- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 33
Bakalim canim insallah. Yani arastiriyorum millet 3 ayda 20 kilo falan diyor. Ben 3.5 ayda 16 verdim mesela bana da oran iyi 5 ekimde baslamistim. Hedef ay bile koydum kendime. Nisana kadar hedefime ulasmak istiyorumCanım az vermiyorsun öyle deme
Vücut bu motor değiliz ki yağ yakar,
Yanan yağ hücreleri önce su ile dolar sonra hücreler tekrar boşalır.
Ayda 3-4 ideal
Sonuçta bir günde almadık kiloları.
Ben 8 yılda yavaş yavaş aldım mesela 4.5 ayda verdim .
Vericez koruyacağız
Bu motivasyon da devam
hedefin kaçtı İncim ?Bakalim canim insallah. Yani arastiriyorum millet 3 ayda 20 kilo falan diyor. Ben 3.5 ayda 16 verdim mesela bana da oran iyi 5 ekimde baslamistim. Hedef ay bile koydum kendime. Nisana kadar hedefime ulasmak istiyorum
Simdilik 65 canim. Eger hedefe ulasabilirsem belki daha 60 ta olabilirhedefin kaçtı İncim ?
Canım kilo var kilo var önemli olan vücut yüzdesi ve yağdan vermekBakalim canim insallah. Yani arastiriyorum millet 3 ayda 20 kilo falan diyor. Ben 3.5 ayda 16 verdim mesela bana da oran iyi 5 ekimde baslamistim. Hedef ay bile koydum kendime. Nisana kadar hedefime ulasmak istiyorum
Ayda 4.5 kilo vermişsinBakalim canim insallah. Yani arastiriyorum millet 3 ayda 20 kilo falan diyor. Ben 3.5 ayda 16 verdim mesela bana da oran iyi 5 ekimde baslamistim. Hedef ay bile koydum kendime. Nisana kadar hedefime ulasmak istiyorum
Sarkmamak icin spor yapiyorum da sezeryan gobegide kaliyor diyorlar. Yeni bi spor aleti almayi dusunuyorum. Su lastikler var instada dolasiyor surekli onu arastiriyorum.butun bolgeleri calistoriyor toparliyor bakalimCanım kilo var kilo var önemli olan vücut yüzdesi ve yağdan vermek
130 kilo ise verir.
Ama 70 kilo ise zor yani.
Önemli olan kas kaybetmeden ,vücuda zarar vermeden yağdan kalıcı kilo vermek ve sarkmadan sporla
Saol balimmmAyda 4.5 kilo vermişsin
Gayet iyi
Alınca , yapınca bizi de haberdar et.Sarkmamak icin spor yapiyorum da sezeryan gobegide kaliyor diyorlar. Yeni bi spor aleti almayi dusunuyorum. Su lastikler var instada dolasiyor surekli onu arastiriyorum.butun bolgeleri calistoriyor toparliyor bakalim
İnternette sebze protein değisim listeleri var .Saol balimmmbuhafta insallah iyi gcer. Lstelere baktim
Bi kac degisiklik olabilir ona gore ayarliycam.
Tamam canimAlınca , yapınca bizi de haberdar et.
İnternette sebze protein değisim listeleri var .
Onlara bakarak dönüşüm yaparsın.
Günaydın Çalışkan CivcivimGünaydın hanimlarr
Birazcik yediklerimi hazmedeyim bi kahve iceyim ardindan ders calisayim. Yemek de ocakta bugün benden her sey siz keyfinize bakın
Sporsuz kapatmicam günü bide insallah
Masallah superGünaydın hanimlarr
Birazcik yediklerimi hazmedeyim bi kahve iceyim ardindan ders calisayim. Yemek de ocakta bugün benden her sey siz keyfinize bakın
Aaaa ne oldu sana boyleGünaydın Ballarımmmm, civcivim ortalığı mis gibi yapmış. Yavrum temizlik yapsın, Aslı yürüyüş. Olacak iş mi ?
bugün çok rüzgar vardı. Uça uça 3 km yürüdümrüzgara, beni sevdiklerime uçur dedim, daha vakit var dedi. Ne demek istedi ki ?
Bilmem içimden böyle geldi, ama kastettiğim sevdiklerim ballarımAaaa ne oldu sana boyle
Günaydın Civciv imGünaydın hanimlarr
Günaydın çiçeğimGünaydın Çalışkan Civcivim
Afiyet olsun, Allah zihin açıklığı versin
Maşaallah sana
VuuuGünaydın Günaydın Ballarımmmm, civcivim ortalığı mis gibi yapmış. Yavrum temizlik yapsın, Aslı yürüyüş. Olacak iş mi ?
bugün çok rüzgar vardı. Uça uça 3 km yürüdümrüzgara, beni sevdiklerime uçur dedim, daha vakit var dedi. Ne demek istedi ki ?
dipnot : sevdiklerim , ballarım
Sevdiklerime ucayim dedim vakit var yazinca ben bambaska sey anladim fazla drama izledim herhalde bu ara Kirmizi Oda falan kafayo bulddukBilmem içimden böyle geldi, ama kastettiğim sevdiklerim ballarım
Anladım canım o yüzden hemen dipnot ekledimSevdiklerime ucayim dedim vakit var yazinca ben bambaska sey anladim fazla drama izledim herhalde bu ara Kirmizi Oda falan kafayo buldduk
Kız sen Moğol musunAaaa ne oldu sana boyle
Dramayı bırak Yeşilçam izle birazSevdiklerime ucayim dedim vakit var yazinca ben bambaska sey anladim fazla drama izledim herhalde bu ara Kirmizi Oda falan kafayo buldduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?