• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 kilodan 60 kiloya indim bu süper bişey :)

merhaba :KK31: bende kılo vermeye ugrasıyorum....
flove bırbırımıze destek olalalım..amacım önce 55 sonra 50 kılo olmak:KK71:
suan kılom 58...boy 1 55 :cool: dıyet yapmam gerek sen nasıl verıyosun kılo ...dıyet mı yapıyorsun :KK65:
Hoşgeldin canım kilolarımız yakın sayılır :) ben spora gidiyorum haftada 4 gün bazen bi tanesine gidemiyorum çalıştığım için daha sonra günde iki öğün yiyorum bol sıvı şimdilik başka bişey yapmıyorum bugün tartılamadım haftaya pazartesi kilomu yazacağım inş 59 olurum haftaya bende önce 55 é inip sonra 52 ye inmek istiyorum bakalım sen neler yapıyorsun zayıflamak için bide yaşın kaç :)

Hoşgeldin canım kilolarımız yakın sayılır :) ben spora gidiyorum haftada 4 gün bazen bi tanesine gidemiyorum çalıştığım için daha sonra günde iki öğün yiyorum bol sıvı şimdilik başka bişey yapmıyorum bugün tartılamadım haftaya pazartesi kilomu yazacağım inş 59 olurum haftaya bende önce 55 é inip sonra 52 ye inmek istiyorum bakalım sen neler yapıyorsun zayıflamak için bide yaşın kaç :)
hoşbuldum canım..ya ne guzel calısımak ıyıdır :) bende evdeyım spor yapıyorum kardıo ve egzersızlerım var..yaşım 28 bende iki ögun yıyorum spor bol su..ama 58 de takılı kaldım veremıyorum...acaba elma yada patates dıyetı falan mı yapsam bu kılolar gıtse sevıncem :) sen kac yasındasın canım

Evet cnm haklısın esım anlıyor ve en büyük destekcım :)
Senin destegın ıcınde ayrıca cok tesekkur ederım :) QUOTE="flove, post: 36713485, member: 548108"]Canım bir apartman var aramızda annem oturuyo esım saglık sorunu yuzunden senelik ıznının bı haftasını bıkac ay once bnm ısrarımla kullanmıstı dogumda kalan bı haftasını ve ucgunluk dogum ıznını kullandı oara annem kaldı bende bı hafta kadar daha doğrusu bıgece arayla kaldı kalmadığı geceler kardesımı bırakıtodu gece efe uyandıgında ben tek basima uyutmata calısıyordum esım uyanıp yardım edıyodu esım ısbası yaptı annem kendi ewınde kalmaya basladi kardesim ıse basladı annem aksam ustu yada ogleden sonra gelıyo bı dus alıyorum o varken sonra gıdıyo gece ugruyo yemek yapamıyodum dıkıslerım cok acıyo hergun 2 3 saat uyuyabılıyorum :KK43: en buyuk destekcım esım... annem de dogum ıznım bıtsınde alım cocugu ben bakım dıye beklıyo aslında o kadar doluyum ki ilk günler cıkıp balkona aglardım esımle sımdı aglayamıyom bile. ..
sende kusura bakma ya burda bunları yazıyorum sana :KK43:[/QUOTE]

Ya saçmalama ne kusuru buraya sen istediğin zaman herşeyi yazabilirsin.. Eşinin sana destek olmasına çok sevindim emin ol başkaları yardım etseydi destek olsaydı eşin olmasaydı daha çok üzülürdün eşin seni anlıyo anlaşıyosanız herşeyi anlatırsın işe başlayınca hem bebek biraz büyümüş olur hemde sen kafanı dağıtırsın üzülme sakın zaten eminim sen şu anda çok mutlusun ama o kadar yoruldun ki ondan ağlıyorsun keşke annende biraz daha ilgilense ama boşver sen güçlü ol bu bi süreç ve geçecek[/QUOTE]
E

hoşbuldum canım..ya ne guzel calısımak ıyıdır :) bende evdeyım spor yapıyorum kardıo ve egzersızlerım var..yaşım 28 bende iki ögun yıyorum spor bol su..ama 58 de takılı kaldım veremıyorum...acaba elma yada patates dıyetı falan mı yapsam bu kılolar gıtse sevıncem :) sen kac yasındasın canım
Bende aynı senin gibiyim canım artık kilolar çok zor gidiyor ama zorda olsa gidecek.. Ben 21 yaşındayım bu arada nasıl Pro üye olunuyo :)

Çikolata cips ::) ilerleyen zamanda soğan kürüne başlayalım mı?

