70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Uyma sen ona boşver🤣
Kendi düzenimde devam ediyorum canım daha sağlıklı hissediyorum kendimi çok şükür💜 detoks için erken daha bana,kilo vermem durunca başvuracağım bir şey artık detokslar.
Evet canim mantikli öyle yapman..
Uymadim kendi yesin sissin daha iyi yaninda sisko görünmem :KK8:

Menüm:kk77:

10.00
Sade Türk kahvesi ☕

11.35
3 yeşil biber ,1 kapya 🌶️,1 yum.🥚, yarım dilim beyaz yarım kaşar peynir,6 fındık 🌰

14.00
1 bardak ayran 🥛,1 🥝

17.55
1 tabak tavuklu brokoli 🥦
Salata 🥗
Yarım portakal 🍊

sonngulen sonngulen

Su içiyorum💧
Sabah ve akşam çay ☕
Aralarda kereviz sapı suyu.

Spor
8910 adım henüz yatana kadar olur yine 🏃🏻‍♀️

2 Şubat Menüm
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir zeytin biber 3 tane badem 3 cherry domates

Ara 11.30 filtre kahve(sütsüz)+1 hurma
Ara 16.00 sade türk kahvesi+1 kuru kayısı

Akşam 17.30 1 kase kısır+1bardak ayran+turşu+bol marul (kısırın yağını da bayagi az koydum)

Spor; birazdan yapcam yazarim.
Su; 2 litre

sonngulen sonngulen
Canim esim isteyince kısır yaptim benim de canim istiyodu ne zamandir o yuzden aksam farkli oldu💚

10.00
Sade Türk kahvesi ☕

11.35
3 yeşil biber ,1 kapya 🌶️,1 yum.🥚, yarım dilim beyaz yarım kaşar peynir,6 fındık 🌰

14.00
1 bardak ayran 🥛,1 🥝

17.55
Salata 🥗
Yarım portakal 🍊

sonngulen sonngulen

Su içiyorum💧
Sabah ve akşam çay ☕

Spor
Afiyet olsun canim cok güzel menün de adımlarin da☺️💚
Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim ?

😋

10.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 1 elma , 1 tk bal , 5 ceviz

17.30 tavuk haşlama, yeşil salata ve 1 kase yoğurt, 3 gün kurusu kayısı

3 litre su
Her zamanki gibi masallah diyor basarilarinin devamini diliyorum aslim :D

Kizlar nerelerdesiniz sessiz bugün yine buralar☺️
Herkes ac tabi siz de haklisiniz.
Açın üstüne 9 yorgan ört aç yine aç der annem hep :KK53:
Doydum şükür🤣 iş biter mi civciv hanıım,negonun yüzü gülür mü🤣🤣

sonngulen sonngulen Balım ölçülerimi yazmışsın çook teşekkür ederim. Baseni ölçmemişim ya şimdi farkettim. Hemen ölçeyim. Onu üst bacak ölçü aldığımız hizadan mı ölçeceğim?

Eşim kahvaltı dahil onunla aynı şeyleri yemiyorum diye üzülüyor. O güzel şeyler yiyip ben genelde yavan yediğim için rahatsız oluyor ısrar ediyordu hep. Bugün de yine ona ayrı yumurta kendime ayrı yapınca huzursuz oldu. Ölçülürken görünce de niye bu kadar taktın vs neden ölçüyorsun deyince konuştuk. Beğeniyormuş beni, vücudun orantılı diyor şu kilon bile yakışıyor, biraz göbeğin var sadece dedi. Bundan fazla kilo almanı istemem her şeyi ye, sağlıklı ol, bu kadar takıp üzülmeni istemiyorum,niye bu kadar kafaya taktın ki dedi. Sıkıldım artık fazla kilodan, vermek istiyorum dedim. Çok azimlisin görüyorum, benim yediklerimide hesapla bakalım bugün dedi, hesapladım 😁 Adam sanki hassas terazi gibi, günlük kalori ihtiyacı ile yediği kafa kafaya aynı çıktı, %100 korumada 😁😁
Eşler ayrı gayrı takılmayı gerçekten sevmiyor canım. Eşinin seni bu halinle beğenmesi güzel tabiki ama bizim ne istediğimiz de önemli o yüzden birkaç kilo daha verince sen yine bir değerlendirme yaparsın kendin için canım.
01 Şubat Menüm

