- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
- Konu Sahibi Canangul133
-
70 ay ne ablacım. 6 yaşında çocuk işte tek tek hesaplıyorum bide kaç yaşında oluyo diye. Ama önceden 65 ay sınırı vardı. Şuan sınırı kaça çektiler bilmiyorum. Birde çocuğunuz kasım doğumlu okul eylülde açılıyor. Belki yaştan kaçırabilir bu seneyiHerkese merhaba,
Oğlum 29 Kasım 2018 doğumlu. Bu yıl anaokulu mu. İlkokulamı gitmeli.
Yani Eylül ayı itibariyle 70 aylık olacak. Bu konuda eşim ile anlaşamıyoruz. Kv de okula gönder deyip duruyor. Öğretmen arkadaşlardan tavsiye alabilir miyiz.
Bence göndermeyin çoğu eğitimcinin görüşü bu şekilde oluyor zaten. Biz arkadaşımın çocuğu için bu konuda görüş aldık oda 2018 ekim doğumlu anaokulu tavsiyesinde bulundular.Herkese merhaba,
Yani Eylül ayı itibariyle 70 aylık olacak. Bu konuda eşim ile anlaşamıyoruz. Kv de okula gönder deyip duruyor. Öğretmen arkadaşlardan tavsiye alabilir miyiz.
Çok teşekkür ederim.İlkokula başlarken ay hesabı yapılır. Fikri olmayanlar yorum yazmak zorunda değil.
Ben kızımı gönderdim 70 aylıkken, 4.sınıfa geçti bir problem yaşamadık bu zaman kadar. Anaokulunda özellikle gidebileceği söylenmişti. Biraz çocuğa göre de hareket etmek gerekiyor.
72 tam 6 oluyor. Okullar eylulde acildigi icin eylul ekim kasim aralik 2018 liler tam 6 olmuyor. O yuzden onlara bir yil erteleme hakki taniyor devlet. Konu sahibi bunu soruyor.70 ay kaç yaş oluyor
Oyle hesaplaniyormus işte, o yuzden ay yaziliyor70 aylık nedir yahu? Bir yaşına kadar aylık denilir çünkü yaşı yoktur. Ama yaş almış çocuğa da aylık demek hala çok saçma
Teşekkür ederim.Bir öğretmen olarak eğer zorunluluk yoksa göndermeyin derim.Geç başlayan çocuklar zeka olarak çok iyi olmasalar bile diğerlerinden algılama olarak daha önde oldukları için hep bir özgüvenle devam ediyorlar .
Teşekkürler bilgi için72 tam 6 oluyor. Okullar eylulde acildigi icin eylul ekim kasim aralik 2018 liler tam 6 olmuyor. O yuzden onlara bir yil erteleme hakki taniyor devlet. Konu sahibi bunu soruyor.
Bundan 7 yıl önce bende sizin gibi arada kalmıştım. anaokulu öğretmeni gönderebilirsiniz demişti ama biz eşimle ömür boyu okuyacak zaten bir yıl geç gitsin deyip göndermedik. Hiç pişman olmadık. Oğlum malesef seneye Eylül de 74 aylik olacak mecburi gitmesi gerekecek keşke onu da erteleyebilsem.Herkese merhaba,
Herkese merhaba,
Matematik öğretmeniyim aynı durumdaki kızımı göndermemiştimHerkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?