- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Valla ne iccegimi sasirdim artik bu ara sıkıldım kahveden ama yerine bisey koyamiyorumUlan kahveden sogucam diyette ice ice
Neyleyom.kahveyi yaninda brownie olmadiktan sonra Allah im bugun cooook acim cok ve gozum ariyo sonum kotuValla ne iccegimi sasirdim artik bu ara sıkıldım kahveden ama yerine bisey koyamiyorum
Ben kahvaltıdan önce içtim bugün, tadı hala ağzımda, pek sevemiyorum ben bu kahve işini.Kahve mi icsek ne
Bülent böreğin reklamlarını gördüm bizim buralarda yok ama sanki insanı çok bayar gibi duruyor canım.Kolay gelsin canimnasil biraz kolayladin mi
Borek hakkimi emin ol ispanakli bi borekle zaten kullanmazdim soyle guzel bi adana boregi bulent borekten ah gidi napayim ispanagi
Tünaydın balım, afiyet olsunTünaydın
Kahvemi içtim bile
Güzel bir gün olsun hepimize
Bugün acayip iştahım kapalı, hep böyle olması dileğiyleNeyleyom.kahveyi yaninda brownie olmadiktan sonra Allah im bugun cooook acim cok ve gozum ariyo sonum kotuneyse ben gidip bi turk kahvesi koyayim
Tünaydın balTünaydın
Kahvemi içtim bile
Güzel bir gün olsun hepimize
Ben de yapicam simdi. Sonra da spor hedefim var ama hic kalkasim yokNeyleyom.kahveyi yaninda brownie olmadiktan sonra Allah im bugun cooook acim cok ve gozum ariyo sonum kotuneyse ben gidip bi turk kahvesi koyayim
Evet hurma en azinean sekerli tadi var dilara kocak in htarifi vardi hurmali haftaya belki ondan yaparim simdi su toynaklarima bakim yapayim rezil olmus cocukla yerlerde surunmekten pedikure gidemiyorum her seferinde birakacak kimse yok bebisi ben de pedikur seti aldimTünaydın bal
Ben de ictim de filtre kahveydi. Bu sefer de turk kahvesi yapiyim bari degisiklik olsun
Ben de yapicam simdi. Sonra da spor hedefim var ama hic kalkasim yok
Brownieyi bosver hurma kayisi erik baska biseyler ye kahveyle iyi gidiyo. Bu ara hurmaya sardim ben o da brownie gibi yogun tadi
Ayyy Allah bana da nasip etsinBugün acayip iştahım kapalı, hep böyle olması dileğiyle
Kolay gelsinEvet hurma en azinean sekerli tadi var dilara kocak in htarifi vardi hurmali haftaya belki ondan yaparim simdi su toynaklarima bakim yapayim rezil olmus cocukla yerlerde surunmekten pedikure gidemiyorum her seferinde birakacak kimse yok bebisi ben de pedikur seti aldim
Ben çok mutlu ya da çok keyifsiz olunca iştahım kapanıyor, normal kalmamam lazım, ekşın gerekiyor hayatımdaAyyy Allah bana da nasip etsin
Mutsuz musun songulenimBen çok mutlu ya da çok keyifsiz olunca iştahım kapanıyor, normal kalmamam lazım, ekşın gerekiyor hayatımda
Mutsuzum bugün canım, böyle aşırı bir iç dolması yaşıyorum, gözümün ucunda yaş duruyor resmen. Zaman zaman dolar dolar bosalirim böyle.Mutsuz musun songulenim
Öyle insanlara hep imrenmisimdir zira ben kötu bisey yasayinca amaan bi cips kola yapiyim da keyfim yerine gelsin diyenlerdendimgerci ben mutluyken de yerim her daim yerim
Canim benim her sey üst üste geldi tabi normal dolu olman..Mutsuzum bugün canım, böyle aşırı bir iç dolması yaşıyorum, gözümün ucunda yaş duruyor resmen. Zaman zaman dolar dolar bosalirim böyle.
Mutsuzken yiyesim gelmiyor da bizim evde kötü bir alışkanlık var, mutlu etmek için abur cubur, çay ve film üçlüsünü hazırlıyor diğer kişi. Umarım bugün eşimin beni böyle mutlu edesi gelmez
Yok canım yapmadı, herkes kendi halinde. Ben de akşama karnıbahar haslayayim bariCanim benim her sey üst üste geldi tabi normal dolu olman..
Hepsi gececek ama inaniyorum hastalığın da iyi yöne gidecek
Eniste okuyosan selamlar lütfen yapma öyle seyler bizim bal arimiza
Aman Allah dert vermesin sen eksina devamBen çok mutlu ya da çok keyifsiz olunca iştahım kapanıyor, normal kalmamam lazım, ekşın gerekiyor hayatımda
Kıyamam kuzum bende pek seviyorum diyemem temizliğiHa ortanca ha sümbül sen de negocum
Gül bile diyebilirdi
Kadın olmaktan nefret ettiğim bir gündeyim balımsabahtan beri temizlik var, geberdim
Ne de güzel yapmışsın Aslı balım
Helal sana hem temizlik hem spor.
İnşallah bir gün deneyeceğim ama fantezisiz yapayım bari
Alkış diyorum Sudem balıma
Bende dans etsem çok güzel ilham oldu zumba mı yaptın Sudem balım25 dk da dans ettim geldim
Açtım yabancımüzik
Çay güzelmiş balım da gerisini eşine yedir bol bol eniştemizi abura cubura doyduralım da daha almasın sanaMutsuzum bugün canım, böyle aşırı bir iç dolması yaşıyorum, gözümün ucunda yaş duruyor resmen. Zaman zaman dolar dolar bosalirim böyle.
Mutsuzken yiyesim gelmiyor da bizim evde kötü bir alışkanlık var, mutlu etmek için abur cubur, çay ve film üçlüsünü hazırlıyor diğer kişi. Umarım bugün eşimin beni böyle mutlu edesi gelmez
Yok balımBende dans etsem çok güzel ilham oldu zumba mı yaptın Sudem balım
Çalışkan arımMutfağı da süpüreyim, hemen yapacağım
Menün çok güzelBugün Ne Yedim ?
09.00 2 bardak ılık su
11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 3 kıl biber, 5 ceviz, 1elma
14.40 şekersiz türk kahvesi
17.30 1 portakal
18.304 yk tarhana çorbası, 6 yk yumurtalı ıspanak, 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
3 litre su
Süper adımİyi Geceler Ballarım
bugünü 17.000 adımla tamamladım. Rabbim hepimize rahatlık versin.
Eki Görüntüle 2770245
Canım brownie yesen 10 dk da bitecek unutacaksın ama o kilolalar halka halka duracak bedeninde bence 1 hurma iyidir hurma yeNeyleyom.kahveyi yaninda brownie olmadiktan sonra Allah im bugun cooook acim cok ve gozum ariyo sonum kotuneyse ben gidip bi turk kahvesi koyayim
Seni görmekte heyecan vericiYok balım
TV da yabancı müzik kanallarını açtım dans ettim
Bazen Leslie deki bilindik popüler hareketleri ekledim.
Müzik ile birlikte iyi gidiyor
Hoşgeldin
Seni görmek heyecan verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?