70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neslimmm nerelerdisin tatlim sen:26:

Ben varım len, açsan süt iç yoğurt ye ne bilim gel benden bi tokat ye bi tekme ye bi miğdeni parça pinçik edeyim
hahayy dilegin cekirgesi
yogurt corbasini bende cok severim güzel anlatmissin canim sagol
bende 80 kilo idim 16 ekim tarihine kadar daha sonra 2 ayda 10 kilo verdim ve hala aynı kilomdayım
sonunda eşimin laflarından kurtuldum ya artık laf söyleyemiyor şimdide kıskanıyor hehehee
tebrikler canim
eslerden itifatlar kizganmalar gelince daha bi hos oluyor

yogurt corbasi güzel oluyor canim ben herseyi icemeyen hosuma gidiyorsa seninde hosuna gider tadi bence
neyse şimdilik kaçayım ben birazdan eşim gelir yemek falan hazırlıyım öpüyorum sizleri kendinize dikkat edin Allah'a emanet olun
sende allaha emanet ol canim

hepinize bol eksili bir haftasonu diliyorum hanımlar...
kocişim yolda,1 saate kadar yanımda olcak inşallah
annem akşam için bize de yemek hazırlamış,1 hafta ayrıyız,eşimle evimizde yiyelim diye
5'te işten çıkıp eve gitcem,biraz süslenip kocamı bekliycem
umarım kilo vererek geçiririm haftasonumu,eşim gelince zor ama başarabilirim inşallah
haftasonu da onunla zaman geçircem,nete giremem,moral motivasyonum bozulmaz umarım

neslimmm nerelerdisin tatlim sen:26:

yogurt corbasini bende cok severim güzel anlatmissin canim sagol

eslerden itifatlar kizganmalar gelince daha bi hos oluyor

yoğurt çorbası özellikle yazın favorim.
Ki benim çorba kültürüm sınırlıdır gerçekden.Ama lezettli oluyor kesinlikle.

Zaten ilk başlarda eşim için başladım,idatla.
Ama şimdi kendimi gördükçe kıyafetleri kendime yakıştırmaya başlayınca öz güvenimde arttı kesinlikle.
- 'leri görmeye devam edelim hepimiz inşallah.

benim yanagimin icinde sertlik var igneden kalma sanirsam 1 hafta gecti ama birde bastirinca halen agriyo az morluk var disinda bu sertlik gider dimi kizlar ya

güzel eksili haftasonlari canim :80:
sen nohut katiyormusun bilmiyorum canim :26:annem nohutlu yapiyor ama tok tuttuyor kilo aldirir mi diye cekiniyordum ama yogurtlu sonucda :26:
gercekdende öyle oluyordur insan daha bir özgüvenle cikiyordur ortaya
insallah canim

mrb kıslarr
bugün yeni bir diyete başladım sevgili kayınvalideciğimin light çorbasıyla bakalım başarılı olucakmıyım ama bu kez kararlıyıııımmmm:))
önce çorbanın tarifini vereyim:
nuhut, bugday, kuru fasulye bir gün önceden ıslatılıyor. ıslatılan malzemeleri tencereye koyuyoruz ve üzerine su koyuyoruz ama çok değil 1 parmak kadar. bunu ocaga koyuyoruz ve kaynamaya başlayınca 2 dkk sonra altını kapıyoruz sogumasını bekliyruz. sogudukdan sonra tekrar ocaga koyuyoruz üzerine bukez göz kararı malzemelerin pişecegi kadr su ekliyoruz ve pişiyoruz.
bu pişen karışımı yogurtlayıp üzerine nane koyarak tüketiyoruz.
NOT]: yiyeceğiniz kadar yogurtlayın ve kesinlikle yağ koymayın..ister sıcak ister soğuk
DİYET LİSTESİ:
SABAH: domates, salatalık,peynir 1 tatlı kaşıgı pekmez(yani güzel bi kahvaltı 1 dilim kepek ekmeğiyle)
ÖĞLEN: tarifdeki çorbadan koccaa bi tabak tıka basa yiyebilirsiniz.
AKŞAM: yine tarifdeki çorbadan ama bu kez öğlen yediğiniz porsiyonun yarısı kadar
ARALARDA : çilek,kayısı,erik,elma, yani kalorisi az meyvelerden öğün aralarında acıkıncada yiyebilirsiz bu çorbodan birde 2 litre su tüketmeyi unutmayın...sabah haricinde ekmek yemek yok,hele hele tatlı hiiiiiiççç yokk

kayın validem 1 ayda 10 kilo verdi. hemde 60 yaşında kendisi metabolismasıda muhtemelen yaşından dolayı yavaşdır. ben veremezsem bu yaşımda 10 kilo deliririm herhalde....lülülülülülü

