• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bugün Ne Yedim ?

😋

09.00 2 bardak ılık su

11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 3 kıl biber, 5 ceviz, 1elma

14.40 şekersiz türk kahvesi

17.30 1 portakal

18.304 yk tarhana çorbası, 6 yk yumurtalı ıspanak, 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı

3 litre su
Valla hocam cok istikrarlisin tebrik ederim cok guzel 💪

Bugun dedimki su lokantalar vs acik olsa da oglani da alip bi cay icebilseydim... Gercekten cok ihtiyacim var. Dolan dolan parklari orayi burayi ama insan gercekten ariyo ya oturmayi bi yerde bi cay kahve icebilmeyi ne bilim nefes alamiyorum gerckten cok uzadi surec... Motivasyonum cok dusuyo

Valla hocam cok istikrarlisin tebrik ederim cok guzel 💪
Teşekkür ederim Güneşin annesi 😉❤️
Bugun dedimki su lokantalar vs acik olsa da oglani da alip bi cay icebilseydim... Gercekten cok ihtiyacim var. Dolan dolan parklari orayi burayi ama insan gercekten ariyo ya oturmayi bi yerde bi cay kahve icebilmeyi ne bilim nefes alamiyorum gerckten cok uzadi surec... Motivasyonum cok dusuyo
Çok haklısın, nefes almaya ihtiyacımız var. Bende hafta sonları yasakları az da olsa kalksa keşke diyorum. Ailece doğaya çıkmayı özledim. Kamp sandalyelerimize oturup, çay yudumlamayı 😔

Çok haklısın, nefes almaya ihtiyacımız var. Bende hafta sonları yasakları az da olsa kalksa keşke diyorum. Ailece doğaya çıkmayı özledim. Kamp sandalyelerimize oturup, çay yudumlamayı 😔
Ay inanki hic sabrim kalmamaya basladi... Ben de sahile inebilmeyi cok ozledim haftasonu artik kisitlanmaktan psikolojim cok yoruldu

Ay inanki hic sabrim kalmamaya basladi... Ben de sahile inebilmeyi cok ozledim haftasonu artik kisitlanmaktan psikolojim cok yoruldu
Ayy ben de evde durdukca durmaya alistim iyice disari cikinca tuhaf gelmeye basladi 🤦🏼‍♀️ 1 senedir evdeyiz tabi insan kapandikca kapaniyo 🤦🏼‍♀️

Ayy ben de evde durdukca durmaya alistim iyice disari cikinca tuhaf gelmeye basladi 🤦🏼‍♀️ 1 senedir evdeyiz tabi insan kapandikca kapaniyo 🤦🏼‍♀️
Sen evleneli ne kadar oldu? Her gub market park bahanesiyle cikmaya calisiyoruz ama yetmiyo tabii ne diim Allah sonumuzu hayir etsin

İyi Geceler Ballarım
🍯

bugünü 17.000 adımla tamamladım. Rabbim hepimize rahatlık versin.
66F6E04A-EC1A-46A9-8C69-BFCB58CA53A4.jpeg

Normalde ikisini bir araya getirmem de zorundaliktan oldu ❤️❤️ sen nasilsin canim naptin neettin
Temizlik yemek derken yoruldum canım yatıp uyudum akşam, sonra da gece yarısına kadar sisteme sınav sorusu yuklemekle uğraştım, buraya da bakamadım.
Bugün Ne Yedim ?

😋

09.00 2 bardak ılık su

11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 3 kıl biber, 5 ceviz, 1elma

14.40 şekersiz türk kahvesi

17.30 1 portakal

18.304 yk tarhana çorbası, 6 yk yumurtalı ıspanak, 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı

3 litre su
Afiyet olsun balım çok güzel olmuş 😘
Yaaa ben kutlamayı kaçırdım ama 😭😭

3000leri görmek nasip olsun ballarım 🤩😍💖
Yiaaa bu çok güzel aslı balım 😘😍😍

Sabah:
1 dilim tam bugday
Peynir
5-6 zeytin
1 tatli kasigi bal
2 adt hindi fume dilim
3 kayisi

Oglen:
Mandalin
Elma
3 yk yulaf
3 yk yogurt
3 ceviz
3 hurmadan smoothie

Aksam:
3 kofte
İspanakli borek 2 dilim

Filtre kahvemi icer yatarim

Spor:
30 dk tabata
Afiyet olsun canım, böreğin ne olduğunu aşağılarda gördüm neyse ki 😂😂
İyi asamlar 26 ocak menum ballarimm
Sabah 07.00 3 bardk su 1si limonlu sicakti
Kahvalti 09.00
2 dilim peynir
2 ceviz
1 salatalik
Bol yesillik (dereotu ve tere)
1 fincan kayisi form cayi
Ara 11.00
Sade turk kahvesi duble
Ogle 13.45
1 elma
1 bardak sade kefir
Aksam 19.00
5 kasik kabak yemegi
4 kasik yogrtu ispanak
1 dilim ekmek tb

Spor
30 dk lesli
600 ip atlama
10 dk yag yakici egzersiz
6.200 adim (tempolu yuruyus)

su 2lt 3 olur
Afiyet olsun balım, spor da menü de çok güzel 😘

Ahh canım ne de güzel olurdu, pandemi öncesi gibi bir yere gidip oğlumla oturmak, ona lego almak, o onu yaparken bir şeyler okuyup yiyip içmek, temiz hava almak muhteşem olurdu. Hep böyle yapardık nasıl özledim 😔

Bari bahara biraz daha normalleşsek de yapabilsek bunları balım.
Günaydın
Ballarrrr

🍯

1 saat yürüyüp geldim ama kendimi çokkkk yorgun hissediyorum. Regl yaklaşıyor sebep o olabilir mi, bilemedim ki 😔
Maşallah canım çok iyi yapmışsın, reglden de olabilir havadan da.

:KK50:Temizlik yemek derken yoruldum canım yatıp uyudum akşam, sonra da gece yarısına kadar sisteme sınav sorusu yuklemekle uğraştım, buraya da bakamadım.

Afiyet olsun balım çok güzel olmuş 😘

Yaaa ben kutlamayı kaçırdım ama 😭😭

3000leri görmek nasip olsun ballarım 🤩😍💖

Yiaaa bu çok güzel aslı balım 😘😍😍

Afiyet olsun canım, böreğin ne olduğunu aşağılarda gördüm neyse ki 😂😂

Afiyet olsun balım, spor da menü de çok güzel 😘
Kolay gelsin canim ❤️nasil biraz kolayladin mi
Borek hakkimi emin ol ispanakli bi borekle zaten kullanmazdim soyle guzel bi adana boregi bulent borekten ah gidi napayim ispanagi :eğlence:

Back