Bende aynı senin gibiyim canım artık kilolar çok zor gidiyor ama zorda olsa gidecek.. Ben 21 yaşındayım bu arada nasıl Pro üye olunuyo :)
yaa gencsın ne güzel :)
zayıflatıyor muymus canım sogan kürü

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. ÜNV. yıllarında 55-58 kilo aralığındaydım çalışmaya başlayınca 73 kiloya kadar çıktım. Geçen sene bazı sıkıntılardan dolayı yemek yiyemedim. 63 kiloya kadar düştüm ama şu an 66-67 arasında değişiyorum. Hedefim 55 kilo olmak. Herkese kolay gelsin :))

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. ÜNV. yıllarında 55-58 kilo aralığındaydım çalışmaya başlayınca 73 kiloya kadar çıktım. Geçen sene bazı sıkıntılardan dolayı yemek yiyemedim. 63 kiloya kadar düştüm ama şu an 66-67 arasında değişiyorum. Hedefim 55 kilo olmak. Herkese kolay gelsin :))
Hoşgeldin canım aramıza istersen bize katıl sende aklında bir şey varsa birlikte uygulayalım

Sağol tatlım. Bu kilo işi tamamen boğazla ilgili :D Ama benim gibi yemek için yaşıyorsanız zor tabi. Şekeri tamamen hayatınızdan çıkarmanız gerek. Ben tatlıyı sevmediğim için baya rahat kilo veriyorum. Zaten gün içinde yediğimiz her şeyde glikoz var cnm. Ekstra şekere gerek yok.Benim hedefim 55 kilo

Bende varim :)
Boy: 159cm
Kilo:69
Hedef:60 (ilk hedef)

Bol sanslar

Bende varim :)
Boy: 159cm
Kilo:69
Hedef:60 (ilk hedef)

Bol sanslar
Sende hoşgeldin canım bundan sonra zayıflamak için ne yaptığımızı buraya yazalım bide gün içinde neler yediğimizi akşam yazalım her pazartesi de kilo bildirimi yapalım ben çok merak ediyorum kilomu ama tartılmıyacağım pazartesi yi bekleyeceğim bende 70 den 60 a indim şimdiki hedefim 50 :) ama önce yarı hedefi gerçekleştirsem bile büyük başarı benim için Allah nasip ederse 55 kiloya inince fotoğraf yüklüyeceğim

Sende hoşgeldin canım bundan sonra zayıflamak için ne yaptığımızı buraya yazalım bide gün içinde neler yediğimizi akşam yazalım her pazartesi de kilo bildirimi yapalım ben çok merak ediyorum kilomu ama tartılmıyacağım pazartesi yi bekleyeceğim bende 70 den 60 a indim şimdiki hedefim 50 :) ama önce yarı hedefi gerçekleştirsem bile büyük başarı benim için Allah nasip ederse 55 kiloya inince fotoğraf yüklüyeceğim
Tesekkur ederim canim :KK50:. Sen aslinda ne guzel vermisin fazla kilolarini. Peki boyun kac? Insallah hedefine bir an once gelirsin. Ben neler yedigimi kabataslak yazabilirim :) :

-Sabah kalktigimda 7ye dogru bir dilim kepek ekmeginin arasina hergun farkli bisey koyup yiyorum.
-Buroda kafeme bile light seker kullaniyorum artik (6kalori):KK48:. Bolbol su.
-Ogle yemegim saat 12bucuga dogru evden getirdigim olculu sekilde yemek (mesela bugun pilav, kürili tavuk,az bisede cacik: hepsi bi tabagin icine sigacak sekilde+salata).
-Ara atistirmalarim oluyo (nane, kayisi kurusu vs)
-Aksam isten cikacagima yakin yani 5e dogru iki dilim kepek ekmeginin arasinda yine bisey olmasi sartiyla yiyorum.
-Eve gidince bise yemiyorum, yani 6dan sonra orucmusum gibi oluyo:KK48:

Pazartesi gelsin kilo bildirimi yapicam:KK50:.:KK65:

