- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa yetişirse bozma o zaman koşş derseyok canım direk bilgi bagdastiracak bişey yok maalesef:) ama çalışıp toparlicam inşallah. sınava giren evli çocuklu sayısı bı elin parmağını geçmez
ben hem evli, hem çocuklu, hem gurbette tek... öyle olunca vakit zor buluyorum çalışmaya. iki gündür güzel çalıştım bozmazsam yetişir![]()
Sen neye elini uzatsan orda bir bereket boncuğumsudeemmmm teşekkür ederim balım![]()
Aa öyle oluyo muymuş? Bi deniyim canim sağ ol❤Bebişim, Yandex kullan, adguard reklam engelleme eklentisini indir. Bir tane reklam görmezsin![]()
Aa yetişirse bozma o zaman koşş derse
Demek ham bilgi çalışıyorsun ha?
Hesap kitap oranlar vs mi oluyor?
KDV biraz karışıktı onu hatırlıyorum bi..
Şuan düşündüm de unuttuğum çok şey olmuş, sadece hayali konular kalmış kafamdaOkusam çabuk hatırlarım kıvamında gibi..
Sen neye elini uzatsan orda bir bereket boncuğum
Ders efso
Menü efso
Dostluk efso![]()
Ayy birazdan sen oglani uyutunca ben de basliyim derseoğlanı uyutunca baslicam canım. o zamana kadar sizleyim
çok fazla kanun var. inşallah hallederim. KDV ye daha gelemedim bile
bu hafta hedefimi tutturursam pazartesi gecebilirim ona
sen zeki kadınsın bence bu baksan yaparsın![]()
Ayy birazdan sen oglani uyutunca ben de basliyim dersebenim yok uyucak oglan da ondan ben de seninkini bekliyim dedim
Bugün esim evdeydi ne ara aksam oldu hicbi sey anlamadim yine valla
Bende şanslıyımyok canım o sizden ötürü öyle
yoksa tek başıma diyet yapamıyodum, ders de sıkışınca başladımdostluk konusunda çok sansyliyim hep karşıma pırlanta gibi insanlar çıkar
![]()
Tesekkurler o senin tatliligin bal şamdanahahaha civcivim çok tatlısın
hazır çocuk yokken tadını çıkar valla. hele iş yok geç yatıp geç kalkmanın da şeyini çıkarbazen erken yatıp kalkmayı sevsen bile gözün yatağa ilisiyo işe giderken
dokuz civarı uyur benimki:) o zamana kadar beklemek istemezsen önden başla sen:)
bu arada tarih için kitap okucaktin:) karar verdin mi nerden baslicana:) ben kpss de bı soruyu şu çılgın Türkler kitabından yakalamıştım![]()
Mesafe olunca öyle oluyo canim benim babam memurdu tayinden dolayi sürekli farkli sehirlerde arkadaslarim olurdu. Ama sonra uzaga gidince ister istemez koptuk hep.Bende şanslıyım
Ama işte mesafe çok ya.
Herkes bir yere dağıldı iş ,güç, çocuk.
Ama sanalda da çok değerli insanlar var gerçekten![]()
Bende şanslıyım
Ama işte mesafe çok ya.
Herkes bir yere dağıldı iş ,güç, çocuk.
Ama sanalda da çok değerli insanlar var gerçekten![]()
Tesekkurler o senin tatliligin bal şamdan
Haha evet haklisin ne kadar sevsen de görev haline gelince bi sure sonra zor gelir erken uyanmak
Ben de yeni oturdum mutfaği topla cayi koy derken biraz dinlenip 8'de baslarim❤
Şu cilgin turkler ben ortaokuldaydim galiba bayagi herkesin elindeydi o dönem bi kere okumaya kalktim agır gelmisti bi daha da almadimolabilir iyi hatirlattin
Daha arastirmadim canim genelde roman oluyo okuduklarım hic tarih kitabi okumadim inşallah severim![]()
Ayy gecen sene esim belgesel izlerken kapat kapat bildiğimi de unutuyorum diye kapattiriyodumkız tarihi romanlar da çok güzel
sen nasılsa temel atiyosun. Halide Edip kitaplarını oku mesela kurtuluş savaşı çalışırsın üstüne. aklında mutlaka bişeyler daha iyi kalır. Yakup Kadri mesela:)
şu çılgın Türkler kitabını ben de bitirmedim. okuduğum kısımdan çıktı Allah'tan
belgesel de izleyebilirsin değerlendirmek için:) ya da film:)
Yani sırrı saglikli beslenip spor yapmak bizim icin mucize yok tek sır buBu işin sırrı nedir 1 yıldır kilom sabit hic veremiyorum hic bir diyet spor işe yaramıyor?
5 kilo fazlam var veremiyorum