70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bakalim canim insallah. Yani arastiriyorum millet 3 ayda 20 kilo falan diyor. Ben 3.5 ayda 16 verdim mesela bana da oran iyi 5 ekimde baslamistim. Hedef ay bile koydum kendime. Nisana kadar hedefime ulasmak istiyorum

Bakalim canim insallah. Yani arastiriyorum millet 3 ayda 20 kilo falan diyor. Ben 3.5 ayda 16 verdim mesela bana da oran iyi 5 ekimde baslamistim. Hedef ay bile koydum kendime. Nisana kadar hedefime ulasmak istiyorum
Canım kilo var kilo var önemli olan vücut yüzdesi ve yağdan vermek

130 kilo ise verir.

Ama 70 kilo ise zor yani.

Önemli olan kas kaybetmeden ,vücuda zarar vermeden yağdan kalıcı kilo vermek ve sarkmadan sporla

Canım kilo var kilo var önemli olan vücut yüzdesi ve yağdan vermek

130 kilo ise verir.

Ama 70 kilo ise zor yani.

Önemli olan kas kaybetmeden ,vücuda zarar vermeden yağdan kalıcı kilo vermek ve sarkmadan sporla
Sarkmamak icin spor yapiyorum da sezeryan gobegide kaliyor diyorlar. Yeni bi spor aleti almayi dusunuyorum. Su lastikler var instada dolasiyor surekli onu arastiriyorum.butun bolgeleri calistoriyor toparliyor bakalim

Sarkmamak icin spor yapiyorum da sezeryan gobegide kaliyor diyorlar. Yeni bi spor aleti almayi dusunuyorum. Su lastikler var instada dolasiyor surekli onu arastiriyorum.butun bolgeleri calistoriyor toparliyor bakalim
Alınca , yapınca bizi de haberdar et.
Saol balimmm buhafta insallah iyi gcer. Lstelere baktim
Bi kac degisiklik olabilir ona gore ayarliycam.
İnternette sebze protein değisim listeleri var .

Onlara bakarak dönüşüm yaparsın.

Günaydın hanimlarr
Birazcik yediklerimi hazmedeyim bi kahve iceyim ardindan ders calisayim. Yemek de ocakta bugün benden her sey siz keyfinize bakın

Sporsuz kapatmicam günü bide insallah
Günaydın Çalışkan Civcivim
Afiyet olsun, Allah zihin açıklığı versin

Maşaallah sana

Günaydın Ballarımmmm, civcivim ortalığı mis gibi yapmış. Yavrum temizlik yapsın, Aslı yürüyüş. Olacak iş mi ?

bugün çok rüzgar vardı. Uça uça 3 km yürüdüm rüzgara, beni sevdiklerime uçur dedim, daha vakit var dedi. Ne demek istedi ki ?

dipnot : sevdiklerim , ballarım

Son düzenleme:
Aaaa ne oldu sana boyle

Günaydın hanimlarr
Birazcik yediklerimi hazmedeyim bi kahve iceyim ardindan ders calisayim. Yemek de ocakta bugün benden her sey siz keyfinize bakın

Sporsuz kapatmicam günü bide insallah
Günaydın Civciv im
Günaydın Çalışkan Civcivim
Afiyet olsun, Allah zihin açıklığı versin

Maşaallah sana
Günaydın çiçeğim
Vuuu

Uç bize balım

Yakınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…