim simdi siz söyluyosunuz☺️

Tabi aslim uyku üfürükledim minnosa bak böyle :kusmuk: bu üfüruk emojisi kusma değil :KK53:
Koskoca kk de nasil üfüruk emocisi olmaz ya teessüf ediyor ve yöneticilere tribimi atiyorum. eminim yöneticilerin cok umrundadir benim tribim:KK53::KK17:

Teşekkürler canım 😍
Evet üniversiteliler bayagi isyanda :KK70:

Bugün de instagramda karsima uyu egitimi yapan bi kadin cikti dikkatimi cekti bu neymis diye. Mutfagi toplarken onu dinledim😀 simdi siz de uyku diyince aklima geldi sabah onu dinledim simdi siz söyluyosunuz☺️

Tabi aslim uyku üfürükledim minnosa bak böyle :kusmuk: bu üfüruk emojisi kusma değil :KK53:
Koskoca kk de nasil üfüruk emocisi olmaz ya teessüf ediyor ve yöneticilere tribimi atiyorum. eminim yöneticilerin cok umrundadir benim tribim:KK53::KK17:
Nasıl bir eğitimdi kuzum ? Paylaş bakalım bizimle ❤️

Canim sanırım şöyle oluyo bebekken bu egitimi veriyomussun. Her gün ayni saatte ve yalniz uyumaya alisiyomus. Yaninda kitap okuyomussun mesela o uyuyana kadar. Tabi ben böyle gelisine anlatiyorum da tekniği varmis yani :D

Hatirlattigin iyi oldu kadin sey dedi. Bebegi mesela gece sen emzir uyurken sonra karni doyup uyumaya devam etsin. Kendin programla dedi. Bebek dün gece hangi saatte karnini doyurduysa diger gecelerde ayni saatte acikacaktir uyanacaktir dedi. Onun uyanmasini beklemeden sen saati kendine göre ayarlicaksin dedi.

Hemen beynime bizim düzenimiz cakti simsek gibi :D hakkaten biz dün gece kacta yediysek ertesi gece de ayni saatte krize giriyoruz demek ki temelinde bi neden varmis dedim. Yani suc beynin :D

Ayrılmak zor balım yaaa, bizimki de her akşam ikna etmeye çalışıyor birlikte yatalım diye :KK70: :KK70:
Teşekkürler canım 😍
Evet üniversiteliler bayagi isyanda :KK70:

Öğrenciler isyanda ama açılırsa çok patlama olur gibi geliyor bana canım, pek dikkat edeceklerini düşünmüyorum açıkçası. Bir de o kadar kalabalık sınıflarda ders anlatmak çok riskli geliyor, bakalım ne olacak.

Hakkaten yaa bu ne böyle kusmuklu kusmuklu :KK70::KK70:
Kesin ağlatmalı falandır canım, bana hiçbir zaman mantıklı gelmemişti yani ben kıyamazdım. 8.5 yaşında ama hala koynuma alıp yatırmak büyük keyif veriyor. Eninde sonunda bizle yatmak istemeyecek zaten diye bakıyorum bazen olaya. Züğürt tesellisi gibi :KK70::KK70:
Canim sanırım şöyle oluyo bebekken bu egitimi veriyomussun. Her gün ayni saatte ve yalniz uyumaya alisiyomus. Yaninda kitap okuyomussun mesela o uyuyana kadar. Tabi ben böyle gelisine anlatiyorum da tekniği varmis yani :KK70:

Hatirlattigin iyi oldu kadin sey dedi. Bebegi mesela gece sen emzir uyurken sonra karni doyup uyumaya devam etsin. Kendin programla dedi. Bebek dün gece hangi saatte karnini doyurduysa diger gecelerde ayni saatte acikacaktir uyanacaktir dedi. Onun uyanmasini beklemeden sen saati kendine göre ayarlicaksin dedi.

