70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Değişik bi insanmış gerkçekten. Tabi ki beğenmek zorunda değil ama susmayı bilcek. Bana öyle bi hediye gelse ve beğenmesem hiç çaktırmam şahsen. Teşekkürünü etceksin gitceksin. Sonra ister kullan ister kullanma. Kusura bakma da biraz arkadaşın kabaymış o konularda. Üzüldüm ama senin için. Kötü bi durum ben olsam bende çok üzülürdüm.

canim bence o kalori ile zayifliyanlar icin simdik biz saglikli besleniyoruz mesela
sabah: yumurta domates salatalik turp zeytin yapsa en fazla 300 kalori yapar
ara: 10 badem findik 100
öglen: tavuk balik yesen 200
ara: elma 70 küsür
aksam: corba salata yogurt yersen diyelim 200-300
burdaki menü bile 900 kaloriyi gecmiyo mesela ama doyurucu yedin seye bagli yani simdi gider bi döner dürüm yersen 600 kaloriye üstüne bir dilim baklava etti bile 1000 kalori yani bütün gün o iki seyle kilo verilmeyebilir :26: anlatamadim herhalde karisik oldu biraz
tebrikler canim
hep görüyordum sorduklarini bilmedigim icin cevaplamadim bu sefer siklarin hepsi cevaplayayim dedim evet seker burdan aliyorum
yok canim ya gecer ama isallah sagol tatlim
ballim benim ya benim arkadasim senin gibi ince düsüncek hic öyle sey yaparmiyim takarim bile nevar sanki gicik sey takma sen onu kendini pek bi beyenmislik yapiyor herhalde sen bana yap ben takarim foto bile eklerim ballim sekerim bak nediycem aldinmi geri kolyeyi bidaha gördügünde de arkadasimin cok hosuna gitti takip duruyor iyikide ona vermisim de gicika
:105::105::105::105::105::105:

canim inan okadar kötüde degiil yaptigim

yani al tesekkür et istemezsen kullanma

baskasi olsa bu durumda sinirlenir

ama beni böyle durumlar cook üzer su anda midem agriyo

ahh suzim ahh ben niye böyleyim yaa
evet aldim kolyeyi áldim ama ne dedim biliyomusun :26:
tamam ben sana baska yaparim diyorum bide ya

Bende diyorum neden kimse sorularıma cevap vermiyo. Bi an umursanmadığımı düşündüm valla Saol canım cevaplar için.

canim inan okadar kötüde degiil yaptigim

yani al tesekkür et istemezsen kullanma

baskasi olsa bu durumda sinirlenir

ama beni böyle durumlar cook üzer su anda midem agriyo

Hiiiç üzülme böyle insanlar için. Kendini yormuş olursun canım. Sana geri mi verdi peki kolyeyi ?

ahh suzim ahh ben niye böyleyim yaa
evet aldim kolyeyi áldim ama ne dedim biliyomusun :26:
tamam ben sana baska yaparim diyorum bide ya

yapma ballim dersin olmadi arkadasim en iyisi kolye al sen simdi onuda begenmesin belli mi olur sana diye sakasina carp lafi
ballim ya sen öyle bir kisiligi oldugunu anlamadinmi sekerim :26: ben öyle bir huy sesdimmi fazla icli disli olmam sen daha bi fokur fokur civil civil kaynayan birisin sanirsam ballim daha cabuk herkese kucak acansin herhalde sIkma canini diycem ama kirmis seni bende olsam kirilirim ya üff sinir oldum ona ya

yok canim tartim olsa tartip söylerdim resmini bile cekerdim birsey degil seker birbirimize yardim edecez böyle

Eki Görüntüle 401758

sunlara bakin kizlar biri dünün önceki günü sis oldugumda cekindigim karnim sanki 8 aylik hamile gibi öbürüde bugün ben niye böyle sisiyorum acaba :44:
herkes mi böyle siskinim degince benim gibi oluyor yoksa bendemi var bi sorun acaba :44:

ben aldim canim
birde tamam sana baska yaparim diyorum

yok suzim bende seciciyimdir aslinda ama iste malesef oluyo böyle seyler...

