Çok şişman bir adam, çok şöhretli bir doktora gidiyor, konu zayıflama. Doktor, bir hafta kullanmak üzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine.
İlk kullandığı gece, uyur uyumaz rüya görmeye başlıyor adam. Bir saray içinde, etrafında onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandığında, kan ter içinde. Her gece aynı şey, bir haftanın sonunda bütün fazla kilolar atılmış durumda. Günler sonra yolda şişman bir arkadaşına rastlıyor ve tabi, nasıl kilo verdiği soruluyor. Arkadaşı anlatıyor, doğru doktorun yanına, aynı tedavi. İlk gece, adam rüyasında bir sarayda. Etrafında onlarca adam, bir o yatırıyor adamı, bir bu. Hele en son gelen bir zenci var ki, adamı mahvediyor. Üçüncü gün sonunda adam dayanamıyor ve telefon ediyor doktora. Neden arkadaşı ile kendi rüyalarının farklı olduğunu öğrenmek istiyor. Doktor biraz düşündükten sonra soruyor: "Siz hastaneye mi gelmiştiniz, muayenehaneye m
dur cocugu yatirayim oynayak yoksa merdiven inip cikacakdim yedigimi eritmek icinufffffffff nette gez gez sıkıldım kızlar ya ne ediyonuz acık fıkra falan anlatın acık oynayak falanda neşemizi bulalım
Çok şişman bir adam, çok şöhretli bir doktora gidiyor, konu zayıflama. Doktor, bir hafta kullanmak üzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine.
İlk kullandığı gece, uyur uyumaz rüya görmeye başlıyor adam. Bir saray içinde, etrafında onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandığında, kan ter içinde. Her gece aynı şey, bir haftanın sonunda bütün fazla kilolar atılmış durumda. Günler sonra yolda şişman bir arkadaşına rastlıyor ve tabi, nasıl kilo verdiği soruluyor. Arkadaşı anlatıyor, doğru doktorun yanına, aynı tedavi. İlk gece, adam rüyasında bir sarayda. Etrafında onlarca adam, bir o yatırıyor adamı, bir bu. Hele en son gelen bir zenci var ki, adamı mahvediyor. Üçüncü gün sonunda adam dayanamıyor ve telefon ediyor doktora. Neden arkadaşı ile kendi rüyalarının farklı olduğunu öğrenmek istiyor. Doktor biraz düşündükten sonra soruyor: "Siz hastaneye mi gelmiştiniz, muayenehaneye m
bende onun gibiyem yiyom yiyom sonrada neyedim ki yiyemiyom diyomDOHTUR BEY!
Verdiğin perhize budur gayratım,
Bundan başka uyameyom dohtur bey!
Üç sepet yumurta sabah kahvaltım,
Teker teker sayameyom dohtur bey!
İki leğen pilav bir yayık ayran,
İster yağlı olsun isterse yavan,
Yanına kesiyom beş kilo sovan,
Yeyom yeyom doyameyom dohtur bey!
Üç tencere bamya yerim ben şinci,
Yirmi tas su içip biraz koşinci,
Her yanım sökülür karnım şişinci,
Sağlam göynek giyemeyom dohtur bey!
Şinciye acımdan çoktan ölürdüm,
Sağolsun komşular gönderir dürüm,
Bir guzudan çok yiyemem, var sözüm,
Ayıp olur cayameyom dohtur bey!
Bazı az geliyo beş kasa hurma,
Yedi lahanadan yapıyoz sarma,
Onuda mı yedin diye hiç sorma,
Utanıyom deyemeyom dohtur bey!
Günde iki çuval unum gidiyo,
Avradım her sabah ekmek ediyo,
Bir gazen fasilye gönül ye deyo,
Artırmaya gıyameyom dohtur bey!
Senede gırk dönüm bostan ekerim,
Benden başka kimse yemesin derim,
Gavunu, garpuzu gabuklu yerim,
Aceleden soyameyom dohtur bey!
Bilmem bu işin sonu nereye gider,
Buyumuş gısmetim, buyumuş gader,
Bir günde yediğim işte bu gader,
Daha fazla yiyemeyom dohtur bey
oh oh böle işte çoktandır azıtmıyoz hadi hoppaaaaaaaaaaaaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
oyy canım kıyamam hep birlikte zayıflıcaz inşallah üzülme
mrblarrrr;
üstümü degsıtırıp dısarı cıktım 13:30 da 1,5 st boyunca yuruyus ve beledıyenın spor eltlerınde hareketler yaptımmm kosa kosa eve geldımmmm dogru dusa...tabı yuruyus arasındakan sekerım dusmesın dıyede(1 yesılelma1,5 salatalık 1 caglayedımmm yarım lt de su),sımdı komsumla ince bazlama arasına tavuk sote(2 dolu kasık),ve salatakoydum 1 bardak su eslıgınde onu yedımmm gene suya devammm
aksamıda yazarımınsl.agır yemem de 1 haftadır yapmadıgım formuma gerıgelırımmm
aksammmmm;
1 kepce kuru fasulye,2 yemek kasıgı prınc pılav(uzunzamandır yemeyınce kendımı zor zapdettım:),yarımlt su
2 cılek
1 bardak sekersızyesıl cay
heee bu arada canımmm cıpsıcekıyordu 1 paket fıstıklı yedım haberınız olsunne yapımm 1 aydır uzagım ve en dusuk kalorısı okanfıstıklıydı:)
kızmayın olurmuuuuuu:) amabugun cok spor yaptımmmm :)
eşim karşımda kocaman bir tabak cips yedi bende 2-3 tanecik attım ağzıma
bende size katılabilirmiyimmmmm grubu yeni keşfettim bende kilo vermek istiyorum bir haftadır kendi çapımda diyet yapıyorum lahana suları çorbaları yapıyorum sizlerinde tafsiyelerine ihtiyacım var iyi paylaşımlar diliyorum
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sorularıma bi cevap verin lütfeeeeeeeeen
1) 30 gr special k veya nesfit her neyse işte su bardağı olarak ölçüsü nedir bunun ?
