70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin :KK3:

dogru seyler yemeye calisiyoruz biz :KK34:
bence hic ugrasma öyle lahana ile felan :KK19:
düzenli olarak yediklerini paylas istersen hergün burada:KK31:
yanlis yapinca kizlar ya böyle :KK57: yada böyle :KK4: aklina basina getiriyo :KK9::KK9:
sonra skiyosa birdaha ye bakalim onlarii :KK9::KK9:
ha canim birde puccaaa var elinden bir ucanla birde kacan kurtuluyo :KK14::KK14:
seni bi ele alirsa :KK4::KK4::KK57::KK57: cabucak verirsin :KK9::KK9::KK9:

yani sözün kisasi kac kurtul buralardan :KK14::KK14::KK14: yoksa cekicegin var :KK14::KK14:

:KK53::KK53:
[/QUOTE]
hoşbuldum canım hergün yediklerimizimi paylaşıyoruz burda o zaman pazar günü hariç paylaşabilirim çünkü pazar günü uyamadım diyete :KK14::KK14::KK14:

Slm kizlar :) alinti yapamadicepden zor oluyor ben ettim siz etmeyin yemeyin cis mis

Ballim seni gördüm cepden okuyordum geldim :)
Bak sana ne diycem su senlen güresi ertelesek mi napsak
*kafasikizaransmile* :)))

bende size katılabilirmiyimmmmm grubu yeni keşfettim bende kilo vermek istiyorum bir haftadır kendi çapımda diyet yapıyorum lahana suları çorbaları yapıyorum sizlerinde tafsiyelerine ihtiyacım var iyi paylaşımlar diliyorum :KK16:

Hoşgeldiiiin elbette katılabilirsin :KK16: burdaki menülerden kendine baz alabilirsin. Bencede lahana suyuyla falan uğraşma. Yiyerek zayıflanabiliyomuş ben burda onu öğrendim. Hatta yemediğim için de zayıflayamıyomuşum. Sadece az yiyeceksin ve sık sık yiyceksiniz. Menülerinizden salatayı, tavuğu , yoğurdu eksik etmeyin.

hoşbuldum canım hergün yediklerimizimi paylaşıyoruz burda o zaman pazar günü hariç paylaşabilirim çünkü pazar günü uyamadım diyete :KK14::KK14::KK14:[/QUOTE]
bugünden itibaren paylasirsin yediklerini :KK34:
birde buradan cizelge yap istersen kendine http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

:KK1::KK1::KK1:
kızzz o gunlerı gorrmuyuz acep:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
insallahhhhh :KK31:
Slm kizlar :) alinti yapamadicepden zor oluyor ben ettim siz etmeyin yemeyin cis mis

Ballim seni gördüm cepden okuyordum geldim :)
Bak sana ne diycem su senlen güresi ertelesek mi napsak
*kafasikizaransmile* :)))

suzziiim suziiim senin o kafasi kizaran smilenide yerim senide yeriiiimmmmm :KK19:
ay seni seviyorum yaaa :KK16::KK16:
:KK20::KK20:ertelemek yoookk :KK4:
bu hafta güresiyok suzi ona göree :KK57:

$sumo[1].jpg

ay kusura bakmayin sizede totomu döndüm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sorularıma bi cevap verin lütfeeeeeeeeen :KK52::KK52:

1) 30 gr special k veya nesfit her neyse işte su bardağı olarak ölçüsü nedir bunun ?

2) Ben reglden dolayı artıda çıktım ya yinede çizelgemi değiştirecekmiyim ?

3) Birde hangi marka yoğurdu tüketiyorsunuz?

Kalori sepetinde her marka için ayrı kalori değeri çıkıyo ve ben şuan en kalori olanı yiyomuşum onu farkettim. Sek yoğurt yiyorum öğünlerde.

teşekkür ederim arkadaşlar en son tartıldığımda 75 kiloydum ama son zamanlarda kilo aldım aslında benim sorunum karnım 7 aylık hamile gibi göbeğim var bacaklarım vucuduma göre ince bu yüzden pantolonlarım olmuyor kıyafet alamıyorum son zaman larda baya taktım kiloma hiç ekmek yemiyorum kahvaltıda bile inşallahhayırlısı ile birlikde zayıflarız :18:

teşekkür ederim arkadaşlar en son tartıldığımda 75 kiloydum ama son zamanlarda kilo aldım aslında benim sorunum karnım 7 aylık hamile gibi göbeğim var bacaklarım vucuduma göre ince bu yüzden pantolonlarım olmuyor kıyafet alamıyorum son zaman larda baya taktım kiloma hiç ekmek yemiyorum kahvaltıda bile inşallahhayırlısı ile birlikde zayıflarız :18:

:KK20::KK20: Ekmeksiz olmazzzz... Kahvaltı da ekmeğini ye ama ya kepekli ekmek yada tahıllı ekmek bi dilim. Tahıllıyı tavsiye ederim.

Göbek içinde mekik çekmelisin yani kilo versen de kalıyo yoksa. Spordan başka çare yok yani..

Ayrıca kahvaltı da peynirini zeytinini ye. Kalsiyum yağ yakar.

Öğlen : Izgara tavuk , köfte , balık bunlardan biri. Yanına salata ve yoğurdunu ye.

Akşam : sebze yemekleri çorba türü şeyler ye.

Ekmek istersen öğlen ve akşam öğününe de koy başlarda. Doymazsan dayanamazsın belki ilk zamanlar.

Ara öğünlerini ihtmal etme. Bu ara öğünler 100 kaloriyi geçmeyecek ona göre ayarla. Aralarda badem , kuru meyve , meyve , leblebi , mısır , diyet bisküviler , galetta lar olabilir.

