- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ayyy ne guzel super valla Allah guc kuvvet versin harika bir meslek ve kurum olarak da cok guzelÇok iyi yaparsın.
Biliyorsun günde 3 porsiyon süt ürünü hakkın var kemikler ve kaslar için çok mühim.
Devlet okulundayim.
Şansım ben telefona kaydetmeyi unuttum, ilerleyen saatlerde kaydedip yazarım.Güzel menü
Kaç kalori?
Şair burda hadi gelin sohbet edelim demek istiyoFıstık hatunlar napip durunuz gari
Bakın birazdan uyucam bülbül gibi konusup sabah birsürü sayfa gecmisle beni şoka sokarsaniz bu beni üzer
İyi akşamlar Canlarım
18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermekHerkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz Bol eksilerimiz olsun
asliogretmen @enerji_kusagi Felicio inci-tepik Nego @birmuhendisanne @samdan Saricivcivcikcik sudem34 sonngulen Mysonismysun
çooook teşekkür ederiminci-tepik canım bu hafta yaptığımız bu sende var mıydı?
defne-28 hoşgeldin
Yukarıdaki mesajda 5 günde 3 kilo detoksu var .
Yarın sabah tartılıp diyete başlayıp cumartesi sabah detoks bitimi kilonu bizimle paylaşırsaniz biz de öğrenmiş oluruz size katkısını.
Canım gecen hafta yaptıgımız degil mi bu.yoksa yeni miinci-tepik canım bu hafta yaptığımız bu sende var mıydı?
defne-28 hoşgeldin
Yukarıdaki mesajda 5 günde 3 kilo detoksu var .
Yarın sabah tartılıp diyete başlayıp cumartesi sabah detoks bitimi kilonu bizimle paylaşırsaniz biz de öğrenmiş oluruz size katkısını.
İncim bu o.Canım gecen hafta yaptıgımız degil mi bu.yoksa yeni mi
7 günlük olsun canımİncim bu o.
Sen hangisini istiyorsan onu getireyim sana 2 günlük mu 7 günlük mü?
Hemen hazırlıyorum7 günlük olsun canım
Merhaba Canlarım
7 Günlük yağ yakan pazartesi yapacağımız listemiz
listeleri özünden çıkmamak kaydıyla kendimize göre revize edebiliriz❤
Programın tarihini daha önce Sudem Balıma göre ayarlamıştık umarım hepimizin tarihine uygun olur
sonngulen sudem34 asliogretmen @enerji_kusagi Saricivcivcikcik inci-tepik @birmuhendisanne
Spor olaraksonngulen imiz günlük bildirecek bize diye Ümit ediyorum
Saol balım yaron başlıyorum.
Vuuu harikasınSaol balım yaron başlıyorum.
Tabi paylaşırım balım. Bu hafta lesli 45 + 30 dk olanlardan yapmayı düşünüyorum ip atlamada var tabi bakalım nasıl etkileyecek. Su 8 li rakamdan bi kurtulayım artık.79.9 olsam bile inan daha da hırslanacagım. Yani bi an önce hedefime ulaşıp mezun olmak istiyorumVuuu harikasın
Bizi de haberdar et .
En çokFelicio m sevinecek.
Yarın ki kilonu da paylaş bakalım kaç kilo gidecek
Olur balımTabi paylaşırım balım. Bu hafta lesli 45 + 30 dk olanlardan yapmayı düşünüyorum ip atlamada var tabi bakalım nasıl etkileyecek. Su 8 li rakamdan bi kurtulayım artık.79.9 olsam bile inan daha da hırslanacagım. Yani bi an önce hedefime ulaşıp mezun olmak istiyorum
Saol balim. Artik biseylerin tamamen degismesi lazim. Surwkli diyette olup az az vermek ne bileyim ya yanlis yaptigim biseyler var ya da eksik yaptigimOlur balım
Sende bu azim ,bu disiplin oldukça neden olmasın
Sonuna kadar destekcinim
Canım az vermiyorsun öyle demeSaol balim. Artik biseylerin tamamen degismesi lazim. Surwkli diyette olup az az vermek ne bileyim ya yanlis yaptigim biseyler var ya da eksik yaptigim
Bu hafta tam uygulayip onumu gormek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?