- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Evet canim mantikli öyle yapman..Uyma sen ona boşver
Kendi düzenimde devam ediyorum canım daha sağlıklı hissediyorum kendimi çok şükürdetoks için erken daha bana,kilo vermem durunca başvuracağım bir şey artık detokslar.
Sen kilo verdikçe tutuşurEvet canim mantikli öyle yapman..
Uymadim kendi yesin sissin daha iyi yaninda sisko görünmem
8 kilo verdim biriciğim, 8 kilo kaldıAslim kac verdin toplamda? Ne kadar az kalmis senin
Masallah kuşum8 kilo verdim biriciğim, 8 kilo kaldı
Canım civcivim benimMasallah kuşum❤
Ben de seni cok seviyorum bal hemsehrim kan cekiyosa demekkiCanım civcivim benimÇok seviyorum ya
Afiyet olsun canim cok güzel menün de adımlarin daMenüm
10.00
Sade Türk kahvesi
11.35
3 yeşil biber ,1 kapya,1 yum. , yarım dilim beyaz yarım kaşar peynir,6 fındık
14.00
1 bardak ayran,1
17.55
1 tabak tavuklu brokoli
Salata
Yarım portakal
sonngulen
Su içiyorum
Sabah ve akşam çay
Aralarda kereviz sapı suyu.
Spor
8910 adım henüz yatana kadar olur yine
Her zamanki gibi masallah diyor basarilarinin devamini diliyorum aslimBallarım
Bugün Ne Yedim ?
10.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 1 elma , 1 tk bal , 5 ceviz
17.30 tavuk haşlama, yeşil salata ve 1 kase yoğurt, 3 gün kurusu kayısı
3 litre su
Teşekkür ederim güzeller güzeli hemşomAfiyet olsun canim cok güzel menün de adımlarin da
Her zamanki gibi masallah diyor basarilarinin devamini diliyorum aslim
Ben de seni cok seviyorum bal hemsehrim kan cekiyosa demekki
Doydum şükürKizlar nerelerdesiniz sessiz bugün yine buralar
Herkes ac tabi siz de haklisiniz.
Açın üstüne 9 yorgan ört aç yine aç der annem hep
Bende çok seviyorum civciviCanım civcivim benimÇok seviyorum ya
İs bitmez zaten sonsuz bi döngü oDoydum şüküriş biter mi civciv hanıım,negonun yüzü gülür mü
Ben de seni cok seviyorum kiBende çok seviyorum civcivi
Eşler ayrı gayrı takılmayı gerçekten sevmiyor canım. Eşinin seni bu halinle beğenmesi güzel tabiki ama bizim ne istediğimiz de önemli o yüzden birkaç kilo daha verince sen yine bir değerlendirme yaparsın kendin için canım.sonngulen Balım ölçülerimi yazmışsın çook teşekkür ederim. Baseni ölçmemişim ya şimdi farkettim. Hemen ölçeyim. Onu üst bacak ölçü aldığımız hizadan mı ölçeceğim?
Eşim kahvaltı dahil onunla aynı şeyleri yemiyorum diye üzülüyor. O güzel şeyler yiyip ben genelde yavan yediğim için rahatsız oluyor ısrar ediyordu hep. Bugün de yine ona ayrı yumurta kendime ayrı yapınca huzursuz oldu. Ölçülürken görünce de niye bu kadar taktın vs neden ölçüyorsun deyince konuştuk. Beğeniyormuş beni, vücudun orantılı diyor şu kilon bile yakışıyor, biraz göbeğin var sadece dedi. Bundan fazla kilo almanı istemem her şeyi ye, sağlıklı ol, bu kadar takıp üzülmeni istemiyorum,niye bu kadar kafaya taktın ki dedi. Sıkıldım artık fazla kilodan, vermek istiyorum dedim. Çok azimlisin görüyorum, benim yediklerimide hesapla bakalım bugün dedi, hesapladımAdam sanki hassas terazi gibi, günlük kalori ihtiyacı ile yediği kafa kafaya aynı çıktı, %100 korumada
Afiyet olsun balım, çok güzel uymuşsun ama ikinci gün menusünü uygulamışsın. birinci günün fotosu yoktu yazı şeklindeydi sadece. Bulamazsan tekrar atarım, onu araya sıkıştırırsın artık.01 Şubat Menüm
05:00
1 kupa filtre kahve
09:00
1 fincan Türk Kahvesi
12:00
2 yumurta + 1/2 kapya biber+
2 yk et kavurma(lor yerine) ile omlet
1 dilim yulaflı,keten tohumlu ekmek
5 çiğ fındık
Biraz roka,tere,maydanoz
Ara 15:00
3 dilim portakal
1kivi
1 bardak süt
19:00
1 haşlanmış mısır (mantar yerine)
3 parça haşlanmış karnabahar
1 tavuk baget ızgara
Su 2 lt
Spor 15 dk yürüyüş, pek vaktim olmadı.