Sen neler yapiyosun? nsl besleniyosun

Tesekkur ederim canim :KK50:. Sen aslinda ne guzel vermisin fazla kilolarini. Peki boyun kac? Insallah hedefine bir an once gelirsin. Ben neler yedigimi kabataslak yazabilirim :) :

-Sabah kalktigimda 7ye dogru bir dilim kepek ekmeginin arasina hergun farkli bisey koyup yiyorum.
-Buroda kafeme bile light seker kullaniyorum artik (6kalori):KK48:. Bolbol su.
-Ogle yemegim saat 12bucuga dogru evden getirdigim olculu sekilde yemek (mesela bugun pilav, kürili tavuk,az bisede cacik: hepsi bi tabagin icine sigacak sekilde+salata).
-Ara atistirmalarim oluyo (nane, kayisi kurusu vs)
-Aksam isten cikacagima yakin yani 5e dogru iki dilim kepek ekmeginin arasinda yine bisey olmasi sartiyla yiyorum.
-Eve gidince bise yemiyorum, yani 6dan sonra orucmusum gibi oluyo:KK48:

Pazartesi gelsin kilo bildirimi yapicam:KK50:.:KK65:

Sen neler yapiyosun? nsl besleniyosun
Canım ben 160 boyunda kemikliyim yani kilomu göstermiyorum ama yinede olabilirsem 50 olmak istiyorum şimdilik 55 hedefim :) 21 yaşındayım çalıştığım için bazı günler tek öğün bile beslendiğim oldu benim herzaman uyguladığım şeyler çayı şekersiz içerim ama zayıflamak için değil severek günde bir tane şekersiz türk kahvesi içerim çok seviyorum ama zararlı olur die daha fazla içmiyorum bide bol su içmeye çalışıyorum bundan sonra yani yarın başlayacağım artık herzaman olmasada 3 öğün yapcam mesela sabah 2 yumurta haşlanmış 2 ceviz bir dilim ekmek domates salatalık öğlen 1 kase çorba meyve Akşam 1 kase çorba artı 1 tabak da yemek meyve yarın böyle bişey yapmaya başlayacağım :) bu arada senin yaşın kaç

Canım ben 160 boyunda kemikliyim yani kilomu göstermiyorum ama yinede olabilirsem 50 olmak istiyorum şimdilik 55 hedefim :) 21 yaşındayım çalıştığım için bazı günler tek öğün bile beslendiğim oldu benim herzaman uyguladığım şeyler çayı şekersiz içerim ama zayıflamak için değil severek günde bir tane şekersiz türk kahvesi içerim çok seviyorum ama zararlı olur die daha fazla içmiyorum bide bol su içmeye çalışıyorum bundan sonra yani yarın başlayacağım artık herzaman olmasada 3 öğün yapcam mesela sabah 2 yumurta haşlanmış 2 ceviz bir dilim ekmek domates salatalık öğlen 1 kase çorba meyve Akşam 1 kase çorba artı 1 tabak da yemek meyve yarın böyle bişey yapmaya başlayacağım :) bu arada senin yaşın kaç
Anliyorum canim umarim en kisa zamanda 55 olursun. Ben 24 yasindayim guzelim. Ben once 60 koydum kendime hedef, sonra 58 bakalim :)

aslinda benim hedefim senin oldugun durum suan :) 1.60 a 60 kilo bu ilk hedefim

aslinda benim hedefim senin oldugun durum suan :) 1.60 a 60 kilo bu ilk hedefim
Şu anda bu yaptığın diyetle 60 a çok rahat inersin bence ama 60 dan sonrası gitmiyor resmen

Çikolata cips ::) ilerleyen zamanda soğan kürüne başlayalım mı?
Benim eski iş yerinden arkadaşım soğan kürü yapmıştı. Sonra doktora gitti başka bir şey için doktor kızmıştı. Ama nedenini hatırlamıyorum. Çok fazla ödem attırdığı içindi sanırım ...

Benim eski iş yerinden arkadaşım soğan kürü yapmıştı. Sonra doktora gitti başka bir şey için doktor kızmıştı. Ama nedenini hatırlamıyorum. Çok fazla ödem attırdığı içindi sanırım ...
O zaman bende kısa süreli yaparım canım sağol mesela bir gün

Bugün yediklerimi yazıyım saat 15:00 da bir tabak makarna biraz önce 2 porsiyon meyve

Back