• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 kilodan 60 kiloya indim bu süper bişey :)

Teşekkür ederim canım evet cok güzel bi duygu annelik :) sancım agrım ıglumu kycagıma alınca gecıyo :) bendeki bunalım her yeni annede oluyomus daha doğrusu bazı annelerde oluyomus lohusa depresyonuymus neyseki cok ılerı derece degıl senınse dedıgın gıbı bol su ıcıyorum karnım cok catladı :( ama bı sure sonra laser dusunuyorum ınsallahh destegın ıcın de cok tesekkurler :) dualarım seninle ınsallahh ıstedıgın kıloya ulasırsın :) UOTE="flove, post: 36620470, member: 548108"]Yarın spora başlıyorum bu kadar ara vermek yeter şimdiki hedefim 55 Kilo :) şu kadar zamanda vereceğim diye sınır koymuyorum kendime haftada dört gün spor yapacağım günde en az bir buçuk litre su içeceğim spor yaptığım günler daha da çok olabilir günde iki şişe maden suyu en az iki s.b. Yeşil çay içeceğim benim belirli bir diyetim yok sadece günde iki öğün yiyeceğim ara öğün olarakta meyve yerim şimdilik yapacaklarım bu kadar aklıma geliyo inşallah başarırım :) bu yolda benimle yürümek isteyen olursa buyrun beraber verelim kilolarımızı :)[/QUOTE]
Te

Teşekkür ederim canım evet cok güzel bi duygu annelik :) sancım agrım ıglumu kycagıma alınca gecıyo :) bendeki bunalım her yeni annede oluyomus daha doğrusu bazı annelerde oluyomus lohusa depresyonuymus neyseki cok ılerı derece degıl senınse dedıgın gıbı bol su ıcıyorum karnım cok catladı :KK43: ama bı sure sonra laser dusunuyorum ınsallahh destegın ıcın de cok tesekkurler :) dualarım seninle ınsallahh ıstedıgın kıloya ulasırsın :) UOTE="flove, post: 36620470, member: 548108"]Yarın spora başlıyorum bu kadar ara vermek yeter şimdiki hedefim 55 Kilo :) şu kadar zamanda vereceğim diye sınır koymuyorum kendime haftada dört gün spor yapacağım günde en az bir buçuk litre su içeceğim spor yaptığım günler daha da çok olabilir günde iki şişe maden suyu en az iki s.b. Yeşil çay içeceğim benim belirli bir diyetim yok sadece günde iki öğün yiyeceğim ara öğün olarakta meyve yerim şimdilik yapacaklarım bu kadar aklıma geliyo inşallah başarırım :) bu yolda benimle yürümek isteyen olursa buyrun beraber verelim kilolarımızı :)
Te[/QUOTE]
Evet canım duymuştum öyle bişey bazıları ağır geçiriyomuş o dönemi kolay bişey değil tabi ama böyle dışardan bakınca zorluklarından çok güzelliklerini görüyosun anneliğin :) ben zaten hep burda olacağım canım senide beklerim her zaman :)

Bu arada canım hamileyken çatlaklar için krem kullanmadın mı yoksa kullandığın halde mi çatlaklar oluştu :(

Gün içinde yediklerimi paylaşayım bir tane meyve, 2 tane kurabiye, dürüm çiğköfte yoğun çalıştığım için ancak tek öğünü zor yiyebildim.. Yarın fitnes günüm :)

Canım oncelikle tebrik ederim seni bende kilo konusunda rahatsızım ama benim durum farklı ben 10 gün önce sezeryan doğum yaptım 85 kiloyla doguma gırdım evevgeldıkten 3 gun sonra tartıldım 78 kiloydum karnım sarkık yarın korse almayı dusunuyorum :KK43: emzırdıgım ıcın de dıyet yapamıyorum dıyetısyene gıtmek ıcın de erken dıyolar nasıl yapacağım bilmiyorum :KK43:

canım benım emzırınce neden dıyet olmasın. dıyet aç kalmak degılkı sadece sıksık yıceksın az yıceksın hamur ısı tatlı falan yemıcen. bol su içiceksın...sebzede et tavukta meyvede var dıyetlerde. yanı senın sut vermenı engellıcek bır durum degılkı aksıne sutlenırsın emzırdıkcede zayıflarsın
bence hemen başla dıkkat etmeye cunku bıryerde duymustum anneler emzırırken 3,4 saat spor yapmıs gıbı kalorı harcarlar dıyodu. bıde saglıklı beslenırsen patır patır gıder kılolarrr

