• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Valla ne iccegimi sasirdim artik bu ara sıkıldım kahveden ama yerine bisey koyamiyorum😁
Neyleyom.kahveyi yaninda brownie olmadiktan sonra Allah im bugun cooook acim cok ve gozum ariyo sonum kotu 💩💩💩 neyse ben gidip bi turk kahvesi koyayim

Kahve mi icsek ne:KK51:
Ben kahvaltıdan önce içtim bugün, tadı hala ağzımda, pek sevemiyorum ben bu kahve işini.
Kolay gelsin canim ❤️nasil biraz kolayladin mi
Borek hakkimi emin ol ispanakli bi borekle zaten kullanmazdim soyle guzel bi adana boregi bulent borekten ah gidi napayim ispanagi :eğlence:
Bülent böreğin reklamlarını gördüm bizim buralarda yok ama sanki insanı çok bayar gibi duruyor canım.

Yarın için de 3 sınav hazırlamam lazım canım, sonrasında da sonuçları okuma işi başlıyor. Sonra marta kadar rahat sayılırım, o arada da tezi bitirmeye calisacam.
Tünaydın 🌹
Kahvemi içtim bile 😁
Güzel bir gün olsun hepimize 💐
Tünaydın balım, afiyet olsun 😘

Tünaydın 🌹
Kahvemi içtim bile 😁
Güzel bir gün olsun hepimize 💐
Tünaydın bal🍯☺️
Ben de ictim de filtre kahveydi. Bu sefer de turk kahvesi yapiyim bari degisiklik olsun 😜🤣🤣
Neyleyom.kahveyi yaninda brownie olmadiktan sonra Allah im bugun cooook acim cok ve gozum ariyo sonum kotu 💩💩💩 neyse ben gidip bi turk kahvesi koyayim
Ben de yapicam simdi. Sonra da spor hedefim var ama hic kalkasim yok🙄

Brownieyi bosver hurma kayisi erik baska biseyler ye kahveyle iyi gidiyo. Bu ara hurmaya sardim ben o da brownie gibi yogun tadi:kk77::kk77:

Tünaydın bal🍯☺️
Ben de ictim de filtre kahveydi. Bu sefer de turk kahvesi yapiyim bari degisiklik olsun 😜🤣🤣

Ben de yapicam simdi. Sonra da spor hedefim var ama hic kalkasim yok🙄

Brownieyi bosver hurma kayisi erik baska biseyler ye kahveyle iyi gidiyo. Bu ara hurmaya sardim ben o da brownie gibi yogun tadi:kk77::kk77:
Evet hurma en azinean sekerli tadi var dilara kocak in htarifi vardi hurmali haftaya belki ondan yaparim simdi su toynaklarima bakim yapayim rezil olmus cocukla yerlerde surunmekten pedikure gidemiyorum her seferinde birakacak kimse yok bebisi ben de pedikur seti aldim

Evet hurma en azinean sekerli tadi var dilara kocak in htarifi vardi hurmali haftaya belki ondan yaparim simdi su toynaklarima bakim yapayim rezil olmus cocukla yerlerde surunmekten pedikure gidemiyorum her seferinde birakacak kimse yok bebisi ben de pedikur seti aldim
Kolay gelsin😁
Evet ben de bu aralar hurma keki tarifleri falan görüyorum bi denemek lazim lezzetli olur gibi geliyo

Ben çok mutlu ya da çok keyifsiz olunca iştahım kapanıyor, normal kalmamam lazım, ekşın gerekiyor hayatımda 😂😂
Mutsuz musun songulenim:cry:
Öyle insanlara hep imrenmisimdir zira ben kötu bisey yasayinca amaan bi cips kola yapiyim da keyfim yerine gelsin diyenlerdendim:KK72: gerci ben mutluyken de yerim her daim yerim:KK70:

Mutsuz musun songulenim:cry:
Öyle insanlara hep imrenmisimdir zira ben kötu bisey yasayinca amaan bi cips kola yapiyim da keyfim yerine gelsin diyenlerdendim:KK72: gerci ben mutluyken de yerim her daim yerim:KK70:
Mutsuzum bugün canım, böyle aşırı bir iç dolması yaşıyorum, gözümün ucunda yaş duruyor resmen. Zaman zaman dolar dolar bosalirim böyle.

