70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

2 şubat menüsü

9:00 = 30 dakika leslie

10:00 = Biberli omlet,peynir,5 zeytin,domates,salatalık,biber,1 dilim tbe

14:00 = 1 kase patates çorbası (kabak da var içinde) 2 kaşık pırasa,2 kaşık brokoli yemeği,2 köfte,2 kaşık salata,1 dilim tbe (yemekler kalmıştı böyle karışık oldu)

17:00 = 1 bardak kefir,1 portakal,5 badem

19:00 = 2 kıymalı kabak dolma,bir kase cacık,salata

Su:2 litre
Spor: 7 bin adım ve sabah leslie

Yesin canım yesin o, onlar alsınlar kiloları biz incecik olalım :eğlence:

Bugün açlık hissetmedim balım ben, kahvaltıdan sonra hunharca temizlik yaptım bugün :KK70::KK70:

Afiyet olsun canım, menü de adımlar da çok güzel olmuş.

Afiyet olsun canım yine çok güzel.

Afiyet olsun balım, yarın sabah tartılıp moralini bozma sakın, turşu ve bulgur şişlik yapabilir.

Buralar sevgiden geçilmez olmuş yine :KK60::KK200:
Oo ellerine saglik. Ben de bi alisverise ciktim sonra yemek yap derken valla yine aksam oldu hic temizlik yapamadım 🤷🏼‍♀️
Tamam canim tartilmam zaten bosuna moral bozmaya gerek yok :KK60:

Doğru söylüyorsun, önce bizim nasıl mutlu olduğumuz önemli 😘

Teşekkür ederim Balım Bademim💕
Bugün farkettim 2.gün olduğunu Bugünde 1e uymaya çalıştım😁
Seni de azminden dolayı tebrik ediyorum Boncuğum, yeter ki bir şeyi kafaya tak sen😍
Sizlerin desteği sayesinde canım, inşallah hep beraber de hedefe varacağız inancım tam balım :KK60: :KK200:
Evet canım okumuştum ama ben şu dönem sanırım uzun açlığa dayanamıyorum sanırım ondan kötü oldum.Yoksa önceden böyle listeler sarsmazdı beni.
Akşam kefiri bekleyeyim derken geç oldu maalesef:/
Sağlıığın her şeyden önemli canım, sana iyi gelen neyse ona devam, güzel bir eksi de görmüşsün galiba :KK49:

Evet canım okumuştum ama ben şu dönem sanırım uzun açlığa dayanamıyorum sanırım ondan kötü oldum.Yoksa önceden böyle listeler sarsmazdı beni.
Akşam kefiri bekleyeyim derken geç oldu maalesef:/
Sanırım sanırım🤣

Sizlerin desteği sayesinde canım, inşallah hep beraber de hedefe varacağız inancım tam balım :KK60: :KK200:

Sağlıığın her şeyden önemli canım, sana iyi gelen neyse ona devam, güzel bir eksi de görmüşsün galiba :KK49:
-500 gördüm 😍

Eşler ayrı gayrı takılmayı gerçekten sevmiyor canım. Eşinin seni bu halinle beğenmesi güzel tabiki ama bizim ne istediğimiz de önemli o yüzden birkaç kilo daha verince sen yine bir değerlendirme yaparsın kendin için canım.

Afiyet olsun balım, çok güzel uymuşsun ama ikinci gün menusünü uygulamışsın. birinci günün fotosu yoktu yazı şeklindeydi sadece. Bulamazsan tekrar atarım, onu araya sıkıştırırsın artık.

Çok şükür canım iyi gidiyor, belli bir liste olunca daha güzel devam ediyorum. İşler biraz yoğunlaştı bugünlerde ama çok şükür iyiyiz. sen ve yavru nasılsınız.

Tatlım aslında detoks gibi değil bu menüler, gayet dengeli dağıtılmış listeler. Ben normalde kendim yaparsam ve diyete uygun davranırsam bundan daha az ve dengesiz yiyorum. Mesele kabak detoksu denen bir detoks var onun gibi şeyleri doğru bulmuyorum ben. arada yapılabilir ama dediğin gibi üst üste mantıklı değil onlar.

Negom zorladıysa ve sağlık açısından kötü ettiyse devam etmemen daha iyi olmuş canım. Detaylarda yüksek kilolular için eklemeler vardı aslında, bu liste 60-63 kiloluk kişiler içindi yanılmıyorsam. Yani bizlere az gelmesi normal olabilir canım.

Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel olmuş. Sadece akşam geç kalmış biraz.

Balım eşim de kilo vermek istiyor, birlikte kararlar alıyoruz ama bazen daha akşam olmadan kararından dönüyor, ben de artık zorlamıyorum. Kafama koyduğum zaman önümde ne yerse yesin ben dayanıyorum sadece bu aralar motive olamıyordum. Çok şükür onu da çözdüm sayılır, iki gündür liste dışına çıkmıyorum. Tabi nefs bu zorlanıyor ama zayıf halimi hayal edip yoldan çıkmamaya çalışıyorum :KK76::KK76:
Ya canim benim biraz canim.sskin sutum inanilmaz azaldi 2 gundur. Doktorumuzu aradim diyeti ya kes ya da yavas git biraz corona doneminde cok onemli senin sutum dedi bugun acikcasi tahin helvasi falan yedim.maltana ictim... Uzuldum yani sanirim hzli gittim...
Evladim icin tabii ki yavaslaticam zatem cok bi kilom yok duruversin en azindan almimde suanlik

02 Şubat Menüm

10:00
1 kupa filtre kahve

12:00
1 haşlanmış yumurta
6 çiğ fındık+2 ceviz
Biraz yeşillik
1 dilim tt ekmek

Ara
Yarım kivi
Çeyrek portakal
Çeyrek armut
2 yk yoğurt

17:00
*1/2 elma kadar haşlanmış tavuk göğsü
(Peynir ve 1 yumurta hakkım yerine)
*Yarım kase salata
*1/2 kapya biber+1 mantar+ haşlanmış karnabaharı 1 yk zeytinyağı ile tavada salladım, üzerine pulbiber, kekik, 2 yk haşlanmış fasulye(nohut yerine)

Su 1,5 lt, içiyorum hala
Çaylar şekersiz açık

Spor:20 dk yürüyüş
Yoğundum pek vakit ayıramadım.