diyetler nasıl gidiyorr?? ben dün kaçamak yaptığım için bugün az yedim işte bugünkü menümm:
sabah:
yarım kase nestle nesfit (yarım bardam yarım yağlı sütle)
öğlen:
yeşil çay
2 bisküvi
akşam:
ton balıklı sandviç (tam buğday ekmeğiyle ve yarım konserve ton balığıyla)

gece olunca da dayanamadım bir fincan yeşil çayla special K'nın fesleğenli bisküvisinden yedim ayrıca bugün yarım saat zumba yarım saat leslie 45 dk cardio ve 45 dk pilates yaptım şu an yorgunluktan ölüyorum :KK51::KK51:

Bugün hem çok hareketli bi gündü hem bol sporlu hemde çok sıcak :) bol bol kalori yakıldı ama yediklerimi de yazıyım saat 2 de yarım tabak barbunya, bir yumurta, 2 dilim ekmek, 1 meyve..
Akşam yemeğinde de saat yedi de pide yedim

diyetler nasıl gidiyorr?? ben dün kaçamak yaptığım için bugün az yedim işte bugünkü menümm:
sabah:
yarım kase nestle nesfit (yarım bardam yarım yağlı sütle)
öğlen:
yeşil çay
2 bisküvi
akşam:
ton balıklı sandviç (tam buğday ekmeğiyle ve yarım konserve ton balığıyla)

gece olunca da dayanamadım bir fincan yeşil çayla special K'nın fesleğenli bisküvisinden yedim ayrıca bugün yarım saat zumba yarım saat leslie 45 dk cardio ve 45 dk pilates yaptım şu an yorgunluktan ölüyorum :KK51::KK51:
Canım ben yoğun çalıştığım için düzenli beslenemiyorum ama sporumu yapıyorum yediklerimede olabildiğince dikkat ediyorum bugün aynen bende çok yoruldum şu an yorgunluktan bi şey yapamıyorum valla yeşil çay demleyip içsem iyi olur :) maşallah sen çok iyi gidiyosun çok azimlisin ama bende kesin kararlıyım 55 kiloya ineceğim inşallah ;)

Canım ben yoğun çalıştığım için düzenli beslenemiyorum ama sporumu yapıyorum yediklerimede olabildiğince dikkat ediyorum bugün aynen bende çok yoruldum şu an yorgunluktan bi şey yapamıyorum valla yeşil çay demleyip içsem iyi olur :) maşallah sen çok iyi gidiyosun çok azimlisin ama bende kesin kararlıyım 55 kiloya ineceğim inşallah :KK66:

Kendi çapımda yapmaya çalışıyorum bi şeyler :) inşallah herkes istediği kiloya ulaşır :KK9::KK9:

Canım kullandım krem hatta bebe yagı badem yağı ama son ayımda catlafım sımdı bı eczacı dogum sonrası catlaklar ıcın krem tavsiye etti onu arastırıyorum mustela marka en azından catlaklar yeniyken müdahale edim diyorum belkı bı faydasi olur :) senin diyet nasıl gidiyor cpk sık gıremıyom nete gelen gıden cok oglum uyutmuyo bide hortlak gıbıyım ;)UOTE="flove, post: 36646858, member: 548108"]Te[/QUOTE]
Evet canım duymuştum öyle bişey bazıları ağır geçiriyomuş o dönemi kolay bişey değil tabi ama böyle dışardan bakınca zorluklarından çok güzelliklerini görüyosun anneliğin :) ben zaten hep burda olacağım canım senide beklerim her zaman :)[/QUOTE]
Ca

canım benım emzırınce neden dıyet olmasın. dıyet aç kalmak degılkı sadece sıksık yıceksın az yıceksın hamur ısı tatlı falan yemıcen. bol su içiceksın...sebzede et tavukta meyvede var dıyetlerde. yanı senın sut vermenı engellıcek bır durum degılkı aksıne sutlenırsın emzırdıkcede zayıflarsın
bence hemen başla dıkkat etmeye cunku bıryerde duymustum anneler emzırırken 3,4 saat spor yapmıs gıbı kalorı harcarlar dıyodu. bıde saglıklı beslenırsen patır patır gıder kılolarrr
Kendimce dik

Canım kullandım krem hatta bebe yagı badem yağı ama son ayımda catlafım sımdı bı eczacı dogum sonrası catlaklar ıcın krem tavsiye etti onu arastırıyorum mustela marka en azından catlaklar yeniyken müdahale edim diyorum belkı bı faydasi olur :) senin diyet nasıl gidiyor cpk sık gıremıyom nete gelen gıden cok oglum uyutmuyo bide hortlak gibiyim :KK66::):):):KK66::)

