70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy gecen sene esim belgesel izlerken kapat kapat bildiğimi de unutuyorum diye kapattiriyodum :KK70: :KK70:
Halide edip kitaplarini falan ezberlemistim sinav icin neden alip okumak hic aklima gelmedi bu şu an kendimi sorguluyorum. Cok mantikli🤷🏼‍♀️ bi ara bakip siparis ediyim ben.
Allahtan okuduğum yerden cikti diyo Allah seni napmasin:KK70: :KK70:

ama işte civcivim deneyimledim ben bunu:D:D
emek verenin emeği zai olmaz😍😍

sana kazandirdigimiz yeni bakış açısıyla yardircaksin sınavda inanıyorum 😍 e kitap şeklinde de okuyabilirsin:) ben kitabı bir haftada bitiriyosam e kitap iki günde bitiyo:) daha hızlı okuyorum ordan:)

nutuk mutlaka al oku mesela:) ben başladım başladım bitirmek nasip olmadı. nutuk da çok faydalı olur

Enerji balım 🍯
Bitti mi iş güç 😁

Ispanaklı yumurta yaptım oğlan isyanda 😁

Sağlıklı yemekler niye böyle kötü diyo 🤪
Elmalı kereviz salatası yaptım tadına bakmadı 🤪
Bisiklet üzerinden yazıyorum😁
İnersem yemek yiyecez 😝😝

Çocuk haklı 😜😜
Bende onun yaşında pek yemek yemiyordum. Her şeyi seçiyordum.
Ispanak, kereviz falan aslaaa...
Sonra annem beni bi aç bıraktı.Öyle de gözü karadır. Ya dedi biz ne yersek bizimle onu yiyeceksin ya da bundan böyle sana özel yemek yok.
3 gün direndim açlığa. Yediğim hiç bir şeyi pişirmedi yemeklerde :işsiz:
3.gün sonu dayanamadım artık açlığa ne bulsam yiyecem:confused:

Akşam da menüde ıspanak var 😬
Bende yiyebilir miyim diye sokuldum yavaşça 😁
O kadar güzel geldi ki tadı doyamadım yemeye :D
O gün bugün bir daha yemek seçmedim.
Her şeyi yedim:cry: İyi mi kötü mü bilmiyorum. Keşke diyorum bazen herşeyi yemese miydim ?

Aa öyle oluyo muymuş? Bi deniyim canim sağ ol❤
Olur tabi olmaz mı, yıllardır yandex kullanıyorum. Bazı sitelere girerken rica yazısı ile karşılanıyorum. Lütfen reklam engellemeyi sitemiz için kapatın, gelirimiz sadece reklamlardan diyenler var. O kadar suyunu çıkarmasalardı bizde insanız😀

ama işte civcivim deneyimledim ben bunu:KK70::KK70:
emek verenin emeği zai olmaz😍😍

sana kazandirdigimiz yeni bakış açısıyla yardircaksin sınavda inanıyorum 😍 e kitap şeklinde de okuyabilirsin:) ben kitabı bir haftada bitiriyosam e kitap iki günde bitiyo:) daha hızlı okuyorum ordan:)

nutuk mutlaka al oku mesela:) ben başladım başladım bitirmek nasip olmadı. nutuk da çok faydalı olur
Yaaa ama bunlar benim icin altin degerinde tavsiyeler cook teşekkür ederim samdanim hepsini kaydedeyim🤩
E kitap da mantikli evet bu da aklima gelmemisti :oops:
Olur tabi olmaz mı, yıllardır yandex kullanıyorum. Bazı sitelere girerken rica yazısı ile karşılanıyorum. Lütfen reklam engellemeyi sitemiz için kapatın, gelirimiz sadece reklamlardan diyenler var. O kadar suyunu çıkarmasalardı bizde insanız😀
Evet ya sinir oldum bazen üst üste basiyorum yanlislikla bide. Kurtul kurtulabilirsen :D rica yazisi iyiymis de bizim de canimiz var reklamcı abiler :63:

oğlanı uyutunca baslicam canım. o zamana kadar sizleyim😍😍

çok fazla kanun var. inşallah hallederim. KDV ye daha gelemedim bile😅😅

bu hafta hedefimi tutturursam pazartesi gecebilirim ona😍

sen zeki kadınsın bence bu baksan yaparsın 😍😍
Teşekkür ederim Balım, umarım 😘

Benim Kpss işi yattı. Eşim maaşla emir altında çalışmamı istemiyor. Şimdilik sadece ticarete sıcak bakıyor. Biraz zaman istedi benden.

