- 30 Aralık 2011
- 5.328
- 9
bazen insanlari anlamakda zorlaniyorum
bugün bir arkadasla bulustuk
onun icin kolye yaptim
ve götürdüm önce sanki orali olmadi gibi tavirlar
sonrada dedimki eger begenmiyosan surayi cikaralim felan cikar dedi cikardim bir seyini
neyse ay böyle oldumuki felan dedim
ne dese iyi
ben bunu kullanmam dedi :26::26:
ay okadar üzüldümki
begenmek zorunda degil elbet ama insan tesekkür eder ve alir
sonra takmazsan takma ....
slm kızlr bugunku menum bir bakın kele
sabah
elma su
kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
zeytin salatasından 2 kasık
yarım kk peynir
haslanmıs yumurta
1 tatlı kasığı acuka
ara
1 yeşil elma
öğle
1 su bar. nesfit 1 su bardağı süt
aksam
patates ezmesinden 2 kasık
1 kase cacık
ara
11 badem 5 fındık
form cay
yesil elma ve kivi
1,5 litre su 1 kupa y.çay
azmime hayranım kızlar bugun misafirv vardı bebişimi görmeye geldiler ve gelirkende en sevdiğim tatlıdn getirmişlerağladım resmen poseti görünce yaa...ama yemedim onlara ikram etmekle kaldım sadece
canim bence o kalori ile zayifliyanlar icin simdik biz saglikli besleniyoruz meselaya kızlar bişey soracağım bir yerde yazıyor 1000 kalorinin altında kalmayın diye ama benim tüm gün yediklerim 800 kalori falan acaba hata mı yapıyorum bilemedim ki kilo kaybı lmuyormus öyle olunca:26::26::26::26:
tebrikler canimSelam canlar
başlangıç:74
geçen hafta:71
bu hafta:69.2
giden:1.800 kg
Toplam giden:4.8
hedef:60
aslında hedefim bu hafta en az 2 kg idi.ama evde tadilat var.gelen gidende oldu.zaman zaman düzensiz beslenmelerim oldu malesef.bunada şükür.6 lı rakamlara geçtim şükür.bida 7' yi görmek istemiyom.
Dediğim gibi bikaç gündür tadilat,temizlik derken girip günlük menülerimi paylaşamadım.ama şu işler bi bitsin.sonra buralardayım inş.
çok yorgunum şu anda.geçmişede bakamadım fazla.umarım herkesin kilocuklarından gitmiştir fazla fazla.
Görüşmek üzere.iyi geceler cümleten
hep görüyordum sorduklarini bilmedigim icin cevaplamadim bu sefer siklarin hepsi cevaplayayim dedimUyumuyor mu senin küçük bıcırık ? Ona oyun alanı yarat sen en iyisi. O arada spor yap ben hergün bu hareketleri yapıyorum.Daha yeni başladım.
O yüzden faydası konusunda bişey diyemem ama ter attırıyo kesinlikle.
Teşekkür ederim canımNe kadar azcıkmış o yaa
Cevaplar için teşekkürler canım senin yoğurt bizim buralı değil galiba. Değerlendirmeye alamadım ondan
Hala iyileşmedin mi sen canım ya...Doktor tam dayaklıkmış. Geçmiş olsun tekrar.
ballim benim ya benim arkadasim senin gibi ince düsüncek hic öyle sey yaparmiyim takarim bile nevar sanki gicik sey takma sen onu kendini pek bi beyenmislik yapiyor herhaldebazen insanlari anlamakda zorlaniyorum
bugün bir arkadasla bulustuk
onun icin kolye yaptim
ve götürdüm önce sanki orali olmadi gibi tavirlar
sonrada dedimki eger begenmiyosan surayi cikaralim felan cikar dedi cikardim bir seyini
neyse ay böyle oldumuki felan dedim
ne dese iyi
ben bunu kullanmam dedi :26::26:
ay okadar üzüldümki
begenmek zorunda degil elbet ama insan tesekkür eder ve alir
sonra takmazsan takma ....