05:00
1 kupa filtre kahve

09:00
1 fincan Türk Kahvesi

12:00
2 yumurta + 1/2 kapya biber+
2 yk et kavurma(lor yerine) ile omlet
1 dilim yulaflı,keten tohumlu ekmek
5 çiğ fındık
Biraz roka,tere,maydanoz

Ara 15:00
3 dilim portakal
1kivi
1 bardak süt

19:00
1 haşlanmış mısır (mantar yerine)
3 parça haşlanmış karnabahar
1 tavuk baget ızgara

Su 2 lt
Spor 15 dk yürüyüş, pek vaktim olmadı.
Afiyet olsun balım, çok güzel uymuşsun ama ikinci gün menusünü uygulamışsın. birinci günün fotosu yoktu yazı şeklindeydi sadece. Bulamazsan tekrar atarım, onu araya sıkıştırırsın artık.
Sagolasin canim twsekkurler cok sagol senin nasil.gidiyo diyet hayat her sey yolunda mi oglaj nasil
Çok şükür canım iyi gidiyor, belli bir liste olunca daha güzel devam ediyorum. İşler biraz yoğunlaştı bugünlerde ama çok şükür iyiyiz. sen ve yavru nasılsınız.
Kizlar siz bi daha detoks yapiyosunuz ya isinize karismak gbinolmasin vucuda agir gelmesin ust uste detoks. Hani diyolar ya yaptiktan sonea ara verin
Tatlım aslında detoks gibi değil bu menüler, gayet dengeli dağıtılmış listeler. Ben normalde kendim yaparsam ve diyete uygun davranırsam bundan daha az ve dengesiz yiyorum. Mesele kabak detoksu denen bir detoks var onun gibi şeyleri doğru bulmuyorum ben. arada yapılabilir ama dediğin gibi üst üste mantıklı değil onlar.
Dün ki menümü yazmaya çalışayım,açlıktan bayılacaktım o neydi öyle :confused: :confused: çok güzel istikrarlı başlamıştım ama başım döndükçe demorolize oldum başlıycam kilo vermeye bezdim moduna girdim🤣
Eşim de alışverişten geç gelince güya kefir bekliycem diye durdum o saate kadar:olamaz: hayır 6 da çorba salata ye bari,güya listeye uyucam🤣 8 de ızgara köfte salata yedim artık gözüm açıldı😅
Temizlik yaptım ondan mu oldu bilmem ama ben bu kiloda az yemek istemiyorum hedefe yaklaşınca daha zor olacak o zaman. 65 altına düşünce yapabilirim bu listeleri anlamış oldum.
Temizlik sonrası duşa giricem başım dönüyor korkudan giremedim,ayran içip kendime geldim de girdim:confused:
Sabah sporumu yaptım,tabağımı hazırlayayım yerken menümü yazayım.
Negom zorladıysa ve sağlık açısından kötü ettiyse devam etmemen daha iyi olmuş canım. Detaylarda yüksek kilolular için eklemeler vardı aslında, bu liste 60-63 kiloluk kişiler içindi yanılmıyorsam. Yani bizlere az gelmesi normal olabilir canım.
1 şubat menüsü

10:00 = 2 haşlanmış yumurta üstüne keten tohumu pul biber,peynir üstüne çörekotu,5 zeytin,5 çiğ fındık,maydanoz,dereotu,1 dilim tbe

