bazı bedenlerın kalıbı kucuk oluo ama cnm yaa
dogru söylüyosunda canim okadarda fark edermi
bence dikim hatasi :26:
ha bu arada 38 beden giyinmenede sevindim canimay hadi bidahakine 36 alirsin insallah
bende kendime hic bisey almiyorum zayiflicam diye
bende size katılabilirmiyimmmmm grubu yeni keşfettim bende kilo vermek istiyorum bir haftadır kendi çapımda diyet yapıyorum lahana suları çorbaları yapıyorum sizlerinde tafsiyelerine ihtiyacım var iyi paylaşımlar diliyorum
insallahhhhh
kızzz o gunlerı gorrmuyuz acep
Slm kizlar :) alinti yapamadicepden zor oluyor ben ettim siz etmeyin yemeyin cis mis
Ballim seni gördüm cepden okuyordum geldim :)
Bak sana ne diycem su senlen güresi ertelesek mi napsak
*kafasikizaransmile* :)))
teşekkür ederim arkadaşlar en son tartıldığımda 75 kiloydum ama son zamanlarda kilo aldım aslında benim sorunum karnım 7 aylık hamile gibi göbeğim var bacaklarım vucuduma göre ince bu yüzden pantolonlarım olmuyor kıyafet alamıyorum son zaman larda baya taktım kiloma hiç ekmek yemiyorum kahvaltıda bile inşallahhayırlısı ile birlikde zayıflarız :18:
Hoşgeldiiiin elbette katılabilirsinburdaki menülerden kendine baz alabilirsin. Bencede lahana suyuyla falan uğraşma. Yiyerek zayıflanabiliyomuş ben burda onu öğrendim. Hatta yemediğim için de zayıflayamıyomuşum. Sadece az yiyeceksin ve sık sık yiyceksiniz. Menülerinizden salatayı, tavuğu , yoğurdu eksik etmeyin.
biberiye ve yeşil çaya başladımsporda dediğim gibi 20 aylık kızım var bırakacak bir yerim yok ama bundan sonra bebek arabasıyla ne yapim yürümeye çalışacam annemlerin orada da spor alanları yürüyüş alanları yapıldı hafta sonlarıda orada kızı bırakır spor yapmaya gidecem :122::122::122:Ekmeksiz olmazzzz... Kahvaltı da ekmeğini ye ama ya kepekli ekmek yada tahıllı ekmek bi dilim. Tahıllıyı tavsiye ederim.
Göbek içinde mekik çekmelisin yani kilo versen de kalıyo yoksa. Spordan başka çare yok yani..
Ayrıca kahvaltı da peynirini zeytinini ye. Kalsiyum yağ yakar.
Öğlen : Izgara tavuk , köfte , balık bunlardan biri. Yanına salata ve yoğurdunu ye.
Akşam : sebze yemekleri çorba türü şeyler ye.
Ekmek istersen öğlen ve akşam öğününe de koy başlarda. Doymazsan dayanamazsın belki ilk zamanlar.
Ara öğünlerini ihtmal etme. Bu ara öğünler 100 kaloriyi geçmeyecek ona göre ayarla. Aralarda badem , kuru meyve , meyve , leblebi , mısır , diyet bisküviler , galetta lar olabilir.
Ayrıca yeşilçayı da içmeye çalış günde 2 kupa idealdir.
Spor yada yürüyüş kesinlikle yapmaya çalış.
offf yine mesaideyim
teşekür ederim sağol uygulayacam tafsiyelerinizi ama ben kendime özel birşey yapamıyorum biri10 yaşında diğeri 20 aylık kızlarım var bütün günümü onlar alıyor zaten kendime özel yemek yapamıyorum ancak salata felanyapabiliyorum zaten diyete başlayalı 10 gün felen oluyor
biberiye ve yeşil çaya başladımsporda dediğim gibi 20 aylık kızım var bırakacak bir yerim yok ama bundan sonra bebek arabasıyla ne yapim yürümeye çalışacam annemlerin orada da spor alanları yürüyüş alanları yapıldı hafta sonlarıda orada kızı bırakır spor yapmaya gidecem :122::122::122:
Mesaidesin diye akşam yemeğini kaçırmıyosundur inşallah şeker
Ne zaman gitcen evine ??
Maşallah allah bağışlasın canım tabi onlardan önemli bişey yok. Ama Elinden geldiğinde yapmalısın yani ben mesela tavuk göğsünden ince dilimleri tost makinasında ızgara yapıyorum. 5 dakiklık iş. Hemde yağsız oluyo diyet için daha iyi. köfteyi de aynı şekilde yapabilirsin.
valla kaçırıyorum canm ne yapım burda şu anda çikolatadan başka birşey yok
onuda biraz önce yedim zaten daha fazla yemek istemiyorum.
eve 21 den önce gidemem sanırım
Kizlarrrrrrr kosdum yurudummmmmmm kan revan icinde kaldimmmm....
30 dk 7.2 ayariiiii 204 kalori.....
Yarında yapicam yilmak yok....
Yeme bencede fazla hemde çikolotaMesaiye kalacağını bilmiyor muydun ? Keşke bişey götürseydin yanında. Çok geçmiş ya saat 9. Nerde çalışıyosun ki byle bi mesai oldu?
TebriklerElbette yılmak yok!
Dobiçlik bitecek. Çıtır olacağız.