70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

12.00
Elma sirkeli ılık su

12.40
2 haş.yum., 1 yk süzme yoğurt,5 fındık,5 yeşil zeytin,3 yeşil biber

16.00
1 yeşil elma,1 bardak ayran,2 ceviz,1 fındık

18.35
Nohutlu karnabahar salatası, Kış salatası,pul biberli yoğurt

Su henüz 1 litre yatana kadar devam.
Çay iki kez.
Limon çayı.

10.183 adım

sonngulen sonngulen

Kh almadığım için baş ağrısı oldu ama dayandım 2-3 güne alışırım.
Hatta ara ara geliyor hafif.

İyi akaamlar canlarim
Sabah 2 bardak tarcinli su
Sade turk kahvesi
Kahvalti 10.00
2 yumurta
Salatalik
1 dilim peynir
2 ceviz
2 bardak xay sekersiz

Ogle 14.00
3 kasik.prasa yemegi

Ara 16.00
2 dilim elma
Yes cay

Aksam 19.30
3 kasik barbunya
2 kasik pilav
Yarim kase cacik

Spor
30 dk lesli
15 dk efzersiz (kirbac)
200 ip atlama
40 mekik
11.280 adim

tarcinli su 3 lt

Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim?

😋
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol yeşillik

17.00 6 yk karnıbahar yemeği, 6 yk yoğurt, 3 gün kurusu kayısı

2,5 litre su
Afiyet olsun balım, çok çok hafif olmuş.
Boyun 33,5
Sağ Kol 28
Sol Kol 27
Göğüs 102
Bel 75
Göbek 93
Kalça 104
Sağ Basen 58
Sol Basen 58
Sağ Baldır 36
Sol Baldır 36
Sol El bileği 14
Sağ ayak bileği 20

Mezurayı ancak buldum şimdi ölçüldüm.
Çok gaza geldim her yeri ölçüm 😂

Şu mesaj bi dursun tabloya işleyeceğim birazdan. Benimki de ölçüp biçip duruyorum diye beni sıkıştırıyor niye bu kadar taktın sen bu işe diye:kızgın:
Asıl o sana niye bu kadar taktı yaa balım, sonuçta zayıflamak istediğin belli. Keşke birazcık rahat bıraksa.
Canim aksam yemegine uyamadim çünkü malzemem yoktu market de bize uzak posetleri ordan taşıyamam. Yarin alisverise cikariz😘
Tamam balım, diğer günler daha kolay gibi zaten.
Sabah:
1 tam bugday
1 tatli kasigi bal
Petnir
2 yumurta
5 zeytin

Ara:
1 turk kahvesi sade
5 ceviZ
3 kayisi
3 hurma

Ogle:
Smoothie elma sut-yulaf

Aksam:
1 tavuk baget
Kereviz salatasi 1 kase

Spor:
30 dk tabata
30 dk beginner yoga
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.
12.00
Elma sirkeli ılık su

12.40
2 haş.yum., 1 yk süzme yoğurt,5 fındık,5 yeşil zeytin,3 yeşil biber

16.00
1 yeşil elma,1 bardak ayran,2 ceviz,1 fındık

18.35
Nohutlu karnabahar salatası, Kış salatası,pul biberli yoğurt

Su henüz 1 litre yatana kadar devam.
Çay iki kez.
Limon çayı.

10.183 adım

sonngulen sonngulen

Kh almadığım için baş ağrısı oldu ama dayandım 2-3 güne alışırım.
Hatta ara ara geliyor hafif.
Afiyet olsun balım çok güzel uymuşsun listeye. Ben de muhteşem uydum ve suyu 3 litre içtim. Sanırım su yüzünden hiç açlık hissetmedim ama akşam eşimin marketten aldıklarını görünce dayanmak çok zor geldi. Sadece can çekmesi, çok şükür acıkmadım. Bence sen yarın daha da alışmış olursun balım.
İyi akaamlar canlarim
Sabah 2 bardak tarcinli su
Sade turk kahvesi
Kahvalti 10.00
2 yumurta
Salatalik
1 dilim peynir
2 ceviz
2 bardak xay sekersiz

