Afiyet olsun balım, çok çok hafif olmuş.Ballarım11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol yeşillik
Bugün Ne Yedim?
17.00 6 yk karnıbahar yemeği, 6 yk yoğurt, 3 gün kurusu kayısı
2,5 litre su
Asıl o sana niye bu kadar taktı yaa balım, sonuçta zayıflamak istediğin belli. Keşke birazcık rahat bıraksa.Boyun 33,5
Sağ Kol 28
Sol Kol 27
Göğüs 102
Bel 75
Göbek 93
Kalça 104
Sağ Basen 58
Sol Basen 58
Sağ Baldır 36
Sol Baldır 36
Sol El bileği 14
Sağ ayak bileği 20
Mezurayı ancak buldum şimdi ölçüldüm.
Çok gaza geldim her yeri ölçüm
Şu mesaj bi dursun tabloya işleyeceğim birazdan. Benimki de ölçüp biçip duruyorum diye beni sıkıştırıyor niye bu kadar taktın sen bu işe diye
Tamam balım, diğer günler daha kolay gibi zaten.Canim aksam yemegine uyamadim çünkü malzemem yoktu market de bize uzak posetleri ordan taşıyamam. Yarin alisverise cikariz
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.Sabah:
1 tam bugday
1 tatli kasigi bal
Petnir
2 yumurta
5 zeytin
Ara:
1 turk kahvesi sade
5 ceviZ
3 kayisi
3 hurma
Ogle:
Smoothie elma sut-yulaf
Aksam:
1 tavuk baget
Kereviz salatasi 1 kase
Spor:
30 dk tabata
30 dk beginner yoga
Afiyet olsun balım çok güzel uymuşsun listeye. Ben de muhteşem uydum ve suyu 3 litre içtim. Sanırım su yüzünden hiç açlık hissetmedim ama akşam eşimin marketten aldıklarını görünce dayanmak çok zor geldi. Sadece can çekmesi, çok şükür acıkmadım. Bence sen yarın daha da alışmış olursun balım.12.00
Elma sirkeli ılık su
12.40
2 haş.yum., 1 yk süzme yoğurt,5 fındık,5 yeşil zeytin,3 yeşil biber
16.00
1 yeşil elma,1 bardak ayran,2 ceviz,1 fındık
18.35
Nohutlu karnabahar salatası, Kış salatası,pul biberli yoğurt
Su henüz 1 litre yatana kadar devam.
Çay iki kez.
Limon çayı.
10.183 adım
sonngulen
Kh almadığım için baş ağrısı oldu ama dayandım 2-3 güne alışırım.
Hatta ara ara geliyor hafif.
afiyet olsun canım, yine her şey mükemmel olmuş.İyi akaamlar canlarim
Sabah 2 bardak tarcinli su
Sade turk kahvesi
Kahvalti 10.00
2 yumurta
Salatalik
1 dilim peynir
2 ceviz
2 bardak xay sekersiz
Ogle 14.00
3 kasik.prasa yemegi
Ara 16.00
2 dilim elma
Yes cay
Aksam 19.30
3 kasik barbunya
2 kasik pilav
Yarim kase cacik
Spor
30 dk lesli
15 dk efzersiz (kirbac)
200 ip atlama
40 mekik
11.280 adim
tarcinli su 3 lt
Okulun işleriyle uğraştım yine canım, bir an önce bitmesi lazım. Hiç planda yoktu oysa ki.Ballarımmmmm, nerelerdesiniz ? Herkes iyi mi ? Bi ses verin
BALIMLAR | Boyun | Göğüs | Bel | Karın | Kalça | Basen | Üst sağ bacak | Üst sol bacak | Sağ kol | Sol kol |
| 35 | 92 | 81 | 95 | 100 | 99 | 58 | 58 | 28 | 28 |
| 34 | 95 | 75 | 95 | 107 | 104 | 63 | 63 | 31 | 31 |
| 29 | 84 | 64 | 84 | 95 | 90 | 48 | 47 | 25 | 23,5 |
| 33,5 | 102 | 75 | 93 | 104 | 58 | 58 | 28 | 27 | |
| 33 | 96 | 76 | 86 | 103 | 99 | 62 | 63 | 30 | 31 |
| ||||||||||
| ||||||||||
| 33 | 98 | 82 | 93 | 113 | 106 | 68 | 68 | 31 | 31 |
| 35 | 102 | 86 | 100 | 108 | 103 | 62 | 63 | 34 | 35 |
@samdan | ||||||||||
| ||||||||||
BALIMLAR | Boyun | Göğüs | Bel | Karın | Kalça | Basen | Üst sağ bacak | Üst sol bacak | Sağ kol | Sol kol |
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
@samdan | ||||||||||
| ||||||||||
Eniste hem alttam mesaji veriyo hem kafana takma ye ye diyosonngulen Balım ölçülerimi yazmışsın çook teşekkür ederim. Baseni ölçmemişim ya şimdi farkettim. Hemen ölçeyim. Onu üst bacak ölçü aldığımız hizadan mı ölçeceğim?
