70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

ne demek civcivim😍😍 insan her gün farklı bişeye ihtiyaç duyuyo işte:)
ben derse başlıyorum sen naptın:KK66:
Canim valla teli biraktim bulasik makinesini yerlestirdim cay ictim bikac soru çözdüm camasir katladim masallah yine bu saat ettim zaman su gibi akıyo.
Allah zihin acikligi versin😚
Tabi daha önümde 1.5 sene var diye ufak ufak calisiyorum henüz pek duzenli degil. Gecen sene son aylar 8 9 saate cikiyodum o günler de gelecek su an enerji depolama dönemindeyim bakalim :D :D
Ama her gün 1 saat de olsa calismam lazim duzen sart.

Kizlar simdi kisisel gelisim kısmında bi konu gördum sürekli meşgul kalarak mutlu olma diye. Kitabi da varmis hatta bu bi felsefeymis galiba. Tam bizlik değil mi ya. Gercekten öyle kafan vücudun ne kadar mesgulse o kadar mutlusun aslinda.
Bos durunca seytan üfürüyo sanki:KK45:

Kizlar simdi kisisel gelisim kısmında bi konu gördum sürekli meşgul kalarak mutlu olma diye. Kitabi da varmis hatta bu bi felsefeymis galiba. Tam bizlik değil mi ya. Gercekten öyle kafan vücudun ne kadar mesgulse o kadar mutlusun aslinda.
Bos durunca seytan üfürüyo sanki:KK45:
Bebişim o felsefeyi demek ki çok olmuş biz keşfedeli 😁😁

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 🐣
Sen kaç kilodan kaç kiloya düşmüştün daha önce?
Sürekli meşgul olmak için bol diyetisyen sayfası karıştırmak iyi fikir 😉
Bı de spor sayfaları😉
Kuzum daha önce 69.8 den 57ye düşmüştüm. Zaten hayatimda ilk defa 70 leri gördum bu sene büyük şoktu benim için 🤦🏼‍♀️
O sayfaları hep karistiriyorum canım da kastettigim diyet konusunda değildi 😁genel olarak mesgul olmak insani besleyen bisey demek istedim iyi hissettiriyo yani ☺️

Kuzum daha önce 69.8 den 57ye düşmüştüm. Zaten hayatimda ilk defa 70 leri gördum bu sene büyük şoktu benim için 🤦🏼‍♀️
O sayfaları hep karistiriyorum canım da kastettigim diyet konusunda değildi 😁genel olarak mesgul olmak insani besleyen bisey demek istedim iyi hissettiriyo yani ☺️
Balım 🍯
57 de 38 beden iyiymiş 😁
Vücut tipin ne senin?

Civciv balım 🍯
Sen bu saate kalır mıydin :KK57:
Kaçta kalkıyorsun sabah?
Yarin 7de kalkcam sudem balım 🍯
Neden bu saate kaldığımla ilgili hiçbi fikrim yok inan :D
Demin hunharca bulasik makinesini yerlestirdim sabah omlet icin buzluktan biber cikarttim kahvaltiya hazırlık yaptim gece bile bogaz derdindeyim :KK53:
Sonra uykum acildi galiba hareket edince. Ama yatsam uyurum :D birazdan uyusam iyi olur hatta :uykucu:

Bebekken ıspanak çorbası çok içti 😉
Tarhananin içine enginar filan sağlıklı sebzelerden atıp blenderdan geçirmişligim çoktur 😉

Gurmebebek diye bir site vardı ordan bebek bisküvileri ,peynir yapma, yoğurt yapma 😉

Ücretsiz izindeydim baya uğraştım yani 😉

Şimdi de söylene söylene yiyor😉
Suan iciyolar ama ilerde pek kandirabilecegimi sanmiuorum fastfoodla falan tanisacak bakalim suan ictigi kar

Tamam kuşum cook teşekkür ederim güzel önerilerin için 🤩 kaydettim mesajini insallah bakicam dediklerini okucam☺️

Cok guzel menü canim afiyet olsun sporu yaptin mi yaptiysan o da güzel👍

Neden biz bittik dedi canim :KK43: zor ki ne zor. Kolay büyümüyolar.

Yalnız ben de sanki 7 cocuk büyütüp evlendirmis unumu elemis elegimi asmış gibi konuştum :KK53:
Simdi yaptim sporu bebisi yatirdim 30 dk tabata kabata onh da bitirdim iyi oldu. Ama bi incelme hissedemiyorum siskinlik var regl donemi sen naptin xanim calistin mi

Yarin 7de kalkcam sudem balım 🍯
Neden bu saate kaldığımla ilgili hiçbi fikrim yok inan :KK70:
Demin hunharca bulasik makinesini yerlestirdim sabah omlet icin buzluktan biber cikarttim kahvaltiya hazırlık yaptim gece bile bogaz derdindeyim :KK53:
Sonra uykum acildi galiba hareket edince. Ama yatsam uyurum :KK70: birazdan uyusam iyi olur hatta :uykucu:
Ben de bir tek kendimi sanırım 😁
Bugün yemeden yarını düşünen 😂
Seni duyunca çok sevindim 🤪
Yalnız değilmişim😅
38 bile değildi kiyafetlerimin yarisi 36 yarisi 38di 36 da oluyodu 🤩
Armut sanirim canim basenler var benim. Zayiflamaya baslayinca belim hizli ve cok incelir. Ama alt kisim :KK70: :KK70:
Armut olsa kız o kiloda 36 nasıl olar:confused::confused:

Suan iciyolar ama ilerde pek kandirabilecegimi sanmiuorum fastfoodla falan tanisacak bakalim suan ictigi kar
Ya varya tamamen alıştırmana bağlı 😁

Ben iskender yemeğe götürdüm sürekli İskender ister😂
Amcası kumpir yemeye götürdu bir kez sürekli kumpir ister😂
Babaannesi pizza aldı buna pizza der😂

Şimdi Pandemi var diye ne isterse evde yapıyorum mecburen 🤗🤗

Ben de bir tek kendimi sanırım 😁
Bugün yemeden yarını düşünen 😂
Seni duyunca çok sevindim 🤪
Yalnız değilmişim😅

Armut olsa kız o kiloda 36 nasıl olar:confused::confused:
Neden ki🤔 öyleydi valla bayagi sıkılasmıştım. E zaten benim normal(zayif oldugum) kilom 50 55 arasi gidip gelirdi lisede. Yani 55te 36 giyiyodum. 57de de girdim onlarin icine. Zaten dedigim gibi bayağı sikilastim ben hayatimda o kadar düzenli spor yapmamistim eskiden 50 kiloda beğenmezdim vücudumu ama o dönem 57 de resmen şekillenmiştim sporun sayesinde.

Vay be, bende hayatımda ilk defa 70leri gördüm 2020 de. Evlendikten bir kaç sene sonra 63 falan gördüğümde aklım çıkmıştı. Bir ver bir al.😬
Tamamen bunalımdan aldım bu sefer.
Bence seninde öyle oldu bu sene. Tok olduğum halde bile yiyordum sıkıntıdan Oyalanmak isteği oluyordu 😟
Sende hiç strese gelemiyorsun bebişim 😑

Simdi yaptim sporu bebisi yatirdim 30 dk tabata kabata onh da bitirdim iyi oldu. Ama bi incelme hissedemiyorum siskinlik var regl donemi sen naptin xanim calistin mi
Canım senin memleket nereydi?
Soracaktım unuttum şimdi aklıma geldi.

Back