Ogle 14.00
3 kasik.prasa yemegi

Ara 16.00
2 dilim elma
Yes cay

Aksam 19.30
3 kasik barbunya
2 kasik pilav
Yarim kase cacik

Spor
30 dk lesli
15 dk efzersiz (kirbac)
200 ip atlama
40 mekik
11.280 adim

tarcinli su 3 lt
afiyet olsun canım, yine her şey mükemmel olmuş.
Ballarımmmmm, nerelerdesiniz ? Herkes iyi mi ? Bi ses verin :KK47:
Okulun işleriyle uğraştım yine canım, bir an önce bitmesi lazım. Hiç planda yoktu oysa ki.

1 ŞUBAT ÖLÇÜLER

BALIMLAR :KK200:BoyunGöğüsBel Karın Kalça BasenÜst sağ
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kol
sudem34 sudem34 359281951009958582828
sonngulen sonngulen 3495759510710463633131
Felicio Felicio 29846484959048472523,5
enerji_kusagi enerji_kusagi 33,5102759310458582827
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 339676861039962633031
birmuhendisanne birmuhendisanne
inci-tepik inci-tepik
asliogretmen asliogretmen 3398829311310668683131
Nego Nego 351028610010810362633435
@samdan
Mysonismysun Mysonismysun

27 ŞUBAT ÖLÇÜLER
BALIMLAR :KK200:BoyunGöğüsBel Karın Kalça BasenÜst sağ
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kol
sudem34 sudem34
sonngulen sonngulen
Felicio Felicio
enerji_kusagi enerji_kusagi
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
birmuhendisanne birmuhendisanne
inci-tepik inci-tepik
asliogretmen asliogretmen
Nego Nego
@samdan
Mysonismysun Mysonismysun

sonngulen sonngulen Balım ölçülerimi yazmışsın çook teşekkür ederim. Baseni ölçmemişim ya şimdi farkettim. Hemen ölçeyim. Onu üst bacak ölçü aldığımız hizadan mı ölçeceğim?

Eşim kahvaltı dahil onunla aynı şeyleri yemiyorum diye üzülüyor. O güzel şeyler yiyip ben genelde yavan yediğim için rahatsız oluyor ısrar ediyordu hep. Bugün de yine ona ayrı yumurta kendime ayrı yapınca huzursuz oldu. Ölçülürken görünce de niye bu kadar taktın vs neden ölçüyorsun deyince konuştuk. Beğeniyormuş beni, vücudun orantılı diyor şu kilon bile yakışıyor, biraz göbeğin var sadece dedi. Bundan fazla kilo almanı istemem her şeyi ye, sağlıklı ol, bu kadar takıp üzülmeni istemiyorum,niye bu kadar kafaya taktın ki dedi. Sıkıldım artık fazla kilodan, vermek istiyorum dedim. Çok azimlisin görüyorum, benim yediklerimide hesapla bakalım bugün dedi, hesapladım 😁 Adam sanki hassas terazi gibi, günlük kalori ihtiyacı ile yediği kafa kafaya aynı çıktı, %100 korumada 😁😁

01 Şubat Menüm

05:00
1 kupa filtre kahve

09:00
1 fincan Türk Kahvesi

12:00
2 yumurta + 1/2 kapya biber+
2 yk et kavurma(lor yerine) ile omlet
1 dilim yulaflı,keten tohumlu ekmek
5 çiğ fındık
Biraz roka,tere,maydanoz

Ara 15:00
3 dilim portakal
1kivi
1 bardak süt

19:00
1 haşlanmış mısır (mantar yerine)
3 parça haşlanmış karnabahar
1 tavuk baget ızgara

Su 2 lt
Spor 15 dk yürüyüş, pek vaktim olmadı.

sonngulen sonngulen Balım ölçülerimi yazmışsın çook teşekkür ederim. Baseni ölçmemişim ya şimdi farkettim. Hemen ölçeyim. Onu üst bacak ölçü aldığımız hizadan mı ölçeceğim?

