• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İyi akşamlar Canlarım

18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermek ❤️ Herkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir❤️ Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz❤️ Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim ❤️ Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz❤️ Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur ❤️ Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz ❤️ Bol eksilerimiz olsun ❤️

asliogretmen asliogretmen @enerji_kusagi Felicio Felicio inci-tepik inci-tepik Nego Nego @birmuhendisanne @samdan Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik sudem34 sudem34 sonngulen sonngulen Mysonismysun Mysonismysun
inci-tepik inci-tepik canım bu hafta yaptığımız bu sende var mıydı?🌺

defne-28 defne-28 hoşgeldin 🌺

Yukarıdaki mesajda 5 günde 3 kilo detoksu var .🌺

Yarın sabah tartılıp diyete başlayıp cumartesi sabah detoks bitimi kilonu bizimle paylaşırsaniz biz de öğrenmiş oluruz size katkısını.🌺

Yarın sabah tartılıp diyete başlayıp cumartesi sabah detoks bitimi kilonu bizimle paylaşırsaniz biz de öğrenmiş oluruz size katkısını.🌺
çooook teşekkür ederim 😊

Canım gecen hafta yaptıgımız degil mi bu.yoksa yeni mi

Merhaba Canlarım
7 Günlük yağ yakan pazartesi yapacağımız listemiz 🤩🤩🤩
listeleri özünden çıkmamak kaydıyla kendimize göre revize edebiliriz ❤️❤️
Programın tarihini daha önce Sudem Balıma göre ayarlamıştık umarım hepimizin tarihine uygun olur ❤️❤️❤️
sonngulen sonngulen sudem34 sudem34 asliogretmen asliogretmen @enerji_kusagi Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik inci-tepik inci-tepik @birmuhendisanne
Spor olarak sonngulen sonngulen imiz günlük bildirecek bize diye Ümit ediyorum 💕💕💕
inci-tepik inci-tepik
Nego Nego
defne-28 defne-28
Mysonismysun Mysonismysun
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik

7 günlük yağ yakan kür 🌺

Vuuu harikasın 😍😍😍

Bizi de haberdar et .

En çok Felicio Felicio m sevinecek.

Yarın ki kilonu da paylaş bakalım kaç kilo gidecek 💃💃💃💃
Tabi paylaşırım balım. Bu hafta lesli 45 + 30 dk olanlardan yapmayı düşünüyorum ip atlamada var tabi bakalım nasıl etkileyecek. Su 8 li rakamdan bi kurtulayım artık.79.9 olsam bile inan daha da hırslanacagım. Yani bi an önce hedefime ulaşıp mezun olmak istiyorum😊😊

Tabi paylaşırım balım. Bu hafta lesli 45 + 30 dk olanlardan yapmayı düşünüyorum ip atlamada var tabi bakalım nasıl etkileyecek. Su 8 li rakamdan bi kurtulayım artık.79.9 olsam bile inan daha da hırslanacagım. Yani bi an önce hedefime ulaşıp mezun olmak istiyorum😊😊
Olur balım 🍯
Sende bu azim ,bu disiplin oldukça neden olmasın 💃
Sonuna kadar destekcinim💕

Olur balım 🍯
Sende bu azim ,bu disiplin oldukça neden olmasın 💃
Sonuna kadar destekcinim💕
Saol balim. Artik biseylerin tamamen degismesi lazim. Surwkli diyette olup az az vermek ne bileyim ya yanlis yaptigim biseyler var ya da eksik yaptigim
Bu hafta tam uygulayip onumu gormek istiyorum.

Saol balim. Artik biseylerin tamamen degismesi lazim. Surwkli diyette olup az az vermek ne bileyim ya yanlis yaptigim biseyler var ya da eksik yaptigim
Bu hafta tam uygulayip onumu gormek istiyorum.
Canım az vermiyorsun öyle deme🤗

Vücut bu motor değiliz ki yağ yakar,

Yanan yağ hücreleri önce su ile dolar sonra hücreler tekrar boşalır.🤗

Ayda 3-4 ideal 💕

Sonuçta bir günde almadık kiloları.

Ben 8 yılda yavaş yavaş aldım mesela 4.5 ayda verdim .

Vericez koruyacağız 💕

Bu motivasyon da devam 💃💃💃

Back