:105::105::105::105::105::105:
Değişik bi insanmış gerkçekten. Tabi ki beğenmek zorunda değil ama susmayı bilcek. Bana öyle bi hediye gelse ve beğenmesem hiç çaktırmam şahsen. Teşekkürünü etceksin gitceksin. Sonra ister kullan ister kullanma. Kusura bakma da biraz arkadaşın kabaymış o konularda. Üzüldüm ama senin için. Kötü bi durum ben olsam bende çok üzülürdüm.
ahh suzim ahh ben niye böyleyim yaa
canim bence o kalori ile zayifliyanlar icin simdik biz saglikli besleniyoruz mesela
sabah: yumurta domates salatalik turp zeytin yapsa en fazla 300 kalori yapar
ara: 10 badem findik 100
öglen: tavuk balik yesen 200
ara: elma 70 küsür
aksam: corba salata yogurt yersen diyelim 200-300
burdaki menü bile 900 kaloriyi gecmiyo mesela ama doyurucu yedin seye bagli yani simdi gider bi döner dürüm yersen 600 kaloriye üstüne bir dilim baklava etti bile 1000 kalori yani bütün gün o iki seyle kilo verilmeyebilir :26: anlatamadim herhaldekarisik oldu biraz
tebrikler canim
hep görüyordum sorduklarini bilmedigim icin cevaplamadim bu sefer siklarin hepsi cevaplayayim dedimevet seker burdan aliyorum
yok canim ya gecer ama isallahsagol tatlim
ballim benim ya benim arkadasim senin gibi ince düsüncek hic öyle sey yaparmiyim takarim bile nevar sanki gicik sey takma sen onu kendini pek bi beyenmislik yapiyor herhaldesen bana yap ben takarim foto bile eklerim ballim sekerim bak nediycem aldinmi geri kolyeyi bidaha gördügünde de arkadasimin cok hosuna gitti takip duruyor iyikide ona vermisim de gicika
canim bence o kalori ile zayifliyanlar icin simdik biz saglikli besleniyoruz mesela
sabah: yumurta domates salatalik turp zeytin yapsa en fazla 300 kalori yapar
ara: 10 badem findik 100
öglen: tavuk balik yesen 200
ara: elma 70 küsür
aksam: corba salata yogurt yersen diyelim 200-300
burdaki menü bile 900 kaloriyi gecmiyo mesela ama doyurucu yedin seye bagli yani simdi gider bi döner dürüm yersen 600 kaloriye üstüne bir dilim baklava etti bile 1000 kalori yani bütün gün o iki seyle kilo verilmeyebilir :26: anlatamadim herhaldekarisik oldu biraz
tebrikler canim
hep görüyordum sorduklarini bilmedigim icin cevaplamadim bu sefer siklarin hepsi cevaplayayim dedimevet seker burdan aliyorum
yok canim ya gecer ama isallahsagol tatlim
ballim benim ya benim arkadasim senin gibi ince düsüncek hic öyle sey yaparmiyim takarim bile nevar sanki gicik sey takma sen onu kendini pek bi beyenmislik yapiyor herhaldesen bana yap ben takarim foto bile eklerim ballim sekerim bak nediycem aldinmi geri kolyeyi bidaha gördügünde de arkadasimin cok hosuna gitti takip duruyor iyikide ona vermisim de gicika
canim inan okadar kötüde degiil yaptigim
yani al tesekkür et istemezsen kullanma
baskasi olsa bu durumda sinirlenir
ama beni böyle durumlar cook üzer su anda midem agriyo
ahh suzim ahh ben niye böyleyim yaa
evet aldim kolyeyi áldim ama ne dedim biliyomusun :26:
tamam ben sana baska yaparim diyorum bide ya
Bende diyorum neden kimse sorularıma cevap vermiyo. Bi an umursanmadığımı düşündüm valla Saol canım cevaplar için.
Hiiiç üzülme böyle insanlar için. Kendini yormuş olursun canım. Sana geri mi verdi peki kolyeyi ?
ben aldim canimBende diyorum neden kimse sorularıma cevap vermiyo. Bi an umursanmadığımı düşündüm valla Saol canım cevaplar için.