Mutsuzken yiyesim gelmiyor da bizim evde kötü bir alışkanlık var, mutlu etmek için abur cubur, çay ve film üçlüsünü hazırlıyor diğer kişi. Umarım bugün eşimin beni böyle mutlu edesi gelmez 😂😂

Mutsuzum bugün canım, böyle aşırı bir iç dolması yaşıyorum, gözümün ucunda yaş duruyor resmen. Zaman zaman dolar dolar bosalirim böyle.

Mutsuzken yiyesim gelmiyor da bizim evde kötü bir alışkanlık var, mutlu etmek için abur cubur, çay ve film üçlüsünü hazırlıyor diğer kişi. Umarım bugün eşimin beni böyle mutlu edesi gelmez 😂😂
Canim benim her sey üst üste geldi tabi normal dolu olman..
Hepsi gececek ama inaniyorum hastalığın da iyi yöne gidecek 💚

Eniste okuyosan selamlar lütfen yapma öyle seyler bizim bal arimiza :KK60:

Canim benim her sey üst üste geldi tabi normal dolu olman..
Hepsi gececek ama inaniyorum hastalığın da iyi yöne gidecek 💚

Eniste okuyosan selamlar lütfen yapma öyle seyler bizim bal arimiza :KK60:
Yok canım yapmadı, herkes kendi halinde. Ben de akşama karnıbahar haslayayim bari 😂😂

Ha ortanca ha sümbül sen de negocum 😂😂

Gül bile diyebilirdi 😂😂

Kadın olmaktan nefret ettiğim bir gündeyim balım 😂😂 sabahtan beri temizlik var, geberdim 🤪

Ne de güzel yapmışsın Aslı balım 😘

Helal sana hem temizlik hem spor.

😂😂 İnşallah bir gün deneyeceğim ama fantezisiz yapayım bari 😂😂

Alkış diyorum Sudem balıma 😍
Kıyamam kuzum bende pek seviyorum diyemem temizliği ☹️ Mis gibi olmuştur evin💕

Çay güzelmiş balım da gerisini eşine yedir bol bol eniştemizi abura cubura doyduralım da daha almasın sana 🍀

Bende dans etsem çok güzel ilham oldu zumba mı yaptın Sudem balım ❤️
Yok balım 🍯
TV da yabancı müzik kanallarını açtım dans ettim 💃💃
Bazen Leslie deki bilindik popüler hareketleri ekledim 🤩🤩.
Müzik ile birlikte iyi gidiyor 😁😁

Hoşgeldin 💕💕
Seni görmek heyecan verici 🌷🌷

Mutfağı da süpüreyim, hemen yapacağım ❤️
Çalışkan arım 😍
Bugün Ne Yedim ?

😋

09.00 2 bardak ılık su

11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 3 kıl biber, 5 ceviz, 1elma

14.40 şekersiz türk kahvesi

17.30 1 portakal

18.304 yk tarhana çorbası, 6 yk yumurtalı ıspanak, 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı

3 litre su
Menün çok güzel 👍 3 ana 2 ara öğüne geçecek misin balım 💕
İyi Geceler Ballarım
🍯

bugünü 17.000 adımla tamamladım. Rabbim hepimize rahatlık versin.
Eki Görüntüle 2770245
Süper adım ❤️❤️❤️
Canım brownie yesen 10 dk da bitecek unutacaksın ama o kilolalar halka halka duracak bedeninde bence 1 hurma iyidir hurma ye 🌸
Yok balım 🍯
TV da yabancı müzik kanallarını açtım dans ettim 💃💃
Bazen Leslie deki bilindik popüler hareketleri ekledim 🤩🤩.
Müzik ile birlikte iyi gidiyor 😁😁

Hoşgeldin 💕💕
Seni görmek heyecan verici 🌷🌷
Seni görmekte heyecan verici ❤️❤️❤️ Bal sudemim ❤️❤️❤️

Back