Ayrıca yeşilçayı da içmeye çalış günde 2 kupa idealdir. :KK34::KK34:

Spor yada yürüyüş kesinlikle yapmaya çalış.

Hoşgeldiiiin elbette katılabilirsin :KK16: burdaki menülerden kendine baz alabilirsin. Bencede lahana suyuyla falan uğraşma. Yiyerek zayıflanabiliyomuş ben burda onu öğrendim. Hatta yemediğim için de zayıflayamıyomuşum. Sadece az yiyeceksin ve sık sık yiyceksiniz. Menülerinizden salatayı, tavuğu , yoğurdu eksik etmeyin.

teşekür ederim sağol uygulayacam tafsiyelerinizi ama ben kendime özel birşey yapamıyorum biri10 yaşında diğeri 20 aylık kızlarım var bütün günümü onlar alıyor zaten kendime özel yemek yapamıyorum ancak salata felan :KK56: yapabiliyorum zaten diyete başlayalı 10 gün felen oluyor

:KK20::KK20: Ekmeksiz olmazzzz... Kahvaltı da ekmeğini ye ama ya kepekli ekmek yada tahıllı ekmek bi dilim. Tahıllıyı tavsiye ederim.

Göbek içinde mekik çekmelisin yani kilo versen de kalıyo yoksa. Spordan başka çare yok yani..

Ayrıca kahvaltı da peynirini zeytinini ye. Kalsiyum yağ yakar.

Öğlen : Izgara tavuk , köfte , balık bunlardan biri. Yanına salata ve yoğurdunu ye.

Akşam : sebze yemekleri çorba türü şeyler ye.

Ekmek istersen öğlen ve akşam öğününe de koy başlarda. Doymazsan dayanamazsın belki ilk zamanlar.

Ara öğünlerini ihtmal etme. Bu ara öğünler 100 kaloriyi geçmeyecek ona göre ayarla. Aralarda badem , kuru meyve , meyve , leblebi , mısır , diyet bisküviler , galetta lar olabilir.

Ayrıca yeşilçayı da içmeye çalış günde 2 kupa idealdir. :KK34::KK34:

Spor yada yürüyüş kesinlikle yapmaya çalış.
biberiye ve yeşil çaya başladımsporda dediğim gibi 20 aylık kızım var bırakacak bir yerim yok ama bundan sonra bebek arabasıyla ne yapim yürümeye çalışacam annemlerin orada da spor alanları yürüyüş alanları yapıldı hafta sonlarıda orada kızı bırakır spor yapmaya gidecem :122::122::122:

offf yine mesaideyim:KK43::KK43:

Mesaidesin diye akşam yemeğini kaçırmıyosundur inşallah şeker :KK19:

Ne zaman gitcen evine ??

teşekür ederim sağol uygulayacam tafsiyelerinizi ama ben kendime özel birşey yapamıyorum biri10 yaşında diğeri 20 aylık kızlarım var bütün günümü onlar alıyor zaten kendime özel yemek yapamıyorum ancak salata felan :KK56: yapabiliyorum zaten diyete başlayalı 10 gün felen oluyor

Maşallah allah bağışlasın canım tabi onlardan önemli bişey yok. Ama Elinden geldiğinde yapmalısın yani ben mesela tavuk göğsünden ince dilimleri tost makinasında ızgara yapıyorum. 5 dakiklık iş. Hemde yağsız oluyo diyet için daha iyi. köfteyi de aynı şekilde yapabilirsin.

biberiye ve yeşil çaya başladımsporda dediğim gibi 20 aylık kızım var bırakacak bir yerim yok ama bundan sonra bebek arabasıyla ne yapim yürümeye çalışacam annemlerin orada da spor alanları yürüyüş alanları yapıldı hafta sonlarıda orada kızı bırakır spor yapmaya gidecem :122::122::122:

Yok canım zaten sporunu evde de yapabilirsin. Özellikle göbek için aşağıda verdiğim linkteki hareketleri uygulayabilirsin.

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube

Mesaidesin diye akşam yemeğini kaçırmıyosundur inşallah şeker :KK19:

Ne zaman gitcen evine ??

Maşallah allah bağışlasın canım tabi onlardan önemli bişey yok. Ama Elinden geldiğinde yapmalısın yani ben mesela tavuk göğsünden ince dilimleri tost makinasında ızgara yapıyorum. 5 dakiklık iş. Hemde yağsız oluyo diyet için daha iyi. köfteyi de aynı şekilde yapabilirsin.

valla kaçırıyorum canm ne yapım burda şu anda çikolatadan başka birşey yok:KK53:
onuda biraz önce yedim zaten daha fazla yemek istemiyorum.
eve 21 den önce gidemem sanırım :KK50:

Kizlarrrrrrr kosdum yurudummmmmmm kan revan icinde kaldimmmm....
30 dk 7.2 ayariiiii 204 kalori.....
Yarında yapicam yilmak yok....

valla kaçırıyorum canm ne yapım burda şu anda çikolatadan başka birşey yok:KK53:
onuda biraz önce yedim zaten daha fazla yemek istemiyorum.
eve 21 den önce gidemem sanırım :KK50:

Yeme bencede fazla hemde çikolota :KK20: Mesaiye kalacağını bilmiyor muydun ? Keşke bişey götürseydin yanında. Çok geçmiş ya saat 9. Nerde çalışıyosun ki byle bi mesai oldu?

Kizlarrrrrrr kosdum yurudummmmmmm kan revan icinde kaldimmmm....
30 dk 7.2 ayariiiii 204 kalori.....
Yarında yapicam yilmak yok....

Tebrikler :KK9: Elbette yılmak yok!

Dobiçlik bitecek. Çıtır olacağız.

X