- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman dikkat et canım bayilir kalirsin Allah korusunDün ki menümü yazmaya çalışayım,açlıktan bayılacaktım o neydi öyle![]()
çok güzel istikrarlı başlamıştım ama başım döndükçe demorolize oldum başlıycam kilo vermeye bezdim moduna girdim
Eşim de alışverişten geç gelince güya kefir bekliycem diye durdum o saate kadarhayır 6 da çorba salata ye bari,güya listeye uyucam
8 de ızgara köfte salata yedim artık gözüm açıldı
Temizlik yaptım ondan mu oldu bilmem ama ben bu kiloda az yemek istemiyorum hedefe yaklaşınca daha zor olacak o zaman. 65 altına düşünce yapabilirim bu listeleri anlamış oldum.
Temizlik sonrası duşa giricem başım dönüyor korkudan giremedim,ayran içip kendime geldim de girdim
Sabah sporumu yaptım,tabağımı hazırlayayım yerken menümü yazayım.
Günaydınn aslımGünaydın
Ballarım
Güzel bir gün olsun
Öyle canım dayanamadım ben,gidiyordumAman dikkat et canım bayilir kalirsin Allah korusuniyi yapmissin kendini en iyi sen bilirsin ne iyi geliyosa onu yaparsin
Günaydınn aslım![]()
Tövbe estagfrullahÖyle canım dayanamadım ben,gidiyordum![]()
İnşaallahTövbe estagfrullahdur nereye daha ideal kilomuza gelip kutlama yapcaz
![]()
Eksi görmek insanı nasıl mutlu ve motive ediyor değil mi ?Sabah eksi gördüm![]()
Tabi canım,emeğin karşılğını almak güzel.Çok değil 10 Kilolu versem yeterEksi görmek insanı nasıl mutlu ve motive ediyor değil mi ?
İdeal kilomuza ulaşana kadar hep eksi görelim inşallah.Çok amin
![]()
Benim de 8 kg kaldı negoocuğum, hadi verelim gitsinTabi canım,emeğin karşılğını almak güzel.Çok değil 10 Kilolu versem yeter![]()
Songül um keşke eşini de ikna edebilsenAfiyet olsun balım, çok çok hafif olmuş.
Asıl o sana niye bu kadar taktı yaa balım, sonuçta zayıflamak istediğin belli. Keşke birazcık rahat bıraksa.
Tamam balım, diğer günler daha kolay gibi zaten.
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun balım çok güzel uymuşsun listeye. Ben de muhteşem uydum ve suyu 3 litre içtim. Sanırım su yüzünden hiç açlık hissetmedim ama akşam eşimin marketten aldıklarını görünce dayanmak çok zor geldi. Sadece can çekmesi, çok şükür acıkmadım. Bence sen yarın daha da alışmış olursun balım.
afiyet olsun canım, yine her şey mükemmel olmuş.
Okulun işleriyle uğraştım yine canım, bir an önce bitmesi lazım. Hiç planda yoktu oysa ki.
Çok teşekkür ederim BalımVücut oranını bende beğendim canım.60 kilo olsan bile fıstık olursun![]()
O kadarcık göbek de olsun canım ne olacakÇok teşekkür ederim Balım
İnşallah 60 altına da ineriz birlikte
Benim en büyük derdim göbek. Zayıflasam bile ayva göbek var. Asla Rihannanın göbeği gibi dümdüz olmuyor.
Armut vücutluların genelinde basen daha dolgun ama göbek daha düz oluyor.
Aslim kac verdin toplamda? Ne kadar az kalmis seninBenim de 8 kg kaldı negoocuğum, hadi verelim gitsin![]()
Nasıl gidiyor diyet,civcivimAslim kac verdin toplamda? Ne kadar az kalmis senin![]()
Şu ana kadar iyi negom. Esim probis aldi bi paketi yedi tüm kiskirtmalarina ragmen yemedimNasıl gidiyor diyet,civcivim![]()
Hosgeldin canim napalim yuvarlanmaya devam ben bildigin gibiyimCanlarım merhaba nasıl gidiyor ? Detoks yapanları tebrik ediyorum çok güzel hedeflerinize kavuşacaksınız benceliste çok güzelmiş bende yapacağım kilo verir miyim bilmiyorum ama eminim çok güzel rahatlatır sindirim sistemini
![]()
Uyma sen ona boşverŞu ana kadar iyi negom. Esim probis aldi bi paketi yedi tüm kiskirtmalarina ragmen yemedim
Senin nasil gidiyo bugün daha iyi misin![]()