Çok şükür canım iyi gidiyor, belli bir liste olunca daha güzel devam ediyorum. İşler biraz yoğunlaştı bugünlerde ama çok şükür iyiyiz. sen ve yavru nasılsınız.Sagolasin canim twsekkurler cok sagol senin nasil.gidiyo diyet hayat her sey yolunda mi oglaj nasil
Tatlım aslında detoks gibi değil bu menüler, gayet dengeli dağıtılmış listeler. Ben normalde kendim yaparsam ve diyete uygun davranırsam bundan daha az ve dengesiz yiyorum. Mesele kabak detoksu denen bir detoks var onun gibi şeyleri doğru bulmuyorum ben. arada yapılabilir ama dediğin gibi üst üste mantıklı değil onlar.Kizlar siz bi daha detoks yapiyosunuz ya isinize karismak gbinolmasin vucuda agir gelmesin ust uste detoks. Hani diyolar ya yaptiktan sonea ara verin
Negom zorladıysa ve sağlık açısından kötü ettiyse devam etmemen daha iyi olmuş canım. Detaylarda yüksek kilolular için eklemeler vardı aslında, bu liste 60-63 kiloluk kişiler içindi yanılmıyorsam. Yani bizlere az gelmesi normal olabilir canım.Dün ki menümü yazmaya çalışayım,açlıktan bayılacaktım o neydi öyleçok güzel istikrarlı başlamıştım ama başım döndükçe demorolize oldum başlıycam kilo vermeye bezdim moduna girdim
Eşim de alışverişten geç gelince güya kefir bekliycem diye durdum o saate kadarhayır 6 da çorba salata ye bari,güya listeye uyucam 8 de ızgara köfte salata yedim artık gözüm açıldı
Temizlik yaptım ondan mu oldu bilmem ama ben bu kiloda az yemek istemiyorum hedefe yaklaşınca daha zor olacak o zaman. 65 altına düşünce yapabilirim bu listeleri anlamış oldum.
Temizlik sonrası duşa giricem başım dönüyor korkudan giremedim,ayran içip kendime geldim de girdim
Sabah sporumu yaptım,tabağımı hazırlayayım yerken menümü yazayım.
Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel olmuş. Sadece akşam geç kalmış biraz.1 şubat menüsü
10:00 = 2 haşlanmış yumurta üstüne keten tohumu pul biber,peynir üstüne çörekotu,5 zeytin,5 çiğ fındık,maydanoz,dereotu,1 dilim tbe
14:00 = Buharda pişmiş brokoli üstüne 3 kaşık nohut,salata,4 kaşık yoğurt
Arada = Filtre kahve,ayran
20:00 = 3 ızgara köfte,salata,1 dilim tbe,1 muz (açlıktan gözüm döndü artık)
Eksi gördüm sabah
Su: 2 litre
Spor: 30 dakika leslie,9700 adım (2500 ü lesli yaparken)
Balım eşim de kilo vermek istiyor, birlikte kararlar alıyoruz ama bazen daha akşam olmadan kararından dönüyor, ben de artık zorlamıyorum. Kafama koyduğum zaman önümde ne yerse yesin ben dayanıyorum sadece bu aralar motive olamıyordum. Çok şükür onu da çözdüm sayılır, iki gündür liste dışına çıkmıyorum. Tabi nefs bu zorlanıyor ama zayıf halimi hayal edip yoldan çıkmamaya çalışıyorumSongül um keşke eşini de ikna edebilsen
Biri yer biri bakar zor oluyor çünkü.
Sen sakın yeme ama onunla da konuş haftasonu filan ye de.
Ya da gözünün önünde yemesin.
Ya da sen başka yere git onlar yerken
Selam kızlar
Kahvemi içtim
Detoks kahvaltımı yaptım
Çayımı hupletiyorim
Kereviz sapı suyu kaynattim ödem ve sivilce için onu içeceğim.
Nego eksini tebrik ederim.
@Mysonismysun karın ve göbek aynı galiba.
Detoks 1000 kalori bir diyet olduğu için yapmamizda bir sakınca yok .
Protein, sebze,meyve, probiyotik , kuruyemiş, bakliyat olan dengeli bir menü.
Kh çok az detoks yapan da o zaten glikojen depolarini boşaltıp yağ yakımını hızlandırıyor.
Mutlu , huzurlu bir gün diliyorum hepinize
Yesin canım yesin o, onlar alsınlar kiloları biz incecik olalımŞu ana kadar iyi negom. Esim probis aldi bi paketi yedi tüm kiskirtmalarina ragmen yemedim
Senin nasil gidiyo bugün daha iyi misin
Bugün açlık hissetmedim balım ben, kahvaltıdan sonra hunharca temizlik yaptım bugünKizlar nerelerdesiniz sessiz bugün yine buralar
Herkes ac tabi siz de haklisiniz.
