70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sende bu azim varken yine başarırsın.
Lahana çorbası hiç bana göre değil.
Ama bende yoğurt çorbasını öneririm
Midede şişiyor tokluk hissi yaratıyor.Wc içinde katkısı büyük.

Rica ederim tatlım ne demek.
Ben fasulye yerine yeşil mercimek kullandım.
Buğday yerine bulgur.Bakliyatlar tok tutuyor kesinlikle.
Birde hazır ayran kullandım daha lezzetli oldu.
Umarım herkese faydası dokunur.

slm kizlar!
ben bakliyatlari duduklude pisiriyorum,ona gore bu tarifi nasil yapicaz?yardim ederseniz sevinirimmgelmesine 4 gun vardi,bugun pat diye reglim geldi tabi seker krizimde:18::18: tatli istegimi bastirsin diye zero ictim bana misin demedi 10-15 tane kuru kayisi yedim sonra..simdi kendimi zor tutuyorum yaa..tatli krizine girmek istemiyorum

kız ben türk kahvesini pek sevmem.menengeç kahvesini duydun mu gaziantepten almıştım ondan mı içsem ne çok faydalı imiş

menengiç kahvesi yağlı ama değil mi:26:
bence onu bu saatte içme
ben şekersiz türk kahvesinin yanına kuru incir yiyorum 1 tane çok güzel oluyor kahvenin şekeri olmamasını bastırıyor tavsiye ederim

bende regliyim kız he he he dileğe söyleme de canım dondurma istiiiiiiiiiiii:18::18::18::18:

arada sende git gecmise dilegim güzel oluyor günlük gibi kaydetim kaldigim yerde favorilerime arada bakacam

ya hic sorma dilek yine bi bahane buldum ne güzelde gidiyordum ama bugün sinirlerim bosaldi annemde üstüme gelince mine geldi aklima oda tuz biber oldu basadim aglamaya cok bunalmisim esim calismadigindan borclardan evin geciminden sorumlu olmakdan agladikdan sonra bi tabak makarna yedim birde kase chips
simcikde atladim formkaysi cayi yaptim paklasin diye ama kötü oldum yiyince yani rahatsiz oldum bidaha yapmam herhalde
migdeme oturdu kaldi

kız ben türk kahvesini pek sevmem.menengeç kahvesini duydun mu gaziantepten almıştım ondan mı içsem ne çok faydalı imiş

Duymadım ki cancazım Türk kahvesi şekersiz 0 kalori die dedimdi.
Abababa nın dediği gibi 1 kuru incirle iç gitsin.

Benimde canımı istettin he
BEnde pazar yapayım bari.

Selam mınderbobb
Vay regl olan olana
Tut kendiniii iki tatlı krizine yenilme cancazım

cok sagol canim ya dolgu yerini bende sakisla azaldim fazla dolgu doldurmus ama yanagimin ici tas :26:yanagima vurdu kadin disetine vurmadi canim
gecmisde tarifi vardin canim dur bulayim sana hemen

menengiç kahvesi yağlı ama değil mi:26:
bence onu bu saatte içme
ben şekersiz türk kahvesinin yanına kuru incir yiyorum 1 tane çok güzel oluyor kahvenin şekeri olmamasını bastırıyor tavsiye ederim

]menengiç tamamen bir bitkiden yapılıyo ama kalorisinibilmiyom bir bakayım netten

minderim bunu nilay verdi ben hep anneme yaptiriyordum birde ona sorayim dedim ama o simcik evde yok misafirlikde :26:

Menengiç Kahvesi

Menengiç Kahvesi Yararları

Antioksidan özelliğine sahip

Kansere karşı koruyucu

Gençleştirici

Astım, egzama, ishal, mide ağrısı ve sarılık tedavisi

Kalorisi normal kahveye göre daha az ve faydalı

Menengiç kahvesinin içeriğinde sodyum, fosfor, potasyum, demir, kalsiyum, çinko, magnezyum, E ve B vitaminleri, mangan, bakır, selenyum, kadminyum bulunmaktadır. Bunun dışında doymamış yağ asitleri, lif, protein ve sayısız mineralde içerir. Dağlık ve kırsal kesimlerde yetişen menengiç bitkisinden üretilen bu kahve hem sağlıklı hem de yaşlanmayı geciktiren bir mucize. Bu yüzden diyet dönemlerinde kahve tercihinizi menengiç kahvesi olarak kullanmak en iyi seçim olabilir. Diyet depresyonuna yakalanmadan daha dinç olmak ve gençleşmek mümkün.

