- 21 Eylül 2013
- 238
- 79
- 123
Te[/QUOTE]Teşekkür ederim canım evet cok güzel bi duygu annelik :) sancım agrım ıglumu kycagıma alınca gecıyo :) bendeki bunalım her yeni annede oluyomus daha doğrusu bazı annelerde oluyomus lohusa depresyonuymus neyseki cok ılerı derece degıl senınse dedıgın gıbı bol su ıcıyorum karnım cok catladıama bı sure sonra laser dusunuyorum ınsallahh destegın ıcın de cok tesekkurler :) dualarım seninle ınsallahh ıstedıgın kıloya ulasırsın :) UOTE="flove, post: 36620470, member: 548108"]Yarın spora başlıyorum bu kadar ara vermek yeter şimdiki hedefim 55 Kilo :) şu kadar zamanda vereceğim diye sınır koymuyorum kendime haftada dört gün spor yapacağım günde en az bir buçuk litre su içeceğim spor yaptığım günler daha da çok olabilir günde iki şişe maden suyu en az iki s.b. Yeşil çay içeceğim benim belirli bir diyetim yok sadece günde iki öğün yiyeceğim ara öğün olarakta meyve yerim şimdilik yapacaklarım bu kadar aklıma geliyo inşallah başarırım :) bu yolda benimle yürümek isteyen olursa buyrun beraber verelim kilolarımızı :)
Canım oncelikle tebrik ederim seni bende kilo konusunda rahatsızım ama benim durum farklı ben 10 gün önce sezeryan doğum yaptım 85 kiloyla doguma gırdım evevgeldıkten 3 gun sonra tartıldım 78 kiloydum karnım sarkık yarın korse almayı dusunuyorumemzırdıgım ıcın de dıyet yapamıyorum dıyetısyene gıtmek ıcın de erken dıyolar nasıl yapacağım bilmiyorum
Canım ben yoğun çalıştığım için düzenli beslenemiyorum ama sporumu yapıyorum yediklerimede olabildiğince dikkat ediyorum bugün aynen bende çok yoruldum şu an yorgunluktan bi şey yapamıyorum valla yeşil çay demleyip içsem iyi olur :) maşallah sen çok iyi gidiyosun çok azimlisin ama bende kesin kararlıyım 55 kiloya ineceğim inşallahdiyetler nasıl gidiyorr?? ben dün kaçamak yaptığım için bugün az yedim işte bugünkü menümm:
sabah:
yarım kase nestle nesfit (yarım bardam yarım yağlı sütle)
öğlen:
yeşil çay
2 bisküvi
akşam:
ton balıklı sandviç (tam buğday ekmeğiyle ve yarım konserve ton balığıyla)
gece olunca da dayanamadım bir fincan yeşil çayla special K'nın fesleğenli bisküvisinden yedim ayrıca bugün yarım saat zumba yarım saat leslie 45 dk cardio ve 45 dk pilates yaptım şu an yorgunluktan ölüyorum
Canım ben yoğun çalıştığım için düzenli beslenemiyorum ama sporumu yapıyorum yediklerimede olabildiğince dikkat ediyorum bugün aynen bende çok yoruldum şu an yorgunluktan bi şey yapamıyorum valla yeşil çay demleyip içsem iyi olur :) maşallah sen çok iyi gidiyosun çok azimlisin ama bende kesin kararlıyım 55 kiloya ineceğim inşallah
Kendimce dikcanım benım emzırınce neden dıyet olmasın. dıyet aç kalmak degılkı sadece sıksık yıceksın az yıceksın hamur ısı tatlı falan yemıcen. bol su içiceksın...sebzede et tavukta meyvede var dıyetlerde. yanı senın sut vermenı engellıcek bır durum degılkı aksıne sutlenırsın emzırdıkcede zayıflarsın
bence hemen başla dıkkat etmeye cunku bıryerde duymustum anneler emzırırken 3,4 saat spor yapmıs gıbı kalorı harcarlar dıyodu. bıde saglıklı beslenırsen patır patır gıder kılolarrr
Canım kullandım krem hatta bebe yagı badem yağı ama son ayımda catlafım sımdı bı eczacı dogum sonrası catlaklar ıcın krem tavsiye etti onu arastırıyorum mustela marka en azından catlaklar yeniyken müdahale edim diyorum belkı bı faydasi olur :) senin diyet nasıl gidiyor cpk sık gıremıyom nete gelen gıden cok oglum uyutmuyo bide hortlak gibiyim:):):) :)
Evet canım duymuştum öyle bişey bazıları ağır geçiriyomuş o dönemi kolay bişey değil tabi ama böyle dışardan bakınca zorluklarından çok güzelliklerini görüyosun anneliğin :) ben zaten hep burda olacağım canım senide beklerim her zaman :)[/QUOTE]Canım kullandım krem hatta bebe yagı badem yağı ama son ayımda catlafım sımdı bı eczacı dogum sonrası catlaklar ıcın krem tavsiye etti onu arastırıyorum mustela marka en azından catlaklar yeniyken müdahale edim diyorum belkı bı faydasi olur :) senin diyet nasıl gidiyor cpk sık gıremıyom nete gelen gıden cok oglum uyutmuyo bide hortlak gıbıyımUOTE="flove, post: 36646858, member: 548108"]Te
Canım ben de duymuştum öyle bişey düşünüyorum aslında tam da sen mesaj attın bu konuda :) sen nasıl yapıyorsun faydasını nasıl gördün anlatırmısınkaıdn hastalıgı bol bende oyuzden sogan kürüne başladım ama arastırdımkı zayıflatıyormus dun onada başladım tavsıye ederım
sizde yapan varmı??
Canım ben de duymuştum öyle bişey düşünüyorum aslında tam da sen mesaj attın bu konuda :) sen nasıl yapıyorsun faydasını nasıl gördün anlatırmısın
Ca[/QUOTE]Evet canım duymuştum öyle bişey bazıları ağır geçiriyomuş o dönemi kolay bişey değil tabi ama böyle dışardan bakınca zorluklarından çok güzelliklerini görüyosun anneliğin :) ben zaten hep burda olacağım canım senide beklerim her zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?