Canım kullandım krem hatta bebe yagı badem yağı ama son ayımda catlafım sımdı bı eczacı dogum sonrası catlaklar ıcın krem tavsiye etti onu arastırıyorum mustela marka en azından catlaklar yeniyken müdahale edim diyorum belkı bı faydasi olur :) senin diyet nasıl gidiyor cpk sık gıremıyom nete gelen gıden cok oglum uyutmuyo bide hortlak gıbıyım :KK66:UOTE="flove, post: 36646858, member: 548108"]Te
Evet canım duymuştum öyle bişey bazıları ağır geçiriyomuş o dönemi kolay bişey değil tabi ama böyle dışardan bakınca zorluklarından çok güzelliklerini görüyosun anneliğin :) ben zaten hep burda olacağım canım senide beklerim her zaman :)[/QUOTE]
Ca[/QUOTE]
Hadi ya Son ay çatlaması kötü olmuş benim bildiğim çatlaklar oluştuktan sonra geri düzelmiyo ama belkide eczacının dediği krem iyi gelir benim diyet iyi gibi spor baya yoruyor beni :) ama bir ay sonra etkisi gözle görülür oluyo :KK66: canım tabii gelen giden işler güçler bitmez şimdi müsait oldukça yaz ama bu arada kaç yaşındasın :)

kaıdn hastalıgı bol bende oyuzden sogan kürüne başladım ama arastırdımkı zayıflatıyormus dun onada başladım tavsıye ederım
sizde yapan varmı??

kaıdn hastalıgı bol bende oyuzden sogan kürüne başladım ama arastırdımkı zayıflatıyormus dun onada başladım tavsıye ederım
sizde yapan varmı??
Canım ben de duymuştum öyle bişey düşünüyorum aslında tam da sen mesaj attın bu konuda :) sen nasıl yapıyorsun faydasını nasıl gördün anlatırmısın

Bugün ki yediklerimi yazıyım sabah 3 dilim ekmek Kahvaltılık bir meyve
meyve
Akşam iki porsiyon meyve bir kase çorba
Şimdi de çayımı içeceğim o kadar :)

Canım ben de duymuştum öyle bişey düşünüyorum aslında tam da sen mesaj attın bu konuda :) sen nasıl yapıyorsun faydasını nasıl gördün anlatırmısın

öglen ve akşam yemeklerden yarım saat once. orta boy khve rengı kabuklu soganı 2-2.5 bardak kaynamıs suya atıyorsun bes dakıka daha kaynatıyorsun. ılık içiyorsun 15 gun yapıyorsun bunu. hastalanmana 15-20 gun kala başlarsan ıyı olur

ben daha yenı basladım ama cook duydum faydası olanı

Evet canım duymuştum öyle bişey bazıları ağır geçiriyomuş o dönemi kolay bişey değil tabi ama böyle dışardan bakınca zorluklarından çok güzelliklerini görüyosun anneliğin :) ben zaten hep burda olacağım canım senide beklerim her zaman :)
Ca[/QUOTE]
Hadi ya Son ay çatlaması kötü olmuş benim bildiğim çatlaklar oluştuktan sonra geri düzelmiyo ama belkide eczacının dediği krem iyi gelir benim diyet iyi gibi spor baya yoruyor beni :) ama bir ay sonra etkisi gözle görülür oluyo :KK66: canım tabii gelen giden işler güçler bitmez şimdi müsait oldukça yaz ama bu arada kaç yaşındasın :)[/QUOTE

aynen son ay catlaması kotu oldu :( eczaneye de hala gıdemedım konusmaya baska bı arkadasım var eczanede calısan sehır dısında bugun ona da sordum fayda etmez o kremler bosuna alma dedı ama bılemedım gercı sımdı ogluma bakıyorum hemen yanımda catlak falan kalmıyo aklımda :D ruh halım gel gıt ıcınde hala yanı :D spora vucudun ıyıce alıstıgında yorgunluk falan kalmıyo ınan ıyıce fıtlesınce saglık ıcın bırakamıcaksın o spru zaten merak etme :)
buarada ben temmuz 28 de 29 oldum :) 85 dogumluyum canım.. profılımde yanlıs kaydetmıstım uye olurken farklı gozukuo dogum tarıhım dogrusu 28 07 1985 :) ahh yaslanıyorum mu ne :D

Back