- 8 Temmuz 2011
- 9.364
- 8
neslimmm nerelerdisin tatlim sen:26:
hahayy dilegin cekirgesi
Ben varım len, açsan süt iç yoğurt ye ne bilim gel benden bi tokat ye bi tekme ye bi miğdeni parça pinçik edeyim
yogurt corbasini bende cok severim güzel anlatmissin canim sagoliyiyim şekerim.
Kız o iki haftalık kilo veririm bana az bile geldi.
Ki spor pek yapamadım oturdum sürekli.
Ama şu var su tüketimimi arttırdım.3 litre içiyorum rahat.
Bir diğeri şekeri kesdim diyebilirim.Sadece akşamları 3 kaşık kadar dondurma yedim tatlı ihtiyacım görülsün diye.
Ekmek zatten kahvaltı dışında kullanmıyorum.Öğlen ton balıklı,tavuklu salata,ızgara köfte salata şeklinde beslendim.
Ara pek yapamadım eğitimdeydim.Akşamları kahve alışkanlığımı bırakdım onun yerine bitki çayı içtim.
Birde akşam sadece çorba içtim.Yoğurt çorbası.Diyet çorba gibi.
Yağ yok.Ayranın içine yeşil mercimek,bulgur,nohut haşladım.Üzerine nane döktüm.Ekstra tuz kullanmadım ayranı hazır kullandım.
Hem sıcak havada güzel oldu soğuk soğuk hemde inanılmaz tok tutuyor bir tek kase bile.
Birde uykusuz kaldım azcık yoğun tempolu hafta geçirdim.Sonuç böyle oldu.
tebrikler canimbende 80 kilo idim 16 ekim tarihine kadar daha sonra 2 ayda 10 kilo verdim ve hala aynı kilomdayım
sonunda eşimin laflarından kurtuldum ya artık laf söyleyemiyor şimdide kıskanıyor hehehee
eslerden itifatlar kizganmalar gelince daha bi hos oluyorBenim eşimde laf ediyordu.
Geçenlerde M beden deri ceketimi giydim bilirsiniz kalıpları dar oluyor.
Önünüde kapadım:) Eşimde diyorki hatun fıstık gibi oldun:)
Dedim se ne sandın hatununu bu daha başlangıç:)
yogurt corbasi güzel oluyor canim ben herseyi icemeyen hosuma gidiyorsa seninde hosuna gider tadi bencebende 6 lı rakamları görünce kociş öle dicekmiki hoş arada accık sıkışlaşmışsın sanki diyor ama bende aynı senin gibi daha başlangıç bu diyorum
sen bana özelden tam tamına ölçüleriyle birlikte müsait olduğunda msj at canım tarifi kendime kadar denerim ben ama böyle hepsini ne kadar süre falan piişiricem onu yaz canım yoksa benim çorba olur karışık bir yemek herşey düzenli olucak bende öyle bir huy var tmm şimdiden sağol tarif için zayıflamak için herşeyi yaaprım onuda içerimmmmmm artık :18::18::18:
sende allaha emanet ol canimneyse şimdilik kaçayım ben birazdan eşim gelir yemek falan hazırlıyım öpüyorum sizleri kendinize dikkat edin Allah'a emanet olun