Eşim kahvaltı dahil onunla aynı şeyleri yemiyorum diye üzülüyor. O güzel şeyler yiyip ben genelde yavan yediğim için rahatsız oluyor ısrar ediyordu hep. Bugün de yine ona ayrı yumurta kendime ayrı yapınca huzursuz oldu. Ölçülürken görünce de niye bu kadar taktın vs neden ölçüyorsun deyince konuştuk. Beğeniyormuş beni, vücudun orantılı diyor şu kilon bile yakışıyor, biraz göbeğin var sadece dedi. Bundan fazla kilo almanı istemem her şeyi ye, sağlıklı ol, bu kadar takıp üzülmeni istemiyorum,niye bu kadar kafaya taktın ki dedi. Sıkıldım artık fazla kilodan, vermek istiyorum dedim. Çok azimlisin görüyorum, benim yediklerimide hesapla bakalım bugün dedi, hesapladımAdam sanki hassas terazi gibi, günlük kalori ihtiyacı ile yediği kafa kafaya aynı çıktı, %100 korumada
Sagolasin canim twsekkurler cok sagol senin nasil.gidiyo diyet hayat her sey yolunda mi oglaj nasilAfiyet olsun balım, çok çok hafif olmuş.
Asıl o sana niye bu kadar taktı yaa balım, sonuçta zayıflamak istediğin belli. Keşke birazcık rahat bıraksa.
Tamam balım, diğer günler daha kolay gibi zaten.
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun balım çok güzel uymuşsun listeye. Ben de muhteşem uydum ve suyu 3 litre içtim. Sanırım su yüzünden hiç açlık hissetmedim ama akşam eşimin marketten aldıklarını görünce dayanmak çok zor geldi. Sadece can çekmesi, çok şükür acıkmadım. Bence sen yarın daha da alışmış olursun balım.
afiyet olsun canım, yine her şey mükemmel olmuş.
Okulun işleriyle uğraştım yine canım, bir an önce bitmesi lazım. Hiç planda yoktu oysa ki.
Burdayim canim biraz gec oldu amaBallarımmmmm, nerelerdesiniz ? Herkes iyi mi ? Bi ses verin
Canim bel en ince olan kısım göğüsun alti basenin ustunde. En ince olan yerden ölcü aliyosun. Karin daha asagidaKizlae bel karin neresi oluyo bilmiyorum googlw da bi tablo buldum ona gore yaptim belle karin ayni sey mi degilmi bilmiyom
Burdayim canim biraz gec oldu amagirdim kimse yoktu ciktim ben de
Canim bel en ince olan kısım göğüsun alti basenin ustunde. En ince olan yerden ölcü aliyosun. Karin daha asagida
Tamam bel:76 o zamamBurdayim canim biraz gec oldu amagirdim kimse yoktu ciktim ben de
Canim bel en ince olan kısım göğüsun alti basenin ustunde. En ince olan yerden ölcü aliyosun. Karin daha asagida
Vücut oranını bende beğendim canım.60 kilo olsan bile fıstık olursunsonngulen Balım ölçülerimi yazmışsın çook teşekkür ederim. Baseni ölçmemişim ya şimdi farkettim. Hemen ölçeyim. Onu üst bacak ölçü aldığımız hizadan mı ölçeceğim?
Eşim kahvaltı dahil onunla aynı şeyleri yemiyorum diye üzülüyor. O güzel şeyler yiyip ben genelde yavan yediğim için rahatsız oluyor ısrar ediyordu hep. Bugün de yine ona ayrı yumurta kendime ayrı yapınca huzursuz oldu. Ölçülürken görünce de niye bu kadar taktın vs neden ölçüyorsun deyince konuştuk. Beğeniyormuş beni, vücudun orantılı diyor şu kilon bile yakışıyor, biraz göbeğin var sadece dedi. Bundan fazla kilo almanı istemem her şeyi ye, sağlıklı ol, bu kadar takıp üzülmeni istemiyorum,niye bu kadar kafaya taktın ki dedi. Sıkıldım artık fazla kilodan, vermek istiyorum dedim. Çok azimlisin görüyorum, benim yediklerimide hesapla bakalım bugün dedi, hesapladımAdam sanki hassas terazi gibi, günlük kalori ihtiyacı ile yediği kafa kafaya aynı çıktı, %100 korumada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?