70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay akşamları lahan çorbası içicektim olmadı bebeğim

Ama maydanoz suyu içiyorum ve yediklerimin hepsi wc de gidiyor hatta daha dün 81 küsürdüm ama içine ettim

ayy sorma çok sevdim bendeeeeeeee

Ben varım len, açsan süt iç yoğurt ye ne bilim gel benden bi tokat ye bi tekme ye bi miğdeni parça pinçik edeyim
Valla artık kaçamak yokkkk su iccez bol bol.....

Ama maydanoz suyu içiyorum ve yediklerimin hepsi wc de gidiyor hatta daha dün 81 küsürdüm ama içine ettim

Sende bu azim varken yine başarırsın.
Lahana çorbası hiç bana göre değil.
Ama bende yoğurt çorbasını öneririm
Midede şişiyor tokluk hissi yaratıyor.Wc içinde katkısı büyük.

bende 80 kilo idim 16 ekim tarihine kadar daha sonra 2 ayda 10 kilo verdim ve hala aynı kilomdayım
sonunda eşimin laflarından kurtuldum ya artık laf söyleyemiyor şimdide kıskanıyor hehehee

Kalp kalbe karşı ikizimm
özledim seni kız hiç göremedim seni bu hafta hoş benimde net sorunluyduda fazla denk gelememişizdir belkide

ayranlı olan o çorbayı zannetmiyom pek sevmem gibi geldi bana tarzım değil ama kilo vermek için tercih edilebilir hafif atlatmanın yolu

mrblarrrr;
üstümü degsıtırıp dısarı cıktım 13:30 da 1,5 st boyunca yuruyus ve beledıyenın spor eltlerınde hareketler yaptımmm kosa kosa eve geldımmmm dogru dusa...tabı yuruyus arasındakan sekerım dusmesın dıyede(1 yesılelma1,5 salatalık 1 caglayedımmm yarım lt de su),sımdı komsumla ince bazlama arasına tavuk sote(2 dolu kasık),ve salatakoydum 1 bardak su eslıgınde onu yedımmm gene suya devammm

aksamıda yazarımınsl.agır yemem de 1 haftadır yapmadıgım formuma gerıgelırımmm

bende 80 kilo idim 16 ekim tarihine kadar daha sonra 2 ayda 10 kilo verdim ve hala aynı kilomdayım
sonunda eşimin laflarından kurtuldum ya artık laf söyleyemiyor şimdide kıskanıyor hehehee

Benim eşimde laf ediyordu.
Geçenlerde M beden deri ceketimi giydim bilirsiniz kalıpları dar oluyor.
Önünüde kapadım:) Eşimde diyorki hatun fıstık gibi oldun:)
Dedim se ne sandın hatununu bu daha başlangıç:)

Ben pek giremedim kuzucum yoğunluğum vardı bir hafta eğitimde geçince.
Bende çok özledim valla.Ya tadı gerçekden lezzetli.
Birde diyet çorbası olarak geçiyor zaten daha önce bir yerde okumuşdum uyguladım.
İç malzemelerini kendi zevkine göre değiştirebilirsin. Dene bence.

şimcik o ilk haliniz 80 mi Allah'ım neden bende 70 kiloda bu halde değilim ne kadar düzgün bir fiziğiniz var haffif kilolu iken bileee sadece göbiş var o zamanlar o göbişde zaten gayet çok sıkı duruyor bizimkilerde töbe töbe kat kat ıyyykk kendimden nefret ettim valla bacaklar deseniz şişkoluktan etek dahi giyemiyorumm genetikkkk midir nedir bu olayyyy neden anacııımda zayıf değilmişki offf offffffff çok dertlendim bak şimcik bende yaza girerken sıkı ve fit bir vücut istiyorum artık

esimde bayilir baklavaya nede olsa yozgatli ama ben yapmam kim ugrascak
Tebrik ederim canimmm
100 gr ile gectim seni
tesekkür ederim canim bende seni tebrik ederim canim he kil payi kurtuldun benim elimden
dogru söylüyorsun annemden baskasina cocugumu birakamam bi kere yakin arkadasim bakayim dedi annemgil yokken cik yapamadim aklim kalirdin gecen senede esim yüzmeye götürdü benim oglisi babasi oldugu halde aklim onlarda kaldi
senidin monokini giymek isteyen karistirmisdim da :86:
kısceler avatarımda kı foto nasıl ama
100 kılo gıbıyım
bronze güzel durmus yakin cekinmis canim foto hicde öyle durmuyo bence
Nora hani sen benim tekniğim var dediydin ya artık yarışta değiliz ya açıklasana kız merak ettim.
bak onu unutmusdum o teknigi bende merak ediyordum
Olmaz cnm 100kg ))) lafın gelisi o
Misafirim gelemicek aradı cocuğu kaydıraktan düşmüş yanağı delinmiş dikiş atmışlar.....
Bende spor yapam kizlar napimmmm:)))))
ay yazik cocuga ya allah korusun ya tüh

bende 2 gün wcye gidememisdim form cayi iceyim dedim dünde veli toplandisini unuttum neyse oraya varinca problem yoktunda sonra eve dogru giderken bi kosturdum ki hic sorma

bende 6 lı rakamları görünce kociş öle dicekmiki hoş arada accık sıkışlaşmışsın sanki diyor ama bende aynı senin gibi daha başlangıç bu diyorum

sen bana özelden tam tamına ölçüleriyle birlikte müsait olduğunda msj at canım tarifi kendime kadar denerim ben ama böyle hepsini ne kadar süre falan piişiricem onu yaz canım yoksa benim çorba olur karışık bir yemek herşey düzenli olucak bende öyle bir huy var tmm şimdiden sağol tarif için zayıflamak için herşeyi yaaprım onuda içerimmmmmm artık :18::18::18:

Kız bizden kaçar mı?Çıtır hatun olucaz vede o kilocukları vericez kocişlerde bize hayran kalıcak.

Atarım şekerim.Tadı lezetli ben zorlanıcağını sankıyorum.
Yağ yok,salça yok,ektra tuz yok.İçindekilerde tok tutuyor daha ne olsun.

neyse şimdilik kaçayım ben birazdan eşim gelir yemek falan hazırlıyım öpüyorum sizleri kendinize dikkat edin Allah'a emanet olun

o günleri dört gözle bekliyorum en azından özgüvenim yerine gelicek eminimmmm ve gelsin yeni ciciler ,sen bana atarsın canım sağol herşey için hadi ben kaçayım öptüm sizleri

benı yaz gunu acık tenlı bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…