Kızlar bu yazı KK da var geçmişde alıntı yaptım.Ben bunu baz olarak uyguladım.
Ve faydasını gördüm.Ama alışkanlık haline getirmicem tabi,ayda bir hafta bence yeterli.

ya ben sizi anlamıyorumm herşey kilo yu verince bitecekmi yemek yemekten zevk alan bir milletiz zaten yemek ten bu kadar zevk almasak bu kilolarda olmazdı dimi

peki siz kilo verirken yüzünüz kaslarınız ne oluyor yüz düşüyor vücut sarkıyor kaslar gidiyor bana sakın ee sporda yaparız da onu engelleriz demeyin kızlar spor yapıp kas olması ve sarkma olmaması için protein ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor ama diyettesiniz maleseffff onlarıda yiyemezsiniz kaslar gider biraz daha ilerlerse kemikler erirr yağlar kalırr

tesekkür ederim canim tarifi icin ben anneme yaptiriyordum hep kendimde yaparim

tesekkür ederim canim tarifi icin ben anneme yaptiriyordum hep kendimde yaparim

Rica ederim tatlım ne demek.
Ben fasulye yerine yeşil mercimek kullandım.
Buğday yerine bulgur.Bakliyatlar tok tutuyor kesinlikle.
Birde hazır ayran kullandım daha lezzetli oldu.
Umarım herkese faydası dokunur.

Bakliyatlarda karbonhidrat var ama

kendi kafamiza göre uydururuz bizde

Canım biz zaten protein tüketiyoruz.

Ben haftada iki gün mutlaka yumurta haşlaması yiyorum.
Öğlen tavuk,et,köfte yanında bol salatayyla tüketiyorum.
Aralarda yoğurt yiyorum,ayran içiyorum.
Yine aralarda tarçınlı süt tüketiyorum.

Bence diyet demek proteinden vazgeçmek demek değil ki.
aksine birçok arkadaşın menülerine bakarsan protein tüketip karbonhidrattan mümkün olduğunca uzak duruyoruz.
Zaten biz aslında diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz.

genc kizken haftada 1 kere solariuma giderdim renkim olsun diye :108:severim bronze vucutu

evlenince soldum gittim diyormussum burda hava bi öyle bi böyle oluyor

yaa bızımkıler de ole onlarda almnyada yasıolar hep bronzlasmaya calısıolr
sızın hawanızda war bronzu sewmek

Bakliyatlarda karbonhidrat var ama

Canım belli ölçüsü var ama.Zaten 1,5 litrelik ayranla yapıyorum.
Ve iç malzemesi az oluyor dolu dolu olmuyor pilav makarna yer gibi:)
Ayrıca bu malzemeler bir araya geldiğinde bağırsakları çalıştırıyor.

Yinede çok bilmişlik yapmiyim.Ben bu yazıya en önce yoğurt çorbalarını araştırırken rasladım.
Diyet çorba diye geçiyordu.Pek umursamadım ama benim annemde yapar bunu farklı şekilde.
sonra bu alıntı yaptığım yazıyı okudum denemeye karar verdim.
İki hafta kadar arada aklıma estikçe içtim akşamları.Ve 2,800 gitti.
Tamamen buna uydum diyemem ama farklı bir seçenek oldu.

canım az oncede yazacktm sna unuttum
bende ılk rejıme basladıgımda 87 kıloydum
hıc umutsuzluga dusme bence
gıdıo kılocuklar super gıdıo hemnde

Umutsuz değilim bebeişimm gidicek tabi

Sende bu azim varken yine başarırsın.
Lahana çorbası hiç bana göre değil.
Ama bende yoğurt çorbasını öneririm
Midede şişiyor tokluk hissi yaratıyor.Wc içinde katkısı büyük.

un falan var kız ben yemem onu zorunda kalmadıkça :26:

hahayy dilegin cekirgesi

nilaycim cok güzel özetlemissin ama arkadas yazisini tam yazamamis bence birsey cikacak bekliyorum devamini
yaa bızımkıler de ole onlarda almnyada yasıolar hep bronzlasmaya calısıolr
sızın hawanızda war bronzu sewmek
buranin havasindan kaynaklaniyor sanirsam günese hasret kaliyoruz geldigi gibi hemencik gidiyor

nilaycim cok güzel özetlemissin ama arkadas yazisini tam yazamamis bence birsey cikacak bekliyorum devamini

buranin havasindan kaynaklaniyor sanirsam günese hasret kaliyoruz geldigi gibi hemencik gidiyor

Bende tam anlamadım Suzicim.
Hani birine özel mi yazdı desem herhangi bir nick göremedim.
Yeni arkadaşları bilmiyorum bu hafta pek sık bakamadım ama biz zaten gerekli besinleri tüketiyoruz.
Dur bakalım bekliyelim azcık anlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…