- 21 Eylül 2013
- 238
- 79
- 123
Teşekkür ederim canım evet cok güzel bi duygu annelik :) sancım agrım ıglumu kycagıma alınca gecıyo :) bendeki bunalım her yeni annede oluyomus daha doğrusu bazı annelerde oluyomus lohusa depresyonuymus neyseki cok ılerı derece degıl senınse dedıgın gıbı bol su ıcıyorum karnım cok catladı ama bı sure sonra laser dusunuyorum ınsallahh destegın ıcın de cok tesekkurler :) dualarım seninle ınsallahh ıstedıgın kıloya ulasırsın :) UOTE="flove, post: 36620470, member: 548108"]Yarın spora başlıyorum bu kadar ara vermek yeter şimdiki hedefim 55 Kilo :) şu kadar zamanda vereceğim diye sınır koymuyorum kendime haftada dört gün spor yapacağım günde en az bir buçuk litre su içeceğim spor yaptığım günler daha da çok olabilir günde iki şişe maden suyu en az iki s.b. Yeşil çay içeceğim benim belirli bir diyetim yok sadece günde iki öğün yiyeceğim ara öğün olarakta meyve yerim şimdilik yapacaklarım bu kadar aklıma geliyo inşallah başarırım :) bu yolda benimle yürümek isteyen olursa buyrun beraber verelim kilolarımızı :)[/QUOTE]
Te
Te