• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 kilodan 60 kiloya indim bu süper bişey :)

Bi ara 7 kilo verdim canim ama bu aralar yine basladim almaya ya diyet listesi mi gerekiyor yoksa yediklerime mi dikkat etmeliyim ?
Mesela hatırla o yedi kiloyu nasıl verdin bak şimdi öyle belli bi diyet listesine uyulmuyo ya denedim en iyisi hangi yemek varsa onu az yiyeceksin kesinlikle Zayıflamanın tek yolu az yemek gerisi hikaye tamam spor yapmak bol su içmekte önemli ama yediklerine dikkat etmezsen bi işe yaramıyor ya kilo vermek bazı dönemler çok zor mesela benim şu an gitmiyo ya moralim bozuluyor ama yinede pes etmicem biraz daha vercem yarın mutlaka bi başlangıç yapalım canım seninle kilolarımızla yüzleşelim önce kendine bi hedef koy mesela 65 de hem gözünde büyümez sonra mesela önümüzde bayram var ona adapte olalım bayrama az kaldı zayıflamalıyım die

Ca
bu gn fena değildim yediklerimde...yeniden kendimi zayıf hayal edebiliyorum az önce yarım saat bisiklete bndm yarın kilolarımızı yazalım bakalımmmm
Tamam canım yarın kilolarımızı yazalım ve hedeflerimizi belirleyelim yarından sonra daha dikkatli olalım yediklerimizi yaptıklarımızı yazalım birbirimize fikir verelim hep yardımcı olalım şu anda aktif olarak katılan sen ben bide gamzeli girl üçümüz hep birbirimize destek olcaz

Mesela hatırla o yedi kiloyu nasıl verdin bak şimdi öyle belli bi diyet listesine uyulmuyo ya denedim en iyisi hangi yemek varsa onu az yiyeceksin kesinlikle Zayıflamanın tek yolu az yemek gerisi hikaye tamam spor yapmak bol su içmekte önemli ama yediklerine dikkat etmezsen bi işe yaramıyor ya kilo vermek bazı dönemler çok zor mesela benim şu an gitmiyo ya moralim bozuluyor ama yinede pes etmicem biraz daha vercem yarın mutlaka bi başlangıç yapalım canım seninle kilolarımızla yüzleşelim önce kendine bi hedef koy mesela 65 de hem gözünde büyümez sonra mesela önümüzde bayram var ona adapte olalım bayrama az kaldı zayıflamalıyım die
Tamam canm yarn başlayalim madem ben o kilolari cok rahat verdim aslnda yaa saat en gec 8 den sonra yemek isi bitiyodu bende sadece meyve yiyodum cokda rahattm şişkinlik falan olmuyodu

Ca

Tamam canım yarın kilolarımızı yazalım ve hedeflerimizi belirleyelim yarından sonra daha dikkatli olalım yediklerimizi yaptıklarımızı yazalım birbirimize fikir verelim hep yardımcı olalım şu anda aktif olarak katılan sen ben bide gamzeli girl üçümüz hep birbirimize destek olcaz
Tamam canim :) hadi bakalim hayrlisi

Bu sabah tartıldım tam 61 kiloyum ya inanmıyorum nasıl oluyo karnım hiç kalmadı o kadar dikkat ettim spor yaptım 59 u görürüm diyodum ama sadece 400 gr vermişim yinede pes etmiyorum bu hafta daha çok dikkat edeceğim

Bu sabah tartıldım tam 61 kiloyum ya inanmıyorum nasıl oluyo karnım hiç kalmadı o kadar dikkat ettim spor yaptım 59 u görürüm diyodum ama sadece 400 gr vermişim yinede pes etmiyorum bu hafta daha çok dikkat edeceğim
nee düüzel benim hedefim 60 ya..senn boyun kaç canım..
ben cuma günü dikkat etmeye başladım şu an 71.1 im
haftay 70 olursam iyi
gerçi diyette ilk günler hızlı gdiyo ve benim meto hızlı sağolsun
o yüzden belki 69 küsürleri de görürüm dikkate devam edersem tabi

sabah 1 peynirli üçgen börek şekersiz çay ve domatesle kahvaltı yaptım daha sonra ara olarak yne domates salatalık yedim şimdi yarım saat bisiklete bindim ve az sonra öğle yemeği ama canım pek istemiyo

nee düüzel benim hedefim 60 ya..senn boyun kaç canım..
ben cuma günü dikkat etmeye başladım şu an 71.1 im
haftay 70 olursam iyi
gerçi diyette ilk günler hızlı gdiyo ve benim meto hızlı sağolsun
o yüzden belki 69 küsürleri de görürüm dikkate devam edersem tabi
İnşallah görürsün bence canım ben bu hafta çok dikkat edeceğim haftaya 59 u görmek istiyorum benim boy 1.60 canım ama giyim tarzındanmı nedir daha uzun duruyorum senin boyun kaç

