70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım malesef imkanlar öyle olmasını gerektiriyor
benim annem çok zıt değil ama arada alınganlıklar oluyor
ben tamamen annenin bakmasından yanada değilim
çocuğun sosyalleşmesi için farklı ortamlarada girmeli benim kızım hiç bana düşkün değildir
18 aylık ama daha 1 gün bile bırakırken sorun yaşamadım
devamlı ben baksaydım bana daha bağlı olurdu
ben anneme bağımlı büyüdüm bensiz biyere gitsin saatlerce ağlardım
en son istediğim şeydi benim gibi bir kızım olsun o konuda çok rahatım
bide 9-3 çalışıyorum zaten gün içinde 2-2,5 saat uyuyor 3-4 saat görmüyor beni o konudada sıkıntı yok
ah bide annem alıngan olmasa

ok tatlım

Anne de olsa insan idare etmek de zor tabi..
İsinin saatleri cok uygunmus dedigin gibi cok bi eksiklik duymuyodur bu sebepten

Selam kızlar, bu hafta tersine döndü benim kilolar. vermedim aldım. Beypazarı olayını atamadım anlayacagınız. esimde hiç yürütmüyorki arabandan indirmiyor Offf yarında konyaya en yakın arkadasımın yanına gidecegim oda antepli offf ki offf 6 aylık hamile haliyde duramamaıs bir sürü sey hazırlamıs diyorki ben seni yerim sen yaptıklarımı yemezsen offffffff napacam ben süleyinnn

bildirim:
baslangic: 70.8
gecen hafta: 66.8
bu hafta: 67.5
gelen: 700 gr :KK43::KK43:
toplamda giden: 3300gr
insallah haftaya verirsin :KK19:
Suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
Porsiyon döner alaydın ekmeksiz yanına da ayran:KK4::KK4::KK4:
5 mesajına cevap vermiyorum ceza sana :KK35::KK35:
:84::84::84::84: ama kizceler genelde hep cuma ödül yapiyo fistik yaa :KK67::KK67::KK67:
1 kilo verdim ama ben birde yaninda zero ictim normal cola icmedim :KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9:

sonra mine herşeyi tersliyor oluyor şakayla sölediğinde yanlış anlaşılıyor
sıkıldım böyle tetikte olmaktan
rahat insanlar olsun etrafımda, düşünmeyeyim öyle alınırmı diye
tamam kızıma bakıyor ama müdahale edemiyorum
sanki o anneside ben öylesine biriyim
bişeyi yaptığında niye öyle yaptın dedimmi hemen küsüyor
biseferinde bizim kız masalarda geziyor
anne izin verme dedim bak bizde hiç öyle şeyler istemiyor dedim
tamam döveyim ozaman dedi, beğenmiyorsan bakıcı bul dedi
:KK53: kaldım öyle
kız bağır demiyorum ama çocuk bilsin nelerin yapılmaması gerektiğini
buseferde kızım onu kullanmaya başlıyor
geçenlerdede dedim ben araştırıyorum okuyorum heryönüyle iyi bir çocuk yetiştirmeye çalışıyorum
sen bütün herşeyi bozuyorsun, anaokuluna gidince ben şikayet duyacak diye
babamda evet doğru dedi, destekledi beni
beni hep yanlış anlıyor çok üzülüyorum
inan bunaldım artık
dilegin dedi gibi onlarda kendince kendilerini hakkli buluyorlar ama cocuk büyütükce iki tarafada alisiyor minem benim oglan 5 olacak bende biraz sIkI yönettim anneanne de baska kresde baska oldugunu ögrenip ortama uyum sagliyorlar cocuklar bende senin gibi hep cemkirirdim anneme ama simdi ona birakiyorum o bakinca :KK31:düzelir minem fazla üstüne gitme küsmesin yazik :KK16:anliyorum seni cünkü bende yasadim ayni sorunlari ama altdan alan biz olalim onlar büyüklerimiz idare edcez artik bitanem :KK16:

yeni üye

başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:74.8
bu hafta:75.3
fark:+500
hedef:58

kızlar bide bişi soriyim her gün yediklerimizi paylaşmak zorundamıyız ?
hosgeldin canim aramiza :KK3: zorunluluk yok ama kendimizi frenlemek icin iyi bir yöntem bence :KK34:
sevdiceğim memlekete gidiyor yola çıktı:KK14::KK14::KK14:
gitcek diye yemeğe gittik iskender yicektik yarısını bitiremedim çok fena şiştim:KK14:
performanstan düşmüşüm:KK9:
affiyet olsun :KK56: oh iskenderi cok özledim burdada yapiyorlar ama türkiyedeki gibi lezziz olmuyor ben 1.5 yerdim :KK1:

Eneeeeeee bu ne kalabalikkkkkk masallahhhh anammmmm:)))))
Kizlar misafirim gelmek üzere....cok sıcak coooookkkk şükürler olsunnnn:)))))
Kastım kafayiiiii yemicemmmm yemicemmmm yemicemmmmm....su regl bitsin kurtulayım su sisliktennnnn.....
Cok da açim yaaaaaa.....
Norammmm o ne demek öyle yaaaa sen 100 kg da olsan hep kalbimizdesinnnnnnn kg vermeye devammmmm:)))
He bu arada bikinilerde vitrinlere tasinmissss benim mayokinimide hayal olcak hasema alacam kendime:KK1::KK1::KK1:

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Len ben seni parçalarım :KK16::KK16:

Sizde kalbimdesiniz yüzünüzü kara çıkarmicam gitcek kilolar En Büyük KKEn Büyük KK

Yaa deme şu kıza şöyle şeyler valla 100 kilo olur.:KK60::KK60:
Zor zaptediorum zaten:KK9:

Lan! :KK36:

:90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:

Oyy kızlarr raporumu bitirdim yine burdayım

Hava inanılmaz sıcak.Az önce terasdaydım insanın çalışası gelmiyi..