Ya canim benim biraz canim.sskin sutum inanilmaz azaldi 2 gundur. Doktorumuzu aradim diyeti ya kes ya da yavas git biraz corona doneminde cok onemli senin sutum dedi bugun acikcasi tahin helvasi falan yedim.maltana ictim... Uzuldum yani sanirim hzli gittim...
Evladim icin tabii ki yavaslaticam zatem cok bi kilom yok duruversin en azindan almimde suanlik
Canım, o zaman biraz duraklaman en iyisi.

Ewt canim cok uzuldum zaten inan..
Canım üzülme, olumlu düşünmeye çalış. Süt arttırıcı şeyler de yemişsin bugün ne güzel. Üzülünce de süt gider biliyorsun. Üzülme e mi? Gereğini yap ve inan. Her şey çok daha güzel olacak.

yok aslicim unutmadım. ama ne yediğimi yazmayı unuttum🤦

daha doğrusu not etmediğim için unutuyorum😒

bide diyete şu an uyamiyorum. disiplinimi koruyamiyorum
Cnm ben özellikle öğlen menüsünü fotoğrafa çekiyorum. Gerçi buraya yazmaya çoğu zaman fırsatım olmuyor 😶

Ballarım yine tüm konularda topluca yazıyorum biraz zaman sorunum var.
Herkese afiyet olsun, menüler çok güzel, spor ve adımlar da çok güzel😍

Mysonismysun Mysonismysun canım çok üzüldüm. Önce sağlık sonra güzellik. Sütü artıran şeyler arasında en çok bildiğim armut ve hurma var. Birde keten tohumu sanırım azaltıyor.

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Civcivim duşakabini yine salladın mı😁 gerçi sende yoğunmuşsun bugün ama.. Bende camları silemedim,zaten ne zaman silsem yağmur yağıyordu, iyi ki silmedim gece yağmur yağdı :KK70:

Kuzum senin kemikler ince galiba. Kilo ve boyuna göre, özellikle boynun, belin gayet ince, göbek de azmış. En fazla kilo basen ve popo da gibi. Demek zayıflayınca senin göbek dümdüz olacak vay be tam hayalimdeki gibi 😍

Nego Nego m eksi için tebrik ederim çok sevindim😍 Seni çok kararlı görüyorum son günlerde, sabah ki spor çok iyi olmuş, yağlardam gitmiştir 😍
Bu arada ölçülerine baktım. Senin yoğunluk da göbek ve popo kısmında gibi. Vücut tipimiz benziyor gibi, senin bir tık daha ağırlık aşağıda sanki.
Balım endokrinoloji işi ne oldu hala gitmedin mi?

sudem34 sudem34 Çiçeğim senin ölçülere de baktım. Senin basen popo anlattığın gibi çok değilmiş. Daha fazla sanıyordum. Ölçülerin ve boyunu düşününce gayet güzelmiş, pek bir kilonda yok gibi. Herhalde 3-4 kilo versen kafi vermesende iyiymiş böyle 😍

sonngulen sonngulen Boncuğum kolay gelsin. Sende iyi ki varsın, senin desteğin de bize büyük motivasyon 💕
Senin ölçülerde de bel, boyun vs ince bayağı 😍 Cidden o kesilmesini istediğin kısmı anladım. Göğüste fazla büyük gibi gelmedi gözüme ama göğüs kafesi küçük göğüsler büyükse bilemedim tabi.
Bu arada temizlik için bir tavsiyem olacak aklımdayken. Kelebek mop var sünger gibi bir yapıda.Onunla silince kıl tüy toz ne varsa süpürge yapmadan dahi muntazam topluyor. Bana çok pratik geldi, süpürge gibi toz uçurma durumu da olmuyor, süpürge yapma sıklığını uzattım bayağı onunla. Halı üzerini bile silerek topluyor.

Felicio Felicio Leylamm,çok özledim seni çok💕
"Hasretin gönlümü yakan bir volkan gibidir, En sevdiğim tatlı kazan dibidir.
Gel etme Leyla düşürme bizi müşküle,
Seninle kaşık atalım 2 tabak keşküle"
Bu da Tosun Paşa filminden bir replik 😁

Güzel Leylam, ölçülerin de kilonda çok güzel oldu😍 Daha kilo versen nasıl olur ki, senin vereceğin o kilolarda beb iskelet gibi olurum galiba 😁

kk birinci noteri kk birinci noteri Balım, Bebişim seni göremedim pek bugünlerde. İyi misin? Çocuk nasıl oldu? Özledim senii 💕

inci-tepik inci-tepik Balım ödemlerde gitmiş, eksilerle gelirsin yine bolca. Gerçekten sen bu işi çok iyi götürüyorsun 😘

asliogretmen asliogretmen sen bitanesin biliyosun dimi ❤💋

Herkese iyi geceler💞 tatlı rüyalar Canlarım😴

Back