Açın üstüne 9 yorgan ört aç yine aç der annem hep
Afiyet olsun canım, menü de adımlar da çok güzel olmuş.Menüm
10.00
Sade Türk kahvesi
11.35
3 yeşil biber ,1 kapya,1 yum. , yarım dilim beyaz yarım kaşar peynir,6 fındık
14.00
1 bardak ayran,1
17.55
1 tabak tavuklu brokoli
Salata
Yarım portakal
sonngulen
Su içiyorum
Sabah ve akşam çay
Aralarda kereviz sapı suyu.
Spor
8910 adım henüz yatana kadar olur yine
Afiyet olsun canım yine çok güzel.Ballarım
Bugün Ne Yedim ?
10.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 1 elma , 1 tk bal , 5 ceviz
17.30 tavuk haşlama, yeşil salata ve 1 kase yoğurt, 3 gün kurusu kayısı
3 litre su
Afiyet olsun balım, yarın sabah tartılıp moralini bozma sakın, turşu ve bulgur şişlik yapabilir.2 Şubat Menüm
Sabah 10.00 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir zeytin biber 3 tane badem 3 cherry domates
Ara 11.30 filtre kahve(sütsüz)+1 hurma
Ara 16.00 sade türk kahvesi+1 kuru kayısı
Akşam 17.30 1 kase kısır+1bardak ayran+turşu+bol marul (kısırın yağını da bayagi az koydum)
Spor; birazdan yapcam yazarim.
Su; 2 litre
sonngulen
Canim esim isteyince kısır yaptim benim de canim istiyodu ne zamandir o yuzden aksam farkli oldu
Buralar sevgiden geçilmez olmuş yineİs bitmez zaten sonsuz bi döngü o
Afiyet olsun
Ben de seni cok seviyorum ki
Doğru söylüyorsun, önce bizim nasıl mutlu olduğumuz önemliEşler ayrı gayrı takılmayı gerçekten sevmiyor canım. Eşinin seni bu halinle beğenmesi güzel tabiki ama bizim ne istediğimiz de önemli o yüzden birkaç kilo daha verince sen yine bir değerlendirme yaparsın kendin için canım.
Afiyet olsun balım, çok güzel uymuşsun ama ikinci gün menusünü uygulamışsın. birinci günün fotosu yoktu yazı şeklindeydi sadece. Bulamazsan tekrar atarım, onu araya sıkıştırırsın artık.
Evet canım okumuştum ama ben şu dönem sanırım uzun açlığa dayanamıyorum ondan kötü oldum.Yoksa önceden böyle listeler sarsmazdı beni.Eşler ayrı gayrı takılmayı gerçekten sevmiyor canım. Eşinin seni bu halinle beğenmesi güzel tabiki ama bizim ne istediğimiz de önemli o yüzden birkaç kilo daha verince sen yine bir değerlendirme yaparsın kendin için canım.
Afiyet olsun balım, çok güzel uymuşsun ama ikinci gün menusünü uygulamışsın. birinci günün fotosu yoktu yazı şeklindeydi sadece. Bulamazsan tekrar atarım, onu araya sıkıştırırsın artık.
Çok şükür canım iyi gidiyor, belli bir liste olunca daha güzel devam ediyorum. İşler biraz yoğunlaştı bugünlerde ama çok şükür iyiyiz. sen ve yavru nasılsınız.
Tatlım aslında detoks gibi değil bu menüler, gayet dengeli dağıtılmış listeler. Ben normalde kendim yaparsam ve diyete uygun davranırsam bundan daha az ve dengesiz yiyorum. Mesele kabak detoksu denen bir detoks var onun gibi şeyleri doğru bulmuyorum ben. arada yapılabilir ama dediğin gibi üst üste mantıklı değil onlar.
Negom zorladıysa ve sağlık açısından kötü ettiyse devam etmemen daha iyi olmuş canım. Detaylarda yüksek kilolular için eklemeler vardı aslında, bu liste 60-63 kiloluk kişiler içindi yanılmıyorsam. Yani bizlere az gelmesi normal olabilir canım.
Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel olmuş. Sadece akşam geç kalmış biraz.
Balım eşim de kilo vermek istiyor, birlikte kararlar alıyoruz ama bazen daha akşam olmadan kararından dönüyor, ben de artık zorlamıyorum. Kafama koyduğum zaman önümde ne yerse yesin ben dayanıyorum sadece bu aralar motive olamıyordum. Çok şükür onu da çözdüm sayılır, iki gündür liste dışına çıkmıyorum. Tabi nefs bu zorlanıyor ama zayıf halimi hayal edip yoldan çıkmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?