70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimse bizi sevmiyor yaw

ufffffffff nette gez gez sıkıldım kızlar ya ne ediyonuz acık fıkra falan anlatın acık oynayak falanda neşemizi bulalım
dur cocugu yatirayim oynayak yoksa merdiven inip cikacakdim yedigimi eritmek icin

bende onun gibiyem yiyom yiyom sonrada neyedim ki yiyemiyom diyom

oh oh böle işte çoktandır azıtmıyoz hadi hoppaaaaaaaaaaaaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

zılgıt da çekem bi lelelelelelelellelelelelellelelelelellelelelelelelele

aksammmmm;

1 kepce kuru fasulye,2 yemek kasıgı prınc pılav(uzunzamandır yemeyınce kendımı zor zapdettım:),yarımlt su

2 cılek
1 bardak sekersızyesıl cay
heee bu arada canımmm cıpsıcekıyordu 1 paket fıstıklı yedım haberınız olsunne yapımm 1 aydır uzagım ve en dusuk kalorısı okanfıstıklıydı:)

kızmayın olurmuuuuuu:) amabugun cok spor yaptımmmm :)

[SUB]zayıflayacağız[/SUB]zayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağızzayıflayacağız

eşim karşımda kocaman bir tabak cips yedi bende 2-3 tanecik attım ağzıma

birsürü yazmısım yaaaaa net te kopukluk oldu sanırım:)

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza
Kızlar gereken şeyleri söylemişler zaten burada olursan motive olursun canım.

1. soruya Black cevap vermiş.
2- Sen bilirsin canım motive olamam diyorsan değiştirme kalsın bizim için sorun yok
3- Ben genelde danone veya pınar alıyorum ama ablamın bi ark. kardeşi kimyager onlar araştırma yapmışlar en sağlıklı yoğurt bim in dost yoğurdu çıkmış
Onun tadını da seviyorum bim e ugrarsam alıyorum.

ancak girebildim nete daha işyerindeyim
başlangıç:76
geçen hafta:70.5
bu hafta:71.5
gelen :1 kg
toplamda giden:4.5 kg

Regl + oburluk meyvelerini vermiş Aslım

İyidirr motorcuuu senden naberrr_

Ben tadını çok sevmiştim
Bol pulbiber ve karabiber atınca falan süper oluyor.

biraz gecmise daldim kizlar dilek bak senin icin

nerden nereye tekrar kocaman bir nazar boncugu fistik

Woowwwww ben neymişimmm beeee az sızlanmadım burda 6yı göremiyorum diyee.
Çok teeşekkür ettim Suzimmm duygulandım bakk

Dandirik menümü utanç içinde sunarım.

Sabah:
2 dil sucuklu, kaşarlı tost

Ara:
3 tane kayısı,
Badem, Fındık

Öğlen:
5 yk makarna,
6 nugget,
Zero,
3 yk yoğurt

Ara:
1 paket sultani

Akşam:
1 kepçe çorba,
Salata,
2 yk yoğurt,
4 yk semizotu,
3 tane ufak biber

Ara:
Maydanozlu su

sağol canım kendimce tepiniyom işte. eşim karşımda cips tıkıni bende akşam nefsit yedim midem guruldiiiiiiiiiii
zero mu içsem ne :26:

canim benim yaa nasil da gecti zaman sana hep fistik diyordum fistik oldun dilegim

canim benim yaa nasil da gecti zaman sana hep fistik diyordum fistik oldun dilegim

Valla zaman çabuk geçiyor Suzim nerden nereye.
Az sızlanmadım buralarda.
Hoş hâlâ beğenmiyorum ama kendimi

Hayrola bugün yediklerini göremedim ben???

sağol canım kendimce tepiniyom işte. eşim karşımda cips tıkıni bende akşam nefsit yedim midem guruldiiiiiiiiiii
zero mu içsem ne :26:

Şekersiz Türk kahvesi iç canım badem veya fındık al 10 tane

kız ben türk kahvesini pek sevmem.menengeç kahvesini duydun mu gaziantepten almıştım ondan mı içsem ne çok faydalı imiş

blackim abababa tip kizlarim benim yanagimdaki sertlik gidecekmi takdim ben buna

diş hekimliğinde okuyan bi arkadaş var canım. ona sordum. onda da daha önceden olmuş ağzında kasma gibi bi şey olmuş 1 hafta filan ağzını açmakta zorlanmış. ona sakız çiğnemesini söylemişler. ilk başta çok zor çiğnemiş ama sonra yavaş yavaş açılmış:26:
bi dene istersen canım:26:

Ben tadını çok sevmiştim
Bol pulbiber ve karabiber atınca falan süper oluyor.

ablamın bi arkadaşı vardı onlar yaparmış bunu soğuk çorba diye ablam da bize yapmıştı ben de beğenmiştim de bu kadar çok yapacağımı düşünmemiştim... karabiber yiyemiyorum ben pek de pul biber ve nane denemeyi düşünüyorum
okula filan götüremem muhtemelen ama akşamları yerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…