70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aa yetişirse bozma o zaman koşş derse
Demek ham bilgi çalışıyorsun ha?
Hesap kitap oranlar vs mi oluyor?
KDV biraz karışıktı onu hatırlıyorum bi..
Şuan düşündüm de unuttuğum çok şey olmuş, sadece hayali konular kalmış kafamda Okusam çabuk hatırlarım kıvamında gibi..

28 Ocak Persembe
Sabah 09.30 1.5 yumurtayla kasarli omlet 2 cherry domates 1 dilim peynir yarim cay kasigi fistik ezmesi

Ara 11.00 nescafe+ 1 hurma 5 badem

Akşam 17.20 5 dilim cigköfte(ev yapimi) bol marul 2 dilim domates 1.5 bardak ayran
Üstüne dondurmalı irmik tatlisi en kücük porsiyon (yemez olaydim cook rahatsiz etti aksam hafif yemeye alismisim)

Ara 18.00 sade turk kahvesi yaninda yarim bardak sade soda

Spor yok
Su 1.5 litre az içtim

oğlanı uyutunca baslicam canım. o zamana kadar sizleyim

çok fazla kanun var. inşallah hallederim. KDV ye daha gelemedim bile

bu hafta hedefimi tutturursam pazartesi gecebilirim ona

sen zeki kadınsın bence bu baksan yaparsın

Sen neye elini uzatsan orda bir bereket boncuğum

Ders efso
Menü efso
Dostluk efso

yok canım o sizden ötürü öyle

yoksa tek başıma diyet yapamıyodum, ders de sıkışınca başladım dostluk konusunda çok sansyliyim hep karşıma pırlanta gibi insanlar çıkar

Ayy birazdan sen oglani uyutunca ben de basliyim derse benim yok uyucak oglan da ondan ben de seninkini bekliyim dedim
Bugün esim evdeydi ne ara aksam oldu hicbi sey anlamadim yine valla

Ayy birazdan sen oglani uyutunca ben de basliyim derse benim yok uyucak oglan da ondan ben de seninkini bekliyim dedim
Bugün esim evdeydi ne ara aksam oldu hicbi sey anlamadim yine valla

ahahaha civcivim çok tatlısın

hazır çocuk yokken tadını çıkar valla. hele iş yok geç yatıp geç kalkmanın da şeyini çıkar bazen erken yatıp kalkmayı sevsen bile gözün yatağa ilisiyo işe giderken

dokuz civarı uyur benimki:) o zamana kadar beklemek istemezsen önden başla sen:)

bu arada tarih için kitap okucaktin:) karar verdin mi nerden baslicana:) ben kpss de bı soruyu şu çılgın Türkler kitabından yakalamıştım

yok canım o sizden ötürü öyle

yoksa tek başıma diyet yapamıyodum, ders de sıkışınca başladım dostluk konusunda çok sansyliyim hep karşıma pırlanta gibi insanlar çıkar
Bende şanslıyım

Ama işte mesafe çok ya.
Herkes bir yere dağıldı iş ,güç, çocuk.

Ama sanalda da çok değerli insanlar var gerçekten

Tesekkurler o senin tatliligin bal şamdan
Haha evet haklisin ne kadar sevsen de görev haline gelince bi sure sonra zor gelir erken uyanmak
Ben de yeni oturdum mutfaği topla cayi koy derken biraz dinlenip 8'de baslarim❤
Şu cilgin turkler ben ortaokuldaydim galiba bayagi herkesin elindeydi o dönem bi kere okumaya kalktim agır gelmisti bi daha da almadim olabilir iyi hatirlattin
Daha arastirmadim canim genelde roman oluyo okuduklarım hic tarih kitabi okumadim inşallah severim

Bende şanslıyım

Ama işte mesafe çok ya.

Mesafe olunca öyle oluyo canim benim babam memurdu tayinden dolayi sürekli farkli sehirlerde arkadaslarim olurdu. Ama sonra uzaga gidince ister istemez koptuk hep.

Bende şanslıyım

Ama işte mesafe çok ya.

olsun sudem iyi insan her yerde lazım. uzakta olsa yakın da varlığı yetiyo:)

aynen sanalda bu kadar iyi insanla karşılaşacağımı düşünmezdim ben :)

kız tarihi romanlar da çok güzel
sen nasılsa temel atiyosun. Halide Edip kitaplarını oku mesela kurtuluş savaşı çalışırsın üstüne. aklında mutlaka bişeyler daha iyi kalır. Yakup Kadri mesela:)

şu çılgın Türkler kitabını ben de bitirmedim. okuduğum kısımdan çıktı Allah'tan

belgesel de izleyebilirsin değerlendirmek için:) ya da film:)

Ayy gecen sene esim belgesel izlerken kapat kapat bildiğimi de unutuyorum diye kapattiriyodum
Halide edip kitaplarini falan ezberlemistim sinav icin neden alip okumak hic aklima gelmedi bu şu an kendimi sorguluyorum. Cok mantikli bi ara bakip siparis ediyim ben.
Allahtan okuduğum yerden cikti diyo Allah seni napmasin

Bu işin sırrı nedir 1 yıldır kilom sabit hic veremiyorum hic bir diyet spor işe yaramıyor?
5 kilo fazlam var veremiyorum
Yani sırrı saglikli beslenip spor yapmak bizim icin mucize yok tek sır bu
Gercekten dikkat ediyo musunuz o önemli. Saglikli beslenip spor yapinca aslinda vermeniz lazim son kilolar zor gider ama gram gram da olsa gider. Kalori acigi olusturamadiginiz icin sabit kaliyosunuz.
Diyetisyene gittiniz mi belki hormonlarla alakali falan veremiyosunuzdur.
Suyu da kisiye göre degisir ama ortalama 1.5 2 litre civari iciyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…