• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım az vermiyorsun öyle deme🤗

Vücut bu motor değiliz ki yağ yakar,

Yanan yağ hücreleri önce su ile dolar sonra hücreler tekrar boşalır.🤗

Ayda 3-4 ideal 💕

Sonuçta bir günde almadık kiloları.

Ben 8 yılda yavaş yavaş aldım mesela 4.5 ayda verdim .

Vericez koruyacağız 💕

Bu motivasyon da devam 💃💃💃
Bakalim canim insallah. Yani arastiriyorum millet 3 ayda 20 kilo falan diyor. Ben 3.5 ayda 16 verdim mesela bana da oran iyi 5 ekimde baslamistim. Hedef ay bile koydum kendime. Nisana kadar hedefime ulasmak istiyorum🤗

Bakalim canim insallah. Yani arastiriyorum millet 3 ayda 20 kilo falan diyor. Ben 3.5 ayda 16 verdim mesela bana da oran iyi 5 ekimde baslamistim. Hedef ay bile koydum kendime. Nisana kadar hedefime ulasmak istiyorum🤗
Canım kilo var kilo var önemli olan vücut yüzdesi ve yağdan vermek🧐

130 kilo ise verir.

Ama 70 kilo ise zor yani.

Önemli olan kas kaybetmeden ,vücuda zarar vermeden yağdan kalıcı kilo vermek ve sarkmadan sporla 😍

Canım kilo var kilo var önemli olan vücut yüzdesi ve yağdan vermek🧐

130 kilo ise verir.

Ama 70 kilo ise zor yani.

Önemli olan kas kaybetmeden ,vücuda zarar vermeden yağdan kalıcı kilo vermek ve sarkmadan sporla 😍
Sarkmamak icin spor yapiyorum da sezeryan gobegide kaliyor diyorlar. Yeni bi spor aleti almayi dusunuyorum. Su lastikler var instada dolasiyor surekli onu arastiriyorum.butun bolgeleri calistoriyor toparliyor bakalim

Sarkmamak icin spor yapiyorum da sezeryan gobegide kaliyor diyorlar. Yeni bi spor aleti almayi dusunuyorum. Su lastikler var instada dolasiyor surekli onu arastiriyorum.butun bolgeleri calistoriyor toparliyor bakalim
Alınca , yapınca bizi de haberdar et.
Saol balimmm❤️❤️❤️ buhafta insallah iyi gcer. Lstelere baktim
Bi kac degisiklik olabilir ona gore ayarliycam.
İnternette sebze protein değisim listeleri var .

Onlara bakarak dönüşüm yaparsın.

Günaydın hanimlarr:temizlik:
Birazcik yediklerimi hazmedeyim bi kahve iceyim ardindan ders calisayim. Yemek de ocakta bugün benden her sey siz keyfinize bakın :KK19::KK48:

Sporsuz kapatmicam günü bide insallah:KK51:
Günaydın Çalışkan Civcivim 💕
Afiyet olsun, Allah zihin açıklığı versin 🙏

Maşaallah sana :nazar::nazar::nazar:

Günaydın Ballarımmmm, civcivim ortalığı mis gibi yapmış. Yavrum temizlik yapsın, Aslı yürüyüş. Olacak iş mi ? 😅😂

bugün çok rüzgar vardı. Uça uça 3 km yürüdüm 😅😂 rüzgara, beni sevdiklerime uçur dedim, daha vakit var dedi. Ne demek istedi ki ? 🤔

dipnot : sevdiklerim , ballarım ❤️ 🍯

Son düzenleme:
Günaydın Ballarımmmm, civcivim ortalığı mis gibi yapmış. Yavrum temizlik yapsın, Aslı yürüyüş. Olacak iş mi ? 😅😂

bugün çok rüzgar vardı. Uça uça 3 km yürüdüm 😅😂 rüzgara, beni sevdiklerime uçur dedim, daha vakit var dedi. Ne demek istedi ki ? 🤔
Aaaa ne oldu sana boyle :KK43:

Günaydın hanimlarr:temizlik:
Birazcik yediklerimi hazmedeyim bi kahve iceyim ardindan ders calisayim. Yemek de ocakta bugün benden her sey siz keyfinize bakın :KK19::KK48:

Sporsuz kapatmicam günü bide insallah:KK51:
Günaydın Civciv im 🐤
Günaydın Çalışkan Civcivim 💕
Afiyet olsun, Allah zihin açıklığı versin 🙏

Maşaallah sana :nazar::nazar::nazar:
Günaydın çiçeğim 🌹
Günaydın Günaydın Ballarımmmm, civcivim ortalığı mis gibi yapmış. Yavrum temizlik yapsın, Aslı yürüyüş. Olacak iş mi ? 😅😂

dipnot : sevdiklerim , ballarım ❤️ 🍯
Vuuu💃💃💃💃

Uç bize balım 🍯

Yakınız zaten 💕

Back