Bugün yediklerimi yazıyorum
11:00 bir kase çorba 3 yemek kaşığı tavuklu pilav
14:00 bir tane armut bir tane şeftali iki ceviz
16:00 üç y.k barbunya pilaki bir çikolata
19:00 yarım pide
Bugün tam 4 öğün yedim böylece bi sonraki öğünde daha tok hissediyorum bundan sonra elimden geldiğince 4 öğün yapmaya çalışacağım

İnşallah görürsün bence canım ben bu hafta çok dikkat edeceğim haftaya 59 u görmek istiyorum benim boy 1.60 canım ama giyim tarzındanmı nedir daha uzun duruyorum senin boyun kaç
aynen bende 1.60 bende uzun duruyorum sanki ve beni daha zayıf sanıyolar nedense .
1 hafta boyunca tartılmayım diye tartıyı kaldırdım bugn..dikkat edip haftya 69 u görmek istiyorum..
ben bu diyet işini seviyorum aslında

Bugün yediklerimi yazıyorum
11:00 bir kase çorba 3 yemek kaşığı tavuklu pilav
14:00 bir tane armut bir tane şeftali iki ceviz
16:00 üç y.k barbunya pilaki bir çikolata
19:00 yarım pide
Bugün tam 4 öğün yedim böylece bi sonraki öğünde daha tok hissediyorum bundan sonra elimden geldiğince 4 öğün yapmaya çalışacağım
kahvaltı yapmadın mı sabah...
ben 6 öğün yapıyorum belki bende haftya 4 denerim..

aynen bende 1.60 bende uzun duruyorum sanki ve beni daha zayıf sanıyolar nedense .
1 hafta boyunca tartılmayım diye tartıyı kaldırdım bugn..dikkat edip haftya 69 u görmek istiyorum..
ben bu diyet işini seviyorum aslında
Neden seviyosun heyecanlımı oluyo :) hadi bakalım haftaya bende 59 u görmek istiyorum ya haftada bir tartılmak en doğrusu zaman geçmiyor o ayrı bu arada gamzeli girl hiç yazmadı yazacaktı acaba işimi çıktı yoksa diyeti mi başladı :(

kahvaltı yapmadın mı sabah...
ben 6 öğün yapıyorum belki bende haftya 4 denerim..
Canım geç utanmıştım hemde canım yemek istedi yoksa 1 de.de uyansam kahvaltıyı severim en sevdiğim öğün :)

Be
Evet arkadaşlar ben Lise bittikten sonra ne oldu nasıl oldu anlamadım aslında düşününce hiç dikkat etmediğimi ve hareketsiz bi yaşamım olduğunu anlıyorum geçen sene mayıs ayında tartıya bi çıktım tam 70 kiloyum hiç bu kadar Kilo almamıştım şok oldum etrafımdaki herkes hep aynı kiloda olsam bile her görmelerinde aa çok Kilo atmışsın diyorlardı bende gülümsüyor takmıyormuş gibi yapıyordum ama Zayıflamayı deli gibi istiyordum neler yapmıyordum sirkeli sular beşi bi yerde çaylar elma diyetleri hiç bişey yememeler ama buna rağmen hemen Kilo veremiyordum sonra üzülüp birsürü şey yiyordum ve verdiklerimi de fazlasıyla geri alıyordum çok mutsuzdum diyeceksiniz bi On Kilo bu kadar mı mutsuz eder evet eder boyun 160 bile değilse ama sen 70 kiloysan üstelik daha 20 yaşındaysan eder.. Sonra tam bir yıl sonra yani bu yıl mayıs ayında 60 kiloya indim biraz geç oldu ama olsun sonuçta başardım :) nasıl mı oldu başta 70 kiloyu görünce kesin bi başlangıç yaptım zaten ilk 3 Kilo hızla gitti sonra o kadar hafiflediğimi hissettim ki bir iki Kilo daha verdim baktım artık kimse kilomu yüzüme çarpmıyo 63 Kilo oldum eski kıyafetlerin hepsi bol geliyordu yeni üstüme oturan kıyafetlerden giymeye başlayınca herkes aa ne kadar Zayıfladın ne yaptın böyle dedi çok sabrettim 63 ten sonra 60 a o kadar zor indimki en uzunu da bu sürdü artık herkes sen git gide zayıflıyosun ya böyle çok iyi oldun daha zayıflama diyenler bile oldu evet sonunda 10 Kilo verdim ve durdum diyeti de bıraktım ama hiç almadım geri çok şükür şu anda boyum lâ kilom çok normal duruyo herkes eskiden de güzeldin ama şimdi ayrı bi havan var diyo gerçekten de öyle şu An Ne giysem yakıştırarak giyiyorum ve kimse bana 60 kilosun demiyo en fazla 55 gözüktüğümü söylüyor galiba bu durumu kemikli olmama ve spor yaparak sıkı olmama borçluyum :) sevgilim de bu halimi çok beğeniyo sağolsun sen böyle çok iyisin daha zayıflama diyo ama ben yakında evlenmeyi düşünüyoruz biraz daha zayıflamak istiyorum pazartesi günü tekrar spora ve diyete başlayacağım soru sormak isteyen olursa memnuniyetle cevaplarım biraz uzun oldu ve yazım hatalarım olduysa kusuruma bakmayın :)[/QUOTEY

