70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Uyma sen ona boşver
Kendi düzenimde devam ediyorum canım daha sağlıklı hissediyorum kendimi çok şükür detoks için erken daha bana,kilo vermem durunca başvuracağım bir şey artık detokslar.
Evet canim mantikli öyle yapman..
Uymadim kendi yesin sissin daha iyi yaninda sisko görünmem

Menüm

10.00
Sade Türk kahvesi

11.35
3 yeşil biber ,1 kapya ,1 yum., yarım dilim beyaz yarım kaşar peynir,6 fındık

14.00
1 bardak ayran ,1

17.55
1 tabak tavuklu brokoli
Salata
Yarım portakal

sonngulen

Su içiyorum
Sabah ve akşam çay
Aralarda kereviz sapı suyu.

Spor
8910 adım henüz yatana kadar olur yine

2 Şubat Menüm
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir zeytin biber 3 tane badem 3 cherry domates

Ara 11.30 filtre kahve(sütsüz)+1 hurma
Ara 16.00 sade türk kahvesi+1 kuru kayısı

Akşam 17.30 1 kase kısır+1bardak ayran+turşu+bol marul (kısırın yağını da bayagi az koydum)

Spor; birazdan yapcam yazarim.
Su; 2 litre

sonngulen
Canim esim isteyince kısır yaptim benim de canim istiyodu ne zamandir o yuzden aksam farkli oldu

Afiyet olsun canim cok güzel menün de adımlarin da
Ballarım

Bugün Ne Yedim ?

10.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 1 elma , 1 tk bal , 5 ceviz

17.30 tavuk haşlama, yeşil salata ve 1 kase yoğurt, 3 gün kurusu kayısı

3 litre su
Her zamanki gibi masallah diyor basarilarinin devamini diliyorum aslim

Kizlar nerelerdesiniz sessiz bugün yine buralar
Herkes ac tabi siz de haklisiniz.
Açın üstüne 9 yorgan ört aç yine aç der annem hep
Doydum şükür iş biter mi civciv hanıım,negonun yüzü gülür mü

Eşler ayrı gayrı takılmayı gerçekten sevmiyor canım. Eşinin seni bu halinle beğenmesi güzel tabiki ama bizim ne istediğimiz de önemli o yüzden birkaç kilo daha verince sen yine bir değerlendirme yaparsın kendin için canım.
Afiyet olsun balım, çok güzel uymuşsun ama ikinci gün menusünü uygulamışsın. birinci günün fotosu yoktu yazı şeklindeydi sadece. Bulamazsan tekrar atarım, onu araya sıkıştırırsın artık.
Sagolasin canim twsekkurler cok sagol senin nasil.gidiyo diyet hayat her sey yolunda mi oglaj nasil
Çok şükür canım iyi gidiyor, belli bir liste olunca daha güzel devam ediyorum. İşler biraz yoğunlaştı bugünlerde ama çok şükür iyiyiz. sen ve yavru nasılsınız.
Kizlar siz bi daha detoks yapiyosunuz ya isinize karismak gbinolmasin vucuda agir gelmesin ust uste detoks. Hani diyolar ya yaptiktan sonea ara verin
Tatlım aslında detoks gibi değil bu menüler, gayet dengeli dağıtılmış listeler. Ben normalde kendim yaparsam ve diyete uygun davranırsam bundan daha az ve dengesiz yiyorum. Mesele kabak detoksu denen bir detoks var onun gibi şeyleri doğru bulmuyorum ben. arada yapılabilir ama dediğin gibi üst üste mantıklı değil onlar.
Negom zorladıysa ve sağlık açısından kötü ettiyse devam etmemen daha iyi olmuş canım. Detaylarda yüksek kilolular için eklemeler vardı aslında, bu liste 60-63 kiloluk kişiler içindi yanılmıyorsam. Yani bizlere az gelmesi normal olabilir canım.
Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel olmuş. Sadece akşam geç kalmış biraz.
Balım eşim de kilo vermek istiyor, birlikte kararlar alıyoruz ama bazen daha akşam olmadan kararından dönüyor, ben de artık zorlamıyorum. Kafama koyduğum zaman önümde ne yerse yesin ben dayanıyorum sadece bu aralar motive olamıyordum. Çok şükür onu da çözdüm sayılır, iki gündür liste dışına çıkmıyorum. Tabi nefs bu zorlanıyor ama zayıf halimi hayal edip yoldan çıkmamaya çalışıyorum

Şu ana kadar iyi negom. Esim probis aldi bi paketi yedi tüm kiskirtmalarina ragmen yemedim
Senin nasil gidiyo bugün daha iyi misin
Yesin canım yesin o, onlar alsınlar kiloları biz incecik olalım
Kizlar nerelerdesiniz sessiz bugün yine buralar
Herkes ac tabi siz de haklisiniz.
Açın üstüne 9 yorgan ört aç yine aç der annem hep
Bugün açlık hissetmedim balım ben, kahvaltıdan sonra hunharca temizlik yaptım bugün
Afiyet olsun canım, menü de adımlar da çok güzel olmuş.
Ballarım

Bugün Ne Yedim ?

10.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 1 elma , 1 tk bal , 5 ceviz

17.30 tavuk haşlama, yeşil salata ve 1 kase yoğurt, 3 gün kurusu kayısı

3 litre su
Afiyet olsun canım yine çok güzel.
Afiyet olsun balım, yarın sabah tartılıp moralini bozma sakın, turşu ve bulgur şişlik yapabilir.
İs bitmez zaten sonsuz bi döngü o
Afiyet olsun

Ben de seni cok seviyorum ki
Buralar sevgiden geçilmez olmuş yine

2 Şubat menüsü

12.30 kahvaltı

2 yumurta, 2 kaşık civarı lor, 2 çeri domates, yarım salatalık, bir kapya biber, roka, maydonoz, iki dilim pastırma (ekstra oldu bu), 1 dilim esmer ekmek ve şekersiz çay.

16.30 ara
Türk kahvesi, 3 küçük kuru kayısı, 6 adet badem (sabahki bademleri, akşamki meyveleri bu şekilde ara öğün olarak kullandım, başka ara ögün yapmadım)

17.45 akşam
Kapya, soğan,mantarlı tavuk sote, yeşil salata, küçük parça yufka ekmek (çiğköfte yufkaları var ya incecik ondan).

Su 2 lt, 3e kadar devam.
Spor yok.

Doğru söylüyorsun, önce bizim nasıl mutlu olduğumuz önemli

Teşekkür ederim Balım Bademim
Bugün farkettim 2.gün olduğunu Bugünde 1e uymaya çalıştım
Seni de azminden dolayı tebrik ediyorum Boncuğum, yeter ki bir şeyi kafaya tak sen

Evet canım okumuştum ama ben şu dönem sanırım uzun açlığa dayanamıyorum ondan kötü oldum.Yoksa önceden böyle listeler sarsmazdı beni.
Akşam kefiri bekleyeyim derken geç oldu maalesef:/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…