İyi Geceler suzim
Herkese iyi geceler
Yok bebeğim donmedim hala bursadayim
Çocuklarla kocis bugün beni almak için geldi
Saliya kdr burdayim bebeğim

Bende böyle şişiyorum canım yalnız değilsin Bende öyle hamile göbeği gibi göbeğim var.

ben aldim canim

Bence hiç yapma. Niye öyle dedin ki keşke sadece alsaydın gitseydin. Delüüüüüüüüüüü o kim oluyomuşta bizim balkaymağımızı üzüyomuş

ben aldim canim

sen hatirlatmazsan unutturmu yoksa sana dermi hani benim kolye diye ballim
unutursa ne alla yapmazsin sende unutmus gibi yaparsin avcunu yalasin
ha hatirlatirsa veresin varsa ver ama busefer de birsey derse susma ballim yapmiyorum arkadasim bundan sonra de yada birde sen yapta ben takayim de gerci o yapmayida beceremiyordur da

bendede oluyo suzim :26:
ama biseye dikkat ettim beyaz ekmek yersem benimki dahada bi sisiyo:26:
İyi Geceler suzim
Herkese iyi geceler
iyigeceler canim bursadamisin :26:

yok yapmicam zaten ay sagol canim

Bendede bazen şişkinlik olur ama seninki kdr değil suzim
Acaba kistten mioluyo
Suzi bu hf 1 kg vermisin tebrikler
Sakın haftaya artı çıkayım deme tatlım

İyi Geceler suzim
Herkese iyi geceler
evini özledinmi zerramm yoksa rahatin iyimi canim hehe nekadar konusmuslardir seni
Bende böyle şişiyorum canım yalnız değilsin Bende öyle hamile göbeği gibi göbeğim var.

iyi bari sevindim gel sis arkadasim yamacima

yapmicam artik suzim kusura bakmasin

evini özledinmi zerramm yoksa rahatin iyimi canim hehe nekadar konusmuslardir seni

iyi bari sevindim gel sis arkadasim yamacima

Bi hafta şişim zaten suziş. Birazda sen şiş. Benim ki incek bi kaç güne inşallah

Balkaymak'ım sende üzülme canım. Haddini bilmeyen insan türü işte. Fazla muhattab olma bırak gitsin.

Neyse kızlar ben yatıyorum. Kaç gündür asosyalim. Yarın biraz insan içine çıkcam işlerim var yarın. Erkenden yatayım.

Öpüyorum hepinizi İyi geceler...

bendede oluyo suzim :26:
ama biseye dikkat ettim beyaz ekmek yersem benimki dahada bi sisiyo:26:
iyigeceler canim bursadamisin :26:

yok yapmicam zaten ay sagol canim
ama yemedim herhalde beyaz ekmek :44: bizim isarkadasi da acaba laktos a karsi mi oluyor diyor bana yani süt yogurtlardan diyo
Bendede bazen şişkinlik olur ama seninki kdr değil suzim
Acaba kistten mioluyo
Suzi bu hf 1 kg vermisin tebrikler
Sakın haftaya artı çıkayım deme tatlım
kist düsmüsdür isallah zerram :26: 5inci ayda gidecem doktora ben regl oldum sen izindeyken :26: onlan birlikde gitmisdir diye düsünüyordum :44:
cok sagol zerram isallah cikmam artik eger cikarsam cidden aglarim herhalde bugün biraz kacirdim sonracigima bir kagit a yazdim CUMA KACAMAK YAPILDI kacamak hakki bitti diye ve buzdolapina magnetle tutturdum
yapmicam artik suzim kusura bakmasin
ha söyle yapma afferim avcunu yalasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…