2) Ben reglden dolayı artıda çıktım ya yinede çizelgemi değiştirecekmiyim ?
3) Birde hangi marka yoğurdu tüketiyorsunuz?
Kalori sepetinde her marka için ayrı kalori değeri çıkıyo ve ben şuan en kalori olanı yiyomuşum onu farkettim. Sek yoğurt yiyorum öğünlerde.
ancak girebildim nete daha işyerindeyim
başlangıç:76
geçen hafta:70.5
bu hafta:71.5
gelen :1 kg
toplamda giden:4.5 kg
canım ölçtüm. meyveli nefsit 3 gr 2 dolu yemek kaşığı, yarım çay bardağı kadar ediyor. ama benim dietisyenim kahvaltıda 2/3 su bardağı yiyebilecği mi söylemişti
nasılız kızlaaaaaaaaaaar
şu ayran çornasından bahsedildi ya bugün.. gittim buğday filan aldım yapayım diye.. ne görsem denemeden olmaz
2'şer bardak nohut, fasulye, buğday koydum.... görgüsüzüm resmen yaa sanki yıllarca aynı şeyi yicem.. kocaman bi tencere doldu ve bunlar daha şişcek
hiç elimin ayarı yokyarısını piştikten sonra buzluğa koycam artık... deneyeyim bakalım nasıl oluyormuş şu çorba
biraz gecmise daldim kizlardilek bak senin icin
nerden nereye tekrar kocaman bir nazar boncugu fistik
birsürü yazmısım yaaaaa net te kopukluk oldu sanırım:)
sağol canım kendimce tepiniyom işte. eşim karşımda cips tıkıni bende akşam nefsit yedim midem guruldiiiiiiiiiiiHoşgeldin aramıza
Kızlar gereken şeyleri söylemişler zaten burada olursan motive olursun canım.
1. soruya Black cevap vermiş.
2- Sen bilirsin canım motive olamam diyorsan değiştirme kalsın bizim için sorun yok
3- Ben genelde danone veya pınar alıyorum ama ablamın bi ark. kardeşi kimyager onlar araştırma yapmışlar en sağlıklı yoğurt bim in dost yoğurdu çıkmış
Onun tadını da seviyorum bim e ugrarsam alıyorum.
Regl + oburluk meyvelerini vermiş Aslım
İyidirr motorcuuu senden naberrr_
Ben tadını çok sevmiştim
Bol pulbiber ve karabiber atınca falan süper oluyor.
Woowwwww ben neymişimmm beeee az sızlanmadım burda 6yı göremiyorum diyee.
Çok teeşekkür ettim Suzimmm duygulandım bakk
Hoşgeldin aramıza
Kızlar gereken şeyleri söylemişler zaten burada olursan motive olursun canım.
1. soruya Black cevap vermiş.
2- Sen bilirsin canım motive olamam diyorsan değiştirme kalsın bizim için sorun yok
3- Ben genelde danone veya pınar alıyorum ama ablamın bi ark. kardeşi kimyager onlar araştırma yapmışlar en sağlıklı yoğurt bim in dost yoğurdu çıkmış
Onun tadını da seviyorum bim e ugrarsam alıyorum.
Regl + oburluk meyvelerini vermiş Aslım
İyidirr motorcuuu senden naberrr_
Ben tadını çok sevmiştim
Woowwwww ben neymişimmm beeee az sızlanmadım burda 6yı göremiyorum diyee.
Çok teeşekkür ettim Suzimmm duygulandım bakk
canim benim yaa nasil da gecti zaman sana hep fistik diyordumfistik oldun dilegim
sağol canım kendimce tepiniyom işte. eşim karşımda cips tıkıni bende akşam nefsit yedim midem guruldiiiiiiiiiii
zero mu içsem ne :26:
Valla zaman çabuk geçiyor Suzim nerden nereye.
Az sızlanmadım buralarda.
Hoş hâlâ beğenmiyorum ama kendimi
Hayrola bugün yediklerini göremedim ben???
Şekersiz Türk kahvesi iç canım badem veya fındık al 10 tane
blackimabababa tip kizlarim benim yanagimdaki sertlik gidecekmi takdim ben buna
Ben tadını çok sevmiştim