Hiiiç üzülme böyle insanlar için. Kendini yormuş olursun canım. Sana geri mi verdi peki kolyeyi ?
yapma ballimdersin olmadi arkadasim en iyisi kolye al sen simdi onuda begenmesin belli mi olur sana diye sakasina carp lafi
ballim ya sen öyle bir kisiligi oldugunu anlamadinmi sekerim :26: ben öyle bir huy sesdimmi fazla icli disli olmam sen daha bi fokur fokur civil civil kaynayan birisin sanirsam ballimdaha cabuk herkese kucak acansin herhalde sIkma canini diycem ama kirmis seni bende olsam kirilirim ya üff sinir oldum ona ya
Eki Görüntüle 401758 Eki Görüntüle 401759
sunlara bakin kizlar biri dünün önceki günü sis oldugumda cekindigim karnim sanki 8 aylik hamile gibi öbürüde bugün ben niye böyle sisiyorum acaba :44:
herkes mi böyle siskinim degince benim gibi oluyor yoksa bendemi var bi sorun acaba :44:
ben aldim canim
birde tamam sana baska yaparim diyorum
yok suzim bende seciciyimdir aslinda ama iste malesef oluyo böyle seyler...
ben aldim canim
birde tamam sana baska yaparim diyorum
yok suzim bende seciciyimdir aslinda ama iste malesef oluyo böyle seyler...
bendede oluyo suzim :26:Eki Görüntüle 401758 Eki Görüntüle 401759
sunlara bakin kizlar biri dünün önceki günü sis oldugumda cekindigim karnim sanki 8 aylik hamile gibi öbürüde bugün ben niye böyle sisiyorum acaba :44:
herkes mi böyle siskinim degince benim gibi oluyor yoksa bendemi var bi sorun acaba :44:
iyigeceler canim bursadamisin :26:İyi Geceler suzim
Herkese iyi geceler
Yok bebeğim donmedim hala bursadayim
Çocuklarla kocis bugün beni almak için geldi
Saliya kdr burdayim bebeğim
Bende böyle şişiyorum canım yalnız değilsinBende öyle hamile göbeği gibi göbeğim var.
Bence hiç yapma. Niye öyle dedin ki keşke sadece alsaydın gitseydin. Delüüüüüüüüüüü o kim oluyomuşta bizim balkaymağımızı üzüyomuş
evini özledinmi zerrammİyi Geceler suzim
Herkese iyi geceler
Yok bebeğim donmedim hala bursadayim
Çocuklarla kocis bugün beni almak için geldi
Saliya kdr burdayim bebeğim
Bende böyle şişiyorum canım yalnız değilsinBende öyle hamile göbeği gibi göbeğim var.
sen hatirlatmazsan unutturmu yoksa sana dermi hani benim kolye diye ballim
unutursa ne alla yapmazsin sende unutmus gibi yaparsin avcunu yalasin
ha hatirlatirsa veresin varsa ver ama busefer de birsey derse susma ballim yapmiyorum arkadasim bundan sonra de yada birde sen yapta ben takayim de gerci o yapmayida beceremiyordur da
evini özledinmi zerrammyoksa rahatin iyimi canim hehe nekadar konusmuslardir seni
iyi bari sevindimgel sis arkadasim yamacima
ama yemedim herhalde beyaz ekmek :44: bizim isarkadasi da acaba laktos a karsi mi oluyor diyor bana yani süt yogurtlardan diyobendede oluyo suzim :26:
ama biseye dikkat ettim beyaz ekmek yersem benimki dahada bi sisiyo:26:
iyigeceler canim bursadamisin :26:
yok yapmicam zatenay sagol canim
kist düsmüsdür isallah zerram :26: 5inci ayda gidecem doktora ben regl oldum sen izindeyken :26: onlan birlikde gitmisdir diye düsünüyordum :44:Bendede bazen şişkinlik olur ama seninki kdr değil suzim
Acaba kistten mioluyo
Suzi bu hf 1 kg vermisin tebrikler
Sakın haftaya artı çıkayım deme tatlım
ha söyle yapma afferim avcunu yalasinyapmicam artik suzim kusura bakmasin