14:00 = Buharda pişmiş brokoli üstüne 3 kaşık nohut,salata,4 kaşık yoğurt

Arada = Filtre kahve,ayran

20:00 = 3 ızgara köfte,salata,1 dilim tbe,1 muz (açlıktan gözüm döndü artık🤣)

Eksi gördüm sabah

Su: 2 litre
Spor: 30 dakika leslie,9700 adım (2500 ü lesli yaparken)
Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel olmuş. Sadece akşam geç kalmış biraz.
Songül um keşke eşini de ikna edebilsen😔
Biri yer biri bakar zor oluyor çünkü.😔
Sen sakın yeme ama onunla da konuş haftasonu filan ye de.😔
Ya da gözünün önünde yemesin.😉
Ya da sen başka yere git onlar yerken😉

Selam kızlar 💕
Kahvemi içtim 😁
Detoks kahvaltımı yaptım 😁
Çayımı hupletiyorim 😉
Kereviz sapı suyu kaynattim ödem ve sivilce için onu içeceğim.😉

Nego Nego eksini tebrik ederim.

@Mysonismysun karın ve göbek aynı galiba.

Detoks 1000 kalori bir diyet olduğu için yapmamizda bir sakınca yok .

Protein, sebze,meyve, probiyotik , kuruyemiş, bakliyat olan dengeli bir menü.

Kh çok az detoks yapan da o zaten glikojen depolarini boşaltıp yağ yakımını hızlandırıyor.

Mutlu , huzurlu bir gün diliyorum hepinize 💕💕💕
Balım eşim de kilo vermek istiyor, birlikte kararlar alıyoruz ama bazen daha akşam olmadan kararından dönüyor, ben de artık zorlamıyorum. Kafama koyduğum zaman önümde ne yerse yesin ben dayanıyorum sadece bu aralar motive olamıyordum. Çok şükür onu da çözdüm sayılır, iki gündür liste dışına çıkmıyorum. Tabi nefs bu zorlanıyor ama zayıf halimi hayal edip yoldan çıkmamaya çalışıyorum :KK76::KK76:

Şu ana kadar iyi negom. Esim probis aldi bi paketi yedi tüm kiskirtmalarina ragmen yemedim :KK53:
Senin nasil gidiyo bugün daha iyi misin🤩
Yesin canım yesin o, onlar alsınlar kiloları biz incecik olalım :eğlence:
Kizlar nerelerdesiniz sessiz bugün yine buralar☺️
Herkes ac tabi siz de haklisiniz.
Açın üstüne 9 yorgan ört aç yine aç der annem hep :KK53:
Bugün açlık hissetmedim balım ben, kahvaltıdan sonra hunharca temizlik yaptım bugün :KK70::KK70:

10.00
Sade Türk kahvesi ☕

11.35

14.00
1 bardak ayran 🥛,1 🥝

17.55
Salata 🥗
Yarım portakal 🍊

sonngulen sonngulen

Su içiyorum💧
Sabah ve akşam çay ☕

Spor
Afiyet olsun canım, menü de adımlar da çok güzel olmuş.
Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim ?

😋

10.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 1 elma , 1 tk bal , 5 ceviz

17.30 tavuk haşlama, yeşil salata ve 1 kase yoğurt, 3 gün kurusu kayısı

3 litre su
Afiyet olsun canım yine çok güzel.
2 Şubat Menüm
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir zeytin biber 3 tane badem 3 cherry domates

Ara 11.30 filtre kahve(sütsüz)+1 hurma
Ara 16.00 sade türk kahvesi+1 kuru kayısı

Akşam 17.30 1 kase kısır+1bardak ayran+turşu+bol marul (kısırın yağını da bayagi az koydum)

