• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 kilodan 60 kiloya indim bu süper bişey :)

Selam canım 60.4 kiloyum diyetim iyi gidiyor bi An önce 50 leri görmek istiyorum çok giremiyor buraya da

vaov harika :) son 5 kilo bende çok yavaş gidiyor ve sinir edici bir şey. kilo verimini hızlandırmak için uyguladığınız taktikler var mı ?

Evet arkadaşlar kilomu yazayım yoğunluktan pek giremiyorum ama kilomu yazıyorum bugün tartıldım tam 59.6 kiloyum :) eski hedefimi çoktan geçtim yeni hedefime adım adım yürüyorum :)

Kilo bildirimi yapiyorum :KK31:
Baslangic tarihi / baslangic kilosu / suanki kilo / hedef 1 / hedef 2
01.09.2014 / 70kg / 67kg / 60kg / 55 kg:KK48:

Tekrar kilo bildirimi :)
Baslangic tarihi/Baslangic kilo/Suanki kilo/Hedef1/ Hedef2
01.09.201/70/66/60/55

F flove nerelerdesin?
nsl gidiyo?
Takipcinim biliyosun demi? kendime ornek aldim seni

Kilo bildirimi :KK31:
Baslangic kilo 70
Suanki kilo 65
Hedef 60

Merhaba tebrik ederim :) ben de geçen sene 10 kilo aldım ve 70 e çıktım çok fazla yediğim bir dönemdi ama aklım başıma geldi 1 senedir düzenli spor yapıyorum ekmek şeker tuzu kestim ama 1 kilo bile veremedim böyle olunca günde en az bir çikolatamı kesmemeye başladım çünkü verememek psikolojimi bozmaya başladı sorun çikolata mı yoksa metabolizmam mi çalışmıyor bilmiyorum ama hızlandırmak için neler yapabilirim önerileriniz var mı ?

Merhaba tebrik ederim :) ben de geçen sene 10 kilo aldım ve 70 e çıktım çok fazla yediğim bir dönemdi ama aklım başıma geldi 1 senedir düzenli spor yapıyorum ekmek şeker tuzu kestim ama 1 kilo bile veremedim böyle olunca günde en az bir çikolatamı kesmemeye başladım çünkü verememek psikolojimi bozmaya başladı sorun çikolata mı yoksa metabolizmam mi çalışmıyor bilmiyorum ama hızlandırmak için neler yapabilirim önerileriniz var mı ?
Bol su? ekmegi kesmek (2 dilim tam bugdayli ekmek), porsiyon dusurmek, 6dan sonra yememek :)
Vlh bunlar benim yaptigim hafta 1kg kaybediyorum bu sekilde ( masa basi calistigim icin hareketsizim)

ya kocaman bir çukulayta yiyorsun, ya başka cısss mamalar yiyorsun ya da metabolizmanda veya hormonlarında bozukluk var...

tekrar başladım flove.bozdum karatay dıyetını sımdı 1 aydır bozmadan devam edıyorum.167 boy.91 le basladım 85 kıloyum hedef 70 su an.cıkolatayı ekmeyı hayatımdan cıkardım.bıde trambolıne baslıcam hızlı verım dıye duraksamasın kılom

Canım oncelikle tebrik ederim seni bende kilo konusunda rahatsızım ama benim durum farklı ben 10 gün önce sezeryan doğum yaptım 85 kiloyla doguma gırdım evevgeldıkten 3 gun sonra tartıldım 78 kiloydum karnım sarkık yarın korse almayı dusunuyorum :KK43: emzırdıgım ıcın de dıyet yapamıyorum dıyetısyene gıtmek ıcın de erken dıyolar nasıl yapacağım bilmiyorum :KK43:
Mrb bende doğuma 83 ile girdim sanırım çıktığımda seninle aynıydık ama sezeryandan hemen sonra korse takamadım sadece bel içindi oda yukarı toplanıp dikişimi acıttı siz dizden göbek üstüne kadar alırsan iyi olur tavsiye yoksa diğrei tam bir acı

Bugün regl oldum ama yinede spora başladım üstümde bi şişkinlik vardı zaten tamda bugün olmam beni pes ettirmedi sabah tartıldım ve 61 kilo geldim olsun dedim bu hafta regl olsamda toparlayacağımı düşünüyorum haftaya pazartesi ye kadar hiç tartılmıyacağım :) ne yiyip içtiğimi de günün sonunda yazmayı planlıyorum çok azimliyim ve çok istiyorum 55 kiloya düşmeyi :)

canım ya ben çok çabuk sıkılıyorum ve bırakıyorum. 63 kilodan inemedim ya. sinir oluyorum. aslında çok abartı da yemiyorum ama 8-5 masa başı olunca hareket yok denecek kadar az. 58 olsam yeter ama yapamıyorum. ben 14 sayfayı tek tek okucam. sen de bana yardım edersen sevinirim. gün içerisinde neler yedin neler yaptın.

Canım Allah bagıslasın ben korse almaya gıttım loya ya yani bi iç giyim magazası bulunduğun ilde var mı diye ayrıntılı yazdım ordaki bi satış Elemanı bana sezeryan oldugum icin korse tavsiye etmedi iç dikişler e baskı yapar falan dedi durdu kadın satmak istemedi :) zaten uykusuz geceler gazlı oğlum gelen gıden derken 71 kiloya düştüm ama daha veremedim ewde mekıge baslıcam malum kıs yagmur camur dısarı cıkılmıyo bebekle sen ne zaman dogum yaptınUOTE="seher60, post: 38084395, member: 641730"]Mrb bende doğuma 83 ile girdim sanırım çıktığımda seninle aynıydık ama sezeryandan hemen sonra korse takamadım sadece bel içindi oda yukarı toplanıp dikişimi acıttı siz dizden göbek üstüne kadar alırsan iyi olur tavsiye yoksa diğrei tam bir acı[/QUOTE]
Ca

ben 2013 agustos da sezeryanla dogum yaptım.16 aylık oldu kızım. dikkat etmeye başladım yediklerime ama tam diyet değil sen daha yenisin sanırım.doğumdan ilk 4 ay sonra iyi kilo verdim süt yapmak iyi kilo verdiriyor. ama şu an yeniden aldım 67.7 yim

Back