70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Valla hocam cok istikrarlisin tebrik ederim cok guzel

Bugun dedimki su lokantalar vs acik olsa da oglani da alip bi cay icebilseydim... Gercekten cok ihtiyacim var. Dolan dolan parklari orayi burayi ama insan gercekten ariyo ya oturmayi bi yerde bi cay kahve icebilmeyi ne bilim nefes alamiyorum gerckten cok uzadi surec... Motivasyonum cok dusuyo

Valla hocam cok istikrarlisin tebrik ederim cok guzel
Teşekkür ederim Güneşin annesi
Çok haklısın, nefes almaya ihtiyacımız var. Bende hafta sonları yasakları az da olsa kalksa keşke diyorum. Ailece doğaya çıkmayı özledim. Kamp sandalyelerimize oturup, çay yudumlamayı

Ay inanki hic sabrim kalmamaya basladi... Ben de sahile inebilmeyi cok ozledim haftasonu artik kisitlanmaktan psikolojim cok yoruldu

Ay inanki hic sabrim kalmamaya basladi... Ben de sahile inebilmeyi cok ozledim haftasonu artik kisitlanmaktan psikolojim cok yoruldu
Ayy ben de evde durdukca durmaya alistim iyice disari cikinca tuhaf gelmeye basladi 1 senedir evdeyiz tabi insan kapandikca kapaniyo

Ayy ben de evde durdukca durmaya alistim iyice disari cikinca tuhaf gelmeye basladi 1 senedir evdeyiz tabi insan kapandikca kapaniyo
Sen evleneli ne kadar oldu? Her gub market park bahanesiyle cikmaya calisiyoruz ama yetmiyo tabii ne diim Allah sonumuzu hayir etsin

Normalde ikisini bir araya getirmem de zorundaliktan oldu sen nasilsin canim naptin neettin
Temizlik yemek derken yoruldum canım yatıp uyudum akşam, sonra da gece yarısına kadar sisteme sınav sorusu yuklemekle uğraştım, buraya da bakamadım.
Afiyet olsun balım çok güzel olmuş
Yaaa ben kutlamayı kaçırdım ama

3000leri görmek nasip olsun ballarım
Yiaaa bu çok güzel aslı balım

Afiyet olsun canım, böreğin ne olduğunu aşağılarda gördüm neyse ki
Afiyet olsun balım, spor da menü de çok güzel

Ahh canım ne de güzel olurdu, pandemi öncesi gibi bir yere gidip oğlumla oturmak, ona lego almak, o onu yaparken bir şeyler okuyup yiyip içmek, temiz hava almak muhteşem olurdu. Hep böyle yapardık nasıl özledim
Bari bahara biraz daha normalleşsek de yapabilsek bunları balım.
Günaydın
Ballarrrr

1 saat yürüyüp geldim ama kendimi çokkkk yorgun hissediyorum. Regl yaklaşıyor sebep o olabilir mi, bilemedim ki
Maşallah canım çok iyi yapmışsın, reglden de olabilir havadan da.

Kolay gelsin canim nasil biraz kolayladin mi
Borek hakkimi emin ol ispanakli bi borekle zaten kullanmazdim soyle guzel bi adana boregi bulent borekten ah gidi napayim ispanagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…