Spor; birazdan yapcam yazarim.
Su; 2 litre

sonngulen sonngulen
Canim esim isteyince kısır yaptim benim de canim istiyodu ne zamandir o yuzden aksam farkli oldu💚
Afiyet olsun balım, yarın sabah tartılıp moralini bozma sakın, turşu ve bulgur şişlik yapabilir.
İs bitmez zaten sonsuz bi döngü o :KK70:
Afiyet olsun😘

Ben de seni cok seviyorum ki :KK60: :KK36:
Buralar sevgiden geçilmez olmuş yine :KK60::KK200:

2 Şubat menüsü

12.30 kahvaltı

2 yumurta, 2 kaşık civarı lor, 2 çeri domates, yarım salatalık, bir kapya biber, roka, maydonoz, iki dilim pastırma (ekstra oldu bu), 1 dilim esmer ekmek ve şekersiz çay.

16.30 ara
Türk kahvesi, 3 küçük kuru kayısı, 6 adet badem (sabahki bademleri, akşamki meyveleri bu şekilde ara öğün olarak kullandım, başka ara ögün yapmadım)

17.45 akşam
Kapya, soğan,mantarlı tavuk sote, yeşil salata, küçük parça yufka ekmek (çiğköfte yufkaları var ya incecik ondan).

Su 2 lt, 3e kadar devam.
Spor yok.

Eşler ayrı gayrı takılmayı gerçekten sevmiyor canım. Eşinin seni bu halinle beğenmesi güzel tabiki ama bizim ne istediğimiz de önemli o yüzden birkaç kilo daha verince sen yine bir değerlendirme yaparsın kendin için canım.

Afiyet olsun balım, çok güzel uymuşsun ama ikinci gün menusünü uygulamışsın. birinci günün fotosu yoktu yazı şeklindeydi sadece. Bulamazsan tekrar atarım, onu araya sıkıştırırsın artık.
Doğru söylüyorsun, önce bizim nasıl mutlu olduğumuz önemli 😘

Teşekkür ederim Balım Bademim💕
Bugün farkettim 2.gün olduğunu Bugünde 1e uymaya çalıştım😁
Seni de azminden dolayı tebrik ediyorum Boncuğum, yeter ki bir şeyi kafaya tak sen😍

Çok şükür canım iyi gidiyor, belli bir liste olunca daha güzel devam ediyorum. İşler biraz yoğunlaştı bugünlerde ama çok şükür iyiyiz. sen ve yavru nasılsınız.

Tatlım aslında detoks gibi değil bu menüler, gayet dengeli dağıtılmış listeler. Ben normalde kendim yaparsam ve diyete uygun davranırsam bundan daha az ve dengesiz yiyorum. Mesele kabak detoksu denen bir detoks var onun gibi şeyleri doğru bulmuyorum ben. arada yapılabilir ama dediğin gibi üst üste mantıklı değil onlar.

Negom zorladıysa ve sağlık açısından kötü ettiyse devam etmemen daha iyi olmuş canım. Detaylarda yüksek kilolular için eklemeler vardı aslında, bu liste 60-63 kiloluk kişiler içindi yanılmıyorsam. Yani bizlere az gelmesi normal olabilir canım.

Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel olmuş. Sadece akşam geç kalmış biraz.

Balım eşim de kilo vermek istiyor, birlikte kararlar alıyoruz ama bazen daha akşam olmadan kararından dönüyor, ben de artık zorlamıyorum. Kafama koyduğum zaman önümde ne yerse yesin ben dayanıyorum sadece bu aralar motive olamıyordum. Çok şükür onu da çözdüm sayılır, iki gündür liste dışına çıkmıyorum. Tabi nefs bu zorlanıyor ama zayıf halimi hayal edip yoldan çıkmamaya çalışıyorum :KK76::KK76:
Evet canım okumuştum ama ben şu dönem sanırım uzun açlığa dayanamıyorum ondan kötü oldum.Yoksa önceden böyle listeler sarsmazdı beni.
Akşam kefiri bekleyeyim derken geç oldu maalesef:/

Son düzenleme:
Back