Hemen beynime bizim düzenimiz cakti simsek gibi :KK70: hakkaten biz dün gece kacta yediysek ertesi gece de ayni saatte krize giriyoruz demek ki temelinde bi neden varmis dedim. Yani suc beynin :KK70:
Burdan çıkaracağımız mesaj bebekleri gece emzirmeyelim mi olmalı balım :KK70::KK70:

Ayrılmak zor balım yaaa, bizimki de her akşam ikna etmeye çalışıyor birlikte yatalım diye :KK70: :KK70:

Öğrenciler isyanda ama açılırsa çok patlama olur gibi geliyor bana canım, pek dikkat edeceklerini düşünmüyorum açıkçası. Bir de o kadar kalabalık sınıflarda ders anlatmak çok riskli geliyor, bakalım ne olacak.

Kesin ağlatmalı falandır canım, bana hiçbir zaman mantıklı gelmemişti yani ben kıyamazdım. 8.5 yaşında ama hala koynuma alıp yatırmak büyük keyif veriyor. Eninde sonunda bizle yatmak istemeyecek zaten diye bakıyorum bazen olaya. Züğürt tesellisi gibi :KK70::KK70:

Burdan çıkaracağımız mesaj bebekleri gece emzirmeyelim mi olmalı balım :KK70::KK70:
Ah ya Songülüm bizde de durumlar aynı bu erkek evlatlarının anne düşkünlüğü nedir ya hu 😅, kızım yaşına girmeden ayrı odası ve ayrı yatağı vardı. Ama oğulcuk çözümsüz 😅 geçen gün diyorum askere kadar benimle mi uyuyacaksın , evet diyo 😅🤭

Evet aglatmaliymis :D
Yok gece saatleri sen ayarlayip o saatlerde gidip emzircekmissin yanlis anlamadiysam :D
Bence de öğrenciler biraz daha sabretsin💚

Yazim neden egik oldu ve simdi kendi kendine düzeldi hicbi fikrim yok :KK53: duzeltesim de yok böyle gitsin mesacim :D

Ah ya Songülüm bizde de durumlar aynı bu erkek evlatlarının anne düşkünlüğü nedir ya hu 😅, kızım yaşına girmeden ayrı odası ve ayrı yatağı vardı. Ama oğulcuk çözümsüz 😅 geçen gün diyorum askere kadar benimle mi uyuyacaksın , evet diyo 😅🤭
Yegenlerimin ikisi de kiz ama onlar da öyle aslim. Bide ben bebekken onlarin sirtina masaj yapardim uyuturken :D alistilar yazin ne zaman bulussak önüme yatar küçük olan sirtini acip :D :D
Senin kiz kac erkek kac yasinda canim ☺️
Oğlan yatmaya gitti direk kk 😁😁
Hosgeldin canim😂

Yegenlerimin ikisi de kiz ama onlar da öyle aslim. Bide ben bebekken onlarin sirtina masaj yapardim uyuturken :KK70: alistilar yazin ne zaman bulussak önüme yatar küçük olan sirtini acip :KK70: :KK70:

Hosgeldin canim😂
Sağol Civciv 🐣 im💕
Hoşbulduk 😍😍

Sadakatsiz e de bakamadım bugün 🤪🤪
Haftasonu tekrarını izlesem bari😂😂

asliogretmen asliogretmen senin zumba videosu hangisiydi?

Biraz spor videoları indircem 💃💃

Tabata indirdim iki tane 😁😁

Myson un gönderdikleri ni 😂😂

Yegenlerimin ikisi de kiz ama onlar da öyle aslim. Bide ben bebekken onlarin sirtina masaj yapardim uyuturken :KK70: alistilar yazin ne zaman bulussak önüme yatar küçük olan sirtini acip :KK70: :KK70:

Hosgeldin canim😂
Canım oğlum 6, kızım 15 yaşında 🥰
Sağol Civciv 🐣 im💕
Hoşbulduk 😍😍

Sadakatsiz e de bakamadım bugün 🤪🤪
Haftasonu tekrarını izlesem bari😂😂

asliogretmen asliogretmen senin zumba videosu hangisiydi?

Biraz spor videoları indircem 💃💃

Tabata indirdim iki tane 😁😁

Myson un gönderdikleri ni 😂😂
YouTube dan birazdan atarım 👍🏻

Back