Nora hani sen benim tekniğim var dediydin ya artık yarışta değiliz ya açıklasana kız merak ettim.

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Len ben seni parçalarım :KK16::KK16:

Sizde kalbimdesiniz yüzünüzü kara çıkarmicam gitcek kilolar En Büyük KKEn Büyük KK

Lan! :KK36:

:90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:
avatar tam senlik bak sonunda ruhunu bulmuşsun norammm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Nora hani sen benim tekniğim var dediydin ya artık yarışta değiliz ya açıklasana kız merak ettim.
hoşgeldin aşk böcüğü ve ikiz kardeşim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

sen asıl başklarından tüyo alacağına bicik söle bakem bu hafta o 3 kiloyu nasıl verdin ksıkandım seni :KK17::KK37:

şaka bir yana o rakamı gördüğümde gözlerim na böle olduuu :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Olmaz cnm 100kg :KK66:))) lafın gelisi o
Misafirim gelemicek aradı cocuğu kaydıraktan düşmüş yanağı delinmiş dikiş atmışlar.....
Bende spor yapam kizlar napimmmm:)))))

ay akşamları lahan çorbası içicektim olmadı bebeğim :KK9:

Ama maydanoz suyu içiyorum ve yediklerimin hepsi wc de gidiyor hatta daha dün 81 küsürdüm ama içine ettim :KK25:

avatar tam senlik bak sonunda ruhunu bulmuşsun norammm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ayy sorma çok sevdim bendeeeeeeee :KK16::KK16::KK16:

hoşgeldin aşk böcüğü ve ikiz kardeşim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

sen asıl başklarından tüyo alacağına bicik söle bakem bu hafta o 3 kiloyu nasıl verdin ksıkandım seni :KK17::KK37:

şaka bir yana o rakamı gördüğümde gözlerim na böle olduuu :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

iyiyim şekerim.
Kız o iki haftalık kilo veririm bana az bile geldi.
Ki spor pek yapamadım oturdum sürekli.
Ama şu var su tüketimimi arttırdım.3 litre içiyorum rahat.
Bir diğeri şekeri kesdim diyebilirim.Sadece akşamları 3 kaşık kadar dondurma yedim tatlı ihtiyacım görülsün diye.
Ekmek zatten kahvaltı dışında kullanmıyorum.Öğlen ton balıklı,tavuklu salata,ızgara köfte salata şeklinde beslendim.
Ara pek yapamadım eğitimdeydim.Akşamları kahve alışkanlığımı bırakdım onun yerine bitki çayı içtim.
Birde akşam sadece çorba içtim.Yoğurt çorbası.Diyet çorba gibi.
Yağ yok.Ayranın içine yeşil mercimek,bulgur,nohut haşladım.Üzerine nane döktüm.Ekstra tuz kullanmadım ayranı hazır kullandım.
Hem sıcak havada güzel oldu soğuk soğuk hemde inanılmaz tok tutuyor bir tek kase bile.
Birde uykusuz kaldım azcık yoğun tempolu hafta geçirdim.Sonuç böyle oldu.

sbh gec kalktım erken kaktımda gerı yattım uykum coktu:)
11 de kaktım 1 brdk suyumu ıctım
11:30 da 2 kasık sogan kavurma(soganlaama),1 dılım cavdar ekmegı,yarım salatalık,1 brdak yesılcay sekersız
ara :temıslık ve yarım lt su
st:KK12:30 vıdeo dan spordun nurgulun paylasıtıgıı

bırazdan ustumu degısıp yuruyuse cıkacagım,sonra 1 elma yıyecegimm,,tabıkı suuuu

ikindi leyınde dunden kalan yarımkase pırasa var onu yerım belkıı
aksamda ıcın kuru fasulye pılav yaptım(yersem bıraz ondan yerım 6 gıbı yoksa salataaa ve formcayy

REGL DAN DOLAYI TAM HAREKET EDEMIYORUMM BELKI HAMISIMDIR DIYE AMA KISMET HER AY GECIYKIYORR OLSUN SISLIKIM GITSINDE:)

mrblarrrr;
üstümü degsıtırıp dısarı cıktım 13:30 da 1,5 st boyunca yuruyus ve beledıyenın spor eltlerınde hareketler yaptımmm kosa kosa eve geldımmmm dogru dusa...tabı yuruyus arasındakan sekerım dusmesın dıyede(1 yesılelma1,5 salatalık 1 caglayedımmm yarım lt de su),sımdı komsumla ince bazlama arasına tavuk sote(2 dolu kasık),ve salatakoydum 1 bardak su eslıgınde onu yedımmm gene suya devammm

aksamıda yazarımınsl.agır yemem de 1 haftadır yapmadıgım formuma gerıgelırımmm

X