Halledeceğine garanti gözüyle bakıyorum. Senin azmine yürekten güveniyorum 😍

kız tarihi romanlar da çok güzel 😍
sen nasılsa temel atiyosun. Halide Edip kitaplarını oku mesela kurtuluş savaşı çalışırsın üstüne. aklında mutlaka bişeyler daha iyi kalır. Yakup Kadri mesela:)

şu çılgın Türkler kitabını ben de bitirmedim. okuduğum kısımdan çıktı Allah'tan:KK70::KK70:

belgesel de izleyebilirsin değerlendirmek için:) ya da film:)
Ayy o kitap hala yanımda gezer bir kere okumak nasip olmadıya 😁
Orta okuldayken biri getirdi eve Çılgın Türkleri, ha bugün ha yarın...

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Tarih için romanda Defne Altınyeleklioğlu'nun kitapları çok akıcı.
Biraz kalındır ama hiç bırakmadan okuyordum.
Bir de Tolstoy'un kitaplarını sevmiştim, geze geze yazmıştı. Türkleri de çok sever. Hatta müslüman olduğunu düşünüyorum artık.

Bilgi kutusu mu bilgi kutbu mu onu keşfettim geçenlerde. Ali Emiri mi neydi adı. İndirdim henüz okuyamadım. Devlette kütüphanede görev yapmış ve sanırım oradaki her kitabı okumuş. Sonra her konuda bilgiler yazmış. Şurada bundan şöyle bahsederler vs diye.

Birde eskiden tarihi roman olarak seviyordum ama artık yaş ilerledikçe sanırım, saf tarih okumayı seviyorum.

Yine Halil İnalcık kitapları çok değerlidir.

Benim Kpss işi yattı. Eşim maaşla emir altında çalışmamı istemiyor. Şimdilik sadece ticarete sıcak bakıyor. Biraz zaman istedi benden.

Hayatimda ilk defa esi devlette olsun istemeyen bi es goruyorum 🤣

Yaaa ama bunlar benim icin altin degerinde tavsiyeler cook teşekkür ederim samdanim hepsini kaydedeyim🤩
E kitap da mantikli evet bu da aklima gelmemisti :oops:

Evet ya sinir oldum bazen üst üste basiyorum yanlislikla bide. Kurtul kurtulabilirsen :KK70: rica yazisi iyiymis de bizim de canimiz var reklamcı abiler :63:

ne demek civcivim😍😍 insan her gün farklı bişeye ihtiyaç duyuyo işte:)
ben derse başlıyorum sen naptın;)

ayyy en sevdiğim 😍😍 eşini dinle bebeğim fırsatım olsa kendi işimi yapardım. mecburen memur oldum gibi bişey benimki:)

devlette rahat gibi görünse de amir ve çalıştığın memur cidden insanı canından bezdirebiliyo😬😬 inşallah gönlünce olsun😍😍 işini kurarsan bize de fikir ver canısı 😍

Bir de Tolstoy'un kitaplarını sevmiştim, geze geze yazmıştı. Türkleri de çok sever. Hatta müslüman olduğunu düşünüyorum artık.

Bilgi kutusu mu bilgi kutbu mu onu keşfettim geçenlerde. Ali Emiri mi neydi adı. İndirdim henüz okuyamadım. Devlette kütüphanede görev yapmış ve sanırım oradaki her kitabı okumuş. Sonra her konuda bilgiler yazmış. Şurada bundan şöyle bahsederler vs diye.

