• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hiç durmadan yağmur yağıyor canım ama hava yeterince soğuk değil, kara dönmüyor o yüzden. Belki sabaha sürpriz yapar. Ben de eksi olduğumu düşünmüyorum canım, bir türlü düzene giremiyorum. Birkaç gün daha böyle gider malesef, işlerim yoğun ama sonrasında adamakıllı disipline girmek lazım. Birbirimizle rekabet falan işe yarayabilir.
Olabilir canim denemek lazim her seye raziyim:KK15:

daha iyi canım artık yüksek ateş olmuyo pek. ateş düşürücüyü azalttım. boğaz enfeksiyonu oldu. antibiyotik kullanıyoruz.

ben de sonunda bı konu bitirdim civcivim:KK70::KK70:
Allah zihin acikligi versin canım masallah sana😍 :nazar: caliskan insan her sartta nasil calisiyo ama dimi bahanelere sıgınmadan. İnsallah bu emeklerin karsiligini martta alcaksin canim❤ inaniyorum basarcaksin🧘🏼‍♀️

Minnak ogluna da gecmis olsun insallah hemencecik iyilessin🤲

Aynen hurma yedim bozmim artik diyeyi zaten zar zor yapiyoz
Nerelerdeydin canim iyisin demi
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın? İşler yoğun bu aralar biraz 😍😍😍
Hiç durmadan yağmur yağıyor canım ama hava yeterince soğuk değil, kara dönmüyor o yüzden. Belki sabaha sürpriz yapar. Ben de eksi olduğumu düşünmüyorum canım, bir türlü düzene giremiyorum. Birkaç gün daha böyle gider malesef, işlerim yoğun ama sonrasında adamakıllı disipline girmek lazım. Birbirimizle rekabet falan işe yarayabilir.
Yaparsın sen Songül’üm ❤️😍😘
daha iyi canım artık yüksek ateş olmuyo pek. ateş düşürücüyü azalttım. boğaz enfeksiyonu oldu. antibiyotik kullanıyoruz.

Çok geçmiş olsun 💐 umarım hemen iyileşir bebişin ❤️

Cok cok gecmis olsun cocuklar bebekler hic hastalanmasa, anneler hix telaslanmasa ne guzel olur hastalik hic yakismiyo

Günaydın
b048fea1bc55a320c586ba9a6050ee0b.jpg

Ellerine saglik guzel hemsehrim parlamis her yer😍😍😍 sen zahmet etmeseydin ama ben yapardım :KK60: :KK69:
Neyse kahvalti sonrasi ara öğün kahvelerini de ben yaparimHoppa

Günaydın negom 😍❤ nasilsin☺️
Hamdolsun canım,sen nasılsın💜

Kızçelerim günaydın :KK200:bugün home ofisim nasıl mesudum anlatamam :KK28:

Menülerimi yazayım;

26 Ocak; Sabah kahvaltısı yok, 1 fincan şekersiz filtre kahve
12:15 Öğlen yemeği; 200 gr kadar tavuk döneri
3 yk kadar nohutlu bulgur pilavı,
200 gr yoğurt
Çok az domates çorbası -3 yk kadar ancak yedim, kalanını yiyemedim
Yeşil salata

13:30 1 küçük şekersiz türk kahvesi

15:00 1 küçük yeşil elma

21.15 aksam yemeği 5 küçük köfte
Bol limonlu lahana havuc salatası
1 avuc tuzsuz çekirdek

2 lt ye yakın su
spor maalesef yok,5696 adım

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27 Ocak menüsü; Kahvaltı yok, 1 fincan şekersiz filtre kahve
12:15 öğlen yemeği 1 hasanpaşa köfte
2yk şehriye pilavı
1 kase tavuk suyu çorba
yeşil salata

13:30 1 küçük şekersiz türk kahvesi

15:30 200 gr yoğurt
2 mandalina

21:15 akşam yemeği 1 kase yeşil mercimek,
çok az kızarmış patates
1 kase cacık
bol limonlu havuçlu lahana salatası
1 avuç tuzsuz çekirdek ( 2 akşamdır anneme uyuyordum ama sondu :) )

1 lt su,( uyuya kalınca içemedim)
spor yok, 6070 adım ( akıllı saatin gösterdiği rakamlar ama ne kadar doğru bilmiyorum)

27 Ocak Menüm

11:00
1 dilim bol yulaflı keten tohumlu ekmek
1 bardak süt

Ara
1 muz
1/3 portakal
1 bardak süt

18:00
Peynirli ve zeytinli poğaça
1 dilim yumurtalı kuşbaşılı pide
1 bardak süt

Su 3 litre civarı
1 Kupa limonlu Yeşilçay
Bir kaç kupa şekersiz çay

Spor:
42 dk bisiklet
3287 adım

Not: Ballarım, bugün fırın işleri günümdü.
Ekmek dahil hepsini kendim yapıyorum. Deepfreze e stokluyorum. Bol tahıllı ve yağı mümkün oldukça az kullandım.
Yemek yapacak pek fırsatım olmadığı için yaptıklarımdan yedim. İnşaallah yakmışımdır, akşama kadar hiç oturmadım.

27 Ocak Menüm

11:00
1 dilim bol yulaflı keten tohumlu ekmek
1 bardak süt

Ara
1 muz
1/3 portakal
1 bardak süt

18:00
Peynirli ve zeytinli poğaça
1 dilim yumurtalı kuşbaşılı pide
1 bardak süt

Su 3 litre civarı
1 Kupa limonlu Yeşilçay
Bir kaç kupa şekersiz çay

Spor:
42 dk bisiklet
3287 adım

Not: Ballarım, bugün fırın işleri günümdü.
Ekmek dahil hepsini kendim yapıyorum. Deepfreze e stokluyorum. Bol tahıllı ve yağı mümkün oldukça az kullandım.
Yemek yapacak pek fırsatım olmadığı için yaptıklarımdan yedim. İnşaallah yakmışımdır, akşama kadar hiç oturmadım.
Afiyet olsun canim onceki gunler falan d acok guzeldi bence dengelemissindir zaten surekli hareket etmissin erimistir o🤩
Ben de sık sık biseyler yapip buzluga atiyorum iyi oluyo gercekten. Bi ara yine yapsam iyi olcak da iste bu ara kacamaktan basim kurtulmadi bide onu yapsam kötü olcak :oops:

Back