- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
valla süpersiniz ayakta alkışlıyorum sizi tebrik ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meğer ne kadarda çok mutluymuşum o zamanlar. okurken gözlerim doldu geçen sene şubatta 87 yi görmüşüm ben ve şu an tam 96 kiloyum. mezuniyetime istediğim gibi gidemeyince bıraktım tamamen yedim sadece yedim üzüldüm yedim sevindim yedim ağladım yedim hep yedim ve sonuç 96 kiloyum. kimseye değil kendime kızgınım iradesizliğim tutamadığım pis boğazımgerçekleemeyen hayaller ve bir zamanlar 87 kiloyum diye üzüldüğüm anları dehşet özledim şu dakikalar..10 kilo almış bi kat daha çirkinleşmiş halimle tekrar geldim üzgünüm kırgınım kendime içim yanıyor yüreğim paramparça bir sene öncesine göre 10 kilo almış halimle burdayım üzüntünün en dibine vurmuş durumda bu defa sanırım gerçekten çok üzüldüm hiç yemek yemek istemeyecek kadar çok. tabi bizamanlar ay bol oluyor artık diye sevindiklerimin içine giremeyince bi kere daha yüzleştim. evet pis kilolarım var onlar yüzünden mutsuzum üzgünüm..yine geldim tekrar yazdım buraya keşke mutlu haberleri vermiş olsaydım defalarca başlayıp vazgeçtim bu son olsun dediğim 239473865874648956945067340. kez kararım. burdayım bi kere daha denemek için desteğinize ihtiyacım var o kadar.hoşçakalın