Hadi ya Son ay çatlaması kötü olmuş benim bildiğim çatlaklar oluştuktan sonra geri düzelmiyo ama belkide eczacının dediği krem iyi gelir benim diyet iyi gibi spor baya yoruyor beni :) ama bir ay sonra etkisi gözle görülür oluyo
Ne yaşlanması daha 20 li yaşlardasın ki bi bayanın en güzel yaşları 30 lu yaşlarmış :) spor gerçekten öyle sıkılaştırıyo belki tek başına yapılan spor sıkıyor ama spor salonunda yapmak çok güzel bu arada krem az da olsa işe yarar yani o kadar piyasası var hem yaramasa bile içinde kalmamış olur imkanın varsa dene bence bebek napıyo :)[/QUOTE]Evet spor salonunda daha zevkli olur :) bizde eşimle gidicez inşallah kırkım cıkınca spora :)
Bebek yani oğlum efe bu saatte daha ayakta tam yatıcagım saatte uyanıyor cocuk :) ="flove, post: 36675428, member: 548108"]Hadi ya Son ay çatlaması kötü olmuş benim bildiğim çatlaklar oluştuktan sonra geri düzelmiyo ama belkide eczacının dediği krem iyi gelir benim diyet iyi gibi spor baya yoruyor beni :) ama bir ay sonra etkisi gözle görülür oluyocanım tabii gelen giden işler güçler bitmez şimdi müsait oldukça yaz ama bu arada kaç yaşındasın :)[/QUOTE
aynen son ay catlaması kotu oldueczaneye de hala gıdemedım konusmaya baska bı arkadasım var eczanede calısan sehır dısında bugun ona da sordum fayda etmez o kremler bosuna alma dedı ama bılemedım gercı sımdı ogluma bakıyorum hemen yanımda catlak falan kalmıyo aklımda ruh halım gel gıt ıcınde hala yanı spora vucudun ıyıce alıstıgında yorgunluk falan kalmıyo ınan ıyıce fıtlesınce saglık ıcın bırakamıcaksın o spru zaten merak etme :)
buarada ben temmuz 28 de 29 oldum :) 85 dogumluyum canım.. profılımde yanlıs kaydetmıstım uye olurken farklı gozukuo dogum tarıhım dogrusu 28 07 1985 :) ahh yaslanıyorum mu ne
Va[/QUOTE]Valla gitmeyi düşünüyorum doktoruma danısıcam tabi once oğlumun ismini babası koydu kıramadım bende :)
Burdan konusalım tabi yaz bana fırsat buldıkca yazarım :)UOTE="flove, post: 36676750, member: 548108"]40 ın çıkınca hemen gidebileceksen az kalmış burdan konuşuruz :) hadi ya efe maşallah kulağa çok güzel geliyor :) Allah kolaylık versin canım
Canım tebrik ederim çok iyi vermişsin ilk başladığını zaman hızlı gidiyor kilolar sen şimdi kaç kilosun boyun kaçbende karatay dıyetı yapıyorum 1 aydır tam 6 kılo verdım 14 kılo fazlalıgım kaldı .)
İyi yapmışsın canım kırmamakla efe ismi güzel hemde arada da erkeklerin dediğide olmalı :) Hadi sende bi An önce spora başlada birlikte kilo verelim benim diyet güzel gidiyo iyice hafiflediğimi hissediyorum[/QUOTE]
İyi yapmışsın canım kırmamakla efe ismi güzel hemde arada da erkeklerin dediğide olmalı :) Hadi sende bi An önce spora başlada birlikte kilo verelim benim diyet güzel gidiyo iyice hafiflediğimi hissediyorum
Allah Allah ya niye öyle yardım etmiyorlar ki abla gerçekten de sen yeni doğum yaptın ilgilenmeleri lazım evde biri varmı seninle kalan?[/QUOTE]Senin adına gerçekten çok seviniyorum ben spora sımdıden basladim efe uyutmuyo uykusuzluk bıse esım dışında kımse yardimci olmuyor oda aksamdan aksama calısıyo malum dogru duzgun yemek yıyemıyorum bıle hos yapacak vakıtte olmuyor gelen gıden oluyo tam misafir gıttı dıyorum efe baslıyo o ara aglamaya lohusa olan benmıyım baskalari mı bılmıyorumbu gıdısle sıkıntı ve uykusuzluk kılo verdırecek bana
Allah Allah ya niye öyle yardım etmiyorlar ki abla gerçekten de sen yeni doğum yaptın ilgilenmeleri lazım evde biri varmı seninle kalan?
Canım bir apartman var aramızda annem oturuyo esım saglık sorunu yuzunden senelik ıznının bı haftasını bıkac ay once bnm ısrarımla kullanmıstı dogumda kalan bı haftasını ve ucgunluk dogum ıznını kullandı oara annem kaldı bende bı hafta kadar daha doğrusu bıgece arayla kaldı kalmadığı geceler kardesımı bırakıtodu gece efe uyandıgında ben tek basima uyutmata calısıyordum esım uyanıp yardım edıyodu esım ısbası yaptı annem kendi ewınde kalmaya basladi kardesim ıse basladı annem aksam ustu yada ogleden sonra gelıyo bı dus alıyorum o varken sonra gıdıyo gece ugruyo yemek yapamıyodum dıkıslerım cok acıyo hergun 2 3 saat uyuyabılıyorumen buyuk destekcım esım... annem de dogum ıznım bıtsınde alım cocugu ben bakım dıye beklıyo aslında o kadar doluyum ki ilk günler cıkıp balkona aglardım esımle sımdı aglayamıyom bile. ..
sende kusura bakma ya burda bunları yazıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?