ay akşamları lahan çorbası içicektim olmadı bebeğim
Ama maydanoz suyu içiyorum ve yediklerimin hepsi wc de gidiyor hatta daha dün 81 küsürdüm ama içine ettim
ayy sorma çok sevdim bendeeeeeeee
Valla artık kaçamak yokkkk su iccez bol bol.....
Ben varım len, açsan süt iç yoğurt ye ne bilim gel benden bi tokat ye bi tekme ye bi miğdeni parça pinçik edeyim
dilo benden çok umutsuz
Valla artık kaçamak yokkkk su iccez bol bol.....
Ama maydanoz suyu içiyorum ve yediklerimin hepsi wc de gidiyor hatta daha dün 81 küsürdüm ama içine ettim
özledim seni kız hiç göremedim seni bu hafta hoş benimde net sorunluyduda fazla denk gelememişizdir belkideKalp kalbe karşı ikizimm
bende 80 kilo idim 16 ekim tarihine kadar daha sonra 2 ayda 10 kilo verdim ve hala aynı kilomdayım
sonunda eşimin laflarından kurtuldum ya artık laf söyleyemiyor şimdide kıskanıyor hehehee
özledim seni kız hiç göremedim seni bu hafta hoş benimde net sorunluyduda fazla denk gelememişizdir belkide
ayranlı olan o çorbayı zannetmiyom pek sevmem gibi geldi bana tarzım değil ama kilo vermek için tercih edilebilir hafif atlatmanın yolu
şimcik o ilk haliniz 80 mibende 80 kilo idim 16 ekim tarihine kadar daha sonra 2 ayda 10 kilo verdim ve hala aynı kilomdayım
sonunda eşimin laflarından kurtuldum ya artık laf söyleyemiyor şimdide kıskanıyor hehehee
esimde bayilir baklavaya nede olsa yozgatliimdattttttttt diye bagirmak istiyorum nedenmi esim 1aydir baklava istiyordu ve dün yaptim 2 tadepsi öylede güzel olmuski gelde irade deyin arkadaslar adamda oglanda nasil yiyorlar karsimda zaten 1 hafta önce 1 kilo lokumu gümlettim simdide baklava olursa varya degil sac yolmak direk falakalik durumdayim
tesekkür ederim canim bende seni tebrik ederim canimTebrik ederim canimmm
100 gr ile gectim seni
dogru söylüyorsun annemden baskasina cocugumu birakamam bi kere yakin arkadasim bakayim dedi annemgil yokken cik yapamadim aklim kalirdinKizlar kimse cocuklariniz siin kadar iyi bakamaz
Sizin gibi kocaniz bile dusunemez
Ama bence degerini bilin guvenliginden emin arkanizda birakiyor, 5 dk gec kalsaniz panik yapmiyosunuz.
ben calismayi dusunursem cocugumun 3 yasina gelmesini beklemeliyim ki pskolojisi bozulmadan krese adapte olsun
E tabi benim gikrime cOk zit olacagini bildigim bİri annem de olsa birakmamayi imkanlar cercevesinde tercih ederdim.
senidin monokini giymek isteyenEneeeeeee bu ne kalabalikkkkkk masallahhhh anammmmm:)))))
Kizlar misafirim gelmek üzere....cok sıcak coooookkkk şükürler olsunnnn:)))))
Kastım kafayiiiii yemicemmmm yemicemmmm yemicemmmmm....su regl bitsin kurtulayım su sisliktennnnn.....
Cok da açim yaaaaaa.....
Norammmm o ne demek öyle yaaaa sen 100 kg da olsan hep kalbimizdesinnnnnnn kg vermeye devammmmm:)))
He bu arada bikinilerde vitrinlere tasinmissss benim mayokinimide hayal olcak hasema alacam kendime
bronze güzel durmuskısceler avatarımda kı foto nasıl ama
100 kılo gıbıyım
bak onu unutmusdum o teknigi bende merak ediyordumNora hani sen benim tekniğim var dediydin ya artık yarışta değiliz ya açıklasana kız merak ettim.
ay yazik cocuga ya allah korusun ya tühOlmaz cnm 100kg))) lafın gelisi o
Misafirim gelemicek aradı cocuğu kaydıraktan düşmüş yanağı delinmiş dikiş atmışlar.....
Bende spor yapam kizlar napimmmm:)))))
bende 6 lı rakamları görünce kociş öle dicekmikiBenim eşimde laf ediyordu.
Geçenlerde M beden deri ceketimi giydim bilirsiniz kalıpları dar oluyor.
Önünüde kapadım:) Eşimde diyorki hatun fıstık gibi oldun:)
Dedim se ne sandın hatununu bu daha başlangıç:)
sen bana özelden tam tamına ölçüleriyle birlikte müsait olduğunda msj at canım tarifi kendime kadar denerim ben ama böyle hepsini ne kadar süre falan piişiricem onu yaz canım yoksa benim çorba olur karışık bir yemekBen pek giremedim kuzucum yoğunluğum vardı bir hafta eğitimde geçince.
Bende çok özledim valla.Ya tadı gerçekden lezzetli.
Birde diyet çorbası olarak geçiyor zaten daha önce bir yerde okumuşdum uyguladım.
İç malzemelerini kendi zevkine göre değiştirebilirsin.Dene bence.
bende 6 lı rakamları görünce kociş öle dicekmikihoş arada accık sıkışlaşmışsın sanki diyor ama bende aynı senin gibi daha başlangıç bu diyorum
sen bana özelden tam tamına ölçüleriyle birlikte müsait olduğunda msj at canım tarifi kendime kadar denerim ben ama böyle hepsini ne kadar süre falan piişiricem onu yaz canım yoksa benim çorba olur karışık bir yemekherşey düzenli olucak bende öyle bir huy var tmm şimdiden sağol tarif için zayıflamak için herşeyi yaaprım onuda içerimmmmmm artık :18::18::18:
Kız bizden kaçar mı?Çıtır hatun olucaz vede o kilocukları vericez kocişlerde bize hayran kalıcak.
Atarım şekerim.Tadı lezetli ben zorlanıcağını sankıyorum.
Yağ yok,salça yok,ektra tuz yok.İçindekilerde tok tutuyor daha ne olsun.
bronze güzel durmusyakin cekinmis canim foto hicde öyle durmuyo bence
bende 2 gün wcye gidememisdim form cayi iceyim dedim dünde veli toplandisini unuttum neyse oraya varinca problem yoktunda sonra eve dogru giderken bi kosturdum ki hic sorma
o günleri dört gözle bekliyorum en azından özgüvenim yerine gelicek eminimmmm ve gelsin yeni ciciler ,sen bana atarsın canım sağol herşey için hadi ben kaçayım öptüm sizleri
Geldi canım senin mesajın.
Monadan bi haberim yok valla.
Google a azimle s yaz çıkar.