Sadece kahve değil, menegiç meyvesinden daha birçok ürün yapılabiliyor. Şekerleme, çerez ve hatta sabun gibi ürünleri de görebilirsiniz. Bu ürünler diyette kullanabileceğiniz en masum ve kalorisi az ürünler olabilir.

bu gün menü falan yok ...sabah tartı bildirimi yaptım 1 saat sonra reglı oldum.karın agrısından hıcbırsey yıyemedım butun gun..bu arada sarmalarımı da pişirdim 3 tane yedım.aksam yemeğinde de 4-5 catal kızartma yedım (patates,patlıcan,biber,domates)bırazda salata hepsı bu kadar... yanı karman corman bırsey oldu..pek birseye benzemedı .yarına toparlarım ınsallahh...3 lt suyumu ıctım ama.herkese ıyı geceler...

slm kızlr bugunku menum bir bakın kele

sabah
elma su
kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
zeytin salatasından 2 kasık
yarım kk peynir
haslanmıs yumurta
1 tatlı kasığı acuka

ara

1 yeşil elma

öğle

1 su bar. nesfit 1 su bardağı süt

aksam

patates ezmesinden 2 kasık
1 kase cacık

ara
11 badem 5 fındık

form cay

yesil elma ve kivi

1,5 litre su 1 kupa y.çay

azmime hayranım kızlar bugun misafirv vardı bebişimi görmeye geldiler ve gelirkende en sevdiğim tatlıdn getirmişler ağladım resmen poseti görünce yaa...ama yemedim onlara ikram etmekle kaldım sadece

ya kızlar bişey soracağım bir yerde yazıyor 1000 kalorinin altında kalmayın diye ama benim tüm gün yediklerim 800 kalori falan acaba hata mı yapıyorum bilemedim ki kilo kaybı lmuyormus öyle olunca:26::26::26::26:

Selam canlar
başlangıç:74
geçen hafta:71
bu hafta:69.2
giden:1.800 kg
Toplam giden:4.8
hedef:60

aslında hedefim bu hafta en az 2 kg idi.ama evde tadilat var.gelen gidende oldu.zaman zaman düzensiz beslenmelerim oldu malesef.bunada şükür.6 lı rakamlara geçtim şükür.bida 7' yi görmek istemiyom.
Dediğim gibi bikaç gündür tadilat,temizlik derken girip günlük menülerimi paylaşamadım.ama şu işler bi bitsin.sonra buralardayım inş.
çok yorgunum şu anda.geçmişede bakamadım fazla.umarım herkesin kilocuklarından gitmiştir fazla fazla.
Görüşmek üzere.iyi geceler cümleten

Uyumuyor mu senin küçük bıcırık ? Ona oyun alanı yarat sen en iyisi. O arada spor yap ben hergün bu hareketleri yapıyorum.Daha yeni başladım.

O yüzden faydası konusunda bişey diyemem ama ter attırıyo kesinlikle.

Teşekkür ederim canım Ne kadar azcıkmış o yaa

Cevaplar için teşekkürler canım senin yoğurt bizim buralı değil galiba. Değerlendirmeye alamadım ondan

blackim abababa tip kizlarim benim yanagimdaki sertlik gidecekmi takdim ben buna

Hala iyileşmedin mi sen canım ya... Doktor tam dayaklıkmış. Geçmiş olsun tekrar.

Canım valla en az kalorili de dost yoğurt çıkıyo geçrekten. Ben de Sek yoğurdun tadını çok seviyorum ama kalori cetveli dudağımı uçuklattı valla. Bende dosta geçeyim

Merhaba kızlar nasılsınız

Selam canım iyiz sen nasılsın ? Nasıl gidiyor?

Konuyla ilgili tam bilgim yok canım ama ona bakarsan normal kilo da bi insanın alması gereken kalori 2200 müş. Ama biz zayıflamaya çalışıyoruz. Aldığımız kaloriden fazlasını da yakmamız lazım. O yüzden bence çok sorun olmamalı 800 kalori. Ama alman gereken vitamini proteini kesinlikle al. Ve ekmeği tamamen kesme.

Woooow süper kilo gitmiş valla. Tebrikler

bazen insanlari anlamakda zorlaniyorum

bugün bir arkadasla bulustuk

onun icin kolye yaptim

ve götürdüm önce sanki orali olmadi gibi tavirlar

sonrada dedimki eger begenmiyosan surayi cikaralim felan cikar dedi cikardim bir seyini

neyse ay böyle oldumuki felan dedim

ne dese iyi

ben bunu kullanmam dedi :26::26:

ay okadar üzüldümki

begenmek zorunda degil elbet ama insan tesekkür eder ve alir

sonra takmazsan takma ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…