- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Valla hocam cok istikrarlisin tebrik ederim cok guzelBugün Ne Yedim ?
09.00 2 bardak ılık su
11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 3 kıl biber, 5 ceviz, 1elma
14.40 şekersiz türk kahvesi
17.30 1 portakal
18.304 yk tarhana çorbası, 6 yk yumurtalı ıspanak, 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
3 litre su
Teşekkür ederim Güneşin annesiValla hocam cok istikrarlisin tebrik ederim cok guzel
Çok haklısın, nefes almaya ihtiyacımız var. Bende hafta sonları yasakları az da olsa kalksa keşke diyorum. Ailece doğaya çıkmayı özledim. Kamp sandalyelerimize oturup, çay yudumlamayıBugun dedimki su lokantalar vs acik olsa da oglani da alip bi cay icebilseydim... Gercekten cok ihtiyacim var. Dolan dolan parklari orayi burayi ama insan gercekten ariyo ya oturmayi bi yerde bi cay kahve icebilmeyi ne bilim nefes alamiyorum gerckten cok uzadi surec... Motivasyonum cok dusuyo
Ay inanki hic sabrim kalmamaya basladi... Ben de sahile inebilmeyi cok ozledim haftasonu artik kisitlanmaktan psikolojim cok yorulduTeşekkür ederim Güneşin annesi
Çok haklısın, nefes almaya ihtiyacımız var. Bende hafta sonları yasakları az da olsa kalksa keşke diyorum. Ailece doğaya çıkmayı özledim. Kamp sandalyelerimize oturup, çay yudumlamayı
Ayy ben de evde durdukca durmaya alistim iyice disari cikinca tuhaf gelmeye basladiAy inanki hic sabrim kalmamaya basladi... Ben de sahile inebilmeyi cok ozledim haftasonu artik kisitlanmaktan psikolojim cok yoruldu
Sen evleneli ne kadar oldu? Her gub market park bahanesiyle cikmaya calisiyoruz ama yetmiyo tabii ne diim Allah sonumuzu hayir etsinAyy ben de evde durdukca durmaya alistim iyice disari cikinca tuhaf gelmeye basladi1 senedir evdeyiz tabi insan kapandikca kapaniyo
1 bucuk yil olcak canim.Sen evleneli ne kadar oldu? Her gub market park bahanesiyle cikmaya calisiyoruz ama yetmiyo tabii ne diim Allah sonumuzu hayir etsin
Yarisindan cogu pandemiyle gecti desene1 bucuk yil olcak canim.
Evet cocuklar icin de zor cok sıkıliyolar
Aynen öyle oldu valla canim balayina gittik geldik bikac ay gecti sonra bi baktik yasaklarYarisindan cogu pandemiyle gecti desene
Ellerine sağlık canım civcivim benim, becerikli hemşehrimGünaydın kızlar
Kac gündür silmemisiz simsiyah olmus her yer tozdan
Bal hemsehrimEllerine sağlık canım civcivim benim, becerikli hemşehrim
Olabilir canimGünaydın
Ballarrrr
1 saat yürüyüp geldim ama kendimi çokkkk yorgun hissediyorum. Regl yaklaşıyor sebep o olabilir mi, bilemedim ki
Temizlik yemek derken yoruldum canım yatıp uyudum akşam, sonra da gece yarısına kadar sisteme sınav sorusu yuklemekle uğraştım, buraya da bakamadım.Normalde ikisini bir araya getirmem de zorundaliktan oldusen nasilsin canim naptin neettin
Afiyet olsun balım çok güzel olmuşBugün Ne Yedim ?
09.00 2 bardak ılık su
11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 3 kıl biber, 5 ceviz, 1elma
14.40 şekersiz türk kahvesi
17.30 1 portakal
18.304 yk tarhana çorbası, 6 yk yumurtalı ıspanak, 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
3 litre su
Yaaa ben kutlamayı kaçırdım amaSayfa 300
Yiaaa bu çok güzel aslı balım
Afiyet olsun canım, böreğin ne olduğunu aşağılarda gördüm neyse kiSabah:
1 dilim tam bugday
Peynir
5-6 zeytin
1 tatli kasigi bal
2 adt hindi fume dilim
3 kayisi
Oglen:
Mandalin
Elma
3 yk yulaf
3 yk yogurt
3 ceviz
3 hurmadan smoothie
Aksam:
3 kofte
İspanakli borek 2 dilim
Filtre kahvemi icer yatarim
Spor:
30 dk tabata
Afiyet olsun balım, spor da menü de çok güzelİyi asamlar 26 ocak menum ballarimm
Sabah 07.00 3 bardk su 1si limonlu sicakti
Kahvalti 09.00
2 dilim peynir
2 ceviz
1 salatalik
Bol yesillik (dereotu ve tere)
1 fincan kayisi form cayi
Ara 11.00
Sade turk kahvesi duble
Ogle 13.45
1 elma
1 bardak sade kefir
Aksam 19.00
5 kasik kabak yemegi
4 kasik yogrtu ispanak
1 dilim ekmek tb
Spor
30 dk lesli
600 ip atlama
10 dk yag yakici egzersiz
6.200 adim (tempolu yuruyus)
su 2lt 3 olur
Ahh canım ne de güzel olurdu, pandemi öncesi gibi bir yere gidip oğlumla oturmak, ona lego almak, o onu yaparken bir şeyler okuyup yiyip içmek, temiz hava almak muhteşem olurdu. Hep böyle yapardık nasıl özledimBugun dedimki su lokantalar vs acik olsa da oglani da alip bi cay icebilseydim... Gercekten cok ihtiyacim var. Dolan dolan parklari orayi burayi ama insan gercekten ariyo ya oturmayi bi yerde bi cay kahve icebilmeyi ne bilim nefes alamiyorum gerckten cok uzadi surec... Motivasyonum cok dusuyo
Bari bahara biraz daha normalleşsek de yapabilsek bunları balım.Teşekkür ederim Güneşin annesi
Çok haklısın, nefes almaya ihtiyacımız var. Bende hafta sonları yasakları az da olsa kalksa keşke diyorum. Ailece doğaya çıkmayı özledim. Kamp sandalyelerimize oturup, çay yudumlamayı
Maşallah canım çok iyi yapmışsın, reglden de olabilir havadan da.Günaydın
Ballarrrr
1 saat yürüyüp geldim ama kendimi çokkkk yorgun hissediyorum. Regl yaklaşıyor sebep o olabilir mi, bilemedim ki
Kolay gelsin canimTemizlik yemek derken yoruldum canım yatıp uyudum akşam, sonra da gece yarısına kadar sisteme sınav sorusu yuklemekle uğraştım, buraya da bakamadım.
Afiyet olsun balım çok güzel olmuş
Yaaa ben kutlamayı kaçırdım ama
3000leri görmek nasip olsun ballarım
Yiaaa bu çok güzel aslı balım
Afiyet olsun canım, böreğin ne olduğunu aşağılarda gördüm neyse ki
Afiyet olsun balım, spor da menü de çok güzel
Ulan kahveden sogucam diyette ice iceKahve mi icsek ne
Evet ben de oykeyim ve sabah kiloma baktim 59 cikgi ayaklarim bile sisGünaydın
Ballarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?