• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Buralardayım canım,bildirim gelmeyince bakmamışım.
İki gündür leslie yapıyorum ama boyun ve sırt ağrısı yapıyor:/ elleri havaya kaldırma hareketinde zorluyor bakalım.
Balım, önce boyun ve sırt egzersizleri yapsan sonra diğerlerini arkasından yapmayı denesen daha iyi olacak sanki.
Youtube da SağlıklıHoca var. Adam işinde çok iyi, bilgili. Onu tavsiye ediyorum herkese. Bende çok fayda görüyorum. Sürekli günlerce eğilince veya kollarımı boynumu çok zorlayacak işler yapınca senin gibi şikayetler yaşıyorum. O zaman o adamın egzersizlerini yapıyorum. Hemen fark ediyor. Kıyamam sana❤

Buyrun içelim :KK50:
IMG_20210126_134624.jpg

Ew supuruldu silindi :temizlik:
Tabata yapildi:spor:
Suan size obur taraftan sesleniyorum:ruh:
Bu arada suan baska bi yine dansli tabata buldum o beni oldurdu oldurdu. Bi kere daha yapmistim hani soyle soyle soylim yorgunluktan dalagim sisti derler ya onu ben deyim saniyodum gercekten insanin dalagi sisebiliyomus

Bilemedin,sümbül🤣🤣
Ha ortanca ha sümbül sen de negocum 😂😂
Papatya deseydin 👀
Gül bile diyebilirdi 😂😂
Merhaba demeye geldim size 💕💕💕 nasılsın Songül balım? 😘
Kadın olmaktan nefret ettiğim bir gündeyim balım 😂😂 sabahtan beri temizlik var, geberdim 🤪
Canlarım
Ballarımmmm

🍯
Bu sabah yürüyüşü biraz abarttım. ( abartı değil de bana göre abartı 😅😂😅 6 km yürüyüp geldim . )
Ne de güzel yapmışsın Aslı balım 😘
Ew supuruldu silindi :temizlik:
Tabata yapildi:spor:
Suan size obur taraftan sesleniyorum:ruh:
Bu arada suan baska bi yine dansli tabata buldum o beni oldurdu oldurdu. Bi kere daha yapmistim hani soyle soyle soylim yorgunluktan dalagim sisti derler ya onu ben deyim saniyodum gercekten insanin dalagi sisebiliyomus
Helal sana hem temizlik hem spor.
Bunun bide basina 5 dakikada kendim eklemjstim 30 dakikayi doldurayim diye hareket olarak ama hic gerek yokmus oyle fantezilere
İlgilenen olursa diye ekliyorum videoyu

😂😂 İnşallah bir gün deneyeceğim ama fantezisiz yapayım bari 😂😂
Sporlarim😎

7 dk yüz yogası
3 dk plank egzersizleri
16 dk sırt egzersizleri
12 dk basen egzersizleri

💃💃💃💃
Alkış diyorum Sudem balıma 😍

Back