Önce
Evet arkadaşlar ben Lise bittikten sonra ne oldu nasıl oldu anlamadım aslında düşününce hiç dikkat etmediğimi ve hareketsiz bi yaşamım olduğunu anlıyorum geçen sene mayıs ayında tartıya bi çıktım tam 70 kiloyum hiç bu kadar Kilo almamıştım şok oldum etrafımdaki herkes hep aynı kiloda olsam bile her görmelerinde aa çok Kilo atmışsın diyorlardı bende gülümsüyor takmıyormuş gibi yapıyordum ama Zayıflamayı deli gibi istiyordum neler yapmıyordum sirkeli sular beşi bi yerde çaylar elma diyetleri hiç bişey yememeler ama buna rağmen hemen Kilo veremiyordum sonra üzülüp birsürü şey yiyordum ve verdiklerimi de fazlasıyla geri alıyordum çok mutsuzdum diyeceksiniz bi On Kilo bu kadar mı mutsuz eder evet eder boyun 160 bile değilse ama sen 70 kiloysan üstelik daha 20 yaşındaysan eder.. Sonra tam bir yıl sonra yani bu yıl mayıs ayında 60 kiloya indim biraz geç oldu ama olsun sonuçta başardım :) nasıl mı oldu başta 70 kiloyu görünce kesin bi başlangıç yaptım zaten ilk 3 Kilo hızla gitti sonra o kadar hafiflediğimi hissettim ki bir iki Kilo daha verdim baktım artık kimse kilomu yüzüme çarpmıyo 63 Kilo oldum eski kıyafetlerin hepsi bol geliyordu yeni üstüme oturan kıyafetlerden giymeye başlayınca herkes aa ne kadar Zayıfladın ne yaptın böyle dedi çok sabrettim 63 ten sonra 60 a o kadar zor indimki en uzunu da bu sürdü artık herkes sen git gide zayıflıyosun ya böyle çok iyi oldun daha zayıflama diyenler bile oldu evet sonunda 10 Kilo verdim ve durdum diyeti de bıraktım ama hiç almadım geri çok şükür şu anda boyum lâ kilom çok normal duruyo herkes eskiden de güzeldin ama şimdi ayrı bi havan var diyo gerçekten de öyle şu An Ne giysem yakıştırarak giyiyorum ve kimse bana 60 kilosun demiyo en fazla 55 gözüktüğümü söylüyor galiba bu durumu kemikli olmama ve spor yaparak sıkı olmama borçluyum :) sevgilim de bu halimi çok beğeniyo sağolsun sen böyle çok iyisin daha zayıflama diyo ama ben yakında evlenmeyi düşünüyoruz biraz daha zayıflamak istiyorum pazartesi günü tekrar spora ve diyete başlayacağım soru sormak isteyen olursa memnuniyetle cevaplarım biraz uzun oldu ve yazım hatalarım olduysa kusuruma bakmayın :)
liklr tebrikler canm darısı bnm başma inş bnde lise dönmim de cok zayftım üni de sldım çok en don 73 görünce ve kıyafetlerin hiç olmamaya başlayınca bŞladm diyete şimdi 69 kiloyum daha da vericem inş hedefm 55 inşallah ulşa bilirm sen nasıl zayfladın neler yaptın önerilerin var mı.

bu günlük te öğünlerm iyi gdiyo ama su pek içemedim ya ve bisikletede binmek istemiyo caanım belki ip atlarım diyorum

Önce

liklr tebrikler canm darısı bnm başma inş bnde lise dönmim de cok zayftım üni de sldım çok en don 73 görünce ve kıyafetlerin hiç olmamaya başlayınca bŞladm diyete şimdi 69 kiloyum daha da vericem inş hedefm 55 inşallah ulşa bilirm sen nasıl zayfladın neler yaptın önerilerin var mı.
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sende başarırsın ben çok hareketli bi yaşam tarzına girmiştim yediklerimede uzun vadede dikkat ettim yavaş yavaş verdim ama şu anda asla eskiden yediğim kadar yiyemem galiba midem küçüldü :) belli bişey yapmadım ama çok çalıştım zayıflamak için ve dahada şu an 5 kilom var

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sende başarırsın ben çok hareketli bi yaşam tarzına girmiştim yediklerimede uzun vadede dikkat ettim yavaş yavaş verdim ama şu anda asla eskiden yediğim kadar yiyemem galiba midem küçüldü :) belli bişey yapmadım ama çok çalıştım zayıflamak için ve dahada şu an 5 kilom var

flove selamlar nasıl gidiyor kaç kilosun şuanda?

Back