Eşim kahvaltı dahil onunla aynı şeyleri yemiyorum diye üzülüyor. O güzel şeyler yiyip ben genelde yavan yediğim için rahatsız oluyor ısrar ediyordu hep. Bugün de yine ona ayrı yumurta kendime ayrı yapınca huzursuz oldu. Ölçülürken görünce de niye bu kadar taktın vs neden ölçüyorsun deyince konuştuk. Beğeniyormuş beni, vücudun orantılı diyor şu kilon bile yakışıyor, biraz göbeğin var sadece dedi. Bundan fazla kilo almanı istemem her şeyi ye, sağlıklı ol, bu kadar takıp üzülmeni istemiyorum,niye bu kadar kafaya taktın ki dedi. Sıkıldım artık fazla kilodan, vermek istiyorum dedim. Çok azimlisin görüyorum, benim yediklerimide hesapla bakalım bugün dedi, hesapladım 😁 Adam sanki hassas terazi gibi, günlük kalori ihtiyacı ile yediği kafa kafaya aynı çıktı, %100 korumada 😁😁
Eniste hem alttam mesaji veriyo hem kafana takma ye ye diyo 🤣🤣🤣

Afiyet olsun balım, çok çok hafif olmuş.

Asıl o sana niye bu kadar taktı yaa balım, sonuçta zayıflamak istediğin belli. Keşke birazcık rahat bıraksa.

Tamam balım, diğer günler daha kolay gibi zaten.

Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.

Afiyet olsun balım çok güzel uymuşsun listeye. Ben de muhteşem uydum ve suyu 3 litre içtim. Sanırım su yüzünden hiç açlık hissetmedim ama akşam eşimin marketten aldıklarını görünce dayanmak çok zor geldi. Sadece can çekmesi, çok şükür acıkmadım. Bence sen yarın daha da alışmış olursun balım.

afiyet olsun canım, yine her şey mükemmel olmuş.

Okulun işleriyle uğraştım yine canım, bir an önce bitmesi lazım. Hiç planda yoktu oysa ki.
Sagolasin canim twsekkurler cok sagol senin nasil.gidiyo diyet hayat her sey yolunda mi oglaj nasil

Ballarımmmmm, nerelerdesiniz ? Herkes iyi mi ? Bi ses verin :KK47:
Burdayim canim biraz gec oldu ama☺️ girdim kimse yoktu ciktim ben de
Kizlae bel karin neresi oluyo bilmiyorum googlw da bi tablo buldum ona gore yaptim belle karin ayni sey mi degilmi bilmiyom
Canim bel en ince olan kısım göğüsun alti basenin ustunde. En ince olan yerden ölcü aliyosun. Karin daha asagida

Canim bel en ince olan kısım göğüsun alti basenin ustunde. En ince olan yerden ölcü aliyosun. Karin daha asagida

Tamam bel:76 o zamam

Günaydın
f63866d11c9b272d64f1690ae925028d.jpg

Dün ki menümü yazmaya çalışayım,açlıktan bayılacaktım o neydi öyle :confused: :confused: çok güzel istikrarlı başlamıştım ama başım döndükçe demorolize oldum başlıycam kilo vermeye bezdim moduna girdim🤣
Eşim de alışverişten geç gelince güya kefir bekliycem diye durdum o saate kadar:olamaz: hayır 6 da çorba salata ye bari,güya listeye uyucam🤣 8 de ızgara köfte salata yedim artık gözüm açıldı😅
Temizlik yaptım ondan mu oldu bilmem ama ben bu kiloda az yemek istemiyorum hedefe yaklaşınca daha zor olacak o zaman. 65 altına düşünce yapabilirim bu listeleri anlamış oldum.
Temizlik sonrası duşa giricem başım dönüyor korkudan giremedim,ayran içip kendime geldim de girdim:confused:
Sabah sporumu yaptım,tabağımı hazırlayayım yerken menümü yazayım.

Vücut oranını bende beğendim canım.60 kilo olsan bile fıstık olursun😘

Back