Nasil acım ama yemicemmmm....patates diyetine baslicam yarinnnnn bakalım ne sonuc alcaz.....
kızlar sabh kalkar kalkmaz wc ye sonra cıbıl cıbıl tartılmaya
tartıya cıktm 68.5 gosterdı
ındım tekrr cıktım 67.1ucucaktım hawaya
dedım tekrr cıkayım yıne aynı
1 kg makrna aldım elıme tekrr cıktm bakalm dogrumu dıe
68.1 yanı dogruymus 67 ım
yuruyuslere basladık ıns her hafta bole gıder
cok yuruyemıoruz yarım saat hızlı ama belkı onnda faydası olur
Yok canım zaten sporunu evde de yapabilirsin. Özellikle göbek için aşağıda verdiğim linkteki hareketleri uygulayabilirsin.
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sorularıma bi cevap verin lütfeeeeeeeeen
1) 30 gr special k veya nesfit her neyse işte su bardağı olarak ölçüsü nedir bunun ?
2) Ben reglden dolayı artıda çıktım ya yinede çizelgemi değiştirecekmiyim ?
3) Birde hangi marka yoğurdu tüketiyorsunuz?
Kalori sepetinde her marka için ayrı kalori değeri çıkıyo ve ben şuan en kalori olanı yiyomuşum onu farkettim. Sek yoğurt yiyorum öğünlerde.
bende size katılabilirmiyimmmmm grubu yeni keşfettim bende kilo vermek istiyorum bir haftadır kendi çapımda diyet yapıyorum lahana suları çorbaları yapıyorum sizlerinde tafsiyelerine ihtiyacım var iyi paylaşımlar diliyorum
slmya ben sizi anlamıyorumm herşey kilo yu verince bitecekmi yemek yemekten zevk alan bir milletiz zaten yemek ten bu kadar zevk almasak bu kilolarda olmazdı dimi
peki siz kilo verirken yüzünüz kaslarınız ne oluyor yüz düşüyor vücut sarkıyor kaslar gidiyor bana sakın ee sporda yaparız da onu engelleriz demeyin kızlar spor yapıp kas olması ve sarkma olmaması için protein ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor ama diyettesiniz maleseffff onlarıda yiyemezsiniz kaslar gider biraz daha ilerlerse kemikler erirr yağlar kalırr
Folyeli badem ne olaki suzicim etkisi mi var - görmek için
Hemen bizde alalım.Ne bulursak deniyoruz zaten
ben bugün kacirdimiskenderi bende pek severim de bu güzel değildi canım
cıss yiyecekler burnumdan gelmeye başladı artık ne zaman yesem güzel olmuyor
dondurma hariç
ben de bunların altından bişey çıkacak diye bekliyorum ama bakalım...
hatirlatigin iyi oldu dilekLeynnnn Temmuzdan beri burdan ve hala 6yı göremedin.
Hatırlarsan ben 77-78 kiloyken sen 75 kilo falandın.
Hatta KDR falan da vardı.
Ben üçümüz bir olup yarışalım demiştim vs vs vs
Utan uleynnn!!!!
Bebişkolar ben kaçtım.. ankarada hava çok kötü , bir ayda 4 milyon mevsim yaşatıyo
babaay
ben ettim sen etmeMesaimiz dolmak üzere, ama içerde bir sürü adam var, gitmezlerse ne yapacağız bilmem. Eve gitmek istiyommmm. Bu akşam da gezme var, cısssslar var. Ama neyse ki cuma, yemek yerine cısss yicem gariiii.
hosgeldin canimbende size katılabilirmiyimmmmm grubu yeni keşfettim bende kilo vermek istiyorum bir haftadır kendi çapımda diyet yapıyorum lahana suları çorbaları yapıyorum sizlerinde tafsiyelerine ihtiyacım var iyi paylaşımlar diliyorum
güle güle kulan sekertrendyoldan aldıgım ceketm geldı
ben olmaz sanıordm ama oldu
hahay demkkı 38 beden oluyomus
bende tosbaga koydumKızlaaar çizelgemi değiştirdim, ordaki ayıyı da kendime çok yakın bulduğum için koydum.belki sonlara doğru orda koşan zayıf bir kız var onunla değiştiririm.
gercekdende kizlar yaziyo bedenleri bende anlamiyorum farkli oluyorlar :26:ya Türkiyenin bedenlerini birtürlü anlaiyamiyorum ben :44:
ben burada 42 giyerken orada ne giysem begenirsin 46oldum ay ne üzülmüstüm :26:
hahahayy cep takilmisdin ayyyyhoşbuldum canım hergün yediklerimizimi paylaşıyoruz burda o zaman pazar günü hariç paylaşabilirim çünkü pazar günü uyamadım diyete
bugünden itibaren paylasirsin yediklerini
birde buradan cizelge yap istersen kendine http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
insallahhhhh
suzziiim suziiim senin o kafasi kizaran smilenide yerim senide yeriiiimmmmm
ay seni seviyorum yaaa
ertelemek yoookk
bu hafta güresiyok suzi ona göree
Eki Görüntüle 401559
ay kusura bakmayin sizede totomu döndüm
ay canim ben bilmem ki :44:Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sorularıma bi cevap verin lütfeeeeeeeeen
1) 30 gr special k veya nesfit her neyse işte su bardağı olarak ölçüsü nedir bunun ?
2) Ben reglden dolayı artıda çıktım ya yinede çizelgemi değiştirecekmiyim ?
3) Birde hangi marka yoğurdu tüketiyorsunuz?
Kalori sepetinde her marka için ayrı kalori değeri çıkıyo ve ben şuan en kalori olanı yiyomuşum onu farkettim. Sek yoğurt yiyorum öğünlerde.
bende bilmiyordum sagol canimKızlar çizelgenizi resimler de anlattığım gibi güncelleyebilirsiniz. Bilmeyenler için...
Eki Görüntüle 401593 Eki Görüntüle 401594
bebegim sen regl miydin yoksa yanlis mi hatirliyorum :26:
ancak girebildim nete daha işyerindeyim
başlangıç:76
geçen hafta:70.5
bu hafta:71.5
gelen :1 kg
toplamda giden:4.5 kg
hoşgeldin
selam kızlar nasılsınız??? arkadaşlara tatlı yaptım ben de anca tencereyi sıyırdım
ben bugün kacirdim
:18:dürümden mi bahsediyon bebeğim yoksa başka şeyler de yedin mi
Ablalarrr bana da yardımcı olun bi 6 rakamını göremiyorumm....
Help meeee pleaseeeee!!!!
Çikolatanın her türlüsünü, yağlı yiyecekleri, hamur işlerini seviyorum.
Onlarsız yapamıyorummmm.
Yazın magnum, kışın süt dilimi + pingui hastasıyım sizce ben kilo verebilir miyim?
Gayet yerinde duruyo abla kabullendim sanırım hergün kafanızı şişirmiyim diye susuyorum.
Sabah wc e çıkamadan tartıldım 71.9düm.
Değişen bişi olmıcak bu hafta.:2:
ufffffffff nette gez gez sıkıldım kızlar ya ne ediyonuz acık fıkra falan anlatın acık oynayak falanda neşemizi bulalım
ooooooooooohhhhhhh sen iste bebeğim hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:662: 2: ::