Birde eskiden tarihi roman olarak seviyordum ama artık yaş ilerledikçe sanırım, saf tarih okumayı seviyorum.

eşim Halil İnalcık tutukunudur😍 bayılır tarih kitaplarına. ama Tolstoy okuduğunu sanmıyorum. ona hediye alabilirim süper bir fikir verdin bana canım 😍 ben de faydalanirim tabiki bu vesileyle 😁

Ben şu çılgın Türkler kitabını çaldirdim biliyo musun. bide babamindi 🤦 aklıma gelmişken onu da alıp babama vereyim🙄🙄

ben derse başlıyorum sen naptın:KK66:

ayyy en sevdiğim 😍😍 eşini dinle bebeğim fırsatım olsa kendi işimi yapardım. mecburen memur oldum gibi bişey benimki:)

devlette rahat gibi görünse de amir ve çalıştığın memur cidden insanı canından bezdirebiliyo😬😬 inşallah gönlünce olsun😍😍 işini kurarsan bize de fikir ver canısı 😍

eşim Halil İnalcık tutukunudur😍 bayılır tarih kitaplarına. ama Tolstoy okuduğunu sanmıyorum. ona hediye alabilirim süper bir fikir verdin bana canım 😍 ben de faydalanirim tabiki bu vesileyle 😁

Ben şu çılgın Türkler kitabını çaldirdim biliyo musun. bide babamindi 🤦 aklıma gelmişken onu da alıp babama vereyim🙄🙄
Allah tan cok buyuk hastaliklari yok sukur sma hastasi cocuk dolu etraf ama kucuk hastaliklar bile anneyi oyle telaslandieiyoki hayatin bi anlami kalmiyor resmen. Cok guzel duygu anne olmak ama evham dunyasi resmen

Allah tan cok buyuk hastaliklari yok sukur sma hastasi cocuk dolu etraf ama kucuk hastaliklar bile anneyi oyle telaslandieiyoki hayatin bi anlami kalmiyor resmen. Cok guzel duygu anne olmak ama evham dunyasi resmen

öyle ya cok şükrettim bu hastalıkta da Allah'ım dermansız dert vermesin. o bebeklerin çocukların yanında ne ki benim oğlanın hastalığı. ama insan basit bişey de olsa içi gidiyo. tam bir delilik annelik ya. hiç ortası olmayan bı duygu:( Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ben derse başlıyorum sen naptın:KK66:

Halil İnalcık bir şehrin tarihini bile yazacağında gider orayı karış karış gezerdi, dibini delerdi, olayı da sanki kendi yaşardı. Öyle de bir adam işte 😍
Enişte işi iyi biliyor 😁

Tolstoy direkt tarih olmayabilir. Ama bazı olayları anlatır yeri geldikçe. Dilini sevdim ben.

Çılgın Türkleri de çalan artık ne bileyim😁😁
Onu bir ara dağıttılar sanırım tanıtım gibi. Ya abim ya babam getirdi ama onlarda okuyamadı ağır gelmişti😁😁

öyle ya cok şükrettim bu hastalıkta da Allah'ım dermansız dert vermesin. o bebeklerin çocukların yanında ne ki benim oğlanın hastalığı. ama insan basit bişey de olsa içi gidiyo. tam bir delilik annelik ya. hiç ortası olmayan bı duygu:KK43: Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Gerçekten annelik çok zor. Bugün okula bırakırken bizden önce iki çocuk gelmiş, ayakkabılarını değiştiriyorlardı. benimkini görünce Buğra geldi, biz bittik dedi. Sanki benimki buna bozuldu biraz suratı asık sınıfına gitti, gün boyu aklımdaydı. Öğretmenini aramamak için kendimi zor tuttum. İçim gitti, onun, öyle durgun sınıfına gitmesi. Velhasıl işimiz zor 🙁

öyle ya cok şükrettim bu hastalıkta da Allah'ım dermansız dert vermesin. o bebeklerin çocukların yanında ne ki benim oğlanın hastalığı. ama insan basit bişey de olsa içi gidiyo. tam bir delilik annelik ya. hiç ortası olmayan bı duygu:KK43: Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin cankm amin gercekten sagligin anlamini evlatla anladim

Bisiklet üzerinden yazıyorum😁
İnersem yemek yiyecez 😝😝

Çocuk haklı 😜😜
Bende onun yaşında pek yemek yemiyordum. Her şeyi seçiyordum.
Ispanak, kereviz falan aslaaa...
Sonra annem beni bi aç bıraktı.Öyle de gözü karadır. Ya dedi biz ne yersek bizimle onu yiyeceksin ya da bundan böyle sana özel yemek yok.
3 gün direndim açlığa. Yediğim hiç bir şeyi pişirmedi yemeklerde :işsiz:
3.gün sonu dayanamadım artık açlığa ne bulsam yiyecem:confused:

Akşam da menüde ıspanak var 😬
Bende yiyebilir miyim diye sokuldum yavaşça 😁
O kadar güzel geldi ki tadı doyamadım yemeye :KK70:
O gün bugün bir daha yemek seçmedim.
Her şeyi yedim:cry: İyi mi kötü mü bilmiyorum. Keşke diyorum bazen herşeyi yemese miydim ?
Boğa işte ya🤪
Lezzetli olsun yeter herşeyi yer😁

Enerji balım 🍯
Bitti mi iş güç 😁

Ispanaklı yumurta yaptım oğlan isyanda 😁

Sağlıklı yemekler niye böyle kötü diyo 🤪
Elmalı kereviz salatası yaptım tadına bakmadı 🤪
Cocuga kufur etsen daha iyi 🤣🤣🤣
Saka maka annem ispanak yemegi falan yaotiginda okuldan geldigimde tok taklidi yapardim hep ordan oraya kacardim kerevizo zaten dusunemiyorum cocuk hakli saglikli olanlarin hepsi kotu 🤣🤣

Cocuga kufur etsen daha iyi 🤣🤣🤣
Saka maka annem ispanak yemegi falan yaotiginda okuldan geldigimde tok taklidi yapardim hep ordan oraya kacardim kerevizo zaten dusunemiyorum cocuk hakli saglikli olanlarin hepsi kotu 🤣🤣
Bebekken ıspanak çorbası çok içti 😉
Tarhananin içine enginar filan sağlıklı sebzelerden atıp blenderdan geçirmişligim çoktur 😉

Gurmebebek diye bir site vardı ordan bebek bisküvileri ,peynir yapma, yoğurt yapma 😉

Ücretsiz izindeydim baya uğraştım yani 😉

Şimdi de söylene söylene yiyor😉

Tamam kuşum cook teşekkür ederim güzel önerilerin için 🤩 kaydettim mesajini insallah bakicam dediklerini okucam☺️
Sabah:
1 diljm tam bugday
2 yumurta
1 tatli kasigi bal
Peynir
5 zeytin
3 kayisi

Ogle:
Biraz beyaz leblebi

Aksam:
1 tabak kurufasulye kusbasi et var az bisey icinde
2 yk zeytinyagli kabak

Spor:
Gece yapicam cocugu uyutup 30 dk tabata
Cok guzel menü canim afiyet olsun sporu yaptin mi yaptiysan o da güzel👍
Gerçekten annelik çok zor. Bugün okula bırakırken bizden önce iki çocuk gelmiş, ayakkabılarını değiştiriyorlardı. benimkini görünce Buğra geldi, biz bittik dedi. Sanki benimki buna bozuldu biraz suratı asık sınıfına gitti, gün boyu aklımdaydı. Öğretmenini aramamak için kendimi zor tuttum. İçim gitti, onun, öyle durgun sınıfına gitmesi. Velhasıl işimiz zor 🙁
Neden biz bittik dedi canim :( zor ki ne zor. Kolay büyümüyolar.

Yalnız ben de sanki 7 cocuk büyütüp evlendirmis unumu elemis elegimi asmış gibi konuştum :KK53:

Back